Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Online animatiefilm: wat heb je liever?

Online animatiefilm: wat heb je liever?

Animatiefilms kunnen helpen om een lastig verhaal begrijpelijk te maken. Ze worden veel gebruikt in allerlei situaties. Zo kun je een animatie gebruiken als verkoopondersteunend instrument in salesgesprekken of op je website. Of je gebruikt de video om een lastige procedure te visualiseren. Maar als je animatiefilm niet goed in elkaar zit, behaal je je doelen niet. Sterker nog, het kan mensen in verwarring achterlaten; precies het tegenovergestelde van wat je wilt bereiken.

Toch kiezen sommige bedrijven nog steeds enkel op prijs wanneer ze moeten besluiten met welk animatie bureau ze in zee gaan. Meestal krijgen ze dan een prima animatie, die helaas wel wat generiek is. Dat komt doordat de prijsvechters op het gebied van video en animatiefilm geen toegang hebben tot state-of-the-art technologie. Ook moeten ze vaak putten uit een beperkte verzameling animaties en afbeeldingen. Bovendien zijn deze spelers vaak sterk technisch georiënteerd. Daardoor krijg je video’s die op zich prima zijn, maar wel heel erg lijken op andere video’s… zelfs op die van de concurrent.

Bij Donker Media geloven we in kwaliteit. Dat kost inderdaad ietsje meer dan bij sommige andere spelers. Maar je hebt wel de garantie dat:

–        Donker Media maatwerk levert: elke video is volledig afgestemd op de opdrachtgever. Kleuren, geluidseffecten, karakters en animaties zijn op maat gemaakt zodat ze naadloos in je huisstijl passen.

–        Donker Media werkt met een vast team van vakmensen: Onze eigen animatoren hebben een passie voor het vak. Maar we hebben ook communicatiedeskundigen in dienst, die ervoor zorgen dat jouw boodschap perfect wordt overgebracht op je doelgroep.

–        Donker Media transparant werkt Elk video project verloopt volgens een vast stramien, dat in de praktijk is ontstaan. Binnen die structuur hebben we standaard feedback- en overlegmomenten ingepland. Dat zorgt ervoor dat je altijd precies weet hoever jouw project gevorderd is. Ook heb je toezicht op de keuzes die we maken en kun je zonodig snel bijsturen.

–        Donker Media met de modernste hard- en software werkt We werken vanuit onze eigen animatie studio. Deze hebben we uitgerust met de modernste apparatuur en de nieuwste animatiesoftware.

Donker Media staat voor kwaliteit, maatwerk en een persoonlijke aanpak. En dat zie je terug in het eindproduct.

https://donkermedia.nl/animatie-laten-maken/

Gerelateerde artikelen

Onderhoud het contact met klanten beter

Welke bloem past bij jou?

Tips voor het inrichten van jouw moderne kantoor