Browsing: Onderwijs

Taleninstituut voor bedrijven

Cenc-computers

Zoekt u een taalcursus die speciaal gericht is op de zakelijke markt? Dan is The Square Mile het taleninstituut dat u verder kan helpen. Bij ons kunt u terecht voor trainingen in zo ongeveer elke gewenste taal. Daarbij heeft u ook de keuze uit verschillende branches. Uw training wordt afgestemd op de functie die u heeft, maar ook op uw persoonlijke leerdoelen en wensen. We doen er kortom alles aan om te zorgen dat u het beste uit uzelf kunt halen op een zo efficiënt mogelijke wijze.

Taaltraining online of op locatie

The Square Mile beschikt over verschillende locaties in de grote steden. Hier kunt u terecht voor het volgen van uw training. Is er geen trainingslocatie die goed bereikbaar is voor u? Dan is dit geen probleem. Onze trainers reizen door het hele land om trainingen te geven bij u op de werkvloer. Een training kan individueel gevolgd worden of in een (kleine) groep. Ook een online cursus volgen behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u uw lessen op afstand volgen, waar en wanneer het u uitkomt. Hoe u uw trainingen ook wilt volgen, er wordt altijd aandacht besteedt aan uw persoonlijke leerproces. U kunt dan ook rekenen op de individuele begeleiding die u nodig heeft om tot het gewenste resultaat te komen.

Cursus zakelijk Engels door native speaker

Bij The Square Mile werken we met veel verschillende trainers. Stuk voor stuk professionals die lesgeven in hun eigen moedertaal. Zij zijn vaak werkzaam geweest in een specifieke branche, waardoor zij op de hoogte zijn van jargon in uw vakgebied. Heeft u een cursus zakelijk Engels nodig? Dan kunt u rekenen op een trainer die niet alleen de Engelse taal tot in de puntjes beheerst, maar ook ervaring heeft in de zakelijke branche.

https://www.thesquaremile.nl/

{ Comments are closed }

Een examenbureau dat u volledig ontzorgt

Cenc-computers

Werkt u in het middelbaar beroepsonderwijs en staan er weer examens op de planning? Het kan best een klus zijn om deze examens goed te organiseren. U moet een rustige ruimte reserveren met genoeg ruimte voor alle leerlingen. Vaak zijn er ook computers nodig en u moet ook denken aan facilitaire voorzieningen. Uiteraard zijn er ook bekwame surveillanten nodig. Alles bij elkaar moet er dus heel wat geregeld worden. Gelukkig kunt een examenbureau inschakelen die dit voor u doet. Zo hoeft u alleen maar de toetsen te maken en de leerlingen hierop voor te bereiden. De examenlocatie en alle benodigde voorzieningen worden immers geregeld door een examenbureau, zoals Eureka Examens.

Ook digitaal toetsen is mogelijk

Steeds meer onderwijsinstellingen en bedrijfsopleiders kiezen voor digitaal toetsen. Deze vorm van toetsing is namelijk flexibel, veilig en efficiënt. Eureka Examens biedt bovendien zeer veilige examen software aan die vragen op een creatieve manier presenteert. Er zijn verschillende vraagvormen mogelijk, zoals:

  • Open vragen
  • Hotspotvragen
  • Sorteervragen
  • Meerkeuze vragen

U kunt ervoor kiezen om iedere leerling dezelfde digitale toets te laten maken, maar per categorie een willekeurige vraag laten tonen is ook mogelijk. Door iedereen een andere toets te geven, wordt de kans op fraude aanzienlijk verminderd. Maak papier overbodig en kies voor digitaal toetsen! Dan bent niet alleen efficiënt, maar ook milieubewust bezig.

Maak het uzelf en uw leerlingen gemakkelijk

Toetsen leveren, zowel bij leerlingen als docenten, vaak al genoeg stress op. Maak het uzelf daarom gemakkelijk door het examenbureau Eureka Examens in te schakelen. Dit bureau zal zorgen voor alle benodigde voorzieningen. Als u kiest voor digitaal toetsen, maakt het u uzelf nog gemakkelijker. U hoeft de toetsen dan immers niet meer met de hand na te kijken. In één opslag ziet u hoe iedere leerling gepresteerd heeft. Dat is pas gemak en efficiëntie! Neem dus snel contact op met dit examenbureau.

{ Comments are closed }

Jij regelt de omstandigheden, zodat anderen goed hun werk kunnen doen

Een office manager is een belangrijke ondersteuner op de werkvloer. Hij of zij zorgt er niet alleen voor dat er altijd voldoende printerpapier is, maar ook dat alle andere voorraad tijdig aangevuld is, dat het archief bijgewerkt is en dat bestellingen ontvangen en verwerkt worden. Een goede office manager ontzorgt een afdeling of een heel bedrijf. De medewerkers weten hoe ze jou kunnen bereiken en wat je voor hen kunt betekenen. Kleine problemen of gebreken los je op en voor grotere zaken weet je de juiste partij in te huren om het te laten repareren.

Twee diploma’s

Je start eerst met de opleiding tot administratief medewerker, aangezien je het hele administratieve proces dient te kennen en kunnen. Zelfs als je binnen het bedrijf de beschikking over een secretaresse of administratief medewerker hebt als office manager, moet je wel op de hoogte zijn van de administratieve taken, zodat je ook leiding kunt geven aan de uitvoerenden. Na het behalen van het diploma, studeer je verder aan de opleiding office manager. Je leert hier op welke manieren je kunt leiding geven en hoe je je werk als office manager plant en organiseert. Bij een opleidingsinstituut als Fabius heb je binnen iets meer dan een jaar beide diploma’s behaald.

Keuze voor opleidingsinstituut

Het voordeel is de bereikbaarheid van het instituut door heel Nederland. Dit scheelt in reistijd en reiskosten. Daarnaast heb je geen specifieke vooropleiding nodig, waardoor je niet eerst bijgeschoold hoeft te worden. Het startniveau is voor iedereen hetzelfde. Door het verschil in deelnemers kun je tijdens de klassikale lessen op een goede manier van elkaar leren. De een heeft wat meer voorkennis of ervaring in het werkveld, de ander wat minder. Maar dat maakt de lessen met de enthousiaste docent nou net zo leuk.

{ Comments are closed }