Cenc computers
Image default
Bedrijven

Ervaring met een fiscaal advocaat

Mijn ervaring met De Haas Advocaten

Ongeveer een jaar geleden merkte ik op mijn werk dat er een conflict op financieel gebied ontstond. Erg vervelend natuurlijk, dat zijn zaken die je liever wil voorkomen. Ik wilde dit niet uit laten lopen tot een conflict, maar ik wist wel dat als ik niks zou doen dit toch zou gebeuren. Daarom heb ik destijds een fiscaal advocaat van De Haas Advocaten ingeschakeld. Dit heeft mij uiteindelijk een hoop stress en tijd gescheeld. Zoals ze altijd zeggen: voorkomen is beter dan genezen.

De juiste hulp

Een fiscaal advocaat is gespecialiseerd in fiscaal strafrecht. Op mijn werk ontstonden er problemen rondom de fiscus, die we zo snel mogelijk wilden oplossen. Daarom heb ik toen een fiscaal advocaat gebeld en ingeschakeld, waar ik absoluut geen spijt van heb. De advocaten van De Haas Advocaten hebben mij uitstekend geholpen.

Hoe helpt een fiscaal advocaat?

In mijn geval waren we dus nog niet verwikkeld in een conflict, maar het zat er wel aan te komen. De fiscaal advocaat is toen bijgesprongen om een proces uit te blijven. Dit deed hij op uiterst kundige wijze. Hij heeft met beide partijen onderhandeld en hij is met nieuwe mogelijkheden gekomen. Mogelijkheden waar we zelf nog niet aan hadden gedacht, een frisse en gespecialiseerde blik is daarin heel fijn geweest.

Fiscaal advocaten bij De Haas Advocaten

De Haas Advocaten heeft al tien jaar ervaring in hun vakgebied. Dat is goed te merken, want ze weten precies wat ze moeten doen. Elke advocaat heeft zijn eigen expertise daar, maar ze overleggen ook veel met elkaar wanneer bepaalde onderwerpen overlappen. Daardoor krijg je ontzettend goede hulp, omdat ze voor elk probleem eigenlijk wel een oplossing hebben. Het kantoor is gevestigd in Rotterdam. Zelf woon ik in Utrecht, maar dat was geen probleem. Ze werken namelijk landelijk.

https://www.dehaasadvocaten.nl/

Gerelateerde artikelen

Genieten van een heerlijke honingwijn

Van Den Akker Glaszetters & Glashandel

Welk eindresultaat leveren business games op?