U zult misschien wel weten dat een of meerdere BHV’ers onmisbaar zijn op iedere werkvloer. Het is niet alleen verplicht, maar zorgt ook voor een gevoel van veiligheid bij uw werknemers en bij u. Vaak wordt gedacht dat uw werknemers tijdens een BHV cursus enkel Eerste Hulp leren verlenen. Een BHV cursus omvat meer dan alleen dat. Wist u bijvoorbeeld dat uw werknemers tijdens zo’n cursus ook leren om een pand te ontruimen in geval van nood? Of een beginnende brand leren bestrijden? Kies daarom voor BHV Zuid-Holland. Uw werknemers volgen een BHV cursus die gegeven wordt door instructeurs met ervaring bij de ambulance en de brandweer, zodat u zeker weet dat uw medewerkers de technieken leren om te handelen in noodsituaties.

Creëer een veilige werkomgeving met een BHV cursus van de specialist

Wees samen met uw medewerkers voorbereid op noodgevallen. Het is dan ook verplicht om één of meerdere BHV’ers op de werkvloer te hebben, wanneer er meerderen aan het werk zijn. Een medewerker met een BHV diploma kan eerste hulp verlenen, ontruimen en een beginnende brand bestrijden. Dit geeft niet alleen u een veilig gevoel, maar ook al uw medewerkers. Het behalen van een BHV diploma doen uw medewerkers bij BHV Zuid-Holland. Met een ruime trainingsruimte, waarin levensechte situaties worden nagebootst en ervaren instructeurs leren uw medewerkers in 1 of 2 dagen alles wat ze moeten weten voor het behalen van een BHV diploma.

Een BHV cursus door instructeurs met ervaring bij de ambulance en brandweer

Heeft u momenteel niemand in dienst met een BHV diploma? Of wilt u gewoonweg meer BHV’ers hebben binnen uw personeel? Dan is het volgen van een BHV cursus gegeven door ervaren instructeurs een uitstekende optie. De instructeurs van BHV Zuid-Holland hebben allemaal ervaring bij de brandweer of ambulance. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de situaties die worden nagebootst ook écht kunnen gebeuren. Zo voelen u en uw medewerkers zich altijd veiliger, nadat meerdere collega’s de cursus hebben afgerond. Met een BHV cursus van BHV Zuid-Holland zijn uw medewerkers te allen tijde goed voorbereid op het veilig en rustig afhandelen van noodsituaties.