Voor het betegelen van een badkamer, keuken of toilet heb je een goede tegellijm nodig. Egaline.online heeft diverse tegellijm voor binnen- en buitenshuis. Je hebt de keuze uit de merken Atlas en Kiesel. De Atlas tegellijm is verkrijgbaar in verschillende soorten. Hieronder vind je een overzicht van alle tegellijmen:

  • Atlas elastische tegellijm (C1TE 1-10mm)
  • Atlas Geoflex (C2TE 2-15 mm) 25 KG
  • Atlas Geoflex Express (C2FT 2-15 mm) 25 KG zeer flexibele snellijm
  • Atlas Geoflex Ultra (C2TEs1 2-15 mm) 25 KG zeer flexibele tegellijm
  • Atlas Geoflex Wit (C2TE 2-15 mm) 25 KG zeer flexibele tegellijm
  • Kiesel ServoStar 2000 Plus Flex ( C2TE-S1 1 -10mm ) Flexlijm

Egaliseren van de ondervloer

Ga je een nieuwe vloer leggen? Het is aan te raden om eerst na te gaan of je ondervloer geen oneffenheden bevat. Als je ondervloer gaten bevat dan kun je deze het beste eerst egaliseren met egaline. Want als je hier niks aan doet, ga je dat altijd terugzien in het eindresultaat. Op Egaline.online vind je diverse soorten voordelige egalisatiemortels van perfecte kwaliteit. Deze zorgt voor een vlakke ondervloer. Na het aanbrengen van de egaline kan een vloer eenvoudig worden gelegd. In de collectie van Egaline.online vind je de merken Atlas, Excel, Kiesel en Quartzline. Voor het merk Atlas heb je de keuze uit Atlas SMS 15, Atlas sms 30 en Atlas SAM 100.

Primer gebruiken bij behangen en schilderen

Wanneer je gaat behangen of je muur een likje verf gaat geven, is het slim om eerst een primer te gebruiken. Dit wordt ook wel voorstrijkmiddel genoemd. De primer zorgt voor een uitstekende hechting met de afwerklagen. Dit is vooral belangrijk om te gebruiken bij zuigende oppervlakken en stoffige ondergronden. Een voorstrijkmiddel van Egaline Online is geschikt voor verschillende ondergronden zoals beton, metselwerk, gipsplaten, pleister, behangpapier en glasvezel.

https://egaline.online/