Browsing: Toerisme

Geniet van Bed & Breakfast in Twente

Cenc-computers

Wat maakt Twente tot zo’n aantrekkelijke bestemming voor een korte break? Zijn het de landgoederen en kastelen, die de regio tot zo’n fijne wandel- of fietsbestemming maken? Zijn het de vele musea, die je uitnodigen om nieuwe dingen te leren, bijvoorbeeld over de brandweer, of over de cultuurhistorische schatten van Twente?

Of zit het hem juist in de vele activiteiten die je in Twente kunt ondernemen? Het aantal tours, outdooractiviteiten en andere bijzondere bezigheden is niet op de je vingers te tellen (ook niet als je samen telt). Z

Zit de aantrekkingskracht hem in de attractieparken, de wellnessarrangementen of de golfbanen?

Ja! Al die factoren helpen absoluut mee om van Twente een geweldige bestemming te maken. Maar de grootste troef van Twente is toch wel de échte Tukker.

Goed, ze hebben misschien het imago dat ze wat chauvinistisch zijn. Maar zou jij niet trots op je thuis zijn, als het zoveel te bieden had als Twente? De trots op Twente van de Tukker maakt dat hij je met open armen verwelkomt om de regio te leren kennen. Als je Twente écht wilt beleven, boek dan je overnachtingen in een Bed & Breakfast in Twente.

Gastvrijheid zoals je die nooit eerder hebt ervaren

Vanaf het moment dat je aankomt bij je Bed & Breakfast in Twente ben je thuis. Hoe kan het ook anders, wanneer zo zo hartelijk wordt binnengehaald met koffie en krentenwegge? De Bed & Breakfasts in Twente zijn kleinschalige familiebedrijfjes. Je hebt dus direct contact met de eigenaar van de B&B. Heb je in een groot hotel nog wel eens te maken met een receptionist voor wie het een bijbaantje is, de gastheren en –vrouwen in een Twentse Bed & Breakfast zetten echt dat stapje extra om van jullie lange weekendje of midweek een memorabel verblijf te maken.

Ze overladen je met hartelijkheid en vriendelijkheid en ook voor tips kun je altijd bij hen terecht. Maar ze weten ook wanneer ze een stapje terug moeten doen om jullie je privacy te gunnen.

Eigenlijk heeft een Bed & Breakfast in Twente maar één nadeel: nadat je met de Twentse gastvrijheid hebt kennisgemaakt, valt elk andere Bed & Breakfast een beetje tegen.

Willen jullie samen ook een paar nachtjes doorbrengen in de perfecte Bed & Breakfast in Twente? Kijk dan eens op www.visittwente.nl en boek jullie verblijf direct.

{ Comments are closed }

Unieke hotels in Overijssel

Cenc-computers

Een kort weekend met je geliefde is eigenlijk altijd speciaal. Even een paar daagjes samen, zonder aan werk te denken. Alleen maar leuke dingen doen. Wat die leuke dingen zijn, kan per stel veranderen. Sommigen willen zich onderdompelen in de drukte van een onbekende stad. Denk dan eens aan Overijssel, waar steden als Zwolle, Deventer of Enschede verrassend veel te bieden hebben.

Anderen willen de drukte juist ontlopen en dromen ervan om al wandelend mooie landschappen, landgoederen en kastelen te ontdekken. Ook zij vinden in Overijssel precies wat ze zoeken.

Voel je thuis in je hotel

Voor het succes van jullie verblijf is het hotel een belangrijke factor. Het is je uitvalsbasis, maar ook de plek waar jullie na een dag actief bezig te zijn geweest weer even kunnen ontspannen. Kruip lekker tegen elkaar en laat de dag nog eens voorbijkomen. Deel met elkaar wat voor jullie het meest verrassende hoogtepunt van de dag was. Praat over je dromen. Of zwijmel weg terwijl je in elkaars armen ligt.

Op www.visitoost.nl is een selectie te vinden van hotels in Overijssel die perfect zijn voor een romantische tijd met zijn tweetjes. Elk van deze hotels is tiptop in orde, dat hebben we hoogstpersoonlijk gecontroleerd. Eigenlijk is een hotel dat in ons overzicht is opgenomen altijd speciaal. Maar sommige hotels zijn nét een tikkeltje specialer.

Neem bijvoorbeeld Hotel Huis van Bewaring in Almelo, waar een oude gevangenis is omgebouwd tot sfeervol hotel. Wie had ooit gedacht dat celblokken met galerijen waaraan de cellen liggen zo romantisch had kunnen zijn?

Over romantisch gesproken: de liefde gaat door de maag. Dus als je een city trip naar Zwolle maakt, ga dan voor hotel Librije, met haar vermaarde Michelin-restaurant.

Geen citytrip, maar juist natuur? Dan is het fijn dat een deel van de vele landgoederen van Overijssel nu de mogelijkheid tot overnachten bieden. Met een beetje fantasie waan je jezelf zó een landheer of freule!

Natuurlijk kan in een kort artikel niet elk hotel in Overijssel uitgebreid worden besproken, hoe graag we dat ook zouden willen. Voor het volledige overzicht zul je toch écht even naar onze site moeten. Daar vind nog veel meer informatie die je helpen je verblijf in een van de vele hotels die Overijssel rijk is tot een succes te maken.

Zien we je snel op www.visitoost.nl?

{ Comments are closed }