Browsing: Woningen

9 tips die jou helpen bij de schoonmaak

huis te huur

Het weer wordt beter en dat is de ideale tijd om de zomer voor te bereiden. Voor sommige mensen is dit een moeilijke klus, en niet iedereen kijkt er naar uit. We hebben 9 tips verzameld die je kunnen helpen:

1) Bepaal van tevoren wanneer u het hele huis grondig moet verzorgen

Het is verstandig om de datum van tevoren vast te leggen om te bepalen wanneer je helemaal opruimt. Blokkeer deze datum in je agenda en wees voorbereid. Zoek uit wat je nodig hebt (zoals vuilniszakken, dozen, opslagbakken, kledingzakken etc.) en zorg dat je ze in huis hebt. Kijk wanneer je naar de containerwerf kunt en zorg voor grote auto’s of trailers. Heb je hulp nodig? Vraag uw familie, vrienden en / of kennissen van tevoren om te helpen en een fijne dag verder. Geef ze iets lekkers, en dan kan opruimen leuk zijn. Controleer alle kasten in elke kamer zorgvuldig en durf dan dingen weg te gooien.

Vergeet je garderobe niet. Je hebt geen dikke truien, hoeden, sjaals en snowboots meer nodig. Tenzij u natuurlijk een skivakantie plant. Bewaar deze items in een doos en leg ze netjes opzij. U zult geen kleding dragen die u afgelopen zomer niet heeft gedragen. Zijn de kleding nog in goede staat? Dan kun je er ongetwijfeld anderen heel tevreden mee maken. Ben je echt niet vrij? Dan kunt u overwegen winterkleding vacuüm te verpakken. Dit neemt minder ruimte in beslag en is daarom niet op te lossen.

2) Zorg voor de slaapkamer

Draai de matras om en maak het kussen schoon of vervang het (indien nodig). Berg de flanellen lakens op en trek de zomerbedsprei omhoog. Verlicht de kamer door accentkleuren toe te voegen aan de accessoires.

3) Muren, plafonds, houten vloeren en leren stoelen moeten ook de aandacht trekken

Als de muur ruw is, blijft de stof gemakkelijk plakken. Gebruik een stofzuiger om stof te verwijderen. De wanden van de keuken kunnen ook erg vettig zijn, hiervoor kun je een ontvetter gebruiken. Reinig alle plafonds en werk met houten vloeren en leren stoelen.

4) Ramen

Maak de ramen van binnen en van buiten grondig schoon. Heeft u teveel kassen? Kunt u er nog steeds niet goed komen? Vraag dan iemand om het grondig te doen tegen een redelijke prijs. Doe dit niet op zonnige dagen, want dan krijg je strepen gratis.

5) Was de gordijnen

Het is een schande om vuile gordijnen achter te laten, vooral als de ramen glimmend zijn. Was deze. Ook als de gordijnen er niet vies uitzien, zul je later zien dat het wel nodig is.

6) Stofzuig het tapijt

Tapijten kunnen veel stof verzamelen, dus het is belangrijk om ze grondig schoon te maken. Allereerst kun je een stofzuiger gebruiken om veel werk te doen. Daarna kunt u het tapijt reinigen met industriële reinigers, deze zijn meestal te huur bij bouwmarkten. Voor decoratieve tapijten zoals oosterse tapijten is chemisch reinigen het beste.

7) Stof en grondig polijsten

Bedek alles, maar blokkeer het absoluut! Vergeet de details niet. Maak daarna uw huis grondig schoon.

8) Reparatie?

Bent u iets tegengekomen dat moet worden gerepareerd? Plan wanneer deze actie zal worden uitgevoerd of voltooid. Neem hiervoor contact op met het benodigde personeel.

9) Tuin en terras

Nu je de voorjaarsschoonmaak binnen hebt voltooid, kan de zomer beginnen! Geef maar toe, een glas wijn drinken op het terras en buiten dineren klinkt geweldig. Dit kan echter alleen na verzorging van de tuin en het terras. Gebruik een borstel en een mengsel van water en natriumpercarbonaat (een mild bleekmiddel) om vuil te schrobben, zoals regen of mosafzettingen. Als je in de winter geen tafels en stoelen binnen zet, let dan op tuinmeubelen.

Niet de beste baan, maar wel een heel belangrijke! Wilt u dit doen? Of is de voorjaarsschoonmaak je slechtste baan van het jaar? Wij wensen u in ieder geval veel succes!

huis te koop zwijnaarde

https://be.propenda.com

{ Comments are closed }

Wat zijn de oorzaken van een kapotte koelkast?

Cenc-computers

Een goede koelkast is belangrijk in huis!

 

We kunnen haast niet zonder een goede koelkast in huis. Dit helpt ons enorm goed om etenswaren te bewaren en zorgt ervoor dat het drinken lekker koud is. Helaas is het een kwestie van tijd totdat de koelkast minder goed koelt, gebreken vertoont, of zelfs helemaal kapot gaat. Iedereen heeft wel eens meegemaakt dat de koelkast niet meer goed koelt of het niet meer doet. Dit zorgt ervoor dat de etenswaren niet meer goed gekoeld zijn en sneller bederven.

Het is dus belangrijk om te voorkomen dat de koelkast het niet meer goed doet. Veel gebreken aan de koelkast zijn gelukkig gemakkelijk om op te lossen. Voor de meest voorkomende problemen aan koelkasten, is vaak een handige oplossing binnen handbereik. Dit is afhankelijk van het probleem en het eventuele benodigde onderdeel voor vervanging.

 

Wat zijn de meest voorkomende problemen?

 

Wat als de koelkast het niet meer doet? Dit is heel erg vervelend en kan allerlei oorzaken als gevolg hebben. Het is belangrijk om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Vaak heeft een defect te maken met de motor of de compressor. Controleer of de thermostaat het nog doet en of het ligt aan een probleem met het koelsysteem. Een probleem met de koeling of een verstopping is vaak lastig te repareren, het geld meestal niet waard. Veel kleine defecten zoals een kapotte thermostaat, ontdooit vriesvak of water onder de koelkast zijn gemakkelijker te verhelpen. Wanneer u constateert dat de koelast het niet meer doet, red als eerste de snelst bederfbare etenswaren.

 

Repareren of een andere koelkast kopen?

 

Kleine gebreken en defecten aan de koelkast zijn vaak gemakkelijk op te lossen. Helaas komt het ook vaak voor dat reperaren niet de moeite waard is. De benodigde onderdelen of kosten voor reperatie zijn duurder als het kopen van een nieuw of tweedehands exemplaar. Tweedehands koelkasten te koop, deze zijn het overwegen absoluut waard. Voor relatief weinig geld kan een zeer goed werkende koelkast worden gekocht. Een tweedehands koelkast kopen kan net zo goed zijn als nieuw. Niemand hoeft te merken of te zien dat deze koelkast eigenlijk tweedehands is. Tweedehands koelkast kopen is mogelijk voor ieder budget. U kunt zowel kiezen voor een eenvoudige budget variant als een luxe uitvoering. Wat voor koelkast u koopt, dit is helemaal afhankelijk van de wensen en het beschikbare budget.

 

Tweedehands is vaak net zo goed als nieuw

 

Waarom te veel geld betalen voor een koelkast? Tweedehands koelkasten te koop, deze zijn vaak een echte aanrader! Deze tweedehands koelkasten zijn vaak van prima kwaliteit en gaan nog vele jaren lang mee. Veel geld kan er worden bespaard, niemand hoeft er iets van te merken. Zowel een kleine en goedkope tweedehands koelkast is een optie als een zeer grote en luxe variant.

Vergelijk gerust verschillende koelkasten met elkaar om de beste te vinden. De vele verschillende tweedehands koelkasten die er verkrijgbaar zijn, deze zijn het vergelijken zeker waard. Lees ook de reviews van een specifieke uitvoering koelkast. Het is prettig om vooraf goed te weten wat u koopt. Ga daarom niet zomaar voor de eerste de beste tweedehands koelkast, kijk eerst eens rustig rond. Hoge eisen stellen aan deze aankoop mag gerust! Vergelijk hier verschillende tweedehands koelkasten van zeer goede kwaliteit!

https://wgswitgoed.nl/koelkasten/

{ Comments are closed }

Passend Hypotheekadvies in Middelburg voor jou

Cenc-computers

U wilt graag van woning veranderen en daarbij wilt u gebruik maken van een nieuwe hypotheek of de bestaande hypotheek overzetten. Soms kunt u door de grote hoeveelheid aan informatie over hypotheken door de bomen het bos niet meer zien. Onderstaand enkele tips die u zullen helpen bij het maken van de juiste keuzes. Bij het afsluiten of overzetten van een hypotheek wordt altijd samengewerkt met een adviseur. Het kan zijn dat u kiest voor hypotheekadvies Middelburg vanuit een bank of een hypotheekadviseur inschakelt. Een hypotheekadvies Middelburg vanuit een bank is vaak veel voordeliger, bedenk dan wel dat de bank enkel eigen producten aan zal bieden, dit hoeft uiteraard geen bezwaar te zijn.

Eerste gesprek

Heeft u een keuze gemaakt bereid u zichzelf dan goed voor op een eerste gesprek, hoe sneller u straks weer de deur uit loopt hoe minder hoog het in de kosten zal lopen. Zet van tevoren duidelijk op papier hoe uw financiële situatie op dit moment is en ook hoe dit in de toekomst zal zijn, zo kunt u tijdens een gesprek al snel naar een duidelijk hypotheekadvies Middelburg toe werken. Hierbij kunt u denken aan vragen zoals heeft u eigen spaargeld? Legt u deze in bij de bank dan komt u vaak in aanmerking voor een rentekorting welke op kan lopen tot wel zo’n 25%. Heeft u al een eigen woning met een hypotheek, maar wilt u graag verhuizen naar een andere woning, dan is het soms mogelijk om de huidige hypotheekrente mee te nemen. Dit kan in uw voordeel werken wanneer deze lager is dan de rente van de nieuwe hypotheek. Houd ook rekening met zaken die kunnen spelen op langere termijn, als bijvoorbeeld de gevolgen van ziekte, een scheiding of werkloosheid. Bent u nog niet met pensioen? Houd u met alle bovenstaande rekening en laat u zich uiteindelijk van goed en deskundig hypotheekadvies Middelburg voorzien dan kan er weinig misgaan. Voor u het weet kunt u straks zorgeloos genieten van uw nieuwe woning!{ Comments are closed }

Een schoon huis…op z’n ecologisch!

Ecologisch en milieuverantwoord bezig zijn is een must

We worden steeds meer met onze neus op de feiten gedrukt als het gaat om ons planeet. De natuur, het milieu, flora en fauna… ze staan allemaal onder enorme druk door de klimaatverandering waar wij als mens een groot deel aan bijdragen. Niet eerder was het namelijk zo snel, zo warm geworden in de wereld en dat vraagt om drastische maatregelen als we de toekomstige generaties nog een een leefbaar planeer willen doorgeven. Het is 5 voor 12 dus wat ga jij doen?

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen? Gewoon doen!

Je hoort het vast en zeker weleens. Een verandering begint bij jezelf. En daar klopt alles van, want willen we met z’n allen daadwerkelijk wat doen aan klimaat verandering dan begint de 1e stap bij jezelf. We moeten allemaal anders gaan denken, alles in het kader van duurzaam, milieuvriendelijk, natuurvriendelijk en ecologisch. Een goede eerste stap is beginnen met je eigen huishouding. Want wist jij dat de meeste schoonmaakmiddelen in jouw huis helemaal niet milieuvriendelijk of ecologisch zijn? Daar kun je vanaf nu verandering in brengen. Want waar traditionele schoonmaakproducten ons drinkwater verontreinigen, zorgen de ecologische schoonmaakproducten van Klok juist voor een aanzienlijk minder belasting op ons drink- en grondwater. Omdat ook schoon drinkwater steeds schaarser wordt, is het en simpele en logische keuze om over te stappen op de producten van Klok! We behandelen enkele populaire producten.

De eco reiniger: een must voor ieder huis

Een allesreiniger is één van de meest gebruikte schoonmaakmiddelen in huis. We maken er tenslotte bijna ‘alles’ mee schoon. Het is een handig product wat erg geconcentreerd is , waardoor we met een dopje vulling in en emmer met water al heel wat kunnen schoonmaken in huis. Maar het kan beter! De ECO Reiniger van Klok is een stuk milieuvriendelijker omdat het voldoet aan het Europese Ecolabel specificaties. Dat houdt in dat;

  • Het product bevat geen parfum en kleurstoffen.
  • De speciale formule houdt rekening met het milieu en verkleint de kans op algenvorming.
  • Krachtige dosering dat kosten bespaart en minder schadelijk is voor het milieu
  • Het gecertificeerd is met het EU Ecolabel

Ecologische waspoeder bestellen

Het product wat er allemaal in huis hebben is natuurlijk wasmiddel. De wasjes draaien: de een vind het zelfs leuk, de ander ziet het als een verplichte kost. Feit blijft dat we doorgaans 1 tot 2 keer per week de was draaien van onze kleding. De wasmachine is daarom ook een grootverbruiker van water. Hoewel moderne wasmachines gelukkig steeds meer slimme besparende waterfuncties bieden om zuiniger om te gaan met water. Ook worden wasmiddelen steeds slimmer waardoor ze zelfs op 30 graden wassen effectief zijn. Zo ook de eco wasmiddel van Klok! Het product is te bestellen als ecologisch waspoeder én als vloeibaar wasmiddel voor zowel de witte als gekleurde was.

Nieuw: grootverpakking waspoeder wit en kleur

Sindskort is daar de grootverpakking waspoeder kleur en witte toegevoegd aan het assortiment. Met 1 doos van 4.81kg kun ca. 74 wasbeurten draaien. Het product is huidvriendelijk ( 0% parfum ) en ecologisch ( EU ecolabel ) en was je was stralend schoon. Ideaal voor gezinnen dus en het bespaart je ook nog eens geld. Bestel online in onze webshop met gratis verzending in Nederland vanaf €30,-.

https://www.klok-eco.nl/

{ Comments are closed }

Gehard gelaagd glas

Cenc-computers

Gehard gelaagd glas kopen doe je in een paar eenvoudige stappen bij Glasgigant. Vrijwel iedereen kan van dit ruime assortiment gebruikmaken. Je profiteert van de scherpe prijzen en goede service. Deze voordelige prijzen kunnen zij hanteren omdat er groothandelsprijzen gehanteerd worden. Gehard gelaagd glas bezorgt Glasgigant gratis binnen heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Het is ook mogelijk de bestelling bij de afhaallocatie op te halen.

Toepassing gehard gelaagd glas

Zoals de naam al weggeeft is gehard gelaagd glas een combinatie van gehard en gelaagd glas. Dit glas biedt extra veiligheid. Het heeft zijn sterkte als unieke eigenschap. Gehard glas is sterk, maar kan wel in veel kleine stukjes uiteenvallen na een breuk. Bij gelaagd glas kan er een breuk ontstaan, maar deze blijft heel. De transparante glasfolie zorgt ervoor dat bij glasbreuk het glas bij elkaar gehouden wordt. Kiezen voor gehard gelaagd glas biedt in meerdere opzichten extra veiligheid. Op iedere plek waar het niet wenselijk is dat een breuk in kleine stukjes uiteenvalt kan gehard gelaagd glas worden toegepast. Er zal bovendien minder snel sprake zijn van een breuk omdat het glas gehard is. Kortom, gehard gelaagd glas is uitermate geschikt voor deuren, scheidingswanden of als glasgevel.

Gehard gelaagd glas online bestellen

Dubbel gelaagd glas op maat online bestellen bij Glasgigant is eenvoudig. In slechts drie eenvoudige stappen bestel je dit glas.

  • Stap 1: Product kiezen: je kiest het type glas en voert de aantallen en afmetingen in.
  • Stap 2: Direct meebestellen: je voegt eventueel de benodigde beglazingsmaterialen toe.
  • Stap 3: Bestelling afronden: je kiest de gewenste afhaal- of leverdatum, controleert je bestelling en betaalt op een veilige manier.

Je glasbestelling wordt daarna op maat voor je geproduceerd en geleverd door één van de glasfabrieken van Glasgigant.

Snelle levering

Via de website bestel je snel jouw gewenste afmeting gehard gelaagd glas. Binnen vijf werkdagen wordt je bestelling op het door jou opgegeven adres afgeleverd. Gaat het om een spoedklus? Dan doet Glasgigant er alles aan om je bestelling binnen drie dagen te laten produceren en bezorgen. Heb je vragen over dit glas, de veiligheid of wellicht de ventilatiemogelijkheden? Vraag de specialistische medewerkers gerust om advies, zij staan altijd voor je klaar.

https://www.glasgigant.nl/

{ Comments are closed }