Uw humeur kan flink lijden onder een storing van deelsysteem Barco Clickshare. Hoe moet de technische storing opgelost worden? Een specialist zoals InAVate helpt u snel en eenvoudig van alle problemen af. Het kan zijn dat een Barco ClickShare even niet doet wat u wilt of dat het draadloos presenteren niet optimaal gaat door een storing. Wanneer u kiest voor een serviceovereenkomst van InAVate, staan zij 24 uur per dag voor u klaar. Alles om ervoor te zorgen dat uw storing zo snel mogelijk verholpen is.

Draadloos presenteren zorgt voor een beter verloop van uw vergadering

In sommige situaties moet u draadloos kunnen presenteren. Bij het bespreken van een probleem dat al lang speelt in uw bedrijf is het handig als mensen hun oplossingen kunnen delen bijvoorbeeld. Uw kabel is nooit meer te kort en uw microfoonkabel zit nooit meer in de knoop. De specialisten van InAVate zorgen er samen met u voor dat uw vergadering soepel verloopt. Wanneer u kiest voor het draadloos presenteren, gaat u voor de hoogste kwaliteit op het gebied van audio en video tijdens een presentatie of evenement. Zit u in een vergadering en wilt u informatie met uw collega’s delen? Dan is het Barco CS systeem van InAVate Audio & Video Solutionshandig voor u. Deel met een klein apparaatje eenvoudig het beeldscherm van uw laptop, zodat alle beeldschermen van de deelnemers van de vergadering samengevoegd worden op een groot scherm voor een perfect overzicht. Dit is zowel mogelijk binnen het bedrijf als op afstand.

Draadloos presenteren van informatie via narrowcasting

Wanneer u beeldschermen hangt bij de ingang van het bedrijf, kunt u eenvoudig informatie delen met uw bezoekers. Dit kan een mededeling zijn, maar ook bedrijfsnieuws. Op die manier informeert en entertaint een bedrijf de gasten die aan het wachten zijn op bijvoorbeeld hun afspraak. Een specialist zoals InAVate kan u helpen met het draadloos presenteren van informatie via narrowcasting. Van een afstand bepaalt u zelf welke informatie u via het beeldscherm laat zien. Of dit nu om tekst, afbeeldingen of video’s gaat. Met narrowcasting past u snel en eenvoudig uw content aan, zodat het aansluit bij de doelgroep, tijdstip en plaats.