De focus van veel bedrijven ligt vaak op het tevreden maken en houden van de klant. Maar die tevredenheid begint bij het werk van de werknemers. Een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Zeker als u weet dat maar liefst 82 procent van werkend Nederland een goede kop koffie zeer belangrijk vindt om de dag goed te beginnen. Goede resultaten beginnen bij een goede werkomgeving. En daar is een kopje koffie zeker een goed voorbeeld van. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Benieuwd naar welk apparaat bij uw werkomgeving past? Wij geven u tips.

Verschillende koffie-apparaten

Als je verse koffie wilt maken met een grote verscheidenheid aan gemalen koffie, dan is een traditionele espressomachine waarschijnlijk de beste keuze voor je. Maar ook koffie met verse bonen is een goede keuze. Wij geven daarom een aantal voorbeelden van goede en fijne koffiemachines voor op het werk.

* Animo
* Rex Royal
 
* Faema 
* Jura
* Etna


Deze machines zijn een goede keus voor verschillende soorten bedrijven voor het echte barista-gevoel. Verschillende soorten koffies kunnen er gezet worden door het grote vermogen. Hecht u veel waarde aan hygiene? Deze apparaten beschikken over TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie.

Wat moet de capaciteit van een koffiemachine zijn?

Heeft u besloten dat er een nieuwe machine moet komen? Dan zijn er wat dingen waar op gelet moet worden. Bijvoorbeeld dat u ervoor zorgt dat een machine niet te veel, of te weinig capaciteit heeft voor het aantal werknemers. Dat is natuurlijk zonde. Er zijn nog meer dingen waar u op moet letten. Het aantal gebruikers dus, de snelheid per kop in seconden, het aantal koffievariaties, wel of geen andere dranken dan koffie, espresso-, instant-, of fresh brew-koffie en wordt er eigenlijk wel de hele dag koffie gedronken? Toch lastig om een keuze te maken? Deac helpt! Zo straalt uw bedrijf professionaliteit uit en zijn u en uw werknemers altijd voorzien van een heerlijke bak koffie.

Kies voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw klanten, maar ook uw medewerkers. Meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/