Browsing: Zakelijk

Duurzame evenementenlocatie in Hoofddorp

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Unieke evenementenlocaties in Hoofddorp huren

Onze unieke evenementenlocatie in Hoofddorp is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan vertellen wij u hier graag meer over. 

Circulair en duurzame ruimte huren in Hoofddorp

Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit vind je ook terug in de ruimtes die wij verhuren voor evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. Wij zijn hier erg trots op! Wij ontvangen graag iedereen die geïnspireerd wil raken door onze verschillende ruimtes. Voor unieke evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap in een bijzondere ruimtes. Dit is goed voor concepten en ideeën te bedenken. Wensen over de catering? Hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je benieuwd wat C-Bèta voor jou en je gasten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen bieden we een oplossing op maat aan.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/

{ Comments are closed }

Uw producten veilig verpakt in een Amerikaanse vouwdoos

Wilt u uw producten op een veilige manier verzenden? Of verpakt u uw zelfgeproduceerde product in kartonnen dozen? Dan is de kans groot dat u de Amerikaanse vouwdoos meerdere keren in handen heeft gehad. Deze kartonnen doos is zowel van boven als van onderen te sluiten en is de meest gebruikte vorm van verpakken ter wereld. Of u nu een Amerikaanse vouwdoos nodig heeft als particuliere of als zakelijke klant, Mudropak levert dozen in elke oplage. Door de efficiënte manier van werken heeft u altijd snel de gewenste doos in huis. Uw logo, tekst of een andere bedrukking op de doos? Bij Mudropak laat u eenvoudig uw dozen bedrukken, zodat u de doos ontvangt die volledig past bij uw product of merk.

Het bedrukken van dozen gebeurt snel en efficiënt

Heeft u palletdozen, stansdozen en Amerikaanse vouwdozen besteld? Dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. Dat begrijpt een specialist als Mudropak maar al te goed. Zij zorgen ervoor dat uw dozen snel gedrukt worden, zodat u nooit lang hoeft te wachten. Hoe zij dit doen? Dankzij perfect afgestelde machines wordt onder andere de Amerikaanse vouwdoos zo effectief mogelijk gedrukt. Of u nu een logo wilt laten bedrukken, een fullcolour afbeelding of enkel de tekst, het is allemaal mogelijk als u een specialist inschakelt. Benieuwd naar wat zij voor uw dozen kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ze op.

Een Amerikaanse vouwdoos in elk gewenst formaat

De Amerikaanse vouwdoos is er in alle soorten en maten en daarmee de klassieker onder de dozen. Als u een doos in gedachten neemt, is de kans groot dat dit een Amerikaanse vouwdoos is. Deze doos van golfkarton kan zowel aan de boven- als onderkant dichtgevouwen worden. Deze schaft u bij een specialist, genaamd Mudropak, eenvoudig aan voor het verpakken van al uw producten. Heeft uw product een bijzondere maat? Geen probleem. Door de efficiënte manier van produceren zorgen zij ervoor dat u de doos ontvangt in de gewenste maat. Wist u dat het ook mogelijk is om uw logo of een tekst te laten bedrukken op de dozen? De specialisten van Mudropak vertellen u hier graag meer over als u contact met ze opneemt.

{ Comments are closed }

Betalen met consumptie munten

Op evenementen is het gebruikelijk om een consumptie te betalen met munten. Bij de specialist worden munten geproduceerd speciaal voor uw evenement. Damen Plastics is een vertrouwd bedrijf voor het produceren van kunststof betaalmunten. Dit bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van kunststof betaalmunten. Het gebruik van munten is efficiënter, veiliger en eenvoudiger te controleren. Daarnaast is het mogelijk om de munten te hergebruiken zodat u kosten bespaart. Damen Plastics biedt verschillende mogelijkheden. U heeft keuze uit kleuren en diverse modellen. Naast consumptie munten maakt deze specialist ook garderobe labels, roerstaafjes en kunststof doppen die in allerlei soorten en maten te bestellen zijn.

Waarom uw bezoekers consumptie laten betalen met munten?

Heeft u de voordelen van het gebruik van consumptie munten al ontdekt? Er wordt namelijk maar op een paar plekken met munten gewerkt, de plek waar bezoekers munten halen. Daarnaast gaat het halen van drinken veel sneller. Bezoekers hoeven zo niet hun geld te tellen, maar betalen een consumptie eenvoudig met munten. Klanten worden ook weer blijer van kortere wachtrijen en u wilt dat u klanten een leuke dag beleven op uw evenement. Ook overtuigd van het gebruik van munten? Damen Plastics is dé specialist op het gebied van betaalmunten. Dit bedrijf geeft u de vrijheid waardoor u keuze heeft uit veel soorten modellen en kleuren. Door de jarenlange ervaring biedt dit bedrijf een snelle levertijd en een lage prijs.

De specialist op het gebied van kunststof: telbakken en consumptie betalen met munten

Kiest u voor Damen Plastics, dan heeft u keuze uit reliëf munten en bedrukte munten. De bedrukte munten kunnen zowel enkelzijdig of dubbelzijdig worden bedrukt. Een reliëfmunt bestaat uit één kleur en is te herkennen aan het hoogteverschil van de tekst of het logo. Bij deze specialist kiest u uit verschillende vormen, maten en kleuren. Naast consumptie munten zijn telbakken ook zeer handig om te gebruiken bij uw evenement. Zo worden er minder snel telfouten gemaakt. Het zorgt er ook voor dat klanten sneller worden voorzien van munten. De telbakken zijn verkrijgbaar in een luxe versie en een budget versie. Per 10 worden de munten voor consumptie in een bakje geplaatst.

 

{ Comments are closed }

Kies om een AED apparaat te kopen en red levens

Wilt u een betere veiligheid op de werkvloer? Dat is een verstandige keuze! Wanneer u een bedrijf heeft, is het verstandig om een AED apparaat te kopen. Verleen eenvoudig de eerste hulp door een apparaat te huren of aan te schaffen. Op een moment dat een slachtoffer niet bij bewustzijn is en geen normale ademhaling heeft, kan een AED-apparaat levens redden. Reanimeer een persoon met het grootste gemak en met maximaal resultaat. Als u een AED wilt kopen, kunt u het best naar de webshop van BHV-specialist Betervoorbereid.nl gaan. Doordat zij al meer dan 25 jaar actief zijn in de hulpverleningsbranche, helpen zij mee om de veiligheid op het werk, thuis of onderweg te verhogen. Door de snelle inzet van een AED stijgt de overlevingskans van 10% naar maar liefst 70%. Koop of huur een AED en red levens!

AED Accessoires komt u het best bij de specialist kopen

Zit u eraan te denken om een AED te kopen? Dan is het verstandig om professioneel advies in te winnen. Als u een AED wilt kopen, heeft u meer nodig dan alleen het apparaat. Het is belangrijk om de accessoires die erbij horen te onderhouden en te controleren. U wilt natuurlijk dat een AED in geval van nood goed functioneert. BHV-specialist Betervoorbereid.nl helpt u daarmee. Berg uw AED veilig op in een groene kast en geef met een raamsticker aan dat het pand over een AED beschikt. Schaf een beademingsmasker aan als u op een hygiënische wijze mond-op-mondbeademing wilt toepassen en vergeet een rescue set ook zeker niet. Als u vandaag voor 16.00 uur uw bestelling plaats, dan zorgt de specialist er zelfs voor dat u uw materiaal de volgende dag al in huis heeft. Zorg ervoor dat uw AED accessoires in orde zijn en kom het beste materiaal kopen bij Betervoorbereid.nl.

AED kopen? Gespecialiseerde trainers vertellen u hoe het apparaat te gebruiken

Bij de specialist kunt u rekenen op snelle levering van uw AED apparaat. Zo heeft u het hulpmiddel razendsnel in huis. Wilt u een AED kopen, maar weet u niet hoe u het moet gebruiken? Met behulp van ervaren trainers leert u eenvoudig hoe u doeltreffend levens redt. Het apparaat moet immers op de goede manier gebruikt worden om de reanimatie zo goed mogelijk uit te voeren. BHV-specialist Betervoorbereid.nl helpt u daarmee. Zij leren u hoe u moet reageren als u in dergelijke situaties terechtkomt. U wilt natuurlijk niet in paniek raken als u het AED apparaat ooit moet gebruiken. Zorg ervoor dat uw collega’s, werknemers, familieleden en vrienden allemaal gebruik kunnen maken van het levensreddende apparaat. Zo laat u uw kennis bijspijkeren door een trainer en red u op die manier levens! Kom een AED kopen en leer er correct mee om te gaan.

{ Comments are closed }

Zou SAP BO Migratie iets voor u zijn? Laat u tippen door de expert

Stap over op een SAP BO Migratie traject. Dat levert u voordelen op die elke ondernemer zou willen. U heeft meer zicht op de data van uw organisatie waardoor u efficiënter werk. Dat is echter nog maar een van de vele voordelen die u ervaart wanneer u kiest voor SAP BO Migratie. Een specialist op dit gebied, Golden Query, vertelt u vaak alles over de voordelen die SAP BO Migratie biedt voor uw persoonlijke situatie. Twijfelt u of SAP BO Migratie iets voor u is? Of wilt u graag meer weten over het nieuwe dashboard en de mogelijkheden die het met zich meebrengt? Neem gerust contact op met de specialist voor een antwoord op al uw vragen.

Ga over op interactieve dashboards met SAP BO Migratie

Als baas is het altijd belangrijk om belangrijke gegevens van uw bedrijf in te gaten te houden. Dit wordt nu meestal nog in een Excel sheet gedaan. Waar dit een goede manier is om de data bij te houden en op te slaan, raakt u hiermee al snel het overzicht kwijt. Door gebruik te maken van SAP BO Migratie, zet u uw data over naar interactieve dashboards. Deze software geeft uw data weer in duidelijke grafieken, zodat u een duidelijk overzicht houdt over uw data en eenvoudig conclusies trekt. Ook is het BusinessObjects dashboard handig bij het geven van presentaties. Nette en duidelijke grafieken houden de aandacht van het publiek immers beter vast dan een opsomming van nummers. Wilt u ook overgaan op SAP BO Migratie? Een specialist genaamd Golden Query helpt u erbij.

SAP BO Migratie als eerste stap voor het nemen van de juiste beslissing voor uw bedrijf

Grote en goede beslissingen binnen uw organisatie moeten genomen worden op basis van data die bijgehouden moet worden. Door een SAP BO Migratie traject in te gaan, organiseert u uw data en geeft u deze weer in een duidelijk overzicht. Deze duidelijke weergave van uw data, maakt het nemen van bedrijfsbeslissingen gemakkelijker. U kunt echter nog een stapje verder gaan: maak gebruik van Business Analytics. Hierdoor heeft u een duidelijk overzicht in uw bedrijfsprocessen en vergaart u meer kennis over wat er speelt binnen uw bedrijf en binnen uw werkveld. Op basis hiervan maakt u verantwoordelijke en betrouwbare beslissingen om zo de best mogelijke resultaten te halen met uw onderneming. 

{ Comments are closed }

Schaf een nieuwe of gebruikte Yale heftruck aan

Bent u ondernemer in de landbouw? Dan bent u dagelijks druk in de weer om uw bedrijf draaiende te houden. Uiteraard is hierbij het risico dat de machines die u intensief gebruikt, het een keer begeven. Dit met de nodige gevolgen van dien. Plots kunt u bepaalde werkzaamheden een stuk minder efficiënt uitvoeren en blijven de werkzaamheden zich opstapelen. Een specialist zoals Landbouwservice schiet u in deze situatie te hulp. Hun vakkundige medewerkers weten alles van de Yale heftruck en ander landbouwmaterieel. Hierdoor kunnen ze uw machine of voertuig vaak al binnen korte tijd repareren. Zo kunt u spoedig weer verder met uw werkzaamheden.

Naast de Yale heftruck ook andere landbouwmachines verkrijgbaar

Kent u de Yale heftruck omdat u dit veel gebruikt in de landbouw? Waarschijnlijk gebruikt u diverse voertuigen in uw dagelijkse werkzaamheden als tractoren en grondverzetmachines. Alle machines en voertuigen die u nodig heeft voor uw onderneming in de landbouwsector, vindt u bij landbouwservice. U kunt er terecht voor een brandnieuwe tractor of heftruck, bijvoorbeeld van het merk Yale. Heeft u een wat beperkter budget, maar heeft u toch een machine nodig voor in de landbouw? Dan is een tweedehands landbouwvoertuig wellicht wat voor u. De occasions van de specialist zijn allen van hoge kwaliteit en functioneren stuk voor stuk als nieuw. 

Koop uw Yale heftruck uitsluitend bij een erkende Yale dealer

Bij de aankoop van een nieuwe Yale heftruck weet u zeker dat u een goede keus maakt. Heftrucks van dit merk staan namelijk bekend om hun goede kwaliteit en hoge mate van betrouwbaarheid. Wel is het belangrijk om erop te letten dat u de heftruck niet zomaar bij elk bedrijf koopt. Om bij het kopen van uw Yale heftruck ook deskundig advies en de beste service te ontvangen, gaat u naar een erkend Yale dealer. Landbouwservice is zo’n bedrijf. Al jarenlang werken zij nauw samen met het merk Yale en kunnen u er daarom alles over vertellen. Ook weten ze precies hoe de heftrucks functioneren en kunnen ze daarom ook vakkundig onderhouden en repareren. Dat is de meerwaarde die u ontvangt als u uw Yale heftruck koopt bij een erkende dealer.

{ Comments are closed }

De voordelen van een theoriecursus bij 123-theorie

Woon je in Zeeland en sta je op het punt een auto theoriecursus te volgen? Meld je vandaag nog aan bij 123-theorie! Onze theoriecursus in Goes is, om meerdere redenen, erg populair. De prijs is heel aantrekkelijk. Het slagingspercentage is 100%. En de cursus duurt maar 1 dag. Een bijkomend voordeel is dat je niet in je eentje hoeft te leren. Samen met een gezellige groep andere leerlingen wordt je op professionele wijze begeleid door top-docenten. Stuk voor stuk vakmensen die helemaal thuis zijn in de Nederlandse verkeersregels. In de ochtend krijg je alles wat je moet weten op een eenvoudige manier uitgelegd. Je oefent ook met oude examenvragen, zodat je weet hoe het theorie examen eruit ziet. Er is geen stress en geen tijdsdruk. Tijdens de theoriecursus van 123-theorie word je echt op je gemak gesteld. 

Autotheorie halen, ook bij dyslexie

123-theorie heeft speciale aandacht voor mensen met dyslexie, ADHD en faalangst. Juist voor die jongeren is het theorie examen extra spannend. Goede begeleiding is dus essentieel. Voel jij je aangesproken, geef je dan op. Als jij je aanmeldt voor onze theoriecursus in Zwolle kun je er zeker van zijn dat je in één keer slaagt. Dat klinkt aantrekkelijk toch? Na de studieochtend krijg je van ons een lekkere lunch aangeboden zodat je genoeg energie hebt voor het examen. Het examen vindt plaats bij het CBR in de buurt en daar word je hoogstpersoonlijk naar toe gebracht. Heb je nog vragen? Je kunt ons bellen op 085-0601230 en appen naar 06-29999962.

https://www.123-theorie.nl/

{ Comments are closed }

Vries opslag voor uw producten

Voor uw restaurant of winkel heeft u dagelijks verse producten nodig. De voedingsmiddelen en grondstoffen die u gebruikt komen vaak van ver en moeten opgeslagen worden voordat ze op de eindbestemming aankomen. Hiervoor is een goede vries opslag erg belangrijk. Wat dit betreft is Frigo Group de partner waar u naar op zoek bent. Door onze jarenlange ervaring in de opslag van verschillende soorten voedingsmiddelen, kunt u met een gerust hart uw producten aan ons overlaten. Wij weten precies wat we moeten doen om de kwaliteit te bewaken, zodat u het gewenste resultaat bereikt.

Geconditioneerd vervoer

Minstens zo belangrijk als goede vriesopslag, is het geconditioneerd vervoer van uw producten. Ook dit onderdeel van het logistieke proces nemen we u graag uit handen. Frigo Group verzorgt het koel- en vriestransport van en naar onze vrieshuizen. Wij zijn zowel nationaal als internationaal actief en gebruiken voor al het transport onze eigen vrachtwagens en chauffeurs. Dit zorgt voor een efficiënte organisatie en effectieve communicatie. U bent er zo van verzekerd dat uw producten op tijd afgeleverd worden op de juiste bestemming en dat de temperatuur steeds constant blijft. 

De voordelen van Frigo Group

In de twee strategisch gelegen vrieshuizen van Frigo Group is altijd plek voor uw producten. Of het nu gaat om enkele of tientallen pallets. Met behulp van moderne technologieën kunnen we de temperatuur in het vrieshuis reguleren en weten we precies waar uw producten zich bevinden. We vinden de wensen van onze klanten belangrijk en ook goede communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarbij kunnen wij in onze vrachtwagens partijen van verschillende klanten bundelen, waardoor ons transport duurzaam en voordelig is. Wilt u weten wat Frigo Group als partner voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we persoonlijk uw vragen kunnen beantwoorden.

http://www.frigogroup.com/

{ Comments are closed }

Kever motor bestellen

Als eigenaar van een klassieke Volkswagen Kever, wilt u natuurlijk graag dat de motor goed blijft draaien. Als deze aan vervanging toe is, dan kunt u bij Paruzzi terecht voor een revisie motor of geheel nieuwe Kever motor. Wij specialiseren ons al sinds 1989 in luchtgekoelde Volkswagens en het leveren van onderdelen. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte onderdelen. Wat u ook nodig heeft om uw klassieker in optimale staat te behouden, bij Paruzzi zult u het vinden.

Technisch advies

Bij Paruzzi kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van onderdelen voor uw Volkswagen. Wij helpen u ook graag bij de reparatie of het installeren van de onderdelen. Om een Kever motor te vervangen is specifieke kennis nodig en hierover kunnen wij u technisch advies geven. Technische informatie kunt u ook op onze website vinden, bijvoorbeeld over het afstellen van de motor. Daarbij hebben we pagina’s speciaal voor mensen die graag alles zelf doen.

Online bestellen

Paruzzi beschikt over een mooie showroom in Yerseke, Zeeland. Hier bevinden zich ook onze magazijnen waar alle onderdelen opgeslagen liggen. Het gehele assortiment aan onderdelen kunt u terugvinden op onze website, waar u ze gemakkelijk kunt bestellen. Of het nu gaat om Kever velgen, of koplampen voor uw VW bus, Paruzzi zorgt ervoor dat het bij u thuis geleverd wordt. Alle onderdelen zijn onderverdeeld op categorie en bevatten een afbeelding en uitgebreide informatie. Dit zorgt ervoor dat u precies weet wat u aanschaft en verkleint de kans dat u onderdelen bestelt die niet aan de verwachtingen voldoen.

Paruzzi magazine

Heeft u interesse in leuke en nuttige informatie met betrekking tot uw grootste hobby, bekijk dan eens het Paruzzi magazine. Hierin wordt uitgebreid ingegaan op alle technische aspecten voor het sleutelen aan uw VW. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

https://www.paruzzi.com/

{ Comments are closed }