Cenc computers
Bedrijven

Wat is Google CSS partnerschap?

Heeft u er wel eens van gehoord maar zich er nooit echt in verdiept? Of ziet u het nu voor het eerst en wilt u graag meer weten? Wat uw reden ook is, u wilt weten wat Google CSS partner precies inhoudt. Dat begrijpen wij, want dit partnerschap kan voor u als adverteerder veel voordelen met zich meebrengen. Eerst leggen we graag even uit wat Google CSS partner precies is. Een Comparison Shopping Service (CSS) partner is ook wel een vergelijkingssite. Dit is een website die prijzen van verschillende webshops verzamelt, om voor de consument de beste deals eruit te pikken. Dit mes snijdt aan twee kanten, want de consument betaalt niet te veel voor een product en u als leverancier heeft de mogelijkheid om nog meer onder de aandacht te komen van uw (potentiële) klanten. Het grootste voordeel? U betaalt veel minder om te adverteren.

Voorbeeld van een Google CSS partner

Big Shopper is een voorbeeld van zo’n partner, dit noemen we voor het gemak even Big Shopper CSS. Niet zo’n vreemde keuze, want wanneer u zich aan Bigshopper bindt, is het mogelijk om 20% goedkoper te adverteren in Shopping! Dat is nogal een percentage. Bent u geen CSS partner? Dan betaalt u dus helaas veel meer dan uw concurrent, daar kunt u haast vanuit gaan. Gelukkig is partner worden vrij eenvoudig. U hoeft geen accountgegevens uit te wisselen of het contact via een derde te laten lopen. Aansluiten bij bijvoorbeeld Big Shopper CSS is slechts een kwestie van administreren. Zodra u zich heeft aangemeld, krijgt u onder andere 20% korting op adverteren via Shopping. Daarnaast profiteert u van gratis verkeer vanaf Big Shopper. U behoudt trouwens uw bestaande campagnes en accounts, wel zo’n prettig gevoel.

Heeft u vragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag mee zou willen weten over de mogelijkheden die Google CSS partnerschap u biedt. Daarom staan de specialisten van Big Shopper voor u klaar om u bij te praten. Neem daarvoor contact op via het contactformulier op de website of gewoon telefonisch.

https://bigshopper.nl/