Browsing: Woning en Tuin

Tijd voor een grohe keukenkraan in huis

Cenc-computers

Een keukenkraan is iets wat we allemaal in huis hebben. Je kunt er naar kijken en een keukenkraan nemen die past bij het interieur, maar je kunt er ook voor kiezen om vooral te kijken naar een keukenkraan die bepaalde eigenschappen heeft. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een Grohe keukenkraan aan te schaffen die zowel goede eigenschappen heeft als wel past bij het interieur wat je hebt. Grohe keukenkranen zijn namelijk verkrijgbaar in een hele hoop verschillende vormen en kleuren en daardoor is er altijd wel een kraan die past in jouw interieur, maar ook in jouw budget.

De Grohe keukenkraan is er in een hoop verschillende kleuren. Een kraan hoeft namelijk niet veelzeggend te zijn, maar kan dit wel worden. Je kunt er namelijk voor kiezen om een kraan een geheel te maken met de rest van het interieur. Zo kies je bijvoorbeeld een donkerdere kleur wanneer dit beter past bij het interieur, maar kun je ook nog verschil maken met het materiaal waar de kraan van gemaakt is of met de vorm van de kraan. ZO heb je bijvoorbeeld hele vierkante kranen van Grohe die weer heel goed zouden passen in een modern interieur, maar ook rondere kranen die passen bij een industrieel of landelijk interieur. Zoals je al ziet kun je alle kanten op qua uiterlijk van de kraan, maar dan is er ook nog een eigenschap wat de kraan kan hebben.

Zo heb je bijvoorbeeld kranen waar kokend water uit komt. Door middel van een kleine boiler krijg je dus direct kokend water uit de kraan wat heel makkelijk is voor koken, maar ook voor een kop thee. Daarnaast heb je ook kranen waar alleen warm of koud water uit komt en zelfs kranen met een losse handdouche die het weer heel makkelijk maken om de afwas te doen. Zoals je dus kunt zien, zijn er een hele hoop verschillende kranen te koop van Grohe die allemaal hun eigen toepassing en uiterlijk hebben zodat er altijd een kraan is die bij jou past.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/kranen/keukenkraan/grohe

{ Comments are closed }

Wordt ook binnenkort eigenaar van een fantastisch groendak!

Cenc-computers

Sinds een aantal jaren zijn groendaken steeds bekender geworden. Het is dan tegenwoordig ook een echte trend om duurzaam te leven en om milieubewust bezig te zijn. Daarom is het ook niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor een groendak. Groendaken zijn erg voordelig. Ook mag een goede valbeveiliging niet ontbreken. Voor deskundig advies is het verstandig om een specialist in te schakelen.

Wat zijn de voordelen van groendaken?
Groendaken zijn erg voordelig, maar waarom is dat eigenlijk? Om te beginnen is het erg milieuvriendelijk. Daarnaast vangt een groendak erg veel water op. De kans op wateroverlast in uw huis en tuin wordt daarom ook aanzienlijk minder. Daarnaast dient een groendak als een voedselbron voor vele insecten. In de zomer zijn er dan ook allerlei insecten te zien zoals bijen en vlinders. Aangezien het dak veel water vasthoudt en het dakleer beschermd, werkt dit verkoelend in de zomer. Daarnaast dient het in de winter daarentegen als een extra isolatielaag. Wanneer u interesse heeft in een groendak is het verstandig om eens contact op te nemen met uw gemeente. Veel gemeentes geven namelijk subsidie voor groendaken. Dit doen zij dan ook om verschillende redenen. Een belangrijke reden is dat door middel van groendaken de kans op wateroverlast in het riool wordt verkleind. Nederland heeft dan ook behoorlijk last van toenemende wateroverlast. Bij de aanschaf van een groendak is het ook erg belangrijk om na te denken over een goede valbeveiliging.

Waarom is een valbeveiliging zo belangrijk? 
Bij de aankoop van een groendak zijn er allerlei mogelijkheden in soorten, maten enz. Daarbij is het ook erg belangrijk dat u over een valbeveiling gaat nadenken. Een specialist zou u hier dan ook uitstekend over kunnen adviseren. Zij kunnen u alles vertellen over de eigenschappen en voordelen van zowel permanente als tijdelijke valbeveiliging. Een valbeveiliging is namelijk wettelijk verplicht. Beide opties zijn dan ook prima. Bij veel mensen hangt dit dan ook af van het budget. Een permanente valbeveiliging is in eerste instantie duurder, maar na een aantal jaar bent u met een permanente valbeveiliging goedkoper uit. Een specialist kijkt daarom graag met u naar de mogelijkheden. Zij voorzien u dan ook graag van deskundig advies. Zo kunnen zij u advies geven over groendak in combinatie met zonnepanelen. Dit is namelijk erg voordelig, het rendement wordt in dit geval met maar liefst 6% verhoogt.

Ga op zoek naar een specialist!
Bent u op zoek naar een groendak met valbeveiliging? Neem dan zeker eens contact op met een specialist bij u in de buurt. Zij vertellen u graag alles over de mogelijkheden met daarbij de voor- en eventuele nadelen. Waar wacht u nog op?

{ Comments are closed }

Uitbreiding van de tiny house leefruimte met een tuin

Voor de meeste mensen is een van de belangrijkste redenen om van een appartement naar een tiny house te verhuizen waarschijnlijk vanwege de tuin. Een groene omgeving rondom het tiny house kan immers meer natuur en extra woonruimte betekenen met een grotere verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden dan alleen mogelijk zou zijn binnen de eigen vier muren.
 

Trend in de richting van tiny houses

Door de flexibiliteit die tiny houses bieden en de relatief lage aanschaf- en onderhoudskosten zijn vooral modulaire woningen nu een wijdverbreid alternatief voor de klassieke eigen woning. Modellen zoals woodee, CUBIG of de FlyingSpaces zijn zeer gewild. Met de basisversie van een tiny house zullen de meeste bewoners echter nog steeds geen aantrekkelijke overgang van binnen naar buiten hebben. Een mogelijkheid om de leefruimte van een tiny house uit te breiden is door de tuin ten volste te benutten. In de beginfase kan een tafel met stoelen onder een parasol de truc zijn, maar op de lange termijn kan het een beetje onverzorgd lijken en je wilt meer bescherming tegen de zon dan de 4 vierkante meter parasol. Laten we eens snel kijken naar de mogelijkheden voor zon-, wind- en regenbescherming voor de stoelen voor het tiny house en de argumenten voor of tegen de ene of de andere oplossing …

 


 
 

Soepele overgang van “binnen” naar “buiten”

Er zal nauwelijks een tiny house bewoner zijn zonder terras. Of het nu gaat om een geplaveide zithoek, een grindvlakte of een houten terras. Dit schept de basis voor een outdoor woonkamer. Alleen de bescherming tegen weer en wind ontbreekt, zodat men zich ook bij wisselende weersomstandigheden buiten ontspannen kan settelen. Een solide, bovendien dure oplossing zou zeker een wintertuin zijn. Een wintertuin – vooral als deze verwarmbaar is – kan als verdere binnenruimte worden gebruikt. In de zomer kan het gebruikt worden met geopende deuren en in de winter kan het als warmte regelaar in het huis dienen. Een wintertuin staat echter bij de meeste tiny house bewoners niet op het verlanglijstje: enerzijds vanwege de niet te onderschatten extra investeringskosten, anderzijds omdat een wintertuin optisch nauwelijks past bij de architectuur van een tiny house.
 

Leefruimte in de open lucht: het terras

Bescherming tegen regen en zon kan ook worden geboden door een afgesloten terrasoverkapping. Dit kan echter het nadeel hebben dat het de gewenste lichtinval in het tiny house sterk zou verminderen. Solide terrasoverkappingen zijn relatief duur en ook niet de eerste keuze als de mobiliteit van het tiny house de reden was voor een aankoopbeslissing. Om deze flexibiliteit te behouden, geven de meeste modulehuiseigenaren de voorkeur aan eenvoudig te verwijderen regen- en zonweringoplossingen.

{ Comments are closed }

Uw woning is compleet met een naambord van De Naambordenspecialist

Uw woning is beter vindbaar voor onder andere de pakketbezorger wanneer er een duidelijk naambord of huisnummer bij uw woning hangt. Een online winkel met een ontzettend uitgebreide collectie aan naamborden en huisnummers is De Naambordenspecialist. Bij ons kunt u een naambord op maat bestellen en door onze grote collectie hebben wij naamborden in allerlei soorten en typen in huis. Zo hebben wij verschillende categorieën qua materiaal. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit aluminium naamborden, RVS naamborden, houten naamborden, stenen naamborden, kunststof naamborden en nog veel meer.

Voor iedere woning hebben wij een passend naambord

Of u nu een moderne woning, een appartement of een boerderij bezit, wij hebben een naambord dat perfect bij uw woning past! Een strak naambord van aluminium of RVS past bijvoorbeeld erg goed bij een modern huis. Maar om de landelijke look van een boerderij in ere te houden is een naambord van hout een prima keuze. Heeft u niet veel ruimte naast de voordeur van uw appartement? Ga dan voor een wat kleiner naambord. Ook op onze kleinere naamborden kunt u tekst en een huisnummer kwijt. Het online bestellen van een naambord hebben wij zeer eenvoudig voor u gemaakt. De site is overzichtelijk en alle borden zijn gerangschikt in categorieën. Weet u van welk materiaal uw naambord moet worden? Klik dat materiaal aan en maak vervolgens uw verdere keuzes. Bij elk naambord van welk materiaal dan ook zijn er veel mogelijkheden wat betreft het type bord, tekstindeling, lettertype en kleur. Door al deze opties kunt u uw naambord geheel naar eigen wens en smaak creëren.

Een naambord bij een stal of kamerdeur? Ook dat kan!

Naast een naambord bij een woning is het ook erg leuk om een bordje bij de stal van uw dier te hangen. Met hierop bijvoorbeeld de naam van uw dier en een mooie, persoonlijke afbeelding. Of misschien wilt u wel op verschillende deuren in uw woning naamplaatjes van RVS? De mogelijkheden zijn enorm bij ons! Wanneer u dit wilt is het zelfs mogelijk om helemaal zelf een naambord te ontwerpen. Zo hangt er echt iets origineels en speciaals bij uw woning. Bekijk ons aanbod en maak uw woning compleet met een mooi naambord!

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/

{ Comments are closed }

Foto schilderij om je interieur een persoonlijke twist te geven

Cenc-computers

Wil jij van een foto een schilderij laten maken? Dan is foto schilderij de beste optie voor u om te overwegen. Alle foto’s die u maar wilt kunnen op opdracht voor u worden geschilderd door de beste schilders van het vak. Zo heb jij een authentiek stuk in je huis wat veel betekenis heeft voor jou en wat persoonlijk in jouw huis past omdat je het natuurlijk op opdracht laat maken. Vind jij dat jouw huis een artistieke boost kan krijgen die persoonlijk is en bij jou en je huis past? Dan is foto schilderij een heel goed begin voor jou om je interieur te veranderen en te personaliseren. Je kan je huis meer kleur en gevoel bieden door een gepersonaliseerd stuk in je interieur te plaatsen wat veel voor jou betekent en wat veel gevoel kan geven aan je huis.

Waarom kiezen voor een foto schilderij?

Dit is een stuk waaraan je kan merken dat het echt je huis is. Zo krijg je huis meer sfeer en voel je je meer thuis in je eigen huis. Je kunt kiezen voor schilderijen van jouw eigen foto’s of gewoon een plaatje die je mooi vond. Je kunt zelf kiezen om de schilderijen van foto’s zo aan te passen dat het perfect in je interieur past. Zo heb jij jouw eigen gepersonaliseerde interieur stuk van foto schilderij in je huis hangen of staan. Je kunt zelfs kunst op jouw opdracht laten maken. Zo wordt het geheel naar jouw wensen gemaakt en paste precies bij jou huis bij jou smaak. Het wordt precies gemaakt zoals jij Het wil en het wordt niet verzonden voor dat jij goedkeuring hebt gegeven dat alles van het foto schilderij naar jouw smaak is gemaakt. Foto schilderij kan je een mooi stuk in je interieur bieden.

 

http://www.artsolution.nl/schilderij-van-een-foto/

{ Comments are closed }

Het lakken van een vloer

Cenc-computers

Veel huizen hebben een houten vloer. Het ziet er mooi uit en het is niet al te duur. Het onderhouden van je houten vloer is vaak toch wat minder makkelijk. Hout verweerd, net zoals de meeste andere dingen. Na vele jaren geschuifel over de vloer is het niet al te vreemd dat de kwaliteit van de vloer achteruit aan het gaan is. Om dit te voorkomen of te vertragen is het aan te raden om je vloer te lakken.

 

Ten eerste begin je met de juiste materialen en gereedschappen bij elkaar te krijgen. Je moet dus parketlak kopen en ervoor zorgen dat je een schuurmachine, een hamer, een drevel, een stofzuiger, een schuurblokje, vloerpolish, zachte vloerzeep, een lakroller, een verfbakje, de parketlak dus, een dweil, een emmer en veiligheidskleding hebt.

 

Begin eerst met het voorbereidende werk. Verwijder uitstekende spijkers of sla ze dieper het hout in. Als ze los zitten kan je ze vervangen. Dan kan je de vloer grof gaan schuren met de schuurmachine. Let erop dat je zeker weet hoe je de schuurmachine moet bedienen, omdat je anders het risico loopt je vloer te beschadigen. Daarna kan je weer gaan schuren, maar nu met middelgrof schuurlinnen in je schuurmachine. Ten slotte kan je dit nog een keer doen met fijn schuurlinnen. Zo zorg je voor een fijne en mooie afwerking. Als er nog plekken zijn waar je moeilijk bij komt met een schuurmachine, kan je een handschuurmachine gebruiken.

 

Het lakken zelf is niet bijzonder ingewikkeld. Breng de lak aan in de richting van de houtnerven en zorg ervoor dat je het lakken zo doet dat je eindigt bij de deur, omdat je niet meer over het lak heen kan lopen. Vervolgens laat je de lak 24 uur drogen, waarna je het kan stofzuigen en dweilen. Dan kan de tweede laag lak worden aangebracht. Deze stap kan herhaald worden voor de derde en de laatste laag lak. 

 

https://www.moosefarg.nl/

{ Comments are closed }

Vijf tips voor riool ontstoppen Amsterdam

Cenc-computers

Bijna elk huishouden krijgt wel eens te maken met een verstopping in het riool. In dit artikel krijg je vijf tips voor het oplossen van een rioolprobleem: riool ontstoppen Amsterdam. Als geen ander weten ontstoppingsdiensten hoe vervelend het is om een probleem met de riolering te hebben. Daarom staan de meeste hulpdiensten ook direct voor je klaar. Afhankelijk of er spoed bij genoodzaakt is. Is dit het geval? Dan kun je de hulptroepen al binnen een half uur thuis verwachten. Geen spoed? Dan word je alsnog binnen een dag geholpen. Op deze manier zit je nooit lang zonder een bruikbaar toilet, douche of wasbak.

Zelf riool ontstoppen in Amsterdam

Je kunt proberen om zelf de verstopping te verhelpen. Wanneer het lukt kun je direct weer gebruik maken van je afvoer. Maar wanneer het niet lukt kun je het probleem verergeren. Daarom is het handig om enkele goede tips te ontvangen: gebruik een plopper of een veer. Met een plopper kun je (met een laagje water in het afvoer) proberen om de verstopping te laten bewegen zodat het wegspoelt. Wanneer je de beschikking hebt over een veer is dit in veel gevallen een effectievere maatregel. Nog een tip op verstoppingen te voorkomen: gooi maandelijks een schep soda in de afvoer. Laat dit even inwerken om het daarna door te spoelen met kokend heet water. Grote kans dat je vuilresten in je riool verwijderd hebt.

Riool ontstoppen Amsterdam: gouden tip

Helaas blijken veel materialen in de doe-het-zelf-zaken niet goed genoeg om hardnekkige verstoppingen te verwijderen. Ook kleven er de nodige risico’s aan het zelf riool ontstoppen. De gouden tip: schakel een ontstoppingsdienst in voor je riool ontstoppen Amsterdam. Dan weet je zeker dat vakmannen het probleem niet verergeren, maar oplossen. Ga naar internet en zoek op ‘riool ontstoppen Amsterdam’. Je vindt Ontstoppingsdienst Amsterdam, gespecialiseerd in het ontstoppen van het riool, de afvoer, wc en andere rioolproblemen.

 

https://www.ontstoppingsdienst-amsterdam.nl

{ Comments are closed }

Laat ik mijn dakkapel opnieuw bekleden, of de hele dakkapel vervangen?

Is uw dakkapel verouderd, dan hoeven er niet altijd grove maatregelen getroffen te worden. Vaak is de dakkapel opnieuw bekleden al voldoende om de schade te repareren. Is de constructie van de dakkapel echter sterk verouderd, heeft deze grote schade geleden of bent u toe aan iets nieuws, dan is het vervangen van de dakkapel wellicht een betere optie. In het ergste geval moet u bij herstellen van de oude dakkapel namelijk binnen een paar jaar alsnog de dakkapel vervangen.

De mogelijkheden voor het opnieuw bekleden van uw dakkapel

Zijn de zijwangen en het boeideel van uw dakkapel aan vervanging toe, dan kunt u voor de nieuwe bekleding uit diverse materialen kiezen. Hierbij is hout het goedkoopste materiaal en is de dakkapel opnieuw bekleden met Trespa of Keralit het duurst. Daarnaast kunt u kiezen voor onderhoudsvrij kunststof en zink, wat zorgt voor een moderne uitstraling van de dakkapel. Overweeg bij het opnieuw bekleden van de dakkapel ook direct of u accessoires toe wilt laten voegen. Wilt u hierop besparen, dan kunt u op dakkapelplaatsenvergelijker.nl eenvoudig diverse dakkapel specialisten vergelijken en bespaart u al snel tientallen procenten.

Wanneer de dakkapel vervangen moet worden

Is de constructie van uw dakkapel verouderd, dan is het opnieuw bekleden van de dakkapel niet de juiste oplossing. In dit geval moet u binnen enkele jaren alsnog de dakkapel vervangen en heeft u onnodig extra kosten gemaakt. Een dakkapel laten vervangen is toch al niet goedkoop, omdat u naast de nieuwe dakkapel en de plaatsing daarvan, ook betaalt voor het verwijderen en afvoeren van de oude dakkapel. Om de kosten te drukken kunt u sowieso al kiezen voor een lokaal bedrijf, waarmee u op de voorrijkosten bespaart. Daarnaast raden wij u aan om op dakkapelplaatsenvergelijker.nl offertes van diverse vakbedrijven in uw buurt te vergelijken. Zo betaalt u aanzienlijk minder voor een dakkapel die nog jarenlang meegaat. Benieuwd naar de kosten van een nieuwe dakkapel? Bekijk deze via de onderstaande link.

https://www.dakkapelplaatsenvergelijker.nl/kosten/

{ Comments are closed }

Nokverhogende dakkapel of dubbele dakkapel

Wanneer u besluit uw woning flink uit te breiden dan heeft u verschillende mogelijkheden. Welke mogelijkheden u heeft is echter geheel afhankelijk van het type woning, uw budget, maar ook uw doel. Wilt u bijvoorbeeld alleen de zolder vergroten of wilt u uw woning over twee of zelfs meerdere verdiepingen uitbreiden?

Het uitbreiden van de zolder kan kort gezegd op twee manieren, namelijk door een dubbele dakkapel of een nokverhogende dakkapel te plaatsen. Een woninguitbreiding over twee of  verdiepingen kan echter alleen gerealiseerd worden door een dubbele dakkapel te plaatsen. Bovendien moet u er rekening mee houden dat een dubbele dakkapel niet altijd geplaatst kan worden. Bijvoorbeeld wanneer de nok van de zolder te laag is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dak? Lees dan meteen verder.

Wat is een dubbele dakkapel en waarom moet u voor deze dakkapel kiezen?

In veel gevallen is een dubbele dakkapel plaatsen de beste manier om uw woning uit te breiden. Niet alleen omdat twee dakkapellen voordeliger zijn dan een nokverhoging, maar ook omdat deze uitbreiding vaak vergunningsvrij uitgevoerd mag worden. Met een dubbele dakkapel kunt u dus sneller met de bouw beginnen. Omdat u vaak geen vergunning nodig heeft bespaart u bovendien kosten. Voor het plaatsen van een dubbele dakkapel is het echter wel noodzakelijk dat de nok een minimale hoogte van 1.80 heeft. Heeft de zolder een lagere nok? Dan hebben twee dakkapellen aan weerszijden geen nut. Kies in zo’n geval voor een nokverhoging.

Nokverhoging plaatsen? Dit is wat u moet weten:

Het plaatsen van een nokverhoging is een ingrijpende verbouwing, maar ook erg interessant. Met een nokverhogende dakkapel maakt u van een zolder namelijk een volwaardige kamer en afhankelijk van de grootte zelfs twee grote kamers. Het voordeel van een nokverhoging is bovendien dat deze voordeliger is dan een dakopbouw terwijl de extra ruimte nagenoeg gelijk is. Houd er echter wel rekening mee dat u altijd een vergunning nodig heeft. Dit is noodzakelijk omdat de vorm van het dak gewijzigd wordt.

Voordelige nokverhogende en dubbele dakkapellen via een dakkapel aanbieding

Een dubbele dakkapel of nokverhoging vragen beiden om een hoge investering. Dubbele dakkapellen kosten gemiddeld €7000,- euro en een nokverhoging start vanaf ongeveer €10.000,- euro. Het is daarom verstandig om op zoek te gaan naar een scherpe dakkapel aanbieding. Gelukkig zijn actie dakkapellen eenvoudig te vinden. Ook bij u in de buurt. Plaats bijvoorbeeld gratis een oproep op Dakkapelplaatsenvergelijker.nl en ontvang de actieprijzen van specialisten uit uw regio. Hiermee bespaart u al snel 10% tot 40% op de totale kosten.

{ Comments are closed }

Volop informatie en tips voor tuinliefhebbers

Als u wilt kunt u direct een vrijblijvende prijsvergelijking doen met betrekking tot uw tuinopdracht. Stel de klus is beukenhaag snoeien, u gaat dan als volgt te werk. U klikt op het oranje blokje met de tekst ‘Start prijsvergelijk’. Heeft u dat gedaan, dan verschijnt er een invulveld met de volgende kopjes: uw regio, soort opdracht, opties en uw contactgegevens. Bij soort opdracht selecteert u in dit geval ‘tuinonderhoud’.

Zijn er nog meer werkzaamheden die u voor de nieuwe tuinman in petto heeft, vermeld die dan bij ‘opties, omschrijving wensen’. Als u zo volledig mogelijk bent, rolt er een dito offerte uit. Is alles ingevuld? U kunt nu klikken op ‘Ontvang offertes’ (het groene blokje links onderaan) en uw taak zit er even op.

Totdat… u een aantal aanbiedingen krijgt van hoveniers in uw omgeving en daar een keuze uit kunt maken. We raden u aan niet te lang te wachten met het laten snoeien van de beukenhaag. Een haag van groene beuken -Fagus sulvatica- is een bijzonder sierlijke tuinomlijsting, maar hij heeft wel regelmatig verzorging nodig om gezond, sterk en mooi groen te blijven.

Terras aanleggen, maak de prijs vergelijking

Een terras aanleggen is een klus waar veel bij komt kijken. We hebben het hier in feite over een verlenging van uw woning naar de tuin. Zo ontspannen als u in de herfst en winter in de woonkamer vertoeft, zo relaxed kunt in de lente en zomer genieten op uw terras. Zodat u zich goed kunt oriënteren op de aanleg van uw nieuwe terras, worden op www.vergelijkhoveniers.nl onder andere de volgende vragen beantwoord:

  • Voorbereiding bij het aanleggen van een terras
  • Stap voor stap een terras aanleggen volgens ons stappenplan
  • Wat zijn de kosten voor een terras aanleggen?

Verder staat er online een handige checklist om te bepalen wat het beste moment is om een terras aan te leggen. Het is namelijk erg belangrijk rekening te houden met de weersomstandigheden.
 

https://vergelijkhoveniers.nl/

{ Comments are closed }