Cenc computers
Image default
Bedrijven

Verkoop uw bedrijfswagens gemakkelijk en snel

Het lijkt een lastige aangelegenheid om uw bedrijfswagen te verkopen. Het kost dan ook altijd even wat moeite om de verkoop rond te maken. Zo dient u altijd uw wagen leeg te maken, mooie foto’s en video’s te maken en kandidaten zoeken voor de verkoop. U heeft dan ook verschillende mogelijkheden om bestelwagen verkopen op te zetten. Een van deze mogelijkheden is bijvoorbeeld een bus opkoper. Deze zal namelijk altijd geïnteresseerd zijn in uw bestelwagen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Online verkopen van uw bedrijfsauto

De eerste mogelijkheid die u heeft voor de verkoop van uw bedrijfswagen, is het verkopen van de auto online. Er zijn enorm veel verschillende manieren waarop u dit kunt doen. Het belangrijkste hierin is dat u een goede prijs hanteert en duidelijke communicatie heeft. Hiermee worden duidelijke foto’s en video’s gecombineerd met een duidelijke tekst bedoelt. Zo moet u dan ook altijd eerlijk zijn over de schade die de auto heeft en bijvoorbeeld de APK.

Bestelwagen verkopen aan een opkoper

Om uw bestelwagen snel te verkopen, kunt u aankloppen bij een bus opkoper. Deze zijn namelijk altijd op zoek naar oude bussen die opgekocht kunnen worden. Als u een bestelwagen verkoopt, kunt u gemakkelijk bij de bus opkoper aankloppen. Deze zal u dan, na het tonen van de foto’s en extra informatie een goede prijs geven. Wanneer u hiermee akkoord gaat, is uw bus binnen no-time verkocht. Het voordeel hieraan is dan ook dat de verkoop enorm snel rond is. Daarnaast heeft u ook altijd de mogelijkheid om de prijs af te slaan. Het is echter wel zo dat de bus opkoper in de meeste gevallen een zeer goede prijs biedt voor uw bus. Dit doet de opkoper dan ook zeker vaker!

https://www.koopmijnbus.nl/