Cenc computers
Bedrijven

De meest populaire Tuinmeubelen Trends van 2021

Dit jaar onderscheidt zich door opvallende, maar tegelijkertijd klassieke trends in de productie van tuinmeubelen. In 2021 wordt ontwerpers geadviseerd om op de volgende punten te letten:

 

Felle kleuren

De voorheen populaire groen-, beige- en bruintinten verliezen hun populariteit als het gaat om meubels voor in de tuin. Nu is het meest opvallende accent in tuinproducten het landschapsontwerp, waarbij ze ongewoon opvallen in de tuin of het gazon. Moderne tuinmeubelen mogen niet versmelten met het algemene landschap. Als jouw tuin meubel gedempt is in tinten en een rustig kleurenschema heeft, kun je heldere nuances toevoegen aan het ontwerp van tuinproducten in de vorm van ongebruikelijke kussens, mooie matrassen, buitengewone textielelementen. Je kunt de meubels ook in nieuwe rijke kleuren schilderen, met behulp van kleurstoffen met een verhoogde weerstand tegen verbleking door de zon en een ultraviolet filter.

Klassieke vormen en precieze lijnen

De meest modieuze trend van 2021 is een tuin meubel met precieze en strakke vormen. Kubusvormige tafels, klassieke rechthoekige stoelen en banken zijn modieuzer dan ooit. De keerzijde van deze trend is de mode voor gladde en ronde vormen. Hoewel de trends van het seizoen elkaar tegenspreken, bieden ze eigenaren van zomerhuisjes en huizen een ruime keuze aan meubels. Tuinproducten zoals gesmede meubelen zijn een echte klassieker bij de fabricage van tuinmeubelen. Metaalsmeedwerk is betrouwbaar, bestand tegen alle weersomstandigheden, opengewerkt, duurzaam, slijtvast en zeer elegant. Dergelijke meubels in verschillende vormen en patronen zijn al vele jaren populair en zullen de komende tijd de trends niet verlaten. Dergelijke meubels zullen na decennia relevant blijven.

Net als woonkamermeubels

Een andere interessante trend van dit jaar is dat meubels voor in de tuin in hun ontwerp woonkamermeubilair imiteren. Om het te maken, worden materialen gebruikt die bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. Tegelijkertijd zorgt het ontwerp ervoor dat het zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Hierbij is gekozen voor een zacht weefsel dat bestand is tegen zonlicht en vocht. De basis is iroko-hout, dat duurzaam is. Om de verzorging van producten te vergemakkelijken, is de volledige bekleding afneembaar. Voordat je koopt, moet je beslissen waar je je op moet concentreren: het meubilair zelf of de schoonheid van de natuur. Als de natuur moet worden benadrukt, is het de moeite waard om onopvallende meubels in rustige kleuren van naderbij te bekijken. Kit of losse items. Er zijn veel sets op de markt, je kunt een  op bestelling maken, je kunt zelf een set van verschillende modellen kiezen.