Cenc computers
Image default
Bedrijven

Een brommobiel in de stad Utrecht

Een brommobiel in de stad

Woont u in een grote stad, dan zult u ook regelmatig om boodschappen moeten. Zolang het lekker weer is, zal dat vaak geen problemen opleveren. Dat wordt anders als het slecht weer is, waar we in Nederland toch regelmatig mee te maken hebben. Op zo’n moment is een afgesloten vervoermiddel ideaal. U zou een kleine auto kunnen aanschaffen, maar daar heeft u wel een autorijbewijs voor nodig. Omdat het een klein vervoermiddel moet zijn om in de stad te rijden, zou u ook kunnen kiezen voor een brommobiel.

Een brommobiel Utrecht

Een brommobiel is een klein voertuig waarin u lekker binnen kunt zitten. U heeft voor het rijden in een brommobiel geen autorijbewijs nodig, maar een brommerrijbewijs. Het is in principe een hele kleine auto. U kunt er gemakkelijk, in een grote drukke stad, een parkeerplaats voor vinden. Ondanks dat het klein vervoermiddel is, moet u niet denken dat hij goedkoop is. De prijzen liggen rond de € 10.000 tot € 15.000. Met het vervoermiddel kunt u wel heerlijk warm u boodschappen gaan doen in de stad. Een brommobiel Utrecht is een ideaal vervoermiddel voor ouderen die in een grote stad worden.

Een brommobiel leasen

Wanneer u wel graag een brommobiel wil hebben, maar het voor u een te grote uitgave is, zou u hem kunnen leasen. Bij een brommobiel leasen betaalt u per maand een vast bedrag. De hoogte van het bedrag kunt u aanpassen door uw wensenlijst te vergroten of te verkleinen. Belangrijke voordelen van het leasen zijn ook dat de kosten voor het onderhoud, reparaties en storingen allemaal bij de leaseprijs zijn inbegrepen.

Waar moet u op letten?

Het is met een brommobiel niet de bedoeling dat u op een fietspad gaat rijden. Dat zou de fietsers in gevaar brengen. De maximumsnelheid bedraagt 45 kilometer per uur. Vanaf u 16de jaar mag u een brommobiel rijden. Daarom ziet u regelmatig jongeren die er mee naar school rijden. Voor het rijden van een brommobiel moet u een brommerrijbewijs halen. Dat is het AM-rijbewijs. U moet een theoriebewijs afleggen voor de brommer en een praktijkexamen. Op het rijbewijs voor een brommobiel staat AM4. De 4 geeft aan dat het voertuig 4 wielen heeft.

https://www.brommobielutrecht.nl/