Browsing: Zakelijk

De voordelen van een theoriecursus bij 123-theorie

Cenc-computers

Woon je in Zeeland en sta je op het punt een auto theoriecursus te volgen? Meld je vandaag nog aan bij 123-theorie! Onze theoriecursus in Goes is, om meerdere redenen, erg populair. De prijs is heel aantrekkelijk. Het slagingspercentage is 100%. En de cursus duurt maar 1 dag. Een bijkomend voordeel is dat je niet in je eentje hoeft te leren. Samen met een gezellige groep andere leerlingen wordt je op professionele wijze begeleid door top-docenten. Stuk voor stuk vakmensen die helemaal thuis zijn in de Nederlandse verkeersregels. In de ochtend krijg je alles wat je moet weten op een eenvoudige manier uitgelegd. Je oefent ook met oude examenvragen, zodat je weet hoe het theorie examen eruit ziet. Er is geen stress en geen tijdsdruk. Tijdens de theoriecursus van 123-theorie word je echt op je gemak gesteld. 

Autotheorie halen, ook bij dyslexie

123-theorie heeft speciale aandacht voor mensen met dyslexie, ADHD en faalangst. Juist voor die jongeren is het theorie examen extra spannend. Goede begeleiding is dus essentieel. Voel jij je aangesproken, geef je dan op. Als jij je aanmeldt voor onze theoriecursus in Zwolle kun je er zeker van zijn dat je in één keer slaagt. Dat klinkt aantrekkelijk toch? Na de studieochtend krijg je van ons een lekkere lunch aangeboden zodat je genoeg energie hebt voor het examen. Het examen vindt plaats bij het CBR in de buurt en daar word je hoogstpersoonlijk naar toe gebracht. Heb je nog vragen? Je kunt ons bellen op 085-0601230 en appen naar 06-29999962.

https://www.123-theorie.nl/

{ Comments are closed }

Vries opslag voor uw producten

Cenc-computers

Voor uw restaurant of winkel heeft u dagelijks verse producten nodig. De voedingsmiddelen en grondstoffen die u gebruikt komen vaak van ver en moeten opgeslagen worden voordat ze op de eindbestemming aankomen. Hiervoor is een goede vries opslag erg belangrijk. Wat dit betreft is Frigo Group de partner waar u naar op zoek bent. Door onze jarenlange ervaring in de opslag van verschillende soorten voedingsmiddelen, kunt u met een gerust hart uw producten aan ons overlaten. Wij weten precies wat we moeten doen om de kwaliteit te bewaken, zodat u het gewenste resultaat bereikt.

Geconditioneerd vervoer

Minstens zo belangrijk als goede vriesopslag, is het geconditioneerd vervoer van uw producten. Ook dit onderdeel van het logistieke proces nemen we u graag uit handen. Frigo Group verzorgt het koel- en vriestransport van en naar onze vrieshuizen. Wij zijn zowel nationaal als internationaal actief en gebruiken voor al het transport onze eigen vrachtwagens en chauffeurs. Dit zorgt voor een efficiënte organisatie en effectieve communicatie. U bent er zo van verzekerd dat uw producten op tijd afgeleverd worden op de juiste bestemming en dat de temperatuur steeds constant blijft. 

De voordelen van Frigo Group

In de twee strategisch gelegen vrieshuizen van Frigo Group is altijd plek voor uw producten. Of het nu gaat om enkele of tientallen pallets. Met behulp van moderne technologieën kunnen we de temperatuur in het vrieshuis reguleren en weten we precies waar uw producten zich bevinden. We vinden de wensen van onze klanten belangrijk en ook goede communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarbij kunnen wij in onze vrachtwagens partijen van verschillende klanten bundelen, waardoor ons transport duurzaam en voordelig is. Wilt u weten wat Frigo Group als partner voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we persoonlijk uw vragen kunnen beantwoorden.

http://www.frigogroup.com/

{ Comments are closed }

Kever motor bestellen

Cenc-computers

Als eigenaar van een klassieke Volkswagen Kever, wilt u natuurlijk graag dat de motor goed blijft draaien. Als deze aan vervanging toe is, dan kunt u bij Paruzzi terecht voor een revisie motor of geheel nieuwe Kever motor. Wij specialiseren ons al sinds 1989 in luchtgekoelde Volkswagens en het leveren van onderdelen. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte onderdelen. Wat u ook nodig heeft om uw klassieker in optimale staat te behouden, bij Paruzzi zult u het vinden.

Technisch advies

Bij Paruzzi kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van onderdelen voor uw Volkswagen. Wij helpen u ook graag bij de reparatie of het installeren van de onderdelen. Om een Kever motor te vervangen is specifieke kennis nodig en hierover kunnen wij u technisch advies geven. Technische informatie kunt u ook op onze website vinden, bijvoorbeeld over het afstellen van de motor. Daarbij hebben we pagina’s speciaal voor mensen die graag alles zelf doen.

Online bestellen

Paruzzi beschikt over een mooie showroom in Yerseke, Zeeland. Hier bevinden zich ook onze magazijnen waar alle onderdelen opgeslagen liggen. Het gehele assortiment aan onderdelen kunt u terugvinden op onze website, waar u ze gemakkelijk kunt bestellen. Of het nu gaat om Kever velgen, of koplampen voor uw VW bus, Paruzzi zorgt ervoor dat het bij u thuis geleverd wordt. Alle onderdelen zijn onderverdeeld op categorie en bevatten een afbeelding en uitgebreide informatie. Dit zorgt ervoor dat u precies weet wat u aanschaft en verkleint de kans dat u onderdelen bestelt die niet aan de verwachtingen voldoen.

Paruzzi magazine

Heeft u interesse in leuke en nuttige informatie met betrekking tot uw grootste hobby, bekijk dan eens het Paruzzi magazine. Hierin wordt uitgebreid ingegaan op alle technische aspecten voor het sleutelen aan uw VW. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

https://www.paruzzi.com/

{ Comments are closed }