Cenc-computers

Ieder jaar staat het weer voor de deur: vakantie! Na een lange tijd hard werken ben je toe aan een aantal weken rust. Voor een alleenstaande ouder kan het lastig zijn om een geschikte vakantie te boeken. Waar kun je immers als single ouder met kinderen naar toe? Je wilt een plek met een perfecte combinatie van rust en leuke activiteiten, zodat de kinderen vermaak hebben. One2gethertravel is een reisorganisatie die fantastische reizen in elkaar zet voor alleenstaande ouders met kinderen. Deze organisatie heeft al meer dan vijftien jaar ervaring in het vak en weet daarom je vakantie precies op jouw behoeften als alleenstaande ouder af te stemmen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantie naar Italië, Griekenland of Oostenrijk? Het aanbod aan reizen is reuze! Dankzij One2gethertravel geniet je als alleenstaande ouder met je kinderen van een zorgeloze, ongedwongen vakantie.

Single en zonder kinderen op vakantie? Ook dat is mogelijk

Ben je single en heb je geen kinderen, maar wil je toch heerlijk op vakantie met gezelschap? Deze reisorganisatie organiseert verschillende groepsreizen die bij elke single passen. De groepsreizen bestaan uit een groep van ongeveer 20 deelnemers, die allemaal single zijn. Iedereen is avontuurlijk, sociaal en houdt van activiteiten ondernemen. Indien je je kunt vinden in deze omschrijving, is dit type vakantie perfect voor jou! Ook hier is het aanbod weer ruim en gevarieerd. Zo kun je een vakantie boeken naar Cyprus, Kaapverdië of Macedonië. Of blijf je liever dichtbij en kies je voor de prachtige natuur van België? Welke keuze je ook maakt, met de single groepsreizen van One2gethertravel vindt je een vakantie die bij je past. Want dat verdien je!

Wacht niet langer en boek die vakantie nu

Of je nu een alleenstaande ouder bent met kinderen of single: hier vindt je een heerlijke vakantie en de leukste groepsreizen. Heb je vragen over de vakanties of diensten die deze organisatie aanbiedt? Neem dan eenvoudig contact op met de medewerkers via de website. Wacht niet langer en boek die vakantie!