Cenc computers
Image default
Bedrijven

De beste zorg met behulp van ziekenhuis meubels van VAB

Ziekenhuis meubels voor specifieke behoeften

Voor de beste ziekenhuiszorg zijn ziekenhuismeubels die gericht zijn op het gebruiksgemak en comfort van zorgpersoneel en patiënten onmisbaar. VAB uit Zwolle is daarom zeer gepassioneerd in het ontwikkelen van innovatief ziekenhuismeubilair, dat met plezier gebruikt kan worden. Dit Zwolse bedrijf maakt al sinds 2007 producten voor moeder en kind, rooming-in meubilair, onderzoeksbanken en warmtemanagementsystemen. De medewerkers helpen graag met het kiezen van het juiste product en geven begeleiding bij de proefplaatsing, zodat u zeker weet dat alles goed functioneert.

Hoogwaardige meubels voor ziekenhuizen

VAB is opgezet door Hans en Maks, die een achtergrond hebben op het gebied van ziekenhuisinrichting, verpleegkunde en residentiële hulpverlening. Met hun gedreven team produceren zij ziekenhuis meubels, waaronder veel modern vormgegeven behandelstoelen, relaxstoelen en therapeutische stoelen. Deze producten vallen op door hun goede prijs-kwaliteitverhouding, zijn gemakkelijk in gebruik en erg comfortabel. Dankzij modulaire opties kan de ideale stoel voor uw specifieke zorgvraag gecreëerd worden.

Onderzoeksbanken voor verschillende afdelingen

Bij VAB kunt u terecht voor onderzoeksbanken voor specifieke behandelingen, zoals bloedafname en podologie, maar ook voor algemeen inzetbare behandelbanken. Deze elektrisch verstelbare onderzoeksbanken bieden een maximaal gebruikscomfort voor zowel het medisch personeel als degene die het onderzoek of de behandeling krijgt. Ook voor pediatrische afdelingen zijn er ontwerpen speciaal afgestemd op kinderen. De onderzoeksbanken en behandelstoelen zijn er in verschillende uitvoeringen en met diverse mogelijkheden voor positionering.

De klanten van VAB komen uit Nederland, maar ook uit andere Europese landen en uit het Midden-Oosten. Hans en Maks hebben tientallen jaren ervaring met het inschakelen van partners in binnen- en buitenland en slagen er zo in om onderscheidende ziekenhuismeubels te ontwikkelen en fabriceren, die de gebruiker als uitgangspunt nemen. Goed luisteren naar wat het zorgpersoneel belangrijk vindt, is voor VAB dan ook heel gebruikelijk!

https://vab.nl/