Cenc computers
Dienstverlening

Creëer het interieur dat u voor ogen heeft met de juiste vloertegels

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u aan het kijken wat voor interieur u zou willen hebben? Of kan uw huidige woning wel een opknapbeurt gebruiken? Begin dan bij de basis: de vloer en de wanden. Zodra u deze aanpakt, oogt de ruimte direct anders. Zo wordt de sfeer in een ruimte veelal bepaald door het type vloer. Daarnaast zorgt het ook voor harmonie tussen uw interieur en de omgeving. Of u nu een liefhebber bent van een landelijk, klassiek of modern interieur: met de juiste vloertegels creëert u geheid de gewenste stijl die u voor ogen heeft. Leg de tegels in uw woonkamer, badkamer of keuken en de ruimte zal direct opfrissen!

Kies uit een ruime collectie tegels

Wanneer u graag vloertegels wilt leggen, brengt u het best een bezoek aan KROON Vloeren in Steen. Zij zijn gevestigd in Meerkerk en hebben een ontzettend ruime collectie vloer- en wandtegels. Zij verkopen tegels in allerlei soorten en maten, waardoor er altijd wel een variant tussen zit die aan uw wensen voldoet. Er zijn ook vele prints en structuren beschikbaar om de ruimte net dat beetje extra te geven. Creëer bijvoorbeeld meer rust door een groot formaat tegels te kiezen of ga voor een felle kleur om de boel tot leven te brengen. De wat meer bewerkte tegels zijn praktischer in het gebruik dan tegelvloeren met een meer effen motief. Naast de vele vloertegels voor in uw woonkamer of keuken, maakt u uw badkamer ook helemaal naar wens met de juiste wandtegels. Bij KROON Vloeren in Steen zijn de wandtegels te bewonderen in een tegelkast. Per paneel wordt er dan steeds een complete opstelling getoond van een wandtegel met bijpassende vloertegels. Hierdoor u het voor u mogelijk om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die wandtegels voor uw badkamer, toilet of keuken biedt.

Bezoek de showroom

Bent u benieuwd naar de uitgebreide tegelcollectie van deze specialist in Meerkerk? Hun exclusieve showroom is direct langs de A27 tussen Gorinchem en Utrecht gevestigd. Hierdoor is een bezoek aan dichterbij dan u denkt!