Browsing: Telefonie

Zo kun je jouw iPhone 12 repareren!

Cenc-computers

Wanneer jouw scherm gebroken is, dan kun je een iPhone 12 scherm reparatie laten doen. Op die manier kun je jouw telefoon weer als vanouds gebruiken.

 

Wanneer doe je een reparatie? Wanneer je iPhone 12 scherm gebroken is, dan kun je een reparatie laten doen bij GSM Reparatie Centrum. Zij kunnen jouw helpen met een nieuw scherm die weer goed werkt. Je hoeft niet altijd een nieuw scherm te laten zetten op je iPhone. Je laat alleen een nieuw scherm of je iPhone zetten wanneer je oude scherm kapot is, niet meer mooi is, of niet meer goed werkt.

 

Een kapot scherm Het scherm van je iPhone 12 kan kapotgaan doordat het op de grond is gevallen. Hierdoor kun je barsten krijgen in je scherm. Soms zitten de barsten maar aan één kant van het scherm en kun je de telefoon nog gewoon gebruiken. In andere gevallen zitten de barsten precies op het punt waar jij vaak moet typen. Hierdoor wordt het typen lastig. Wanneer je jouw telefoon niet meer goed kunt gebruiken omdat het scherm kapot is, dan is het beter om jouw scherm te laten repareren.

 

Water Water is een andere oorzaak voor het niet goed werken van jouw scherm. Wanneer er water achter je scherm komt, kan het zijn dat bepaalde touchscreen functies niet meer goed werken. Het wordt dan erg lastig om te typen op je scherm of om bijvoorbeeld bepaalde apps te openen op je telefoon. Wanneer dit het geval is, is het verstandig om je iPhone 12 scherm te laten repareren zodat je jouw telefoon weer goed kunt gebruiken.

 

Niet mooi Vind je het belangrijk dat jouw telefoon er goed uitziet? Dan kun je ook jouw scherm laten repareren als er bijvoorbeeld krasjes of barstjes opzitten. Je telefoon werkt nog wel, maar je bent niet blij met wat jouw telefoon uitstraalt. Door het repareren van jouw scherm, zal je telefoon er weer als nieuw uitzien.

 

Repareren is beter

Wanneer je scherm beschadigd is, dan is het beter om je scherm te laten repareren dan om meteen een nieuwe telefoon te kopen. Het constant kopen van nieuwe telefoons is namelijk niet goed voor het milieu. Als er enkel wat beschadigingen zitten op het scherm van je iPhone 12, dan kun je het prima laten repareren zodat je nog een langere tijd van je telefoon kan genieten.

 

{ Comments are closed }

2 belangrijkste factoren om rekening mee te houden in de zoektocht naar de juiste telefoonservice

Cenc-computers

De juiste telefoonservice kan hét verschil maken in het succes van uw kleine onderneming. Maar voordat u zich verbindt aan wat u denkt dat de beste service voor uw behoeften is, moet u de dienst van alle kanten bekijken. Er zijn veel bedrijven die telefoonservice aanbieden. En elk van hen kan het juiste bedrijf zijn. Met zoveel keuzemogelijkheden is het niet zo eenvoudig om ‘de juiste’ te vinden. Het kan zelfs een uitdaging zijn. Om te helpen in dit blog 3 essentiële factoren om rekening mee te houden bij het zoeken naar de juiste telefoonservice.

1. 24/7

Een van de belangrijkste vereisten die uw bedrijf kan hebben voor de perfecte antwoorddienst, is ervoor te zorgen dat de dienst 24/7 beschikbaar is. Het is een van de hoofddoelen van de antwoorddienst: ervoor zorgen dat uw bedrijf altijd open is. Daarom is het van cruciaal belang dat u ook ‘s nachts, tijdens het weekend en op feestdagen op de antwoorddienst kunt rekenen. Hoewel veel antwoorddiensten 24/7 beschikbaarheid bieden, hangt daar ook een prijskaartje aan. Sommige diensten rekenen bijvoorbeeld een extra vergoeding om uw oproepen na 21 uur of op een feestdag te beantwoorden. Een ander nadeel kan zijn dat de antwoorddienst alleen live ondersteuning biedt tot een bepaalde tijd. Vervolgens neemt een geautomatiseerd systeem het over.

2. Professionals vertegenwoordigen uw bedrijf

De juiste zakelijke telefoonservice kan uw bedrijf maken of breken. Het professionalisme van de medewerkers is vast één van de belangrijkste kenmerken die u in een deze service zoekt. Zonder uitstekende professionals is het moeilijk om alle klanten op dezelfde manier te behandelen. Het is belangrijk dat de telefonistes van de telefoonservice het bedrijf op de juiste manier te vertegenwoordigen. Sommige bedrijven vragen een levendige, energieke telefoniste – terwijl andere, zoals begrafenisondernemingen of artsenpraktijken, een kalme en bedaarde telefoniste zoeken. Omdat elk bedrijf en vanzelfsprekens elke beller anders is, is het belangrijk dat de telefoniste zich goed kan aanpassen aan het bedrijf waarvoor hij of zij werkt.

Neem de tijd

Aangezien alle bedrijven afhankelijk zijn van klantenbinding, zal een persoonlijke antwoorddienst de bellers laten weten hoe belangrijk hun bedrijf is. U houdt van uw klanten, en een persoonlijke ervaring zal hen tonen hoeveel u echt van hen houdt. Zorg ervoor dat u de tijd neemt om met uw antwoorddienst samen te werken en de ervaring zo persoonlijk mogelijk te maken om ervoor te zorgen dat uw bedrijf correct wordt weerspiegeld.

{ Comments are closed }

Wat zijn eigenlijk de verschillen tussen mobiele en sim only abonnementen?

Cenc-computers

Sim only abonnement

Met een sim only abonnement heb je enkel een simkaart die je in een apart gekocht toestel plaatst. Sim only levert in tegenstelling tot een mobiel abonnement mobiele diensten zonder toestel die je bij het mobiele abonnement met een lening afbetaald. Sim only abonnementen zijn zeer divers. Vele providers bieden tegen hoge kortingen sim only aan. Indien je een negatieve BKR registratie hebt, goedkoop uit wilt zijn of niet wilt lenen is een sim only daarom ook aan te raden. Je kunt met een sim only gebruik maken van mobiel internet, bellen en sms.

Kies de juiste bundels

Providers bieden naast enkele GB’s internet ook onbeperkt internet aan en bijna altijd onbeperkt bellen en sms. Onbeperkt bel/sms is qua bundel zeer voordelig als je veel belt. Kosten van mobiel naar mobiel bijvoorbeeld kunnen hoog oplopen. Kies je voor onbeperkt dan ben je bij de meeste providers minder dan 5 euro per maand extra kwijt terwijl met bellen met kosten per minuut de tarieven tientallen euro’s hoger kunnen liggen. Stel je kiest voor 100 of 200 gratis belminuten maar belt een maandje extra veel dan kun je al snel 100 euro of meer extra kwijt zijn in die zelfde maand. Qua internet kun je bij de meeste providers een maximaal aantal GB per maand krijgen. Voordeel is dat door veiligheidsoverwegingen tegen hoge kosten de provider zorgt dat je niet meer kunt internetten als de bundel op is dus nooit over de bundel heen kan gaan qua kosten. Ben je overal dag en nacht online? Dan kan onbeperkt mobiel internet wel is de beste optie zijn.

Mobiel telefoon abonnement

Met een mobiel abonnement heb je naast een simkaart met internet, bellen en sms-en ook een toestelkrediet. Je gaat een lening aan voor je nieuwe mobiele telefoon. Groot voordeel is dat je een duur mooi toestel niet in een keer hoeft te betalen. Stel je hebt een smartphone op het oog van 800 euro en wilt deze zonder bijbetaling in 24 maanden (twee jaar) aflossen dan ben je zo een 33 euro per maand kwijt voor het toestel exclusief kosten voor het simkaart abonnement. Je kunt er echter ook voor kiezen om een eenmalige bijbetaling te doen en het maandelijkse toestelkrediet om laag te schroeven. Dit is handig als je niet te hoge maandlasten kwijt wilt zijn, niet kunt lenen door een negatieve BKR registratie of te laag inkomen hebt. Bij een mobiel abonnement vind bij een toestelkrediet van meer dan 250 euro per maand een positieve BKR registratie plaats samen met een inkomsten en lasten toets. Ook vind er een BKR check plaats. 250 euro is een toestelkrediet van 10 euro per maand. Alles daarboven wordt bij de BKR geregistreerd. Indien je onvoldoende inkomen hebt, hoge woonlasten of een negatieve BKR kun je kiezen om voor een toestelkrediet van maximaal 250 euro te gaan, een duurder toestel voor een deel eenmalig ineens te betalen eventueel in combinatie met een laag toestelkrediet van maximaal 10 euro per maand of het toestel ineens in zijn geheel te betalen.

{ Comments are closed }

iPhone 12 huren, goed voor de portemonnee

Bewust leven betekent serieus nadenken over wat je wilt bereiken, over hoe je je geld uitgeeft en wat je doet voor de mensen om je heen en de wereld in het algemeen. Een weloverwogen keuze die je in dit kader zou kunnen maken, is voortaan geen dure smartphone meer te kopen, maar te kiezen voor een lease iPhone 12. Swapphone is gespecialiseerd in het aanbieden van huurtelefoons. Zowel nieuwe als refurbished modellen. Naast iPhones zijn er ook volop Samsung telefoons in de aanbieding. Het complete assortiment staat online. Als er eentje tussen staat die bij jouw behoeften aansluit, kun je online een swapp-deal regelen. Hierbij zijn er twee opties: een contractduur van een maand of een jaar. Beide hebben zo hun voordelen. Een jaar betekent een scherpere prijs. Een maand houdt in dat je na de eerste drie maanden al weer kunt opzeggen.

iPhone leasen heeft vele voordelen

De iPhone 12 leasing deals van Swapphone hebben uitstekende voorwaarden. We sommen ze voor je op:

-je kiest zelf het toestel en de kleur;

-er geldt een levenslange garantie ook als er schade ontstaat door je eigen schuld;

-oplader, hoesje en screenprotector zijn inbegrepen;

-op de achterkant van de telefoon staat het  Swapphone-logo om diefstal te voorkomen;

-je betaalt alleen voor het leasen van de telefoon, de simkaart met of zonder abonnement regel je zelf;

-de vrijheid om wanneer je wilt up te graden naar een nieuwer model (swappen noemen we dat!).

Groot voordeel is verder dat Swapphone geen melding doet bij het Bureau Krediet Registratie. Er is immers geen sprake van koop, maar van huur. De prijzen die online staan, zijn inclusief btw. De eerste maand betaal je iets meer door de eenmalige kosten. Hoeveel die bedragen staat per telefoon vermeld.

Nieuwsgierig wat anderen vinden van Swapphone? Hierbij twee recente meningen die op Trustpilot staan. “Ben gewoon prima geholpen.” “Erg makkelijk om contact mee te krijgen. De telefoon was ook heel snel geleverd en voldoet helemaal aan de verwachtingen.”

https://swapphone.nl/

{ Comments are closed }

Wat is een refubirshed telefoon?

Cenc-computers

Iedereen wilt natuurlijk wel wat besparen op de aankoop van een nieuwe telefoon. Dat kan eenvoudig, zonder een ouder model of een tweedehands toestel te hoeven aanschaffen. De nieuwste modellen koop je voordelig gerefurbished. Wat een refurbished telefoon precies is, lees je hier.

Nieuw in een tweedehands jasje

Veel mensen maken de fout door te denken dat een refurbished telefoon een tweedehands telefoon is. Dit is niet helemaal juist. De buitenkant van de telefoon heeft inderdaad al een eerdere eigenaar gehad, maar de binnenkant van de telefoon is helemaal nieuw. Zo is het gewoon alsof je een nieuw apparaat hebt gekocht.

Niets op aan te merken

Niet alle telefoons komen natuurlijk in aanmerking om gerefurbished te worden. Er mogen intern gebreken zijn, die eenvoudig vervangen kunnen worden, maar extern moet de telefoon piekfijn zijn. Er mogen nauwelijks gebruikssporen zichtbaar zijn, behalve op het scherm. Het scherm wordt namelijk ook standaard vervangen bij refurbished telefoons.

Gaan lang mee

Je bespaart dus een hoop geld op de aanschaf van jouw nieuwe smartphone en levert niets in op kwaliteit. De refurbished telefoons gaan lang mee en zijn daarom een slimme aankoop. Om nog langer te genieten van jouw telefoon, zorg je voor de beste bescherming. Dit kan een screenprotector zijn om het scherm te beschermen. Een gsm hoesje voor jouw telefoon is ook cruciaal. Ook voor de nieuwste modellen kun je een hoesje kopen, zoals een Samsung Galaxy A71 hoesje van Casimoda. Heb jij een nieuwe telefoon nodig, maar heb je geen zin om de hoofdprijs te betalen? Bespaar dan eenvoudig op de aankoop van een nieuwe smartphone, door een refurbished telefoon aan te schaffen. Deze telefoons zijn letterlijk zo goed als nieuw en uitgerust met een compleet nieuwe binnenkant. Zo lijkt het net alsof je gewoon een nieuwe telefoon hebt gekocht, maar dan voor een fractie van de prijs.

https://www.casimoda.nl/

{ Comments are closed }

7 voordelen van het gebruik van een VoIP telefonie

Cenc-computers

Een van de eerste taken voor iedereen die een bedrijf start, is het waarborgen van betrouwbare telefoontoegang. Er wordt veel werk verricht op computers met een netwerk, maar kantoren hebben nog steeds telefoons nodig voor de dagelijkse communicatie.

Oudere, eigen telefoonsystemen waren behoorlijk duur, en ze waren moeilijk te herconfigureren of op te schalen naarmate het bedrijf veranderde.

Voice over Internet Protocol, of VoIP, biedt echter telefoontechnologie die gebruikmaakt van breedbandinternetverbindingen. Gehoste VoIP-systemen bieden met name veel voordelen ten opzichte van de oude systemen.

 

Hier zijn 7 van de grootste voordelen van hosted VoIP telefonie:


1. VoIP is eenvoudiger te installeren, configureren en te onderhouden

IP-telefoons zijn eenvoudig te installeren, zelfs voor mensen met beperkte technische knowhow. In plaats van dat iemand langs uw pand  telefoonbedrading komt uitvoeren, kunt u een IP-telefoon instellen en bent u klaar om snel te gaan.

Gehoste VoIP-software maakt het eenvoudig en goedkoop om nieuwe gebruikers toe te voegen, en een handig webportaal maakt het eenvoudig om de systeemconfiguratie te verplaatsen, toe te voegen of te wijzigen. Er is geen VoIP-hardware om te installeren, je hebt alleen IP-telefoons nodig en je hoeft zelfs geen software te installeren.

 

2. VoIP schaalt gemakkelijk omhoog of omlaag

Het is niet altijd eenvoudig om te voorspellen hoeveel telefoons je het komende jaar nodig hebt. Als je een traditioneel telefoonsysteem hebt, moet je zorgvuldig inschatten om te voorkomen dat je geld uitgeeft aan telefoonlijnen die je niet gebruikt.

Dit gaat allemaal weg met Hosted Telephone-systemen. Met Zakelijke VoIP telefonie voor uw bedrijf kunt u een regel toevoegen zodra u een nieuwe werknemer toevoegt en wanneer een werknemer weggaat, kunt u de lijn gemakkelijk opnieuw toewijzen of verwijderen. U hebt altijd het juiste aantal telefoonlijnen voor uw behoeften.

 

3. Aantallen van werknemers: Volg ze waar ze ook gaan

Bent u uw kantoor aan het herschikken of uitbreiden? Gehoste VoIP-telefoonsystemen geven gebruikers toegang tot een handige webportal om het systeem op elk moment opnieuw in te stellen. Gehoste VoIP-telefoonsystemen zijn ook geweldig voor bedrijven met veldwerkers of werknemers die veel reizen. Oproepen kunnen overal ter wereld worden doorgeschakeld vanwege functies van VoIP-telefoonsystemen in de cloud.

 

4. Een reeks van gespreksfuncties wordt ondersteund

Alle traditionele functies van het oproepsysteem die u verwacht, zijn beschikbaar in gehoste VoIP-systemen, zoals oproep in de wacht zetten, doorverbinden, oproepen opsporen, telefonisch vergaderen, me zoeken / volgen en telefoonmenu’s van auto-assistenten.

U zult uw favoriete functies niet opgeven door gehoste VoIP te kiezen.

 

5. Zelfs oudere technologie zoals fax wordt ondersteund

Virtueel faxen (ook IP-faxen genoemd) is een ander kenmerk van VoIP-telefoonsystemen. Zelfs in het tijdperk van e-mail en onmiddellijke communicatie zijn er enkele gevallen waarin faxen noodzakelijk zijn. Zonder de behoefte aan papier of toner kunt u faxen verzenden en ontvangen via het e-mailaccount dat u al hebt met een gehost VoIP-systeem.

 

6. Gehoste VoIP bespaart bedrijven geld

Geld besparen is een van de belangrijkste kenmerken van gehoste VoIP-telefoonsystemen. Legacy-systemen waren duur. Setup was opdringerig, waardoor de vereiste tijd en fysieke systeemveranderingen opnieuw werden geconfigureerd en onderhoud en reparaties nogal duur konden zijn.

Maar met gehoste VoIP-systemen bespaart u niet alleen de installatiekosten, maar zijn ook de gesprekken aanzienlijk goedkoper. Als uw bedrijf veel internationale gesprekken voert, bieden gehoste VoIP-telefoonsystemen u de besparingen die u nodig hebt om een ​​geweldig telefoonsysteem te hebben zonder een enorme kapitaalinvestering.

 

7. VoIP integreert met andere bedrijfssystemen

Omdat VoIP-gesprekken internetgebaseerd zijn, kunnen gehoste VoIP-systemen eenvoudiger worden geïntegreerd met de bedrijfstoepassingen die u dagelijks gebruikt. U kunt dingen doen zoals uitgaande gesprekken plaatsen via Outlook of andere e-mailclients, of een klantrecord oproepen met de inkomende oproepen van die klant.

Voicemail-accounts zijn toegankelijk via e-mail voor werknemers die reizen, en u kunt zelfs voicemail-transcriptie krijgen bij sommige gehoste VoIP-telefoonsystemen. Deze functie transcribeert voicemailberichten in tekst en stuurt ze naar uw e-mailaccount, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het maken van aantekeningen tijdens het gesprek.

Met alle voordelen van gehoste VoIP-telefoonsystemen, is het niet logisch om gehoste VoIP-technologie te gebruiken met uw bedrijf? Toonaangevende telecommunicatieproviders zoals Speakup weten hoe ze gehoste VoIP-telefoonsystemen kunnen aanbieden om aan de specifieke behoeften van de klant te voldoen, zodat klanten de communicatiesystemen hebben die ze nodig hebben met een kostenstructuur die logisch is.

{ Comments are closed }