Browsing: Woning en Tuin

Geld besparen met makelaar Tegelen

Als je je droomhuis hebt gevonden wil je deze natuurlijk voor een zo laag mogelijke prijs aankopen en het liefst zo snel als maar kan. Helaas is een huis kopen niet zo makkelijk, en komen er veel valkuilen bij kijken waar je op moet letten. Een van die valkuilen is slecht onderhandelen.

 

Laat makelaar Tegelen onderhandelen

Er zijn mensen die het aandurven zelf hun huis te kopen en de biedingen te doen. Helaas loopt dit niet altijd even goed af, omdat ze geen ervaring hebben. Als je niet weet hoe je moet onderhandelen kun je zomaar je droomhuis mislopen. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar zoals makelaar Tegelen kun je tot wel duizenden euro’s besparen! Hoe lekker is dat! Tegenwoordig is de huizenmarkt zo oververhit dat het bijna onmogelijk is om dit alleen aan te pakken.

 

Meer geld voor de interieur

Het kostbare geld dat je bespaard hebt met de hulp van makelaar Tegelen kun je weer investeren in een prachtige inrichting. Een nieuwe hoekbank voor in de woonkamer, of misschien wel een grote tv om films op te kijken op een luie zondagmiddag. Je kunt echt alle kanten op en van je nieuwe huis ook echt je droomhuis maken.

 

TIP: Weet waar je wilt wonen

Naast dat het huis er prachtig uit moet zien van binnen en buiten wil je ook dat het gelegen is in een wijk waar jij je helemaal thuis voelt. Let daarom heel goed op de omgeving, heb je bijvoorbeeld een speeltuintje in de buurt? Of een basisschool? Dit kan voor veel geluidsoverlast van kleine kinderen zorgen.

 

https://www.eugeneschreinemachers.nl/42-6966/makelaar-tegelen

{ Comments are closed }

Wat zijn de woningtrends van 2021?

Cenc-computers

Wat is er belangrijk aan een woning en wat zijn de trends voor 2021 op het gebied van wonen en de inrichting van de woning?
Hieronder een paar trends die dit jaar hoge ogen gaan gooien.

Automatische deuren
Automatisering van gebouwen, zowel voor woningen als bedrijven, speelt een steeds grotere rol dit jaar. Door de aanhoudende corona crisis willen mensen zo veel mogelijk aanraken om verspreiding van het virus te voorkomen, daarom kiezen steeds meer bedrijven en particulieren voor automatische deuren, zodat men door kan lopen zonder de deur daadwerkelijk aan te hoeven raken.

Dakonderhoud
Een goede basis van de woning is zeer belangrijk, daarbij speelt ook het onderhoud van het dak een belangrijke rol. Zeker met de veranderende weersomstandigheden en de huidige sneeuw en kou kunnen scheurtjes in daken ontstaan, waar vocht tussen kan komen dat zich weer uitzet en daardoor het dak kan beschadigen. Zorg daarom voor tijdig dakonderhoud, zodat er niet later alsnog dakrenovatie nodig is om alles weer in orde te krijgen.

Eiken tafels
Eiken tafels, zoals een boomstamtafel, zijn helemaal in de mode dit jaar. Mensen zitten veel meer thuis in de huidige omstandigheden en willen daarom graag meer van de natuur in huis halen. Bovendien kijken ze nu elke dag tegen het oude meubilair aan, dat ze graag willen vervangen voor een nieuwe look en uitstraling in de woonkamer. Op een prachtige eiken tafel kan men niet alleen gezellig samen eten, maar overdag kan er ook nog eens hard aan worden gewerkt op de laptop.

{ Comments are closed }

Werking van de Plugwise Smile P1 V3

Cenc-computers

De Plugwise Smile P1 V3 kopen gaat gepaard met de Plugwise Home app voor Android en iOS, deze app is gratis te downloaden. Via de app kunt u overal waar en wanneer u wilt historisch inzicht krijgen in uw gas- en elektriciteitsverbruik. U kunt uw verbruik en besparing van energie terugkijken over een uur, dag, week of zelfs een jaar. Om gebruik te maken van de Plugwise Smile P1 V3 heeft u een slimme meter met P1-poort nodig. De accessoire is eenvoudig aan te sluiten aan de P1-poort van uw slimme meter en een stopcontact. De gegevens worden via een draadloze verbinding van uw slimme meter verzonden naar de app op uw smartphone of tablet. De gegevens van uw totale energieverbruik wordt in de app in duidelijke grafieken en overzichten weergegeven. Dit biedt u eventueel de mogelijkheid om te controleren of uw besparingsmaatregelen effectief zijn. 

De nieuwe Plugwise Smile P1 V3 kopen geeft u de mogelijkheid over een snel in gebruik en eenvoudig te bedienen accessoire voor uw slimme meter te beschikken. De accessoire is geschikt voor alle Nederlandse P1 slimme meters. De Plugwise Smile P1 V3 sluit u aan op uw slimme meter. Via deze manier kan de accessoire op uw slimme meter u inzicht en controle geven over uw energiekosten.

Wanneer u ook de productie van uw zonnepanelen wilt uitlezen kunt u de Smile app in combinatie met de Stretch gebruiken. Zo kunt u compleet inzicht krijgen in uw energieverbruik door een inzicht in de opbrengst tussen uw zonnepanelen en uw totaalverbruik.

https://www.installatievakwinkel.nl/plugwise

{ Comments are closed }

De voordelen van een split airco zijn…..

Cenc-computers

Zoals u wellicht weet bestaat een split airco uit een buitenkast, waar vocht en lucht worden afgevoerd en de airconditioning binnen, die zowel kan verwarmen, verkoelen als ontvochtigen. De split airco is hiermee zowel de ideale koelte bron áls warmtebron. 

De grote voordelen van een split airco

Beantwoord u de volgende vragen met ‘ja’, dan zou de split airco wel eens prima geschikt voor u kunnen zijn: 

 • Wilt u besparen op stookkosten? (gas is immers duurder dan elektriciteit)
 • Wilt u zo min mogelijk gebruikmaken van een warmtepomp om uw woonkamer te verwarmen? 
 • Wilt u graag tijdens warm weer uw woonkamer (of welk vertrek dan ook) kunnen koelen en de temperatuur en luchtvochtigheid daadwerkelijk doen laten dalen? 

De split airco is in dat geval een geweldig alternatief voor duurdere warmtebronnen. 

Ervaring van anderen met de Split airco 

Naar voren komen de volgende ervaringen van enkele bezitters van de split airco (bekend bij de redactie):

 • De beste airco wordt bevonden: Mitusbishi ‘heavy industries’. 
 • Mitsubishi is een begrip binnen de airco branche en geldt als een van de topmerken. 
 • Eigenaar A, heeft de Mitsubish split airco alweer 10 jaar in de woonkamer hangen. Airco heeft € 1500 gekost, inclusief plaatsing.
 • Airco wordt de hele winter gebruikt om de woonkamer te verwarmen. Thermostaat wordt op 20 graden ingesteld, de CV gaat dan niet aan. De airco maakt de woonkamer heerlijk warm, echter de rest van de woning wordt dan niet verwarmd aangezien de CV uitstaat. Wil je toch enige warmte in de rest van de woning, schakel de thermostaat dan in op de actuele woonkamer temperatuur. De CV zal zo nu en dan even aanspringen op die wijze. 
 • Het gebruik van de airco bespaart honderden euro’s jaarlijks, aangezien het stroomverbruik van de airco nog steeds niet opweegt tegen gasverbruik van de CV ketel. 
 • Eigenaar B gebruikt de airco eveneens voornamelijk als verwarming en gebruikt de airco niet vaker dan zo’n 10 keer per jaar om te koelen(!)
 • De Mitsubishi start .. Altijd. Klachten komen zelden voor(!)
 • Aandachtspunt: zodra er een echt koude winter is, waarbij het kwik onder de -5 graden komt, dan volstaat de airco niet meer als enige verwarmingsbron
 • Wil je energiezuinig koelen, zet de airco dan op de stand ‘ontvochtigen’. Door het wegnemen van de hoge luchtvochtigheid voelt de omgeving direct koeler aan, terwijl de temperatuur nauwelijks daalt!

Onderhoud? 

De airco heeft nauwelijks onderhoud nodig geven beide eigenaren aan, enkel een schoonmaakbeurt op zijn tijd van de filters. 

Tip: lees hier wat de beste ventilator van dit moment is!

https://www.klimaatbeheersinginhuis.nl/beste-split-airco-top-4-van-dit-moment/

{ Comments are closed }

Een kinderparadijs maken in je huis

Cenc-computers

Als je kinderen hebt, dan wil je natuurlijk het beste voor ze. Je wenst dat ze betere en meer kansen hebt dan jij ooit hebt gehad en je wil ze ook beschermen tegen gevaren. Als ouders doe je alles om maar te zorgen dat jouw kinderen helemaal gelukkig zijn. Dit betekent natuurlijk niet dat je ze alles moet geven waar ze om vragen, het betekent juist dat je ze alle vaardigheden en wijsheid mee moet geven om later zelfstandig de wereld in te gaan. Dit klinkt allemaal wel heel erg leuk, maar hoe doe je dat dan? Kinderen groeien en ontwikkelen zich het best in een omgeving waar ze zich echt veilig voelen. Als ouders is het dus aan jou de taak om jouw huis een veilige have te maken voor je eigen kinderen. Vanaf kleins af aan is dit heel belangrijk. Hoe doe je dit dan? Dat doe je op twee manieren.

 

De eerste manier om je kinderen een goed thuis te geven, is door er voor te zorgen dat jij er voor ze bent op de momenten dat ze je nodig hebben. Dat betekent dat jullie samen een goede band opbouwen en dat kan alleen als jullie veel tijd samen doorbrengen. Dat kan je overal doen, maar als je tegelijkertijd een veilig huis wil creëren, kan je dat het beste thuis doen. Zorg dat je samen eet, samen speelt en gewoon samen thuis tijd doorbrengt. Zo bouw je de beste band met je kinderen op en voelen je kinderen zich thuis op hun plek.

 

De tweede manier waarop je je kinderen een veilig thuis kan geven, is de letterlijke manier. Vooral voor kleine kinderen is het belangrijk dat er geen obstakels zijn waar ze van af kunnen vallen of zich aan kunnen stoten. Plaats daarom bijvoorbeeld een hekje onder aan de zoldertrap en plaats een trap balustrade bij de trap. Zo creëer je veiligheid en zekerheid.

https://www.lamiwood.nl/

{ Comments are closed }

Tijd voor een grohe keukenkraan in huis

Cenc-computers

Een keukenkraan is iets wat we allemaal in huis hebben. Je kunt er naar kijken en een keukenkraan nemen die past bij het interieur, maar je kunt er ook voor kiezen om vooral te kijken naar een keukenkraan die bepaalde eigenschappen heeft. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een Grohe keukenkraan aan te schaffen die zowel goede eigenschappen heeft als wel past bij het interieur wat je hebt. Grohe keukenkranen zijn namelijk verkrijgbaar in een hele hoop verschillende vormen en kleuren en daardoor is er altijd wel een kraan die past in jouw interieur, maar ook in jouw budget.

De Grohe keukenkraan is er in een hoop verschillende kleuren. Een kraan hoeft namelijk niet veelzeggend te zijn, maar kan dit wel worden. Je kunt er namelijk voor kiezen om een kraan een geheel te maken met de rest van het interieur. Zo kies je bijvoorbeeld een donkerdere kleur wanneer dit beter past bij het interieur, maar kun je ook nog verschil maken met het materiaal waar de kraan van gemaakt is of met de vorm van de kraan. ZO heb je bijvoorbeeld hele vierkante kranen van Grohe die weer heel goed zouden passen in een modern interieur, maar ook rondere kranen die passen bij een industrieel of landelijk interieur. Zoals je al ziet kun je alle kanten op qua uiterlijk van de kraan, maar dan is er ook nog een eigenschap wat de kraan kan hebben.

Zo heb je bijvoorbeeld kranen waar kokend water uit komt. Door middel van een kleine boiler krijg je dus direct kokend water uit de kraan wat heel makkelijk is voor koken, maar ook voor een kop thee. Daarnaast heb je ook kranen waar alleen warm of koud water uit komt en zelfs kranen met een losse handdouche die het weer heel makkelijk maken om de afwas te doen. Zoals je dus kunt zien, zijn er een hele hoop verschillende kranen te koop van Grohe die allemaal hun eigen toepassing en uiterlijk hebben zodat er altijd een kraan is die bij jou past.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/kranen/keukenkraan/grohe

{ Comments are closed }

Wordt ook binnenkort eigenaar van een fantastisch groendak!

Cenc-computers

Sinds een aantal jaren zijn groendaken steeds bekender geworden. Het is dan tegenwoordig ook een echte trend om duurzaam te leven en om milieubewust bezig te zijn. Daarom is het ook niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor een groendak. Groendaken zijn erg voordelig. Ook mag een goede valbeveiliging niet ontbreken. Voor deskundig advies is het verstandig om een specialist in te schakelen.

Wat zijn de voordelen van groendaken?
Groendaken zijn erg voordelig, maar waarom is dat eigenlijk? Om te beginnen is het erg milieuvriendelijk. Daarnaast vangt een groendak erg veel water op. De kans op wateroverlast in uw huis en tuin wordt daarom ook aanzienlijk minder. Daarnaast dient een groendak als een voedselbron voor vele insecten. In de zomer zijn er dan ook allerlei insecten te zien zoals bijen en vlinders. Aangezien het dak veel water vasthoudt en het dakleer beschermd, werkt dit verkoelend in de zomer. Daarnaast dient het in de winter daarentegen als een extra isolatielaag. Wanneer u interesse heeft in een groendak is het verstandig om eens contact op te nemen met uw gemeente. Veel gemeentes geven namelijk subsidie voor groendaken. Dit doen zij dan ook om verschillende redenen. Een belangrijke reden is dat door middel van groendaken de kans op wateroverlast in het riool wordt verkleind. Nederland heeft dan ook behoorlijk last van toenemende wateroverlast. Bij de aanschaf van een groendak is het ook erg belangrijk om na te denken over een goede valbeveiliging.

Waarom is een valbeveiliging zo belangrijk? 
Bij de aankoop van een groendak zijn er allerlei mogelijkheden in soorten, maten enz. Daarbij is het ook erg belangrijk dat u over een valbeveiling gaat nadenken. Een specialist zou u hier dan ook uitstekend over kunnen adviseren. Zij kunnen u alles vertellen over de eigenschappen en voordelen van zowel permanente als tijdelijke valbeveiliging. Een valbeveiliging is namelijk wettelijk verplicht. Beide opties zijn dan ook prima. Bij veel mensen hangt dit dan ook af van het budget. Een permanente valbeveiliging is in eerste instantie duurder, maar na een aantal jaar bent u met een permanente valbeveiliging goedkoper uit. Een specialist kijkt daarom graag met u naar de mogelijkheden. Zij voorzien u dan ook graag van deskundig advies. Zo kunnen zij u advies geven over groendak in combinatie met zonnepanelen. Dit is namelijk erg voordelig, het rendement wordt in dit geval met maar liefst 6% verhoogt.

Ga op zoek naar een specialist!
Bent u op zoek naar een groendak met valbeveiliging? Neem dan zeker eens contact op met een specialist bij u in de buurt. Zij vertellen u graag alles over de mogelijkheden met daarbij de voor- en eventuele nadelen. Waar wacht u nog op?

{ Comments are closed }

Uitbreiding van de tiny house leefruimte met een tuin

Voor de meeste mensen is een van de belangrijkste redenen om van een appartement naar een tiny house te verhuizen waarschijnlijk vanwege de tuin. Een groene omgeving rondom het tiny house kan immers meer natuur en extra woonruimte betekenen met een grotere verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden dan alleen mogelijk zou zijn binnen de eigen vier muren.
 

Trend in de richting van tiny houses

Door de flexibiliteit die tiny houses bieden en de relatief lage aanschaf- en onderhoudskosten zijn vooral modulaire woningen nu een wijdverbreid alternatief voor de klassieke eigen woning. Modellen zoals woodee, CUBIG of de FlyingSpaces zijn zeer gewild. Met de basisversie van een tiny house zullen de meeste bewoners echter nog steeds geen aantrekkelijke overgang van binnen naar buiten hebben. Een mogelijkheid om de leefruimte van een tiny house uit te breiden is door de tuin ten volste te benutten. In de beginfase kan een tafel met stoelen onder een parasol de truc zijn, maar op de lange termijn kan het een beetje onverzorgd lijken en je wilt meer bescherming tegen de zon dan de 4 vierkante meter parasol. Laten we eens snel kijken naar de mogelijkheden voor zon-, wind- en regenbescherming voor de stoelen voor het tiny house en de argumenten voor of tegen de ene of de andere oplossing …

 


 
 

Soepele overgang van “binnen” naar “buiten”

Er zal nauwelijks een tiny house bewoner zijn zonder terras. Of het nu gaat om een geplaveide zithoek, een grindvlakte of een houten terras. Dit schept de basis voor een outdoor woonkamer. Alleen de bescherming tegen weer en wind ontbreekt, zodat men zich ook bij wisselende weersomstandigheden buiten ontspannen kan settelen. Een solide, bovendien dure oplossing zou zeker een wintertuin zijn. Een wintertuin – vooral als deze verwarmbaar is – kan als verdere binnenruimte worden gebruikt. In de zomer kan het gebruikt worden met geopende deuren en in de winter kan het als warmte regelaar in het huis dienen. Een wintertuin staat echter bij de meeste tiny house bewoners niet op het verlanglijstje: enerzijds vanwege de niet te onderschatten extra investeringskosten, anderzijds omdat een wintertuin optisch nauwelijks past bij de architectuur van een tiny house.
 

Leefruimte in de open lucht: het terras

Bescherming tegen regen en zon kan ook worden geboden door een afgesloten terrasoverkapping. Dit kan echter het nadeel hebben dat het de gewenste lichtinval in het tiny house sterk zou verminderen. Solide terrasoverkappingen zijn relatief duur en ook niet de eerste keuze als de mobiliteit van het tiny house de reden was voor een aankoopbeslissing. Om deze flexibiliteit te behouden, geven de meeste modulehuiseigenaren de voorkeur aan eenvoudig te verwijderen regen- en zonweringoplossingen.

{ Comments are closed }

Uw woning is compleet met een naambord van De Naambordenspecialist

Uw woning is beter vindbaar voor onder andere de pakketbezorger wanneer er een duidelijk naambord of huisnummer bij uw woning hangt. Een online winkel met een ontzettend uitgebreide collectie aan naamborden en huisnummers is De Naambordenspecialist. Bij ons kunt u een naambord op maat bestellen en door onze grote collectie hebben wij naamborden in allerlei soorten en typen in huis. Zo hebben wij verschillende categorieën qua materiaal. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit aluminium naamborden, RVS naamborden, houten naamborden, stenen naamborden, kunststof naamborden en nog veel meer.

Voor iedere woning hebben wij een passend naambord

Of u nu een moderne woning, een appartement of een boerderij bezit, wij hebben een naambord dat perfect bij uw woning past! Een strak naambord van aluminium of RVS past bijvoorbeeld erg goed bij een modern huis. Maar om de landelijke look van een boerderij in ere te houden is een naambord van hout een prima keuze. Heeft u niet veel ruimte naast de voordeur van uw appartement? Ga dan voor een wat kleiner naambord. Ook op onze kleinere naamborden kunt u tekst en een huisnummer kwijt. Het online bestellen van een naambord hebben wij zeer eenvoudig voor u gemaakt. De site is overzichtelijk en alle borden zijn gerangschikt in categorieën. Weet u van welk materiaal uw naambord moet worden? Klik dat materiaal aan en maak vervolgens uw verdere keuzes. Bij elk naambord van welk materiaal dan ook zijn er veel mogelijkheden wat betreft het type bord, tekstindeling, lettertype en kleur. Door al deze opties kunt u uw naambord geheel naar eigen wens en smaak creëren.

Een naambord bij een stal of kamerdeur? Ook dat kan!

Naast een naambord bij een woning is het ook erg leuk om een bordje bij de stal van uw dier te hangen. Met hierop bijvoorbeeld de naam van uw dier en een mooie, persoonlijke afbeelding. Of misschien wilt u wel op verschillende deuren in uw woning naamplaatjes van RVS? De mogelijkheden zijn enorm bij ons! Wanneer u dit wilt is het zelfs mogelijk om helemaal zelf een naambord te ontwerpen. Zo hangt er echt iets origineels en speciaals bij uw woning. Bekijk ons aanbod en maak uw woning compleet met een mooi naambord!

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/

{ Comments are closed }

Foto schilderij om je interieur een persoonlijke twist te geven

Cenc-computers

Wil jij van een foto een schilderij laten maken? Dan is foto schilderij de beste optie voor u om te overwegen. Alle foto’s die u maar wilt kunnen op opdracht voor u worden geschilderd door de beste schilders van het vak. Zo heb jij een authentiek stuk in je huis wat veel betekenis heeft voor jou en wat persoonlijk in jouw huis past omdat je het natuurlijk op opdracht laat maken. Vind jij dat jouw huis een artistieke boost kan krijgen die persoonlijk is en bij jou en je huis past? Dan is foto schilderij een heel goed begin voor jou om je interieur te veranderen en te personaliseren. Je kan je huis meer kleur en gevoel bieden door een gepersonaliseerd stuk in je interieur te plaatsen wat veel voor jou betekent en wat veel gevoel kan geven aan je huis.

Waarom kiezen voor een foto schilderij?

Dit is een stuk waaraan je kan merken dat het echt je huis is. Zo krijg je huis meer sfeer en voel je je meer thuis in je eigen huis. Je kunt kiezen voor schilderijen van jouw eigen foto’s of gewoon een plaatje die je mooi vond. Je kunt zelf kiezen om de schilderijen van foto’s zo aan te passen dat het perfect in je interieur past. Zo heb jij jouw eigen gepersonaliseerde interieur stuk van foto schilderij in je huis hangen of staan. Je kunt zelfs kunst op jouw opdracht laten maken. Zo wordt het geheel naar jouw wensen gemaakt en paste precies bij jou huis bij jou smaak. Het wordt precies gemaakt zoals jij Het wil en het wordt niet verzonden voor dat jij goedkeuring hebt gegeven dat alles van het foto schilderij naar jouw smaak is gemaakt. Foto schilderij kan je een mooi stuk in je interieur bieden.

 

http://www.artsolution.nl/schilderij-van-een-foto/

{ Comments are closed }