Browsing: Zorg

ICT partner in de zorg

Onze ICT partner in de zorg is Cobbler. Ik ben werkzaam bij een zorg kliniek en wij werken al jarenlang samen met dit bedrijf. Tot op heden vinden wij deze samenwerking zeker geslaagd. Zij zorgen ervoor dat onze systemen en verbindingen op een juiste manier werken. Zo kunnen wij gewoon goed ons werk blijven doen.

ICT oplossingen voor zorg klinieken

Goedwerkende computers zijn onmisbaar in onze maatschappij. Ook in de zorg is ICT erg belangrijk. De manieren waarop ICT wordt toegepast, worden in een hoog tempo uitgebreid.

In de zorg is het essentieel dat goede ICT oplossingen worden gevonden. Zodat iedere zorgmedewerker zo soepel mogelijk met deze technologische ontwikkelingen kan werken.

Adequate beveiligingsoplossingen

Cobbler biedt ons dus ICT oplossingen in de zorg. De ICT’ers van Cobbler brengen de juiste inrichting van ons netwerk tot uitvoer, conform GBZ-richtlijnen.

Dit houdt in dat Cobbler werkt met adequate beveiligingsoplossingen, remote-support-software, realtime en proactieve monitoring van al onze kritische apparaten in ons netwerk.

Wij gaan mee met de technologie

Cobbler is ICT partner in de zorg voor klinieken, huisartsenpraktijken, tandartsen, thuiszorgorganisaties en medisch specialisten/klinieken. Ze hebben voor ons en voor al hun andere klanten speciale diensten ontwikkeld en hardware geselecteerd.

In de praktijk betekent dit dat wij meegaan met de technologie en dat consumenten hier ook baat bij hebben.

GBZ pakketten: Goed Beheerd Zorgssysteem

De diensten die de medewerkers van Cobbler ontwikkeld hebben, houden rekening met medewerkers in de zorg. Ze bieden hiervoor verschillende GBZ pakketten aan. De pakketten voldoen aan de juiste eisen. Wij ervaren ons GGZ-Beheer pakket als zeer prettig.

De pakketten die Cobbler levert:

  • GBZ-Beheer
  • GBZ-Connect
  • GBZ-Lokaal
  • GBZ-Wifi
  • GBZ-VoIP

Wij hebben een volledig pakket aangeschaft. Onze tip: een volledig pakket is voordeliger dan een losse dienst kopen.

Goede ICT partner in de zorg

Cobbler heeft echt verstand van zaken en is daardoor een goede ICT partner in de zorg. Daarnaast weet Cobbler precies wat wij als zorg kliniek odig hebben. Privacy is bijvoorbeeld heel belangrijk voor ons.

Als medewerker moet je het GBZ-beheer inrichten, Nictiz-gecertificeerd zijn en je hebt te maken met de AVG-wetgeving. Cobbler weet exact hoe je aan al deze zaken voldoet.

Een vertrouwd gevoel

Bij ons regelt Cobbler alle hardware, onderhoud en het netwerkbeheer. Dat doen ze uitstekend. Bovendien kennen we de meeste medewerkers na al die jaren wel. We vinden het altijd supergezellig als ze langs komen in onze kliniek.

Ze zijn altijd betrokken bij onze organisatie en dat geeft een heel vertrouwd gevoel. Wij zijn oprecht blij met jullie, Cobbler!

https://www.cobbler.nl/

{ Comments are closed }

Werken in Nederland als buitenlander

Komt u werken in Nederland als buitenlander? Dan zijn er waarschijnlijk veel zaken die u moet regelen of waar u tegenaan loopt. Eén van deze dingen is het afsluiten van een zorgverzekering. Iedereen die in Nederland komt wonen is verplicht om verzekerd te zijn voor noodzakelijke medische zorg. Zelfs als u hier maar tijdelijk verblijft, of als u al een zorgverzekering heeft in uw land van herkomst. HollandZorg is gespecialiseerd in zorgverzekeringen voor migranten. Ons doel is om het u zo eenvoudig mogelijk te maken, door rekening te houden met uw situatie.

Zorgverzekering voor arbeidsmigranten

HollandZorg biedt een basisverzekering voor de meest noodzakelijke medische zorg. Omdat dit niet voor iedereen voldoende is, hebben we ook een aantal aanvullende verzekeringen samengesteld die afgestemd zijn op uw zorgbehoeften. U kunt zelf de aanvullende verzekering kiezen die het beste bij u past. Als uw partner of kinderen met u meekomen naar Nederland, dan zijn ook zij verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Kinderen tot 18 jaar betalen echter geen premie en zijn dus gratis meeverzekerd. En verlaat u Nederland weer, dan kan uw verzekering eenvoudig stopgezet worden.

EHIC kaart en zorgpas

Met een zorgverzekering van HollandZorg bent u niet alleen verzekerd voor zorg in Nederland. Ook wanneer u in een ander land bent binnen Europa, heeft u recht op een vergoeding van noodzakelijke zorg. Als u bij ons een zorgverzekering afsluit, ontvangt u een EHIC kaart waarmee u kunt aantonen dat u verzekerd bent. Niet elke zorginstantie binnen Europa is bekend met de EHIC kaart. Daarom is het belangrijk om altijd eerst contact met HollandZorg op te nemen. Wij kunnen u vertellen op welke zorg u recht heeft en naar welke zorgaanbieder u het beste toe kunt gaan.

https://www.hollandzorg.com/nl

{ Comments are closed }

Tandartsverzekering afsluiten?

Wilt u ook volgend jaar goed verzekerd zijn voor tandheelkundige ingrepen? Dan kunt u hiervoor naast uw basis zorgverzekering een aparte tandartsverzekering afsluiten. Vanuit de basisverzekering worden tandartskosten alleen vergoed voor kinderen tot 18 jaar. Daarom kunt u bij Salland kiezen uit drie verschillende tandartsverzekeringen die elk een bepaald deel van de kosten dekken. Een tandartsverzekering 2019 van Salland brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo krijgen kinderen tot 18 jaar een vergoeding van de kosten voor een beugel, en worden bijvoorbeeld ook de kosten voor spoedeisende mondzorg in het buitenland gedekt.

Salland zorgpremie

Salland streeft al sinds de oprichting in 1860 naar het bieden van de beste zorgverzekering tegen de laagste premie. We besteden veel aandacht aan het toegankelijk maken van goede zorg voor iedereen. Het is belangrijk dat u zorg van hoge kwaliteit kunt vinden bij u in de buurt en dat u hier niet te lang op hoeft te wachten. Om hiervoor te kunnen zorgen, investeren wij een groot deel van de premie die u betaalt dan ook direct in de zorg. De zorgpremie 2019 wordt vastgesteld aan de hand van verschillende factoren. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van Salland.

Overstappen naar Salland

Bent u momenteel verzekerd bij een andere zorgverzekeraar, maar wilt u in 2019 overstappen naar Salland? Dan helpen wij u hier graag mee. Als u zich voor het einde van het jaar bij ons aanmeldt, dan regelen wij de opzegging van uw huidige zorgverzekering. Bij Salland kunt u naast uw basisverzekering kiezen uit maar liefs vijf aanvullende verzekeringen, zodat uw zorgverzekering goed aansluit op de zorg waar u jaarlijks gebruik van maakt. Meer informatie over onze zorgverzekeringen vindt u terug op de website. Natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch te woord om uw vragen te beantwoorden.

https://www.salland.nl/

{ Comments are closed }

Zorgeloos genieten met een ZorgDirect Zorgverzekering

Ben je sportief en wil je zorgeloos kunnen genieten? Dan kies je natuurlijk voor een kwalitatieve ZorgDirect zorgverzekering met vrije zorgkeuze. En kamp je soms met een blessure? Geen probleem. Wij bieden ook in 2019 een zorgverzekering met fysiotherapie. Erg handig, zo ben je snel weer fit!

Basisverzekering en fysiovergoedingen

Het pakket aan vergoedingen vanuit de basisverzekering wordt elk jaar opnieuw vastgesteld door de overheid. Als het gaat om vergoedingen maakt men onderscheidt tussen volwassenen en kinderen. Op dit moment is het zo dat iedereen jonger dan 18 jaar met een eenmalige aandoening recht heeft op een fysiotherapie vergoeding vanuit de basisverzekering. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt, is nu vastgesteld op negen. Zijn er meer sessies nodig, dan kan het aantal verhoogd worden met nog eens negen. Voor mensen ouder dan 18 zijn er andere uitgangspunten. Bij een eenmalige aandoening geldt geen vergoeding vanuit de basisverzekering.

Wat je in dit geval kunt doen, is een aanvullende verzekering afsluiten. Alle vijf de aanvullende pakketten van ZorgDirect bevatten vergoedingen voor fysiotherapiebehandelingen. Voor het aantal behandelingen en de premiebedragen kun je kijken op de website. Graag wijzen we je er op dat je in vrijwel alle gevallen een verwijzing van de huisarts nodig hebt!

Verzekering zelf samenstellen

Wil je genieten van een zorgverzekering die je zelf kan combineren zodat het goed bij je wensen en behoeften past? Wil je naast vijf aanvullende pakketten ook nog eens kiezen uit drie tandarts verzekeringen? Dan is ZorgDirect een goede partner. Je kunt een ZorgDirect zorgverzekering afsluiten in 2019 geheel naar eigen wens. Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag. 

https://www.zorgdirect.nl/

{ Comments are closed }