Cenc computers
Image default
Bedrijven

Rebelse, luxueuze kunst bij Jacksart in Apeldoorn

Jacksart Apeldoorn: kunst die verlangen en fantasie uitstraalt

Houdt u van kunst waar de energie en liefde voor het leven vanaf stralen? Jacksart is een galerie in Apeldoorn, waar u de werken van kunstenaar Jack Liemburg kunt bewonderen. Jacks kunst wordt gekenmerkt door een rijk kleurenpalet en een mix van fotografie en schilderwerk. Elk werk is aangebracht op een groot canvas doek of op plexiglas en vormt een fascinerend schouwspel.

Jacksart: pop art kunst in Apeldoorn

Als u niet in de gelegenheid bent om galerie Jacksart Apeldoorn te bezoeken, neem dan een kijkje in de online artshop van Jack Liemburg. Hier treft u pop art schilderijen aan in Jacks herkenbare stijl. Het werk van deze moderne kunstenaar wordt ook wel mixed media kunst genoemd, omdat hij verschillende schildertechnieken en materialen met fotobewerking combineert. Met zijn mix van indrukwekkende onderwerpen en elementen uit het dagelijks leven slaagt Liemburg er altijd in om de emoties en fantasie van de toeschouwer te raken.

Unieke kunst in Apeldoorn kopen bij Jack Liemburg

Al tien jaar maakt Jack Liemburg eigenzinnige kunst in Apeldoorn. Zijn technieken zijn uiteraard heel geschikt voor een persoonlijk werk op basis van uw wensen. Jack nodigt u dan ook van harte uit om een kunstwerk op maat bij hem te bestellen. Op basis van uw ideeën en foto’s maakt hij dan een schilderij waar u een dierbare zeker mee zult verrassen. Met een op maat gemaakt werk heeft u een geschenk dat een saaie muur onmiddellijk opvrolijkt en als kleurige eyecatcher elke dag weer zorgt voor veel kijkplezier.

Jack houdt erg van reizen en nieuwe werelden ontdekken. Met een werk van zijn hand hoeft u zelf de deur niet uit om meegenomen te worden in een dynamisch avontuur. Bekijk de creaties van Jack Liemburg online of ga langs bij Jacksart in Apeldoorn. Door een van Jacks doeken te kopen of leasen haalt u glamour in huis en brengt u uw interieur tot leven!

https://www.jacksart.nl/