Cenc computers
Dienstverlening

Echt speciale trouwringen vind je bij Bijzondere Trouwringen

Als je aanstaande en jij op zoek zijn naar trouwringen die eruit springen -qua stijl, details en materialen- moeten jullie echt eens een kijkje nemen op de site van Bijzondere Trouwringen. Hierbij een beschrijving van zomaar twee exclusieve trouwringen.

Allereerst de Vero. Degenen die Italiaans beheersen, weten dat dit ‘echt’ betekent. Deze ringen zijn gemaakt van 95% puur platina gecombineerd met 14 karaat witgoud. De damesring kan voorzien worden van één of meerdere briljanten of een rode robijn. De vrouwenring heeft een breedtemaat van 5,8 mm. De herenring is 6,3 mm breed. Wat direct in het oog springt bij deze trouwringen is de materiaalcombi. Witgoud is wit, maar platina is nog witter!

Over platina valt veel te vertellen. Rond 1500 gaf humanist Julius Caesar Scaliger voor het eerst een beschrijving van platina. Het werd destijds in Mexico en Panama aangetroffen. Niet veel later werd duidelijk dat de Indianen in Noord-Amerika al heel lang voor 1500 platina gebruikten. Platina is buigzaam en kneedbaar en deze eigenschappen maken het uitermate geschikt om sieraden van te maken.

Als je absoluut geen standaard trouwring wilt, kun je ook denken aan trouwringen in witgoud gecombineerd met andere tinten goud. Een voorbeeld: de tricolor trouwring met een saffier en briljanten. Triade is de naam die de ontwerper aan de ring heeft gegeven. Het woord triade komt uit het oud Grieks en staat voor drie (personen). De damesring is gemaakt van geelgoud, roodgoud en witgoud. De buitenste en binnenste baan lopen recht en evenwijdig. Het middengedeelte gaat van buiten naar binnen en vervolgens weer naar buiten. Dit zorgt voor een dynamisch, beweeglijk effect. De briljanten en de saffier zijn speels op de ring geplaatst en maken het ontwerp helemaal af. Het breedste deel van de damesring is 8,4 mm en het smalste 7,2 mm. Wat betreft de herenring zijn er allerlei mogelijkheden. Je kunt kiezen voor tricolor, bicolor of één kleur goud. Er zijn ringen van 14 en van 18 karaat goud.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl