Cenc computers
Image default
Gezondheid

Een afspraak maken bij de tandarts aan de Velperweg in Arnhem

Tandheelkundepraktijk Evers is een tandarts aan de Velperweg in Arnhem. Bij de tandarts in Arnhem is het zeer gemakkelijk om een afspraak te maken. Dit komt, omdat deze praktijk zeer kleinschalig is en het personeel graag met u meekijkt naar de datum en het tijdstip dat het u uitkomt. Voor het maken van een afspraak bij deze tandarts, moet u zich wel inschrijven. Doet u dit? Dan bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak.

Schrijf u in bij deze tandarts

Deze praktijk is geopend voor nieuwe patienten en daarom is het inschrijven bij deze praktijk ook mogelijk voor u. Ze hanteren een persoonlijke aanpak en patientvriendelijkheid en kwaliteit staat voorop. Wilt u zich aanmelden? Nadat u zich heeft aangemeld neemt deze ervaren tandarts aan de Velperweg in Arnhem contact met u op. Het doel van dit gesprek is om een eerste afspraak te maken bij deze tandarts voor een behandeling die u wilt. Dit kan gaan om controles, reiniging, orthodontie, esthetische tandheelkunde of tandheelkundige zorg. Het is goed om elk half jaar uw gebit te laten controleren door een tandarts. Uw mondgezondheid zegt namelijk ook iets over de rest van uw gezondheid. Is uw mondgezondheid slecht, dan kan je sneller ziek worden. Bacterien in de mond kunnen namelijk een weg naar de bloedbaan vinden.

Neem contact op voor het maken van een afspraak

Wilt u een afspraak maken bij een betrouwbare, ervaren en professionele tandarts? Zoek dan niet verder. Deze tandarts heeft alles onder één dak. Voordat u een afspraak maakt, kunt ook eenvoudig de tarieven bekijken op hun website www.tandartspraktijkevers.nl. Zo komt u niet voor verassingen te staan. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak bij deze tandarts, neemt u eenvoudig contact met hen op. Ze zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.