Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

3 verschillende soorten lasers

3 verschillende soorten lasers 

Er zijn allerlei soorten laserapparaten en je kunt er verschillende behandelingen mee uitvoeren. Je kunt er bijvoorbeeld schimmelnagels mee behandelen of tatoeages mee verwijderen. Ben je benieuwd naar deze soorten lasers? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Bloedvaatjes behandelen 

Sommige mensen hebben last van rode of blauwe vaatjes in de huid. Dit kan couprose, rosacea of difusse roodheid zijn. Deze vaatjes worden zichtbaar door de hemoglobine in het bloed. Met een laserbehandeling wordt de bloedstroom in het vat dichtgezet. Hierdoor denkt het lichaam dat deze vaatjes overbodig zijn. Vervolgens worden de vaatjes afgebroken en afgevoerd. 

 

Schimmelnagels verwijderen

Het laseren van schimmelnagels kan in veel gevallen een goede oplossing zijn. Het laserlicht dood de schimmel, zonder de nagel te beschadigen. Het laserlicht wordt alleen gericht op de schimmel en niet op de rest van de nagel. Na deze behandeling breekt het lichaam zelf de schimmel af en vervolgens wordt het afgevoerd. 

 

Tatoeages behandelen 

Als mensen spijt krijgen van een tatoeage, kunnen ze deze laten verwijderen met een laserapparaat. Het lasterlicht kan de inkt afbreken in kleine partikels. Deze komen in de bloedbaan en worden zo door het lichaam afgevoerd. Het voordeel is dat de laser alleen op de tatoeage gericht wordt en daardoor omliggend weefsel niet beschadigd. 

 

Lichaamshaar verwijderen 

Het verwijderen van lichaamshaar kan op verschillende manieren, zoals harsen of waxen. Veel mensen ervaren dit als pijnlijk en daarnaast biedt het slechts een tijdelijke oplossing. Ontharen met behulp van een laserapparaat is pijnloos en permanent. Met behulp van een laser worden de haarzakjes vernietigd en door het lichaam afgebroken en afgevoerd. 

 

Laat je adviseren 

Nu je weet welke soorten lasers er zijn, is het aan jou om te bedenken welke jij wilt aanschaffen. Wil je meer informatie over een laser? Neem dan een kijkje op de website van Laservision Laserapparaat Leverancier en ontdek het aanbod. 

 

https://www.laservision.nl/