Cenc computers
Image default
Bedrijven

Het VvE beheer van Ektiv in Rijswijk en omgeving

Onderhoud van een appartementen complex is van groot belang

Wanneer u een appartement koopt, dan wordt u automatisch lid van de VvE (Vereniging van Eigenaren). Dat is de organisatie die er zorg voor draagt dat de algemene delen van het gebouw goed worden onderhouden. Hierbij kunt u denken aan de gemeenschappelijke delen zoals de hal, lift en de trappen. Heeft u een appartement in Rijswijk gekocht, dan zal het VvE Beheer Rijswijk zorgen dat het complex goed wordt onderhouden. U heeft bij het kopen van het appartement een contract getekend dat u maandelijks een vast bedrag overmaakt aan de VvE beheer Rijswijk. Dat bedrag hebben ze nodig om ervoor te zorgen dat onverwachte voorzieningen betaald kunnen worden. Wanneer bijvoorbeeld de lift het niet meer doet, dan zal die snel gerepareerd moeten worden.

Het Ektiv VvE beheer

Omdat het voor de VvE Rijswijk vaak moeilijk is om alles goed bij te houden, kan dat worden uitbesteedt aan Ektiv VvE beheer. Het doel van deze groep is om de klanten te ontzorgen bij het beheren van hun gebouw. Ektiv VvE beheer streeft ernaar om een hoogwaardige dienstverlening te realiseren die goed betaalbaar is. Door Ektiv VvE beheer wordt een volledig pakket aangeboden, zodat alle diensten uit handen worden genomen van de VvE beheer Rijswijk.

De diensten van Ektiv VvE beheer

Omdat ieder gebouw anders is, zal er niet een programma van de dienstverlening hetzelfde zijn. De dienstverlening door Ektiv VvE beheer wordt afgestemd op de behoefte die het gebouw vraagt. Door in zee te gaan met Ektiv VvE beheer zal de VvE beheer Rijswijk worden ontzorgd. De techniek en onderhoud neemt een belangrijke plaats in.

De taken van Ektiv VvE beheer

De taken die moeten worden uitgevoerd, zullen plaatsvinden volgens een vooropgezet plan. Er wordt gewerkt met behulp van de beste software. Daarmee kan alles goed worden gecontroleerd en weet men zeker dat er geen werkzaamheden worden vergeten. Als bestuur van de VvE beheer Rijswijk heeft u kijkrechten, zodat u kunt controleren wat er allemaal gedaan wordt. Hierdoor ontstaat er een goed vertrouwen.

https://www.ektiv-vvebeheer.nl/