Cenc computers
Image default
Bedrijven

De leukste shows op NPO Plus

Is Netflix en videoland je al gaan vervelen? Dan is het een goed idee om eens een kijkje te nemen op NPO Plus! Op NPO Plus staan geweldige Nederlandse series maar ook genoeg internationale pareltjes. In dit artikel gaan we een kijkje nemen naar goede series op NPO Plus.

Patrick Melrose

De acteur die Sherlock Holmes zo goed speelde, heeft duidelijk nog meer in zijn mars! In deze vijfdelige reeks kruipt hij in de huid van Patrick Melrose, een probleemgeval uit de Engelse upper class die verslaafd raakt aan alcohol en heroïne. Gewapend met een sterk gevoel voor humor probeert hij zijn demonen onder ogen te zien. De vraag is of dat gaat lukken.

Klem

Samen met Georgina Verbaan en Jacob Derwig is Barry Atsma het hart van deze misdaadreeks, waarin een saaie ambtenaar bevriend raakt met een gevaarlijke crimineel. De drie weten de spanning op te voeren tot een nagelbijtend kookpunt en zelfs de Britse komiek Ricky Gervais (bekend van After life en the office UK) is fan van de serie.

Gevoel voor Tumor

Onze zuiderburen weten van drama en humor een succesvol huwelijk te maken en ondertussen wordt er een middelvinger opgestoken naar kanker. Voel met hoeveel liefde hij gemaakt is. Pak die zakdoeken er maar bij want er gaat gehuild worden!

Vietnam war

Als je alles wilt weten wat er te weten valt over de Vietnam Oorlog kan je dit in zeventien uur leren door deze interessante serie te kijken. Er ging meer dan tien jaar onderzoek vooraf en de makers en het resultaat mag er blijken. Een geschiedenis les die zijn weerga niet kent. Als jij binnenkort een verslag ergens over moet schrijven of een goede indruk ergens wilt achterlaten moet jij deze super interessante en leerzame serie nu gaan kijken!

NPO Plus opzeggen

Als jij het zat bent om naar NPO Plus te kijken, kan je NPO Plus opzeggen. Dan betaal je nooit te voor iets waar je geen gebruik van maakt, al lijkt ons dat sterk met deze geweldige suggesties die hierboven genoemd zijn. Wij wensen jou veel kijk plezier!