Cenc computers
Image default
Dienstverlening

Neem deze escrow-specialist in de arm om de software van uw bedrijf te beschermen

Wilt u er zeker van zijn dat uw broncodes en software nog steeds bereikbaar zijn als de leverancier van de software onverhoopt niet meer kan leveren, bijvoorbeeld door een faillissement? Dan slaat u deze eenvoudigweg op bij een ervaren escrow-agent, zodat uw software letterlijk en figuurlijk achter slot en grendel ligt. Softcrow uit Almere is zo’n gespecialiseerd bedrijf, dat uw software doormiddel van een escrow-overeenkomst voor u kan beschermen. De dienstverlening van dit escrowbedrijf is zeer veelzijdig. Zo kunt u uw bedrijf ook specifiek bescherming bieden tegen ransomware. Een van de maatregelen tegen ransomware is het regelmatig maken van back-ups. Deze escrow-agent maakt en bewaart de back-ups voor u.

Uw broncodes zijn bij deze escrow-agent veilig

Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak staat het team van Softcrow voor u klaar. Deze specialist heeft klanten in allerlei verschillende branches. Denk aan de financiële sector, de overheid, zorg, woningcorporaties, retail, fashion en facility management en logistiek. Het maakt dus niet uit wat voor bedrijf u heeft: als u behoefte heeft aan een escrow-overeenkomst voor de beveiliging van uw broncodes en software, rekent u op dit bedrijf. Een betere prijs/prestatieverhouding voor de diensten die dit bedrijf levert, kunt u nergens anders vinden. Vooraf vertelt uw contactpersoon u waar u aan toe bent. Een eenvoudige tariefstelling, onderverdeeld naar eenmalige en jaarlijkse kosten, brengt duidelijkheid. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Laat dit bedrijf weten hoe ze u van dienst mogen zijn

Wilt u meer weten over de dienstverlening van dit bedrijf? Of weet u al zeker dat u een escrow-overeenkomst aan wilt gaan met deze agent, om uw software veilig te stellen? Neem dan direct contact met dit bedrijf op via hun website, en laat ze weten, hoe zij u van dienst mogen zijn. Een ervaren escrow-agent gaat graag met u in gesprek om u van meer informatie te voorzien.