Cenc computers
Image default
Bedrijven

Geen Gezeur Groep voor VvE beheer in Den Haag

Als het VvE beheer in Den Haag van jouw VvE niet lekker verloopt, kies er dan voor om het uit handen te geven aan Geen Gezeur Groep. Deze organisatie staat voor jou klaar om het beheer van de VvE over te nemen. Alles wordt voor jou en de andere huiseigenaren geregeld, zodat jullie er zelf geen omkijken naar hebben.

Geen Gezeur Groep is een van de weinige, en zelfs eerste SKW-gecertificeerde dienstverleners voor VvE’s. Zij luisteren altijd naar wat jij wil en nodig hebt voor het beheer van jouw VvE. Ze bieden een vaste prijs, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Ze hebben al meer dan 25 jaar op het gebied van professioneel VvE-beheer.

Het beheer overdragen

Als het beheer overgedragen wordt, moet de administratie netjes op orde zijn. Als dit het geval is, zal het overdragen van het beheer zonder problemen verlopen. Mochten er onregelmatigheden zijn in de administratie, overlegt Geen Gezeur Groep met jou hoe het opgelost kan worden. Verder zullen alle huiseigenaren een brief krijgen met de informatie die ze nodig hebben. Hier staan alle handelswijzen in bij klachten en andere zaken. Het overdragen van het beheer lijkt wellicht lastig, maar in de praktijk valt dat echt reuze mee.

Neem vandaag nog contact op

Geen Gezeur Groep begrijpt dat het VvE beheer lastig is om bij te houden, daarom bieden zij zich aan als professional op dit gebied. Wil jij het beheer van jouw VvE ook ergens anders neerleggen zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt? Neem dan gerust contact op met Geen Gezeur Groep. Zij staan altijd voor jou klaar. Kijk op hun website voor meer informatie en neem direct contact op voor een offerte of om meer vragen beantwoord te krijgen.

https://www.gg-groep.nl/