Cenc computers
Image default
Bedrijven

Van Den Akker Glaszetters & Glashandel

Het gebruik van energiezuinig glas

De opzet van een energiezuinige woning is om zo min mogelijk warmteverlies te hebben. Daarom worden spouwmuren geïsoleerd, maar ook het dak en de vloer. Een van de grootste boosdoeners voor het warmteverlies zijn de ramen wanneer er nog enkel glas wordt gebruikt. In het begin werd het enkel glas vervangen door dubbel glas dat ook nog relatief veel warmte doorlaat. Het is verstandiger, als u het glas in uw ramen wilt vervangen, HR++ glas of zelfs HR+++ glas te gebruiken. Bij driedubbel glas (HR+++) wordt een nog betere isolerende ruit verkregen, waardoor de warmte nagenoeg perfect in huis wordt gehouden. Het is wel duurder in aanschaf, maar zal zich in een korte tijd terugverdienen, zeker nu de gasprijzen alleen maar stijgen.

Glas bestellen Eindhoven

Wanneer u het glas in uw ramen wilt laten vervangen door HR+++ glas, dan kunt u dat bestellen bij de glashandel Eindhoven. Bij de glashandel Eindhoven, Van den Akker Glas- en Schilderwerken, krijgt u de beste service op het gebied van glas- en schilderwerken. U kunt er ook terecht als u glasschade heeft. Het kan zijn dat er tijdens de nachtelijke uren een ruit van uw raamkozijn stuk gaat. Dan is het verstandig om met de glashandel contact op te nemen. Ook voor glas bestellen Eindhoven bent u bij Van den Akker Glas- en Schilderwerken aan het juiste adres.

Als u ruitschade heeft

Wanneer u ruitschade heeft, dan kunt u daarvoor de glashandel Eindhoven benaderen. Bij het melden van de ruitschade hoeft u niet op een glaszetter te wachten, maar wordt u dezelfde dag nog geholpen. Als het glas dat u nodig heeft niet voorradig is, dan zal er voor een tijdelijke oplossing worden gezorgd.

De glaskeuze die u maakt

Het maakt in principe niet uit wat voor glas u nodig heeft. Glashandel Eindhoven kan ervoor zorgen. Dat kan zijn: figuurglas, draadglas, veiligheidsglas, enkelglas, HR++ en HR+++ glas, glas in lood en sierglas. Wanneer u een glassoort besteld, dan kan het zijn dat het niet voorradig is. Dan zal er alles aan gedaan worden om het glas zo snel mogelijk te kunnen leveren.

https://akkerglas.nl