Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Verzorgingsproducten mee op reis

Heerlijk op vakantie naar een warm land om te genieten van het mooie weer en de omgeving. Als je op reis gaat moet je natuurlijk spullen meenemen. Kleding is belangrijk maar ook je huid- en haarverzorging is essentieel om mee te nemen. Je wilt natuurlijk niks vergeten als je op reis gaat. Lees hier de belangrijkste verzorgingsproducten die je mee moet nemen op reis.

 

Haarverzorging

Als je gaat zwemmen in de zee of in het zwembad word je haar vaak erg droog. Dit komt door het chloor en zoute water. Ook door de zon word je haar aangetast. Het is hierdoor belangrijk dat je je haar goed verzorgt zodat het gezond blijft. Je kan je haar goed beschermen met een leave-in conditioner, een voedend haarmasker of een shampoo die zonbescherming bevat. Als je op reis gaat wil je niet die onhandig grote flessen of potten meenemen met al deze producten. Speciaal voor het reizen zijn er daarom handige reisverpakkingen. Wella Professionals heeft hiervoor een ruim assortiment aan producten zodat jij je haar optimaal kan verzorgen terwijl je geniet van een heerlijke vakantie.

 

Huidverzorging

Naast je haar is natuurlijk je huid ook erg belangrijk. Na een dag zonnen is het extra belangrijk om je huid goed te verzorgen. Begin met het reinigen van de huid om zo al het vuil te verwijderen. Om je huid na het zonnen te verkoelen en hydrateren is aftersun erg handig. Je huidt verliest door de hitte meer vocht dan normaal. Maak daarom gebruik van een hydraterende nachtcrème om te voorkomen dat je huid uitdroogt. Je huid kan dan in de nacht weer herstellen.

 

Zonnebrand

Zonnebrand is natuurlijk ook erg belangrijk om je huid te beschermen tegen de uv-straling. Kies hierbij voor een SPF van minimaal 30 voor de beste verzorging. Hierbij is het belangrijk dat je voor je lichaam en je gezicht een andere zonnebrand gebruikt. Veel ingrediënten van standaard zonnebrand zorgen voor irritatie op het gezicht. Er zijn veel verschillende soorten zonnebrand te koop die speciaal voor het gezicht zijn, hierbij is factor 50 het best. Vergeet niet de verzorging van je lippen, ook deze kunnen verbranden.

 

Met deze producten in je koffer kun jij goed voorbereid op reis en je huid goed verzorgen. Zo kun je heerlijk genieten van die welverdiende vakantie.

https://www.salontopper.nl/