Cenc computers
Image default
Bedrijven

Kinderopvang in Utrecht voor jouw kind

Ben jij op zoek naar een kinderopvang in Utrecht? Dan raad ik je aan om contact op te nemen met Het Kevertje. Ik ben echt ontzettend lang op zoek geweest naar een geschikte kinderopvang. Eerlijk waar, ik zag door de bomen het bos niet meer. Tot ik bij Het Kevertje terecht kwam. Dit kinderdagverblijf sprak me direct aan aangezien het een zeer kleinschalige kinderopvang is. De medewerkers zijn, zoals je verwacht van een goed kinderdagverblijf, juist opgeleid en de kinderen krijgen continu zorg.

Groepen voor diverse leeftijden

Bij dit kinderdagverblijf zijn diverse groepen, waardoor ook baby’s welkom zijn. Jouw baby is al vanaf 10 weken, tot twee jaar oud welkom. Daarna kunnen ze door in de peutergroep. Deze groep gaat van twee jaar oud, tot vier jaar oud. De overgang van de ene naar de andere groep wordt altijd op een soepele wijze gedaan, waardoor het verblijf altijd positief is.

Verder vind ik het heel fijn dat dit kinderdagverblijf zo kleinschalig is. Daardoor kennen de medewerkers jou als ouders zeer goed en krijgt het kind ook altijd genoeg aandacht. De groepen hebben een eigen slaapkamer en groepsruimte en voor de peuters is er zelfs nog een ruimte om te spelen. Mijn peuter vindt het echt fantastisch op dit kinderdagverblijf.

Kies voor deze kinderopvang in Utrecht

Wil jij dat jouw kind ook een zorgeloze kindertijd op de kinderopvang in Utrecht heeft? Kies dan voor kinderdagverblijf Het Kevertje. Mijn kinderen vinden het hier fantastisch, ik weet zeker dat jouw kinderen dit net zo gaan ervaren! Neem snel contact op met dit kinderdagverblijf via hun website. Dan kun je jouw kind direct aanmelden. Uiteraard kun je eerst ook nog een rondleiding krijgen. Het fijne van dit verblijf, is dat ze altijd zeer open zijn. Iets wat ik zeker waardeer!

https://www.hetkevertje.nl/