Browsing: Woningen

Ramen en deuren west-vlaanderen

 

Geluidsoverlast heeft in grote steden de status van milieuprobleem aangenomen.
Overmatige geluidsoverlast van een stad is destructief voor de mens.
Akoestische irritatie hoopt zich op en veroorzaakt soms onomkeerbare gevolgen:

– neurologische aandoeningen;
– duizeligheid;
– verbijsterend;
– verstrooidheid.

Onaangenaam? Zou nog steeds!

Het is bijna onmogelijk om zich te isoleren van lawaai op straat, maar het is mogelijk om zonder problemen het comfort en de stilte in huis te verbeteren!

Vaak maken velen bij het kiezen van ramen met verhoogde geluidsisolatie de volgende fouten:

– ze concentreren zich op het profiel en vergeten het raam met dubbele beglazing, hoewel het ongeveer 80% van het volledige raamoppervlak beslaat;

– of ze zijn van mening dat hoe meer glas er in een glazen unit zit, hoe stiller het zal zijn in de kamer. Maar dit is slechts gedeeltelijk waar.

Om de beste prestaties te bereiken, is in feite een combinatie van factoren nodig, namelijk: maak een keuze ten gunste van glazen met verschillende diktes en afstandskaders met verschillende breedten ertussen, kies een breder profiel en vergeet de fittingen niet !

In dit geval zorgen hoogwaardige fittingen voor de beste klemming van de vleugel, waardoor het binnendringen van verschillende soorten geluid wordt uitgesloten!

Mythe 1. Kunststof ramen verstoppen de opening en “ademen niet”

Moderne constructies zijn uitgerust met hoogwaardige fittingen en afdichtingsrubber rond de vleugel en de omtrek van het frame, met uitzondering van het binnendringen van tocht in de kamer. Voor een gebruiker die niet aan zo’n krapte gewend is, lijkt het er in eerste instantie op dat het appartement benauwd is geworden. Vergeleken met oude houten kozijnen die ademden dankzij scheuren en gedroogd hout, laten kunststof ramen de lucht echt niet door. Om benauwdheid te voorkomen en voor frisse lucht te zorgen, is het noodzakelijk om de kamer minstens 2 keer per dag 15 minuten te ventileren. Nieuwe houten ramen ademen ook niet natuurlijk. Het oppervlak van het frame is behandeld met speciale impregnaties en vernissen, waardoor de wind niet door de poriën gaat. Houtproducten hebben dagelijkse ventilatie nodig voor een comfortabel binnenklimaat.

Mythe 2. Kunststof ramen zijn niet milieuvriendelijk

Algemeen wordt aangenomen dat kunststof constructies gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Meestal reageert de koper op de vermelding van lood in het PVC-profiel. Voor stijfheid, sterkte, langere levensduur, mooie uitstraling, betrouwbare bescherming tegen vochtopname, zijn er verschillende stabilisatoren aan het kunststof toegevoegd. Deze additieven kunnen op lood gebaseerde of calcium-zinkverbindingen zijn. Alleen de samenstelling van het materiaal omvat niet het lood zelf, maar de samenstelling ervan, die absoluut geen invloed heeft op de menselijke gezondheid. Hetzelfde eetbare zout is natriumchloride. Als we het zouden hebben over het feit dat zout uit chloor bestaat, zouden we het dan eten? Maar de verbinding verschilt opvallend van het chemische element zelf. Hetzelfde geldt voor profieladditieven. De veiligheid van kunststof is al lang bestudeerd en bewezen. We gebruiken dit materiaal elke dag zoals een tandenborstel, glazen, borden. Babyflesjes zijn gemaakt van plastic en zelfs in de geneeskunde kan men niet zonder, dezelfde vaten voor donorbloed zijn gemaakt van PVC.

Ramen en deuren west-vlaanderen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/

{ Comments are closed }

Gezond wonen, hoe dan?

Cenc-computers

Je blijdschap kan niet op: je hebt een prachtig huis gekocht en omgebouwd naar je eigen wensen en je kan eindelijk in het huis gaan wonen. Je hebt aan alles gedacht; een mooie televisie, scheidingsbakken voor je afval, veel ramen voor het luchten van je huis. Toch zijn er stiekem nog veel dingen die je kan vergeten.

Belangrijke aspecten voor een gezond huis

Koolmonoxide

Een van de belangrijkste andere aspecten waar je ook op moet letten in je woon- of werkomgeving is koolmonoxide. Koolmonoxide is al lang een gevaarlijke stof, waarvan je niet merkt dat het in dezelfde ruimte als jou kan zijn. Het is geurloos en kleurloos en het enige effect wat mensen merken is dat ze wat slaperiger worden, met vaak hoofdpijn en misselijkheid erbij betrokken. Het gebeurt nog te vaak dat dit mensen aantast en dit kan zelfs fatale gevolgen hebben.

Schadelijke lucht en schimmels

Veel mensen vergeten vaak dat een goed ventilatiesysteem erg belangrijk is en in elk huis nodig is. Voor het voorkomen van verspreiden van vocht, schadelijke stoffen en schimmels is een ventilatiesysteem een vereiste. Het zorgt ervoor dat schadelijke lucht naar buiten wordt vervoerd, waardoor er ook minder snel schimmels zullen ontstaan. Ook wordt daarmee frisse lucht naar binnen gehaald.

Bacteriën in je water

Bij lang stilstaand water kan de kans ontstaan dat er legionellabacteriën groeien en voortplanten. Als je deze bacterie inademt kan je er ziek van worden. Er is makkelijke oplossing voor het laten wegspoelen van de legionellabacteriën. Als je een tijdje van huis bent geweest en je water heeft lang stilgestaan, moet je het water een paar minuten laten lopen voordat je het gebruikt. Daarna zijn de bacteriën weggespoeld en kan je met een gerust hard douchen en water drinken.

https://www.ventilatie.net

{ Comments are closed }

Kies voor de beste en goedkoopste hypotheek Apeldoorn

Maak ook gebruik van de beste hypotheek Apeldoorn

Steeds vaker sluiten Nederlanders een hypotheek af om een nieuw huis te kunnen kopen. Hypotheek Apeldoorn biedt u het meest deskundige advies bij het afsluiten van een hypotheek. Tegenwoordig heeft u zeer veel keuze uit verschillende soorten hypotheken en hypotheekverstrekkers. Kies ook bewust voor de beste hypotheek en koop uw droomhuis. Een ervaren specialist helpt u graag bij het vinden van de allerbeste hypotheek op maat.

Vergelijk de mogelijkheden en kies voor de beste hypotheek

Een hypotheek afsluiten is een belangrijke beslissing waar u vaak jarenlang aan vastzit. Het is daarom belangrijk dat de hypotheekverstrekker betrouwbaar is en u heldere voorwaarden biedt. Het is van groot belang om de hypotheekvoorwaarden goed door te nemen. Grote verschillen zitten er onderling tussen de hypotheekverstrekkers, dit is het vergelijken absoluut waard. Laat u ook zo goed mogelijk voorlichten en ga voor het afsluiten van de beste hypotheek!

Een ervaren makelaar Apeldoorn helpt u graag

RSH Makelaars is een betrouwbare partij met zeer goede beoordelingen. Deze makelaar Apeldoorn wordt geroemd vanwege de uitstekende dienstverlening en hoge service. Wanneer u voor de makelaar Apeldoorn kiest, krijgt u de beste hulp bij het vinden en kopen van een nieuw huis. RSH Makelaars beschikt over een breed netwerk aan contacten en kan uw woning zo al snel verkopen. Wanneer u op zoek bent naar een huis te koop Apeldoorn biedt dit ook volop mogelijkheden. RSH Makelaars adviseert u graag bij het beste huis te koop Apeldoorn.

Schakel ook een betrouwbaar makelaar in

RSH Makelaars helpt u graag waar nodig. Deze ervaren makelaar bijvoorbeeld staat bijvoorbeeld ook klaar voor hypotheekadvies of een gratis Gratis waardebepaling Apeldoorn. Gratis waardebepaling Apeldoorn geeft u direct duidelijkheid over de waarde van een woning, dit staat duidelijk omgeschreven in een uitgebreide waarderapport.

https://www.rshmakelaars.nl/

{ Comments are closed }

Wat is belangrijk als je een regendouche koopt?

Cenc-computers

Regendouche kopen volgens budget

Regendouches bestaan er in alle maten en modellen. Voor elk budget bestaat er wel een optie. Een regendouche kopen en je dag begint en eindigt als was je in een wellnesscenter.

 

Regendouchekop versus klassieke douchekop

Meer en meer mensen kiezen voor een regendouche. Het oogt niet alleen mooier, het doucht ook veel fijner. Waar een gewone douchekop maar een beperkt aantal sproeigaatjes heeft, heeft een regendouchekop er met zijn grotere afmetingen veel meer. Een klassieke douchekop geeft dan ook een veel hardere en op een kleiner oppervlakte gerichte waterstraal terwijl het water uit een regendouchekop je ganse lichaam omringt. Met een regendouche lijkt het daarom of je letterlijk in een stevige regenbui staat maar dan wel eentje waarvan je volledig in relaxmodus komt.

 

Inbouw of opbouw

Inbouwdouches ogen moderner en worden meestal gebruikt in nieuwbouwprojecten. Bij een badkamerrenovatie hoort een inbouwdouche uiteraard ook tot de mogelijkheden maar als je geen zin hebt in veel breken en kappen, kunnen opbouwmodellen ook een prima alternatief zijn.

 

Combinatie met een handdouche

Onder een regendouchekop wordt je sowieso helemaal nat. Wil je je gewoon wat opfrissen zonder bijvoorbeeld je haren nat te maken of wil je alleen maar je haren wassen boven de douchebak, dan is de combinatie met een handdouche ideaal. Met een duoset switcht je heel eenvoudig van hand- naar regendouchefunctie.

 

Waterverbruik

Het spreekt voor zich dat meerdere sproeigaatjes een groter waterverbruik tot gevolg kunnen hebben. Hoe groter de regendouchekop, hoe groter de wellness beleving maar hoe hoger ook het waterverbruik. De hoeveelheid warm water die uit je douche kan vloeien tijdens een douchebeurt, is niet onbeperkt. Om niet opeens een koude douche over je heen te krijgen, dient je verwarmingsketel te zijn aangepast aan je warmwaterverbruik. Bij een overschakeling van een gewone douchekop naar een regendouchekop dien je hiermee dus rekening te houden. Maar je kan ook gewoon kiezen voor een waterbesparend exemplaar. Hiermee kan je even lang douchen als met een klassieke douchekop maar wel met het volledige comfort van een regendouche.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/douche/douchesets/regendoucheset

{ Comments are closed }

9 tips die jou helpen bij de schoonmaak

huis te huur

Het weer wordt beter en dat is de ideale tijd om de zomer voor te bereiden. Voor sommige mensen is dit een moeilijke klus, en niet iedereen kijkt er naar uit. We hebben 9 tips verzameld die je kunnen helpen:

1) Bepaal van tevoren wanneer u het hele huis grondig moet verzorgen

Het is verstandig om de datum van tevoren vast te leggen om te bepalen wanneer je helemaal opruimt. Blokkeer deze datum in je agenda en wees voorbereid. Zoek uit wat je nodig hebt (zoals vuilniszakken, dozen, opslagbakken, kledingzakken etc.) en zorg dat je ze in huis hebt. Kijk wanneer je naar de containerwerf kunt en zorg voor grote auto’s of trailers. Heb je hulp nodig? Vraag uw familie, vrienden en / of kennissen van tevoren om te helpen en een fijne dag verder. Geef ze iets lekkers, en dan kan opruimen leuk zijn. Controleer alle kasten in elke kamer zorgvuldig en durf dan dingen weg te gooien.

Vergeet je garderobe niet. Je hebt geen dikke truien, hoeden, sjaals en snowboots meer nodig. Tenzij u natuurlijk een skivakantie plant. Bewaar deze items in een doos en leg ze netjes opzij. U zult geen kleding dragen die u afgelopen zomer niet heeft gedragen. Zijn de kleding nog in goede staat? Dan kun je er ongetwijfeld anderen heel tevreden mee maken. Ben je echt niet vrij? Dan kunt u overwegen winterkleding vacuüm te verpakken. Dit neemt minder ruimte in beslag en is daarom niet op te lossen.

2) Zorg voor de slaapkamer

Draai de matras om en maak het kussen schoon of vervang het (indien nodig). Berg de flanellen lakens op en trek de zomerbedsprei omhoog. Verlicht de kamer door accentkleuren toe te voegen aan de accessoires.

3) Muren, plafonds, houten vloeren en leren stoelen moeten ook de aandacht trekken

Als de muur ruw is, blijft de stof gemakkelijk plakken. Gebruik een stofzuiger om stof te verwijderen. De wanden van de keuken kunnen ook erg vettig zijn, hiervoor kun je een ontvetter gebruiken. Reinig alle plafonds en werk met houten vloeren en leren stoelen.

4) Ramen

Maak de ramen van binnen en van buiten grondig schoon. Heeft u teveel kassen? Kunt u er nog steeds niet goed komen? Vraag dan iemand om het grondig te doen tegen een redelijke prijs. Doe dit niet op zonnige dagen, want dan krijg je strepen gratis.

5) Was de gordijnen

Het is een schande om vuile gordijnen achter te laten, vooral als de ramen glimmend zijn. Was deze. Ook als de gordijnen er niet vies uitzien, zul je later zien dat het wel nodig is.

6) Stofzuig het tapijt

Tapijten kunnen veel stof verzamelen, dus het is belangrijk om ze grondig schoon te maken. Allereerst kun je een stofzuiger gebruiken om veel werk te doen. Daarna kunt u het tapijt reinigen met industriële reinigers, deze zijn meestal te huur bij bouwmarkten. Voor decoratieve tapijten zoals oosterse tapijten is chemisch reinigen het beste.

7) Stof en grondig polijsten

Bedek alles, maar blokkeer het absoluut! Vergeet de details niet. Maak daarna uw huis grondig schoon.

8) Reparatie?

Bent u iets tegengekomen dat moet worden gerepareerd? Plan wanneer deze actie zal worden uitgevoerd of voltooid. Neem hiervoor contact op met het benodigde personeel.

9) Tuin en terras

Nu je de voorjaarsschoonmaak binnen hebt voltooid, kan de zomer beginnen! Geef maar toe, een glas wijn drinken op het terras en buiten dineren klinkt geweldig. Dit kan echter alleen na verzorging van de tuin en het terras. Gebruik een borstel en een mengsel van water en natriumpercarbonaat (een mild bleekmiddel) om vuil te schrobben, zoals regen of mosafzettingen. Als je in de winter geen tafels en stoelen binnen zet, let dan op tuinmeubelen.

Niet de beste baan, maar wel een heel belangrijke! Wilt u dit doen? Of is de voorjaarsschoonmaak je slechtste baan van het jaar? Wij wensen u in ieder geval veel succes!

huis te koop zwijnaarde

https://be.propenda.com

{ Comments are closed }

Wat zijn de oorzaken van een kapotte koelkast?

Cenc-computers

Een goede koelkast is belangrijk in huis!

 

We kunnen haast niet zonder een goede koelkast in huis. Dit helpt ons enorm goed om etenswaren te bewaren en zorgt ervoor dat het drinken lekker koud is. Helaas is het een kwestie van tijd totdat de koelkast minder goed koelt, gebreken vertoont, of zelfs helemaal kapot gaat. Iedereen heeft wel eens meegemaakt dat de koelkast niet meer goed koelt of het niet meer doet. Dit zorgt ervoor dat de etenswaren niet meer goed gekoeld zijn en sneller bederven.

Het is dus belangrijk om te voorkomen dat de koelkast het niet meer goed doet. Veel gebreken aan de koelkast zijn gelukkig gemakkelijk om op te lossen. Voor de meest voorkomende problemen aan koelkasten, is vaak een handige oplossing binnen handbereik. Dit is afhankelijk van het probleem en het eventuele benodigde onderdeel voor vervanging.

 

Wat zijn de meest voorkomende problemen?

 

Wat als de koelkast het niet meer doet? Dit is heel erg vervelend en kan allerlei oorzaken als gevolg hebben. Het is belangrijk om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Vaak heeft een defect te maken met de motor of de compressor. Controleer of de thermostaat het nog doet en of het ligt aan een probleem met het koelsysteem. Een probleem met de koeling of een verstopping is vaak lastig te repareren, het geld meestal niet waard. Veel kleine defecten zoals een kapotte thermostaat, ontdooit vriesvak of water onder de koelkast zijn gemakkelijker te verhelpen. Wanneer u constateert dat de koelast het niet meer doet, red als eerste de snelst bederfbare etenswaren.

 

Repareren of een andere koelkast kopen?

 

Kleine gebreken en defecten aan de koelkast zijn vaak gemakkelijk op te lossen. Helaas komt het ook vaak voor dat reperaren niet de moeite waard is. De benodigde onderdelen of kosten voor reperatie zijn duurder als het kopen van een nieuw of tweedehands exemplaar. Tweedehands koelkasten te koop, deze zijn het overwegen absoluut waard. Voor relatief weinig geld kan een zeer goed werkende koelkast worden gekocht. Een tweedehands koelkast kopen kan net zo goed zijn als nieuw. Niemand hoeft te merken of te zien dat deze koelkast eigenlijk tweedehands is. Tweedehands koelkast kopen is mogelijk voor ieder budget. U kunt zowel kiezen voor een eenvoudige budget variant als een luxe uitvoering. Wat voor koelkast u koopt, dit is helemaal afhankelijk van de wensen en het beschikbare budget.

 

Tweedehands is vaak net zo goed als nieuw

 

Waarom te veel geld betalen voor een koelkast? Tweedehands koelkasten te koop, deze zijn vaak een echte aanrader! Deze tweedehands koelkasten zijn vaak van prima kwaliteit en gaan nog vele jaren lang mee. Veel geld kan er worden bespaard, niemand hoeft er iets van te merken. Zowel een kleine en goedkope tweedehands koelkast is een optie als een zeer grote en luxe variant.

Vergelijk gerust verschillende koelkasten met elkaar om de beste te vinden. De vele verschillende tweedehands koelkasten die er verkrijgbaar zijn, deze zijn het vergelijken zeker waard. Lees ook de reviews van een specifieke uitvoering koelkast. Het is prettig om vooraf goed te weten wat u koopt. Ga daarom niet zomaar voor de eerste de beste tweedehands koelkast, kijk eerst eens rustig rond. Hoge eisen stellen aan deze aankoop mag gerust! Vergelijk hier verschillende tweedehands koelkasten van zeer goede kwaliteit!

https://wgswitgoed.nl/koelkasten/

{ Comments are closed }

Passend Hypotheekadvies in Middelburg voor jou

Cenc-computers

U wilt graag van woning veranderen en daarbij wilt u gebruik maken van een nieuwe hypotheek of de bestaande hypotheek overzetten. Soms kunt u door de grote hoeveelheid aan informatie over hypotheken door de bomen het bos niet meer zien. Onderstaand enkele tips die u zullen helpen bij het maken van de juiste keuzes. Bij het afsluiten of overzetten van een hypotheek wordt altijd samengewerkt met een adviseur. Het kan zijn dat u kiest voor hypotheekadvies Middelburg vanuit een bank of een hypotheekadviseur inschakelt. Een hypotheekadvies Middelburg vanuit een bank is vaak veel voordeliger, bedenk dan wel dat de bank enkel eigen producten aan zal bieden, dit hoeft uiteraard geen bezwaar te zijn.

Eerste gesprek

Heeft u een keuze gemaakt bereid u zichzelf dan goed voor op een eerste gesprek, hoe sneller u straks weer de deur uit loopt hoe minder hoog het in de kosten zal lopen. Zet van tevoren duidelijk op papier hoe uw financiële situatie op dit moment is en ook hoe dit in de toekomst zal zijn, zo kunt u tijdens een gesprek al snel naar een duidelijk hypotheekadvies Middelburg toe werken. Hierbij kunt u denken aan vragen zoals heeft u eigen spaargeld? Legt u deze in bij de bank dan komt u vaak in aanmerking voor een rentekorting welke op kan lopen tot wel zo’n 25%. Heeft u al een eigen woning met een hypotheek, maar wilt u graag verhuizen naar een andere woning, dan is het soms mogelijk om de huidige hypotheekrente mee te nemen. Dit kan in uw voordeel werken wanneer deze lager is dan de rente van de nieuwe hypotheek. Houd ook rekening met zaken die kunnen spelen op langere termijn, als bijvoorbeeld de gevolgen van ziekte, een scheiding of werkloosheid. Bent u nog niet met pensioen? Houd u met alle bovenstaande rekening en laat u zich uiteindelijk van goed en deskundig hypotheekadvies Middelburg voorzien dan kan er weinig misgaan. Voor u het weet kunt u straks zorgeloos genieten van uw nieuwe woning!{ Comments are closed }

Een schoon huis…op z’n ecologisch!

Ecologisch en milieuverantwoord bezig zijn is een must

We worden steeds meer met onze neus op de feiten gedrukt als het gaat om ons planeet. De natuur, het milieu, flora en fauna… ze staan allemaal onder enorme druk door de klimaatverandering waar wij als mens een groot deel aan bijdragen. Niet eerder was het namelijk zo snel, zo warm geworden in de wereld en dat vraagt om drastische maatregelen als we de toekomstige generaties nog een een leefbaar planeer willen doorgeven. Het is 5 voor 12 dus wat ga jij doen?

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen? Gewoon doen!

Je hoort het vast en zeker weleens. Een verandering begint bij jezelf. En daar klopt alles van, want willen we met z’n allen daadwerkelijk wat doen aan klimaat verandering dan begint de 1e stap bij jezelf. We moeten allemaal anders gaan denken, alles in het kader van duurzaam, milieuvriendelijk, natuurvriendelijk en ecologisch. Een goede eerste stap is beginnen met je eigen huishouding. Want wist jij dat de meeste schoonmaakmiddelen in jouw huis helemaal niet milieuvriendelijk of ecologisch zijn? Daar kun je vanaf nu verandering in brengen. Want waar traditionele schoonmaakproducten ons drinkwater verontreinigen, zorgen de ecologische schoonmaakproducten van Klok juist voor een aanzienlijk minder belasting op ons drink- en grondwater. Omdat ook schoon drinkwater steeds schaarser wordt, is het en simpele en logische keuze om over te stappen op de producten van Klok! We behandelen enkele populaire producten.

De eco reiniger: een must voor ieder huis

Een allesreiniger is één van de meest gebruikte schoonmaakmiddelen in huis. We maken er tenslotte bijna ‘alles’ mee schoon. Het is een handig product wat erg geconcentreerd is , waardoor we met een dopje vulling in en emmer met water al heel wat kunnen schoonmaken in huis. Maar het kan beter! De ECO Reiniger van Klok is een stuk milieuvriendelijker omdat het voldoet aan het Europese Ecolabel specificaties. Dat houdt in dat;

  • Het product bevat geen parfum en kleurstoffen.
  • De speciale formule houdt rekening met het milieu en verkleint de kans op algenvorming.
  • Krachtige dosering dat kosten bespaart en minder schadelijk is voor het milieu
  • Het gecertificeerd is met het EU Ecolabel

Ecologische waspoeder bestellen

Het product wat er allemaal in huis hebben is natuurlijk wasmiddel. De wasjes draaien: de een vind het zelfs leuk, de ander ziet het als een verplichte kost. Feit blijft dat we doorgaans 1 tot 2 keer per week de was draaien van onze kleding. De wasmachine is daarom ook een grootverbruiker van water. Hoewel moderne wasmachines gelukkig steeds meer slimme besparende waterfuncties bieden om zuiniger om te gaan met water. Ook worden wasmiddelen steeds slimmer waardoor ze zelfs op 30 graden wassen effectief zijn. Zo ook de eco wasmiddel van Klok! Het product is te bestellen als ecologisch waspoeder én als vloeibaar wasmiddel voor zowel de witte als gekleurde was.

Nieuw: grootverpakking waspoeder wit en kleur

Sindskort is daar de grootverpakking waspoeder kleur en witte toegevoegd aan het assortiment. Met 1 doos van 4.81kg kun ca. 74 wasbeurten draaien. Het product is huidvriendelijk ( 0% parfum ) en ecologisch ( EU ecolabel ) en was je was stralend schoon. Ideaal voor gezinnen dus en het bespaart je ook nog eens geld. Bestel online in onze webshop met gratis verzending in Nederland vanaf €30,-.

https://www.klok-eco.nl/

{ Comments are closed }

Gehard gelaagd glas

Cenc-computers

Gehard gelaagd glas kopen doe je in een paar eenvoudige stappen bij Glasgigant. Vrijwel iedereen kan van dit ruime assortiment gebruikmaken. Je profiteert van de scherpe prijzen en goede service. Deze voordelige prijzen kunnen zij hanteren omdat er groothandelsprijzen gehanteerd worden. Gehard gelaagd glas bezorgt Glasgigant gratis binnen heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Het is ook mogelijk de bestelling bij de afhaallocatie op te halen.

Toepassing gehard gelaagd glas

Zoals de naam al weggeeft is gehard gelaagd glas een combinatie van gehard en gelaagd glas. Dit glas biedt extra veiligheid. Het heeft zijn sterkte als unieke eigenschap. Gehard glas is sterk, maar kan wel in veel kleine stukjes uiteenvallen na een breuk. Bij gelaagd glas kan er een breuk ontstaan, maar deze blijft heel. De transparante glasfolie zorgt ervoor dat bij glasbreuk het glas bij elkaar gehouden wordt. Kiezen voor gehard gelaagd glas biedt in meerdere opzichten extra veiligheid. Op iedere plek waar het niet wenselijk is dat een breuk in kleine stukjes uiteenvalt kan gehard gelaagd glas worden toegepast. Er zal bovendien minder snel sprake zijn van een breuk omdat het glas gehard is. Kortom, gehard gelaagd glas is uitermate geschikt voor deuren, scheidingswanden of als glasgevel.

Gehard gelaagd glas online bestellen

Dubbel gelaagd glas op maat online bestellen bij Glasgigant is eenvoudig. In slechts drie eenvoudige stappen bestel je dit glas.

  • Stap 1: Product kiezen: je kiest het type glas en voert de aantallen en afmetingen in.
  • Stap 2: Direct meebestellen: je voegt eventueel de benodigde beglazingsmaterialen toe.
  • Stap 3: Bestelling afronden: je kiest de gewenste afhaal- of leverdatum, controleert je bestelling en betaalt op een veilige manier.

Je glasbestelling wordt daarna op maat voor je geproduceerd en geleverd door één van de glasfabrieken van Glasgigant.

Snelle levering

Via de website bestel je snel jouw gewenste afmeting gehard gelaagd glas. Binnen vijf werkdagen wordt je bestelling op het door jou opgegeven adres afgeleverd. Gaat het om een spoedklus? Dan doet Glasgigant er alles aan om je bestelling binnen drie dagen te laten produceren en bezorgen. Heb je vragen over dit glas, de veiligheid of wellicht de ventilatiemogelijkheden? Vraag de specialistische medewerkers gerust om advies, zij staan altijd voor je klaar.

https://www.glasgigant.nl/

{ Comments are closed }