Cenc computers
Bedrijven

Hoe krijg je meer views op Youtube

Heb je een channel op YouTube maar blijft de groei achterwege? Dan kunnen hier veel redenen voor zijn. In deze blog zullen we meer vertellen over de redenen en je tips geven over hoe je dit kan verbeteren. Lees dus snel verder voor meer informatie.

Het aantal views op YouTube, een korte uitleg

Vroeger was het veel makkelijker om views te krijgen op YouTube. Channels als Pewdiepie , Markiplier en RaywWilliamJohnson waren de YouTube kanalen die al vanaf het begin bezig zijn. Over de jaren heen zijn deze kanalen blijven groeien en behoren ze nog steeds tot een van de meest bekeken kanalen op het platform. Hierdoor kun je al een conclusie trekken dat je deze positie niet meer snel zal halen en daardoor de kans ongelooflijk klein is om de volgende Pewdiepie te worden. YouTube’s systeem ziet deze kanalen als heel waardevol en zal daarom altijd deze kanalen een voorsprong geven. Toch zijn er nog manieren om je aantal views te verhogen.

Maak content die relevant is en past bij je doelgroep

Geloof me je bent niet de enige met weinig abonnee’s terwijl je dagelijsk video’s post. Het probleem zit ook niet in je uploadtijden. Het probleem zit meer in je kwaliteit video’s en de originaliteit hiervan. Let’s play video’s zijn bijvoorbeeld enorm uitgemolken en daardoor ontelbare voorbeelden van. Wil je hier in uitblinken? dan dien je gebruik te maken van creatieve brein en de video’s interessanter te maken. Bovendien is er een ding wat alle YouTubers op dit moment doen en dat is inspelen op de trend. Dit houdt in dat een Youtuber content maakt waar veel naar egzocht wordt of waar veel behoefte aan is en daardoor als extra waardevol wordt gezien.

Boost je aantal views op YouTube

Het boosten van je views op YouTube is dus niet makkelijk en zal naar waarschijnlijkheid veel tijd in beslag nemen. Je dient een eigen strategie te ontwikkelen en dient ervoor te zorgen dat je conten aantrekkelijk wordt gevonden door je publiek. Er zijn echter methodes die kunnen zorgen voor een organische verbetering van aantal YouTube views. Viewer bots zorgen er namelijk voor dat er veel views worden toegevoegd aan een bepaalde video en hierdoor een hoger aantal views krijgt. YouTube views boosten kan dus heel makkelijk door deze bots.

http://www.gebruikersnamen.nl/product/youtube-views-kopen/