Meer dan 100 jaar ervaring in schoenen

Bij Ten Eekelder Schoenen zit u op het juiste adres als het gaat om schoenen, riemen of tassen. We hebben al ruim 100 jaar ervaring in kwalitatieve en stijlvolle schoenen. We hebben meer dan 60 internationale merken in ons assortiment. Waaronder: Pertini, DL Sport schoenen, Lilian, Harris schoenen en Floris van Bommel. In onze winkel heeft u zeker een kans van slagen, met onze uitgebreide collectie. Ook kunt u bij ons online bestellen. Zitten de schoenen niet goed, dan krijgt u van ons uw geld terug. U hoeft geen verzendkosten te betalen bij een bestelling van € 75,-. Daarnaast hebben we en snelle bezorgservice, zodat u snel van uw nieuwe schoenen kunt genieten.

Stijlvol en kwalitatieve schoenen

Is uw stijl stijlvol en klassiek? Dan zijn Lilian schoenenecht iets voor u. Een leuk feitje is dat de schoenmaker Filippo Sgariglia zijn schoenenlijn naar zijn vrouw Lilian heeft vernoemd. Deze Italiaanse damesschoenen hebben een goede pasvorm, gaan erg lang mee en zijn beschikbaar in de mooiste kleuren. Lilian schoenen worden nog altijd met de handgemaakt in een kleine fabriek in Italië. De laarzen, enkellaarsjes, pumps, tassen en riemen zijn met veel vakmanschap gemaakt. Bestel eenvoudig uw favoriete schoen of komt langs in één van onze winkels.

Unieke schoenen en net even iets anders

Bij Ten Eekelder Schoenen vindt u schoenen die uniek zijn en net een beetje anders. Dit omschrijft de schoenenlijn Pertini precies. Pertini schoenen zijn eigentijds en erg stijlvol. Het zijn schoenen met karakter die bij uw persoonlijkheid moeten passen. De schoenen worden nog altijd met de handgemaakt in het Spaanse dorp Almansa. Van een paar lekkere loafers tot hippe laarsjes. Pertini schoenen hebben een fijne pasvorm en een licht draagcomfort. Ontdek nu jouw favoriete schoenen.

https://www.teneekelder.nl/