Vraagt u zich als flexwerker af of u ook een hypotheek kunt afsluiten? Dat is ook voor u mogelijk. Ga voor onafhankelijk advies langs bij een financieel adviesbureau in de omgeving van Den Bosch. Dit is bijvoorbeeld Adviesburo Van Uden. De adviseurs willen meer over uw situatie te weten komen om zo een passend advies te kunnen uitbrengen. Vaak is een hypotheek voor flexwerkers in de regio van Oss en Den Bosch gewoon mogelijk. Wel is het belangrijk om ook een goed toekomstbeeld te schetsen. Heeft u bijvoorbeeld een contract voor bepaalde tijd getekend bij uw werkgever? Bent u al langer werkzaam als flexwerker? En wat zijn uw toekomstplannen? Al dit soort vragen komen aan bod tijdens het gesprek met de adviseur.

Aflossingsvrije hypotheek voor 50-plussers uit Den Bosch en omstreken

Tegenwoordig hoort u het steeds vaker: 50-plussers komen in de problemen bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Vervolgens hebben ze niks of nauwelijks wat afgelost op hun huidige hypotheek terwijl er wel veel overwaarde is op hun woning. Met de Nationale Hypotheek Garantie wordt dit risico iets verlaagd, maar nog niet genoeg. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan wordt er juist gekeken naar het inkomen. Dit betekent dat er niet alleen naar het huidige inkomen wordt gekeken, maar ook naar het pensioeninkomen wat vaak lager is dan het salaris. Zijn de toekomstige inkomen te laag voor een hypotheek in de regio van Oss of Den Bosch? Dan is het verstandig om direct te beginnen met aflossen.

Bespaar op de rente van uw hypotheek in omgeving Den Bosch en Oss

Het komt steeds vaker voor dat de waarde van uw woning stijgt en hoger is dan uw hypotheek. Op dat moment is er de mogelijkheid om uw rente te verlagen. Met de risicoklasse bepaalt u het verschil tussen uw hypotheek en de marktwaarde. Is uw woning meer waard geworden? Dan moet u dit aantonen. Is de waardestijging hoog genoeg? Dan komt u in aanmerking voor een lagere risico-opslag. Maar ook wanneer de hypotheek verlaagt, kunt u in aanmerking komen voor een andere risico-opslag. Benieuwd of u op de rente van uw hypotheek in de omgeving van Oss en Den Bosch kunt besparen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij Adviesburo Van Uden.