Cenc computers
Zakelijk

Hoe kun je jouw bedrijfspand op laten vallen?

Heb je een prachtig bedrijfspand op een fraaie locatie? Dan heb je eigenlijk goud in handen. Een dergelijk bedrijfspand kun je namelijk op meerdere manieren op laten vallen. Je kunt voor opvallende reclame-uitingen kiezen, maar je kunt het ook allemaal erg strak en fraai houden. In dit artikel doe je in ieder geval de nodige inspiratie op.

Kies voor een groot logo op jouw bedrijfspand

Sowieso is het verstandig om jouw logo groot aan te brengen op jouw bedrijfspand. Je kunt het logo groot aan de gevel ophangen, maar je kunt het logo ook op het dak plaatsen. Ongeacht waar je voor kiest, is het aan te raden om jouw logo te verlichten. Door jouw logo te verlichten, valt het logo óók ’s avonds en in de donkere wintermaanden goed op.

Kies voor een groot scherm bij jouw bedrijfspand

Ook is het interessant om een LED scherm buitenreclame in de ‘tuin’ van jouw bedrijfspand neer te zetten. Op dit scherm kun je bijvoorbeeld jouw openingstijden weergeven óf de beste aanbiedingen van dat moment. Ook kun je op dit scherm aangeven wat je precies met jouw bedrijf doet, zodat je flink aan jouw naamsbekendheid kunt werken. Een dergelijk scherm doet op veel plekken prima zijn werk; langs een drukke snelweg, maar ook op doorgaande provinciale wegen. Mocht jouw bedrijfspand naast een weg staan, is het sowieso interessant om voor een dergelijk scherm te kiezen.

Kies voor opvallende kleuren

Heb je een relatief groot bedrijfspand? Of heb je juist voor een compacter bedrijfspand gekozen? Ongeacht hoe groot jouw bedrijfspand is, is het interessant om met kleuren aan de slag te gaan. Door met opvallende kleuren aan de slag te gaan, kun je jouw bedrijfspand direct op laten vallen. Uiteraard moet dit wel binnen het ‘aanvaardbare’ blijven; eigenlijk niemand zit te wachten op een volledig roze bedrijfspand.

Je kunt het beste nog de kleuren van jouw huisstijl terug laten komen in jouw bedrijfspand. Doe dit echter wel op een fraaie en niet al té opvallende manier. Met de juiste kleuren weet je in ieder geval de nodige aandacht te trekken!