Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Accessoires voor de aanhanger

123 Machineverhuur biedt verschillende accessoires voor de aanhanger aan. Denk bijvoorbeeld aan een aanhangernet. Wij verhuren verschillende materialen, machines en accessoires aan professionals en particulieren door heel Nederland. Bekijk het hele aanbod hieronder.

Een aanhangernet
Wanneer jij materialen in je aanhangwagen hebt liggen die weg kunnen waaien of om kunnen vallen, raden wij het gebruik van een aanhangernet aan. Dit komt ten goede van de veiligheid van jou en medeweggebruikers. Het is ook door de Nederlandse overheid verplicht gesteld. Het gebruik van het net is gebruiksvriendelijk, licht, soepel en het net is ook nog eens eenvoudig te bevestigen. In de rest van deze blog laten we zien waar jij op moet letten en hoe jij het net kunt bevestigen.

Waar let je op bij een aanhangernet? 

Het aanhangernet verschilt in afmeting, kwaliteit en het soort. Het is dus eerst goed te weten welke afmeting jouw aanhangwagen is en pas het net daar vervolgens op aan. Naast de afmeting is ook het materiaal een belangrijk aspect om rekening mee te houden. Het materiaal moet dik, stevig en flexibel genoeg zijn om er goed mee om te gaan. Tot slot moet je ook letten op de maaswijdte. Hoe kleiner deze is, hoe meer vezels er in het net zitten en hoe dichter het net over de lading ligt.

 

Aanhangernet op de juiste manier bevestigen

Het bevestigen van een aanhangernet is niet moeilijk. De meeste netten beschikken namelijk over een elastisch koord, waarmee u de onderdelen eenvoudig vast kunt zetten. De aanhangers beschikken vaak over meerdere haken onderaan, waaraan de lussen van het net bevestigd kunnen worden. Let er op dat het net strak bevestigd zit en dat jij er zeker van bent dat de goederen in de aanhangwagen niet om kunnen vallen of weg kunnen waaien.

Aanhanger en aanhangnet huren bij 123machineverhuur

Wil jij een aanhanger of aanhangernet huren? Dat kan snel en eenvoudig bij 123machineverhuur. Wanneer jij op de website bent, kun jij de aanhanger of aanhangernet in het winkelmandje plaatsen en huren. 123machineverhuur streeft er naar om jou zo snel mogelijk antwoord te geven of het product nog beschikbaar is om te huren. Wanneer dat niet zo is, dan denken de professionals graag met jou mee en nemen dan ook contact op met jou. Ook bij vragen of voor deskundig advies kun jij gerust contact opnemen met 123machineverhuur.

https://www.123machineverhuur.nl/