Browsing: Zakelijk

Beleggen wordt steeds populairder, hoezo?

Het afgelopen jaar zijn meer Nederlanders dan ooit begonnen met beleggen. Het aantal Nederlanders dat geld belegt stijgt door de jaren heen al behoorlijk gestaag maar gedurende 2020 en begin 2021 is dit aantal geëxplodeerd. Dit heeft te maken met verschillende factoren. In deze blog leggen we je de belangrijkste en meest invloedrijke factoren uit!

Cryptocurrencies

Cryptocurrencies hebben enorm aan populariteit gewonnen. Dit komt door de volatiliteit die deze markten met zich mee brengen. Kijk maar eens naar de Bitcoin koers. Deze koers kan zomaar 20% stijgen of dalen op een dag. Dit geldt niet alleen voor de Bitcoin, maar voor alle cryptocurrencies die er te verkrijgen zijn. Door de volatiliteit van deze koersen valt er in korte tijd enorm veel geld te verdienen, maar ook te verliezen. Mensen houden ervan om risico’s te lopen met geld dat men over heeft. Cryptocurrencies hebben ervoor gezorgd dat dit geld in korte tijd veel meer waard kan worden. Als je bijvoorbeeld 10.000 euro op de bank hebt en overgaat tot bitcoin kopen, kan deze 10.000 euro morgen zomaar 12.000 euro zijn! Anderzijds kan dit ook 8000 euro zijn. Het is daarom erg belangrijk om dit enkel te doen met geld dat je daadwerkelijk over hebt. 

Corona

De corona crisis heeft voor een enorme daling in de aandelenmarkten gezorgd. Tal van aandelen verloren binnen enkele dagen tot wel 70% van de waarde. Toen de aandelen een dalprijs bereikten was er dan ook een enorme run op deze aandelen te zien. Dit komt omdat het hier aandelen betreft van gevestigde en betrouwbare bedrijven. Dit zijn bedrijven die in principe niet failliet kunnen gaan en hierdoor zal de waarde van de aandelen nooit tot 0 dalen. De kans dat deze bedrijven op een dag weer zo groot zullen zijn als ze voor de corona crisis waren is dan ook erg aannemelijk. Ook de aandelen zullen dan weer naar de eerdere waarde stijgen. Dit betekende dat de aandelen aan het begin van de corona crisis in principe te koop waren met enorme kortingen. Als het aandeel bijvoorbeeld 70% gedaald is, kon deze ingekocht worden voor een schijntje. De kans dat dit aandeel binnen een korte tijd weer op de vertrouwde 100% zit, of hoger dan dat, was dan ook erg groot. De aandelen zijn dus in principe een korte tijd verkrijgbaar geweest met een enorme korting. Veel mensen realiseerden zich dit al snel en besloten zich dan eindelijk eens in het beleggen te storten!

 

{ Comments are closed }

Het Windows office pakket voor Mac kopen

Cenc-computers

Waarom zou je Windows office voor Mac kopen? Mac oftewel Macintosh het merk computers van de Technologie gigant Apple is voor veel professionals de eerste keuze als het gaat om laptops. Echter is veel van de software van Apple niet compatibel op Windows. En als je in een team werkt dat verschillende soorten computers heeft kan dit wel eens een probleem opleveren. Gelukkig is hier een oplossing voor, je kunt het office voor Mac kopen. Door het Office pakket voor Mac te kopen kun je alle software die eigenlijk gemaakt is voor Windows ook op Mac laten lopen.

Waarom office voor Mac kopen.

Het office pakket is een van de meest gebruikte softwarepakketten binnen zakelijke kringen en is onmisbaar geworden voor veel bedrijven. In het office pakket voor Mac is alle software inbegrepen die een bedrijf nodig heeft. Van de albekende tekstverwerker Word de presentatie software PowerPoint en het mail programma Outlook. De hoofdzakelijke reden om er voor te kiezen Het office voor Mac te kopen is dus ook vrij voor de hand liggend. Het is onmisbaar voor het goed functioneren van een bedrijf en om een goedlopende machine te hebben is het belangrijk dat alle medewerkers dezelfde programma’s gebruiken. Dit voorkomt compatibiliteitsproblemen en zorgt er voor dat iedereen de programma’s kan gebruiken.

Wat krijg je als je Office Mac gaat kopen

In het Office Mac pakket zijn alle office programma’s van Windows mee inbegrepen. Dit is een uiterst uitgebreid pakket en bevat alle programma’s die je nodig zou hebben en je dagelijkse werkzaamheden. Enkele oude bekenden zoals Word, PowerPoint en Excel maar ook enkele andere die nu in het coronatijdperk onmisbaar zijn geworden zoals Teams, SharePoint en OneDrive. Windows is niet voor niets de marktleider in software en deze programma’s zijn onmisbaar voor het goed lopen van een bedrijf.

Bij Online Software Shop koop je gemakkelijk en snel al jouw office pakketten.

{ Comments are closed }

De voordelen van payroll

Cenc-computers

Samenwerken met een payroll-organisatie? Dat is wat steeds meer ondernemers doen. Maar wat doet zo’n organisatie eigenlijk voor u en wat levert het voor u op? We leggen het aan u uit in deze blog, zodat u precies weet of het voordelig voor u kan zijn als onderneming.

Wat is payroll?

Ten eerste is het belangrijk om te weten wat payroll precies is. Payroll houdt in het kort in dat de payroll-organisatie het juridisch werkgeverschap van u overneemt. Deze partij regelt voor u het juridische werkgeverschap en de bijbehorende contractadministratie voor uw medewerkers. Door samen te werken met een payroll-organisatie kunt u profiteren van diverse voordelen. Zo hoeft u zich bijvoorbeeld niet meer bezig te houden met administratieve en financiële zaken voor uw werknemers. Daarnaast kunt u zich zo volledig focussen op andere belangrijke onderdelen binnen het bedrijf, waardoor u dus meer vrijheid heeft. Een ander voordeel is dat u geen rekening hoeft te houden met werkgeversrisico’s en hoeft u geen personeelsadministratie bij te houden.

Samenwerken met een payroll organisatie?

Wilt u ook graag samenwerken met een payroll organisatie? Een bedrijf dat wij u aanbevelen is Payroll Select. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met payrolling voor diverse bedrijven. Dit doen ze voor zzp’ers, kleine bedrijven maar ook grote bedrijven.

Kosten

Uiteraard moet u wel rekening houden met bepaalde kosten. Het verschilt per bedrijf met welke kosten u rekening moet houden als u gebruik wilt maken van payroll. Het bedrag is namelijk afhankelijk van diverse factoren. Wilt u precies weten met welk bedrag u rekening moet houden voor uw onderneming? Via de website van Payroll Select kunt u eenvoudig een offerte op maat aanvragen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de kosten waar u rekening mee moet houden.

Meer weten over de voordelen van payroll?

Wilt u graag meer weten over de voordelen van payroll? Dan raden we u aan om contact op te nemen met Payroll Select. De specialisten bij dit bedrijf geven u advies op maat en kunnen al uw vragen beantwoorden.

https://www.payrollselect.nl/

{ Comments are closed }

Profiteer van innovatie

Cenc-computers

Ben jij een eigen ondernemer? Het is niet altijd makkelijk om alles te weten over vrijstellingen, subsidies en aftrekposten. Je hebt namelijk op sommige dingen recht, waar niet iedereen vanaf weet. De overheid wil dat bepaalde bedrijven zich voor een aantal punten, zoals een groeiende economie, maar ook een beter milieu en innovatie. Wij leggen u meer uit over fiscale voordelen die u kunt behalen uit innovatie.

Innovatieve producten en processen

Houd jij je vooral bezig met ontwikkelingen, zoals het ontwikkelen van innovatieve producten en processen? De Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk is een regeling waarmee je loonkosten voor onderzoek en ontwikkeling kunt verlagen. Natuurlijk zijn er wel belangrijke regels waar jij aan moet voldoen. Voldoe jij aan de eisen, dan mag jij je laten testen door het RVO. Bij akkoord ontvang je een verklaring. Weet je niet zeker hoe je dit moet aanpassen? Dan kun je hulp vragen bij een accountantskantoor, want zij weten precies hoe dit werkt.

De innovatiebox

Wanneer je bezig bent met het brengen van nieuwe producten op de markt op basis van je eigen onderzoek, kun je ook soms gebruik maken van de innovatiebox. Je verlaagt hiermee belasting voor winsten uit innovatieve activiteiten. Het belastingtarief is 7% in plaats van de 25%. Dit kun je regelen via de Belastingdienst. Deze regeling is alleen interessant voor vennootschapsbelastingplichtige bedrijven.

Verschillende processen

Wanneer je bezig bent met innovatieve processen, kun je soms in aanmerking komen voor de WBSO. Niet alleen hiervoor kun je in aanmerking komen, maar er zijn veel meer regelingen. Hierbij kun je ook de hulp inschakelen van een accountantskantoor, want zij kunnen je meer vertellen over deze regelingen. Een voorbeeld hiervan: kortingen in milieu-investeringen.

Raadpleeg een accountantskantoor

Meer weten of hulp nodig bij de innovatiebox? Neem dan eens contact op met 4-Vision. Zij hebben een accountantskantoor in Utrecht en helpen je bij alle fiscale handelingen. Heirdoor kun jij voordeel behalen met je onderneming. Meer weten? Zij vertellen waar je allemaal aan moet voldoen.

https://www.4-vision.nl/

{ Comments are closed }

Waarom is het zo enorm belangrijk dat je een oldtimerverzekering afsluit, je moet hier op letten

Wat uw motivatie voor het restaureren van een klassieke auto ook is, het is het ultieme werk van de liefde, dat tijd, geduld, vaardigheid en natuurlijk een goede garage of werkplaats met het juiste gereedschap voor de klus vereist. Voor een liefhebber van klassieke auto’s is het weer tot leven brengen van een auto een lonende ervaring, en een ervaring waarbij u winst kunt maken als u de auto doorverkoopt. Een oldtimer motor wordt ook steeds populairder in de online wereld, je ziet steeds meer mensen zoeken naar een oldtimer motorverzekering vergelijken in Nederland.

Hoe zit het met oldtimers in landen zoals Engeland

Originele klassieke auto’s worden een zeldzaamheid in het Verenigd Koninkrijk, waarbij veel auto’s te duur zijn voor de gemiddelde verzamelaar. Dit betekent dat meer liefhebbers van klassieke auto’s zich richten op restauratie als een manier om hun droomauto betaalbaar te bezitten. Maar zoals bij alle dromen en ambities is er nog werk aan de winkel voordat je je handen uit de mouwen steekt – de gemiddelde restauratie van een klassieker duurt minstens 1.000 uur.

  • In deze gids geven we advies over waar u op moet letten bij het starten van een klassiekerrestauratieproject en geven we praktisch mechanisch advies om u op weg te helpen. De gids is bedoeld voor mensen die nog nooit een oude auto hebben gerestaureerd, om u in de juiste richting te wijzen, ongeacht uw eerdere ervaring of vaardigheden.

Restauratie van klassieke auto’s: Het leggen van het grondwerk

Het restaureren van een auto is een grote verplichting en het is gemakkelijk om zaken als materiaalkosten en de prijs van het gereedschap dat nodig is om bepaalde taken uit te voeren, te onderschatten. Daarom is het belangrijk om je huiswerk te doen voordat je op een oude auto gaat spatten.

De motorkap, bumper, koplamp en radiateur van een stijlvolle gele oldtimer. Vintage stijl. Geraffineerdheid. Elegantie.


 

Tijd en geld

Als je niet genoeg tijd hebt, is je project gedoemd om te mislukken, of anders lang genoeg te vertragen om het plezier uit de hele ervaring te halen. Zorg ervoor dat je je volledig kunt concentreren op het project, zonder dat het je gezin of je werk in de weg staat.

  • En wat betreft de kosten: de gemiddelde restauratie van een klassieke auto kost tussen de £15.000 en £40.000, inclusief de prijs van de aankoop van de auto en al het benodigde gereedschap en materiaal. Natuurlijk, dit is slechts een balpen, en uw project kan meer of minder kosten, afhankelijk van de auto die u koopt en hoeveel werk er nodig is.
https://verzekering-winkel.com/oldtimerverzekering/

{ Comments are closed }

De voordelen van een theoriecursus bij 123-theorie

Cenc-computers

Woon je in Zeeland en sta je op het punt een auto theoriecursus te volgen? Meld je vandaag nog aan bij 123-theorie! Onze theoriecursus in Goes is, om meerdere redenen, erg populair. De prijs is heel aantrekkelijk. Het slagingspercentage is 100%. En de cursus duurt maar 1 dag. Een bijkomend voordeel is dat je niet in je eentje hoeft te leren. Samen met een gezellige groep andere leerlingen wordt je op professionele wijze begeleid door top-docenten. Stuk voor stuk vakmensen die helemaal thuis zijn in de Nederlandse verkeersregels. In de ochtend krijg je alles wat je moet weten op een eenvoudige manier uitgelegd. Je oefent ook met oude examenvragen, zodat je weet hoe het theorie examen eruit ziet. Er is geen stress en geen tijdsdruk. Tijdens de theoriecursus van 123-theorie word je echt op je gemak gesteld. 

Autotheorie halen, ook bij dyslexie

123-theorie heeft speciale aandacht voor mensen met dyslexie, ADHD en faalangst. Juist voor die jongeren is het theorie examen extra spannend. Goede begeleiding is dus essentieel. Voel jij je aangesproken, geef je dan op. Als jij je aanmeldt voor onze theoriecursus in Zwolle kun je er zeker van zijn dat je in één keer slaagt. Dat klinkt aantrekkelijk toch? Na de studieochtend krijg je van ons een lekkere lunch aangeboden zodat je genoeg energie hebt voor het examen. Het examen vindt plaats bij het CBR in de buurt en daar word je hoogstpersoonlijk naar toe gebracht. Heb je nog vragen? Je kunt ons bellen op 085-0601230 en appen naar 06-29999962.

https://www.123-theorie.nl/

{ Comments are closed }

Vries opslag voor uw producten

Cenc-computers

Voor uw restaurant of winkel heeft u dagelijks verse producten nodig. De voedingsmiddelen en grondstoffen die u gebruikt komen vaak van ver en moeten opgeslagen worden voordat ze op de eindbestemming aankomen. Hiervoor is een goede vries opslag erg belangrijk. Wat dit betreft is Frigo Group de partner waar u naar op zoek bent. Door onze jarenlange ervaring in de opslag van verschillende soorten voedingsmiddelen, kunt u met een gerust hart uw producten aan ons overlaten. Wij weten precies wat we moeten doen om de kwaliteit te bewaken, zodat u het gewenste resultaat bereikt.

Geconditioneerd vervoer

Minstens zo belangrijk als goede vriesopslag, is het geconditioneerd vervoer van uw producten. Ook dit onderdeel van het logistieke proces nemen we u graag uit handen. Frigo Group verzorgt het koel- en vriestransport van en naar onze vrieshuizen. Wij zijn zowel nationaal als internationaal actief en gebruiken voor al het transport onze eigen vrachtwagens en chauffeurs. Dit zorgt voor een efficiënte organisatie en effectieve communicatie. U bent er zo van verzekerd dat uw producten op tijd afgeleverd worden op de juiste bestemming en dat de temperatuur steeds constant blijft. 

De voordelen van Frigo Group

In de twee strategisch gelegen vrieshuizen van Frigo Group is altijd plek voor uw producten. Of het nu gaat om enkele of tientallen pallets. Met behulp van moderne technologieën kunnen we de temperatuur in het vrieshuis reguleren en weten we precies waar uw producten zich bevinden. We vinden de wensen van onze klanten belangrijk en ook goede communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarbij kunnen wij in onze vrachtwagens partijen van verschillende klanten bundelen, waardoor ons transport duurzaam en voordelig is. Wilt u weten wat Frigo Group als partner voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we persoonlijk uw vragen kunnen beantwoorden.

http://www.frigogroup.com/

{ Comments are closed }

Kever motor bestellen

Cenc-computers

Als eigenaar van een klassieke Volkswagen Kever, wilt u natuurlijk graag dat de motor goed blijft draaien. Als deze aan vervanging toe is, dan kunt u bij Paruzzi terecht voor een revisie motor of geheel nieuwe Kever motor. Wij specialiseren ons al sinds 1989 in luchtgekoelde Volkswagens en het leveren van onderdelen. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte onderdelen. Wat u ook nodig heeft om uw klassieker in optimale staat te behouden, bij Paruzzi zult u het vinden.

Technisch advies

Bij Paruzzi kunt u niet alleen terecht voor de aanschaf van onderdelen voor uw Volkswagen. Wij helpen u ook graag bij de reparatie of het installeren van de onderdelen. Om een Kever motor te vervangen is specifieke kennis nodig en hierover kunnen wij u technisch advies geven. Technische informatie kunt u ook op onze website vinden, bijvoorbeeld over het afstellen van de motor. Daarbij hebben we pagina’s speciaal voor mensen die graag alles zelf doen.

Online bestellen

Paruzzi beschikt over een mooie showroom in Yerseke, Zeeland. Hier bevinden zich ook onze magazijnen waar alle onderdelen opgeslagen liggen. Het gehele assortiment aan onderdelen kunt u terugvinden op onze website, waar u ze gemakkelijk kunt bestellen. Of het nu gaat om Kever velgen, of koplampen voor uw VW bus, Paruzzi zorgt ervoor dat het bij u thuis geleverd wordt. Alle onderdelen zijn onderverdeeld op categorie en bevatten een afbeelding en uitgebreide informatie. Dit zorgt ervoor dat u precies weet wat u aanschaft en verkleint de kans dat u onderdelen bestelt die niet aan de verwachtingen voldoen.

Paruzzi magazine

Heeft u interesse in leuke en nuttige informatie met betrekking tot uw grootste hobby, bekijk dan eens het Paruzzi magazine. Hierin wordt uitgebreid ingegaan op alle technische aspecten voor het sleutelen aan uw VW. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

https://www.paruzzi.com/

{ Comments are closed }