Browsing: Marketing

Zakelijke social media uitbesteden

Je hebt een bedrijf en je wilt dat het groeit. Een website heb je waarschijnlijk al, maar is ook je social media op orde? Aanwezigheid op een of meerdere social media kanalen is tegenwoordig een must als je wilt dat jouw producten of diensten gezien worden. Maar je vraagt je misschien af hoe je sociale media dan in kunt zetten om je doelen te bereiken. Enige kennis van alle functies en mogelijkheden is wel handig, maar niet iedereen is een social media pro. Of je hebt er simpelweg de tijd niet voor. Daarom is je zakelijke social media uitbesteden aan de echte kenners geen gek idee.

Social media bureau Your Business Online

Voor een professioneel social media bureau ben je bij Your Business Online op de juiste plek. Wij regelen de social media voor bedrijven, van A tot Z. Of het nu gaat om een klein bedrijf of een grote organisatie, Your Business Online zet sociale media op de juiste manier in om het gewenste effect te bereiken. Aan de hand van een strategie op maat gaan we voor je aan de slag, uiteraard in overleg met jou.

Adverteren voor direct resultaat

Veel platforms bieden de mogelijkheid om advertenties te plaatsen via je zakelijke account. Dit kost geld, maar is vaak wel erg effectief. Je bereikt er namelijk direct de juiste doelgroep mee. Your Business Online creëert advertenties die opvallen, zodat potentiële klanten er niet zo snel voorbij scrollen. Vervolgens zorgen we ervoor dat de juiste mensen de advertenties te zien krijgen. Op Facebook kun je zeer doelgericht adverteren door de kenmerken van jouw doelgroep te selecteren. Ook LinkedIn biedt veel mogelijkheden als het aankomt op adverteren. Kun je wel wat hulp gebruiken met jouw zakelijke social media account(s)? Neem dan snel contact op en vertel ons wat we voor je kunnen betekenen.

 

https://www.yourbusinessonline.nl

{ Comments are closed }

Waarom gebruik maken van Social media als bedrijft?

Cenc-computers

Social media is een term die iedereen kent. Er wordt door een groot percentage van onze wereldbevolking gebruik gemaakt van deze kanalen. Ieder kanaal heeft zo zijn doelgroep en daardoor is het voor bedrijven ook interessant om hier op de adverteren, alleen dan wel op het juiste kanaal!

Welke kanalen zijn er?

Welke social media kanalen zijn er? Het oudste social media kanaal dat er is, is facebook. Facebook is officieel opgericht in 2004 en vanaf 2006 openbaar gemaakt voor iedereen om hier gebruik van te maken. Daarnaast zijn de bekendste social media kanalen Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest, Snapchat, LinkedIn en TikTok.

Waarom social media gebruiken als marketing strategie?

Het gebruiken van Social media voor je online marketing heeft op meerdere manieren effect. Het kan er voor zorgen dat je potentiele klanten bereikt, je jouw bedrijfsnaam een merk maakt, een nieuw product bekender maakt en je kan ‘door goed te onderzoeken welk kanaal het beste bij jouw bedrijf past’ heel specifiek jouw doelgroep bereiken. Heb je namelijk een wat oudere doelgroep, vooral man, met wat meer centjes en mensen die ondernemer zijn of zijn geweest; dan kan je hier heel specifiek naar sturen met facebook.

Buiten dat je potentiele klanten kan bereiken; heeft het ook een zeer positief effect voor je website als je gebruik maakt van zoekmachine marketing.

Wat is het effect van Social Media marketing op zoekmachine marketing?

Hoger in google komen doe je door rekening te houden met veel verschillende factoren en één daarvan is zoveel mogelijk bezoekers op je website ontvangen! Wordt jouw website veel bezocht; dan ziet google dat jouw website belangrijk is en daardoor gaat je autoriteit omhoog en geeft dit een positief effect op je vindbaarheid. Je kan dus hoger komen in Google door jouw social media erop in te stellen dat er door wordt geklikt naar de website. Hiermee alleen ga je het natuurlijk niet redden, maar draagt zeker positief bij aan je positionering.

Kan je social media marketing zelf?

Zeker is het mogelijk om Social Media marketing zelf uit te voeren, alleen als je dit zelf wilt aanleren kost dit heel veel tijd. Mocht je de behoefte hebben om dit aan te leren dan kan je ook een online marketing bedrijf inschakelen op basis van advies en consult.

https://allinone-media.nl

{ Comments are closed }

Kies voor een reclamebureau in Zeeland dat met je meedenkt

Cenc-computers

Een reclamebureau bij jou in de buurt in Zeeland betekent dat je veel makkelijker afspraken kunt maken om designs, reclamemiddelen en natuurlijk de details te bespreken. Kies voor een reclame bedrijf dat met je meedenkt. Het is belangrijk dat de reclame die je gaat gebruiken voor het promoten van je bedrijf past bij je missie, visie en persoonlijke voorkeuren. Daarbij ben jij natuurlijk de grootste inspiratiebron.

Waar kan een reclame bedrijf je bij helpen?

‘Reclame’ is een nogal vaag begrip waar je veel verschillende werkzaamheden onder kunt scharen. Dus waar kan een reclame bedrijf je allemaal bij helpen?

  • Auto bestickeren. Je hebt de keuze uit stickers met bijvoorbeeld je bedrijfsnaam of logo maar ook een volledige auto wrap is mogelijk. Bijkomend voordeel is dat je met een volledige wrap de lak van de auto beschermt, wat weer gunstig is voor de verkoopwaarde.
  • Reclameborden. Reclameborden op een goed zichtbare locatie langs de weg of bij de inrit van je bedrijf zorgen ervoor dat je bedrijfsnaam bij veel verschillende mensen onder de aandacht komt.
  • Gevelreclame. Gevelreclame valt op, ziet er professioneel uit en wordt door veel mensen gezien terwijl je maar één keer hoeft te investeren.
  • Raam bestickering. Het beletteren van ramen in je kantoor hebben een tweeledige functie. Allereerst de professionele uitstraling van je kantoor en tegelijkertijd krijg je geen ongelukken omdat mensen een glazen wand of deur niet zien.

Wat bespreek je bij een reclamebureau in Zeeland?

Een logo vertalen naar een ontwerp dat op een bedrijfswagen, -gevel of een reclamebord past vraagt vaak om aanpassingen die net even anders zijn dan op je visitekaartjes of website. Daarnaast is het kijken of je dus een hele of een gedeeltelijke autowrap nodig hebt. Hoe ziet je kantoor eruit en op welk oppervlak wil je belettering aanbrengen? Welk ontwerp pas mooi bij je gevel? Het zijn allemaal zaken die je het beste bespreekt met een professional. En bij een goed reclamebureau in Zeeland kun je altijd een gratis kennismaking aanvragen waarin je jouw wensen kunt bespreken.

{ Comments are closed }

Waarom je hoger in Google wilt komen

Cenc-computers

Sinds de komst van het internet bevindt vrijwel ieder bedrijf zich ook online. Dat is ook wel nodig. De voordelen hiervan zijn namelijk dat het internet gemakkelijk en snel werkt en daarom bereik je in een korte tijd heel veel mensen. Ook mensen die misschien niet tot jouw doelgroep behoren, maar die toch interesse hebben in jouw product of dienst. Daarnaast is het tegenwoordig vrij makkelijk om een eigen website voor je bedrijf aan te maken. Met een eigen website vergroot je de vindbaarheid van je bedrijf en kun je zelfs internationaal te werk gaan.

 

Een goed begin is het halve werk

Wanneer je een eigen website maakt, houdt er dan rekening mee dat hier best wat tijd in gaat zitten. Het bouwen van de website zelf is één ding, maar daarna wil je ook goede content op je website plaatsen. Dat betekent dat er productfoto’s gemaakt moeten worden, het liefst van hoge kwaliteit. En dat er teksten geschreven moeten worden, die geen fouten bevatten. Kies een lay-out die past bij je merk of bedrijf en die de interesse van je (potentiële) klanten wekt. Het totaalplaatje moet kloppen. Pas dan maak je indruk en val je op, te midden van alle andere websites op het internet.

 

Maar, een goed begin is ook pas de helft

Eerlijk is eerlijk, dat is nog niet alles. Een mooie website is één ding, maar achter de schermen moet alles ook perfect zijn. Dat betekent dat je rekening moet houden met de SEO: Search Engine Optimalization. Deze zorgt ervoor dat je hoger in Google komt met je website. En dat leidt ertoe dat mensen na het doen van een zoekopdracht jouw website eerder zien staan. Mensen zullen sneller op jouw website terechtkomen wanneer je op pagina 1 van de zoekresultaten in Google staat, dan wanneer je niets aan je SEO doet en ergens op pagina 30 belandt.

 

SEO Specialist inhuren

Om goede resultaten te boeken kun je het beste een seo specialist inhuren. Deze weet vaak de beste resultaten te creeëren binnen korte tijd, en tegen lage kosten. Wanneer je zelf maar iets gaat doen dan zijn de resultaten ook vaak minder goed. Daarnaast kun je wanneer je geen verstand hebt van seo, de boel slechter maken in plaats van beter.

 

{ Comments are closed }

SEO teksten

Cenc-computers

Bij het samenstellen van de tekst op uw webpagina‘s zijn er een paar dingen die u wilt doen om het de “crawlers” van zoekmachines gemakkelijk te maken om te zien wat belangrijk is op uw website. Deze crawlers, of ‘spinnen’ kammen de miljoenen pagina’s op internet en rapporteren hun bevindingen aan plaatsen als Google en Yahoo. Google en Yahoo gebruiken deze informatie om webpagina’s te categoriseren en te rangschikken.

Daarom is het erg belangrijk dat de crawlers uw webpagina’s duidelijk zien. Het punt is echter dat crawlers uw pagina’s niet bekijken zoals mensen dat doen. Crawlers lezen ALLE tekst op uw webpagina, inclusief de tekst achter de schermen, zoals de html-code, de bestandsnamen van afbeeldingen en iets anders dat de “meta” -informatie wordt genoemd. Crawlers zien de kleuren of werkelijke afbeeldingen niet – ze geven gewoon niet om dat soort dingen!

Laten we dus eens kijken naar de niet-te-missen ‘te doen lijst’ voor elke pagina op uw website.

Pagina titel

Elke webpagina heeft een titel – deze verschijnt helemaal bovenaan een pagina in de blauwe balk bovenaan een webbrowser. U wilt dat de titel van uw pagina exact overeenkomt met de inhoud van de pagina. Zorg ervoor dat elke webpagina van uw website een titel heeft die overeenkomt met zijn specifieke inhoud!

In het populaire website-ontwerpprogramma Dreamweaver is er een venster bovenaan het scherm waarin u een titel kunt typen voor de webpagina waaraan u werkt. Als u dit venster niet ziet, gaat u naar ‘Beeld’, ‘Werkbalken’ en kiest u ‘Document’. Nu zou je het moeten zien. (U kunt ook naar “Wijzigen” gaan en “Pagina-eigenschappen” kiezen om een ​​titel voor uw webpagina te typen.)

H1 tekst

Het eerste stukje tekst op een webpagina moet de indeling “H1” hebben. Er zijn verschillende indelingen die u voor tekst kunt gebruiken, van “alinea” tot “vooraf opgemaakt” tot “geen”. De kop bovenaan een webpagina moet altijd de indeling “H1” hebben.

Het is gemakkelijk om tekst opnieuw te formatteren. Selecteer gewoon de tekst en selecteer in het vak met teksteigenschappen het gewenste formaat in het vak “formaat”. In Dreamweaver is het teksteigenschappenvenster meestal zichtbaar onderaan het scherm. Als u het niet ziet, gaat u naar “Venster” en selecteert u “Eigenschappen”. Nu zou je het moeten kunnen zien. (U kunt ook naar “Tekst” en vervolgens “Alineaopmaak” gaan om een ​​indeling te selecteren.)

Zoekwoorden en sleutelzinnen

Hier is een manier om sleutelwoorden en sleutelzinnen te bedenken: sleutelwoorden en sleutelzinnen zijn de woorden en zinsdelen die mensen in een zoekmachine kunnen typen als ze op zoek zijn naar een webpagina zoals die waaraan u werkt.

Brainstorm een ​​lijst met sleutelwoorden en zinnen. Als je een pagina hebt over Major League Baseball-hoeden, kan je brainstormlijst zijn: honkbalhoed, baseballcap, balcap, hoed, cap, Major League Baseball, MLB, Major League Baseball Hat, Major League Hat, MLB Hat, Pro Baseball hoed, honkbal, honkbalfan, honkbalteam. Je kunt zelfs “Yankees-hoed” toevoegen, omdat Yankees-hoeden de populairste honkbalhoed zijn.

Probeer 5-15 woorden of zinnen te verzinnen. Nu zijn deze sleutelwoorden en zinnen niet zichtbaar voor iemand die uw pagina op internet bekijkt, maar ze zullen wel zichtbaar zijn voor crawlers. Er is een plaats in de HTML-code waar ze naartoe gaan.

In Dreamweaver is een manier om trefwoorden en zinnen in uw webpagina in te voegen, vanuit het hoofdmenu op “Invoegen”, “Hoofdtags” en vervolgens “Trefwoorden” kiezen.

Beschrijving webpagina

Een beschrijving is een zin van 10 tot 20 woorden (ongeveer) die de inhoud en het doel van een webpagina bondig beschrijft.

Neem bij het samenstellen van uw beschrijving uw beste trefwoord en / of sleutelzin op. Voor onze honkbalhoedpagina kunnen we een beschrijving als deze hebben: “Uw bron voor authentieke Major League Baseball (MLB) honkbalhoeden.”

Deze beschrijving wordt vaak opgepikt door zoekmachines en weergegeven wanneer de webpagina wordt vermeld in de zoekresultaten. Anders is de beschrijving niet zichtbaar voor mensen die een pagina bekijken.

In Dreamweaver is een manier om een ​​beschrijving in te voegen vanuit het hoofdmenu op “Invoegen”, “Hoofdtags” en vervolgens “Beschrijving” te kiezen.

“Alt” -tekst voor afbeeldingen

Als je ooit over een afbeelding op een webpagina hebt gerold en een kleine regel tekst naast je muispijl hebt zien verschijnen, weet je wat “alt” -tekst is. “Alt” staat voor “alternate” en het is een label dat u aan afbeeldingen geeft. Alt-tekst is alleen zichtbaar wanneer een muiscursor een seconde of twee boven een afbeelding hangt. Het verdwijnt dan wanneer de muis wordt verwijderd. “Alt” -tekst is echter altijd zichtbaar voor crawlers.

Dus label elk van de afbeeldingen op een pagina met alt-tekst – en probeer sleutelwoorden en zinnen in uw labels te gebruiken.

Klik in Dreamweaver op een afbeelding en in het venster “Eigenschappen” onderaan de pagina kunt u in het venster “Alt” een label voor de afbeelding typen.

Zoekwoorden en sleutelzinnen planten

Ingesloten in de tekst op een webpagina moeten uw belangrijkste sleutelwoorden zijn voor SEO doeleinde.

Zoals alle strategieën die op deze pagina worden besproken, probeert u de crawler duidelijk te maken wat de exacte focus van uw pagina is.

Hoe meer de crawler de zin ziet, laten we zeggen “honkbalhoed”, des te meer overtuigd de crawler zal zijn dat u

{ Comments are closed }

Voordelige SEO tarieven bij SEO Eindhoven

Cenc-computers

De SEO in Eindhoven is zeer belangrijk voor diverse bedrijven. Wil je weten waarom SEO zo belangrijk is? Lees dan het onderstaande artikel. SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie. Dit betekent dat je probeert om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te verschijnen. Het is dan de bedoeling dat als iemand een bepaald zoekwoord invoert, dat jouw website dan verschijnt. Mensen kijken vaak alleen naar de resultaten op de eerste pagina. Als jij op de tweede pagina staan, zullen mensen jouw bedrijf dus niet zien. Met SEO in Eindhoven kun jij je positie verhogen. Je gaat dan bijvoorbeeld van de vierde pagina naar de eerste pagina. Hoe hoger je staat op de eerste pagina, hoe meer mensen jouw website zien. De kans is dan erg groot dat ze jouw website bezoeken en een dienst aanvragen of een product bestellen. Het inzetten van SEO in Eindhoven is daarom erg geschikt voor bedrijven die meer klanten willen hebben. Je zult wat moeten betalen voor de SEO, maar uiteindelijk verdien je dit makkelijk terug doordat je meer klanten krijgt en dus ook meer verdient. Voor meer informatie over de SEO in Eindhoven kun je gaan kijken op onze website. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag je vragen over SEO!

SEO in Eindhoven voor uw onderneming

Ben je nog niet begonnen met de SEO in Eindhoven? Ga dan snel de onderstaande alinea’s lezen om achter de voordelen van SEO voor jouw bedrijf te komen! Trek je minder klanten aan dan je had verwacht? Dan kan SEO in Eindhoven een goede eerste stap zijn om meer klanten aan te trekken. Veel mensen gaan via internet op zoek naar een bepaald product of een bepaalde dienst. Hierbij letten ze alleen op de resultaten die op de eerste pagina van Google verschijnen. Als jij dus niet op de eerste pagina staat, dan zullen ze jouw website niet zien. Je krijgt dan dus geen nieuwe klanten op die manier. Wij helpen je graag door SEO in Eindhoven in te zetten. Door diverse punten aan te passen zorgen wij ervoor dat jouw website een betere positie krijgt. Uiteraard is het de bedoeling dat je uiteindelijk op de eerste pagina helemaal bovenaan staat. Dan zullen veel mensen jouw website zien en je zal dan ook meer aanvragen krijgen. Zo kun jij meer geld verdienen met je bedrijf. Wil je meer informatie over SEO in Eindhoven? Neem dan eens een kijkje op onze website. Je mag natuurlijk ook contact met ons opnemen als je vragen hebt over zoekmachine optimalisatie bij Localscope.nl

https://localscope.nl/seo-eindhoven/

{ Comments are closed }