Browsing: Zakelijke dienstverlening

Ook voor u is het inschakelen van een boekhoudkantoor erg voordelig!

Cenc-computers

Als zzp’er kan de boekhouding soms best ingewikkeld zijn. Toch moet (helaas) iedereen de boekhouding bijhouden. Het is dan ook verstandig om een boekhoudkantoor in te schakelen. Zij weten precies hoe zij het beste, maar ook het snelste uw boekhouding op orde maken. U zou ervoor kunnen kiezen om zelf aan de slag te gaan. Wanneer u dan ook verstand heeft op het gebied van boekhouding zzp Eindhoven is dit zeker niet verkeerd. Desalniettemin kunt u er ook altijd voor kiezen om wel een boekhoudkantoor in te schakelen. De keuze is aan u!

Waarom een boekhoudkantoor zo fantastisch is!
Een boekhoudkantoor Eindhoven kan veel van uw zorgen uit handen nemen. Zij hebben dan ook kennis van vele zaken en passen deze dan ook maar al te graag toe. Wilt u graag hulp bij het opstellen van facturen? Dan helpt een boekhoudkantoor u graag. Ook kunnen zij voor u de aangiftes indienen. Vaak kost dit een hoop tijd en energie. Het is dan voor veel mensen en bedrijven ook ideaal als een boekhouder dit overneemt. Ook bij het opstellen van jaarrekeningen helpen zij u maar al te graag. Naast dat een boekhoudkantoor veel zorgen uit handen kan nemen, voorzien zij u ook nog eens graag van deskundig advies. Vaak hebben zij al jarenlange ervaring. Zij geven dan ook graag hun kennis door om u verder te kunnen helpen!

Een boekhoudkantoor helpt u graag!
Niet iedereen kiest ervoor om een boekhouder in te schakelen. Het is ten slotte ook niet verplicht. De keuze ligt helemaal bij u. Toch is het voor veel mensen voordeliger dan dat ze misschien in de gaten hadden. Iedereen moet namelijk beschikken over een geldige en complete boekhouding. Voor de een is dit dan ook makkelijker dan voor de ander. Weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Neem dan gerust contact op met een boekhoudkantoor. Zij nemen al uw zorgen graag uit handen. Daarbij zorgen zij ervoor dat uw boekhouding van begin tot eind helemaal in orde is, maar ook zeker blijft. Op deze manier kunt u dan ook uw tijd en energie in andere zaken steken, wat natuurlijk nooit verkeerd is!

Ga op zoek naar een betrouwbaar boekhoudkantoor!
Wilt u graag meer informatie over de boekhouding? Of bent u op zoek naar een boekhoudkantoor die voor u de boekhouding bij kan gaan houden? Ga dan zeker eens op zoek bij u in de buurt. Het inschakelen van een boekhoudkantoor is zeker aan te raden en er zit er dan ook gegarandeerd een bij u in de buurt die u uitstekend kan helpen! U kunt dan ook altijd bij hen terecht voor eventuele vragen en advies. Met al hun kennis en expertise helpen zij u graag!

{ Comments are closed }

Een salesforce partner is ook handig voor gevorderde gebruikers

Cenc-computers

Misschien denkt u dat u als ervaren Salesforce gebruiker geen baat meer hebt bij het inschakelen van een Salesforce partner, maar niets is minder waar. Geldt in uw business immers ook niet dat het verschil vaak op details wordt gemaakt? Zo is het ook met de software van Salesforce. Hier is zoveel mee mogelijk dat zelfs organisaties die al jarenlang op hoog niveau gebruikmaken van de toepassingen, door een echte expert nog kunnen worden verrast. In positieve zin, uiteraard.

Hoe een Salesforce partner u nog verder kan helpen

Een Salesforce partner beschikt over zeer verregaande kennis van de mogelijkheden van het veelgeprezen platform. Zeker wanneer u vertrouwt op de kennis van een platinum partner, zoals Profit4SF, kunt u nieuwe toepassingen leren kennen die u anders waarschijnlijk nooit had ontdekt. Een goede Salesforce partner onderscheidt zich niet alleen door diepgaande kennis van de software en de toepassingen, maar kan ook met organisaties en ondernemers meedenken. Deze specialisten zijn in staat om uw werkwijze te doorgronden en oplossingen op maat te bieden. Oplossingen waar u vaak zelf nog niet eens aan had gedacht. Als ervaren gebruiker hebt u de basis van Salesforce natuurlijk al lang onder de knie en maakt u misschien ook al gebruik van gepersonaliseerde koppelingen of extra modules. Ook op de kleine details valt dan vaak nog winst te halen. 

Laat een partner met u meekijken

Laat een gecertificeerde Salesforce partner met u meekijken om het maximale uit de mogelijkheden te halen. Wanneer zij zien hoe u te werk gaat, kunnen zij meestal in zeer korte tijd nog aanbevelingen doen die uw organisatie verder kunnen helpen. Samen met u kunnen zij alle details van uw werkwijze en gebruik in kaart brengen en vervolgens zoeken naar koppelingen en uitbreidingen die ervoor zorgen dat u nog meer uit de krachtige mogelijkheden van de software haalt.

https://www.profit4sf.nl

{ Comments are closed }

CRM consultants ondersteunen uw bedrijf

CRM consultants ondersteunen uw bedrijf

De CRM consultants van CRM excellence helpt u en uw bedrijf in de wereld van CMR software. De afkorting CMR staat voor Customer Relationship Management. Denkt u na over een nieuw CMR-systeem voor uw bedrijf?

De definitieve keuze maken is lastig. De verschillende software pakketten lijken veel op elkaar. Onderscheid maken is daarom moeilijk.

CMR excellence ondersteunt directies in de keuze voor een nieuwe CMR software. Kunt u wel hulp gebruiken? Neem direct op met onze CMR consultants. Zij staan u bij tijdens de CMR-zoektocht.

CRM excellence: meer dan 25 jaar succes in CMR projectmanagement, CRM selectietrajecten, CRM implementatie en CMR strategie.

Waarom kiezen voor CMR excellence?

Alle CRM consultants van CMR excellence zijn al meer dan 25 jaar succesvol in CMR. In de afgelopen jaren hebben we alle valkuilen wel meegemaakt. Daarom heeft u als voordeel dat wij alle eerdere misstanden kunnen vermijden.

Wij kennen door onze jarenlange ervaring ook de andere kant: de succesfactoren. Die delen we graag met u.

Onze speerpunten zijn:

  • Persoonlijke klantgerichtheid
  • Enthousiasme
  • Betrouwbaarheid
  • Feest: samenwerken leidt elke dag weer tot een feest
  • Het toevoegen van waarde
  • Gespecialiseerd en bevlogen team
  • Resultaatgericht

Wat is een CRM specialist?

Wat is de betekenis van een CRM consultant? Een CMR specialist geeft advies aan bedrijven en organisaties over CMR software. CMR consultants helpen u bij de CMR selectie. Ze doen onderzoek naar alle applicatiemogelijkheden. Een CMR consultant brengt onafhankelijk advies uit.

CRM project

CRM software automatiseert het marketing- en salesproces van uw organisatie. Het is onmisbaar in elke organisatie met klanten, leden of andere relaties. De software slaat het klantenbestand op.

Het CMR project van het bedrijf managet de software. Een zware taak. Een CMR coach van CMR excellence kan verlichting brengen.

Een CMR coach brengt inzicht, duidelijke planning en vakkundigheid.

CRM projectmanagement

Naast een CMR coach kunt u ook een project manager inzetten van CMR excellence. Succesvol CMR projectmanagement gaat over het begrijpen van de dagelijkse processen van de gebruikers. De mate van gebruikersadoptie is van groot belang bij projectmanagement.

CRM pakketselectie

Een pakketselectie voor uw nieuwe CMR systeem is een uitdaging. CRM excellence zorgt ervoor dat u een CRM software pakket kiest dat past bij uw situatie.

Een verkeerde CMR pakketselectie kost tijd, frustratie en negativiteit binnen uw bedrijf.

Kom in contact met ons

Heeft u CMR consultants nodig voor uw organisatie? Kom dan snel in contact met CMR excellence en wij ondersteunen u.

https://crmexcellence.nl

{ Comments are closed }

outplacement

Wat is outplacement?

Wanneer je op zoek moet naar een nieuwe baan kan dat best ingrijpend zijn.
Er spelen de nodige emoties wanneer je ontslagen wordt en er kleven ook veel praktische aspecten aan. Hoe ga je om met het ontslag en wat zijn de gevolgen? Hoe vind ik weer een nieuwe baan en zitten werkgevers nog wel op mij te wachten zijn vragen die dan veel gesteld worden.

Krijg hulp met outplacement

Gelukkig hoef je er als ontslagen medewerker niet alleen voor te staan Een outplacementbureau kan je helpen om samen op zoek te gaan naar die nieuwe baan die je eigenlijk altijd al had willen hebben. Samen met het outplacementbureau kan je de juiste aanpak bedenken en word je gekoppeld aan een persoonlijke coach. De coach of outplacementadviseur weet vaak veel van de arbeidsmarkt in jouw regio en beschikt over een netwerk wat ingezet kan worden om kansen en mogelijkheden te verkennen. Outplacement zorgt er vaak voor dat de ontslagen medewerker sneller aan het werk gaat dan dat deze alleen zelf solliciteert. De gemiddelde slagingspercentages lopen nogal uiteen per outplacementbureau, maar liggen tussen de 60 en 90 procent. Het verschil in deze cijfers zit hem ook in de verschillende doelgroepen die outplacementbureaus bedienen. Iemand van 50 is vaak moeilijker te bemiddelen dan iemand van 30. En ook per regio kunnen er verschillen zijn. In Den Haag is het bijvoorbeeld makkelijker een nieuwe baan te vinden dan in Emmen.

Welke hulp krijg ik met outplacement?

Vaak start een outplacementtraject met een heroriëntatie en testfase waarmee je kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt in kaart worden gebracht. Ook je talenten, capaciteiten en wensen worden inzichtelijk gemaakt en wordt er een plan opgesteld om het vinden van die baan ook daadwerkelijk te verwezenlijken. Jouw coach zoekt mee naar passende vacatures en helpt je met het schrijven van (online) sollicitatiebrieven en het maken van een goed cv.
Tot slot krijg je vaak ook toegang tot een jobportal waarin je kunt zoeken naar vacatures en kan communiceren met je coach.

https://www.outplacementverzekering.nl

{ Comments are closed }

Efficiënt vergaderen in Amsterdam

Tijdens het uitnodigingsproces voor een vergadering is het belangrijk om alleen mensen uit te nodigen die relevant zijn voor de vergadering. Wanneer u dit doet heeft dit een positief effect op de meeting. Bij een vergadering die bestaat uit een kleinere groep wordt er namelijk productiever samengewerkt en wordt er sneller een overeenkomst bereikt.       

Jeff Bezos, een Amerikaanse ondernemer en investeerder, stelt met zijn ‘twee-pizza’s-Regel’: de aanwezigen moeten kunnen worden gevoed met twee pizza’s. Vergaderen in een kleinere groep is efficiënter en de drempel om te spreken ligt daarbij ook lager.

Heeft u binnenkort een vergadering met een kleinere groep in Amsterdam op de planning staan? Dan speelt de grootte van de ruimte zeker een rol bij het maken van de juiste keuze in al het aanbod van zaalhuur in Amsterdam. Bent u specifiek op zoek naar een kleine vergaderruimte in Amsterdam? Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel heeft verschillende zalen beschikbaar voor kleine bijeenkomsten of vergaderingen. De kleinste ruimte heeft capaciteit voor maximaal 14 personen. Maar welke samenstelling uw groep ook heeft, het salesteam van het hotel adviseert u graag over de mogelijkheden omtrent zalen en indelingen. 

Door de dag heen helpt het salesteam u graag met het voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft voor uw vergadering. Denk hierbij aan audiovisuele faciliteiten, een clickshare systeem en een lunch- en/of dinerbuffet. Genodigden vinden het fijn om te merken dat hun aanwezigheid wordt gewaardeerd. Het wordt daarom erg op prijs gesteld dat het in de break-out ruimtes mogelijk is om in de pauzes met de aanwezigen te praten en tussendoor te genieten van verschillende dranken en (gezonde) snacks.

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een meeting in een van de grote of kleine vergaderruimtes van het Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel? Neem dan telefonisch contact op via 020 80 01 100 of stuur een mail. Het salesteam staat klaar om u over de verschillende ruimtes en bijbehorende arrangementen te informeren en adviseren.

https://www.vandervalkamsterdam.com/

{ Comments are closed }

Door een goedkope website te laten maken ben je goed vindbaar

Cenc-computers

Een van de beste manieren om jouw doelgroep te bereiken is via een website. Maar dan moet deze wel goed te vinden zijn in verschillende zoekmachines. Web Made Easy zorgt dat jouw website direct gevonden wordt in bijvoorbeeld Google. Heb je nog geen website? Dit bedrijf schakel je ook in om een goedkope website te laten maken. Om te zorgen dat jouw website goed vindbaar is voor je klanten, gaan ze aan de slag met het optimaliseren van de pagina’s. Wil je hier zelf ook meer mee doen? Dat kan met het eenvoudige systeem van Web Made Easy.

Een goedkope website laten maken doe je bij professionals met jarenlange ervaring

Je wilt niet alleen een website die goedkoop is, maar ook een die eenvoudig te onderhouden is. Daarom kies je voor een expert. Dit bedrijf is Web Made Easy. Voorheen maakten zij prachtige websites die netjes opgeleverd en geïnstalleerd werden. Alleen vertoonde deze sites binnen een aantal jaren veel technische problemen. Dat heeft Web Made Easy opgelost. Als jij een goedkope website gaat laten maken bij deze professionals weet je zeker dat deze goed functioneert. Dit vanwege een krachtig en stabiel platform dat goed technisch is onderhouden. Ook gebruikt het een eenvoudig besturingssysteem. Zo betaal jij nooit te veel geld voor het bijhouden van je website en doe je dit simpelweg zelf.

Jij bent 100% tevreden op het moment dat je een goedkope website gaat laten maken

Veel bedrijven zeggen dat je je geld terugkrijgt als je niet tevreden bent. Maar toch krijg je je geld niet terug als je een klacht hebt. Bij de professionals van Web Made Easy is deze garantie er wel écht. Bij het goedkope website laten maken loop jij dus nooit risico. Dit bedrijf geeft garantie op drie gebieden. Zo ontwerpen ze eerst de website. Ben je niet tevreden met het resultaat? Dan krijg je je geld terug. Daarnaast is er een beheersysteem voor iedere website. Dit werkt heel eenvoudig en iedereen kan ermee aan de slag. Ook hierbij geldt dat je geld terugkrijgt als je niet tevreden bent. Als laatste ben je bij Web Made Easy verzekerd van een goede samenwerking. Uiteraard is het ook hier mogelijk om bij onvrede geld terug te krijgen. Maar als je langs gaat bij deze professionals weet je dat ze al je investeringen waard zijn.

{ Comments are closed }

1 adres voor uithangborden en huisnummers

Huisnummers kun je tegenwoordig in allerlei soorten en maten bestellen. Gewoon online in de shop van De Naamborden Specialist. Kijkend naar ons assortiment, dan zie je onder andere huisnummers van leisteen, staal, hout en RVS. Een categorie die op veel aandacht kan rekenen tegenwoordig is die van cottage huisnummers. We geven graag wat toelichting op deze serie.

Stalen naamborden, cottage style

Cottage huisnummers worden gefabriceerd van een oerdegelijke soort staal. Dit gebeurt in Engeland, stuk voor stuk helemaal met de hand, omdat daar de expertise en het vakmanschap aanwezig zijn. Als we het hebben over cottage huisnummers, dan spreken we van eersteklas kwaliteitsproducten. Deze artikelen blijven er jaar in jaar uit echt als nieuw uitzien. Er zijn zowel modellen met als exemplaren zonder een afbeelding. Voorbeelden van populaire beeltenissen zijn bloemen, bomen en dieren als een vogel en een paard. Het aantrekkelijke van cottage huisnummers is dat ze zo vriendelijk ogen. De uitstraling is warm en hartelijk.

Uithangborden voor bedrijven en particulieren

Als jij op zoek bent naar een uithangbordje zorg er dan voor dat je je goed oriënteert voordat je de daadwerkelijke bestelling plaatst. De mogelijkheden zijn namelijk talloos. Dat geldt voor de stijl en ook voor de afmetingen van de diverse borden. We geven een aantal voorbeelden ter illustratie van onze Naambordenspecialist-uithangborden-collectie.

Allereerst klassieke uithangborden. Deze kenmerken zich door een stijlvolle, degelijke look. Er zijn zowel rechte als ovalen ontwerpen om uit te kiezen. Ieder klassiek uithangbord wordt door ons voorzien van een poedercoating nadat het een zinkbad heeft ondergaan.

Heb jij binnen afzienbare tijd een groot, duidelijk leesbaar uithangbord nodig voor je eigen bedrijf? Die kunnen we absoluut op korte termijn leveren. Overweeg eens of je het logo van je firma op het bord geplaatst wilt hebben, of een passende leus of spreuk. Alles is in principe mogelijk! Het beletteren doen we met prachtige, vinyl letters.

https://www.denaambordenspecialist.nl/

{ Comments are closed }

Maak jij al gebruik van de handige Klantenservicetelefoon?

Cenc-computers

Bellen met Zalando is gemakkelijker dan ooit tevoren. Je hoeft geen nummer te onthouden en je hoeft ook niet op te zoeken op welke dagen en tijden de firma bereikbaar is. Als je kijkt op onze site Klantenservicetelefoon.nl vind je alle gegevens die je nodig hebt. Allereerst natuurlijk het Zalando-klantenservicetelefoonnummer, dat is 0800 022 70 87. Iedere werkdag kun je tussen 08.00 en 20.00 uur bellen. In het weekend kan dat van 10.00 tot 18.00 uur. Waarom zou je met Zalando willen bellen? Er zijn allerlei redenen mogelijk. Bijvoorbeeld als je een vraag hebt over een product dat besteld is. Ook als je wilt weten wanneer een en ander bezorgd wordt en of je daarvoor thuis moet blijven. Handig om te weten is dat veel algemene info via internet verkrijgbaar is. Denk dan aan de algemene voorwaarden en eventuele kosten van retourzendingen.

Ruilen? Retourneren? Bel Zalando!

Hoe krijg ik snel contact met Zalando? Dit is een veel gestelde vraag. Het meest directe antwoord is: bel 0906-1850. Dit is het rechtstreekse telefoonnummer van Klantenservicetelefoon. Wij zijn een innovatief online én telefonisch platform voor iedere consument in Nederland. Het maakt niet uit om welke winkel het gaat, wij kunnen je direct doorverbinden.

Maar ons pakket is breder. Stel, je hebt vandaag nog het emailadres van je provider nodig. Denk aan KPN, T-Mobile of Ziggo. Wij zorgen dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt. We streven ernaar zo volledig en up-to-date mogelijk te zijn. Dat betekent dat je bij ons ook terecht kunt als je doorverbonden wilt worden met een landelijke overheidsinstelling, je sportvereniging, een nutsbedrijf of de gemeente waar je woont. Vervolgens is het natuurlijk zaak het gesprek snel en soepel te laten verlopen. Om dat te bewerkstelligen, hebben onze medewerkers de keuzemenu’s van de betreffende klantenservices volledig uitgewerkt. Zo weet jij van te voren precies welke opties er allemaal zijn. En ook of je het klantnummer bij de hand moet hebben. Zijn er dingen onduidelijk, laat het ons weten. Samen komen we er uit!

https://www.klantenservicetelefoon.nl/

{ Comments are closed }