Wanneer u veel tijd in uw vrachtwagen besteedt, is het ook normaal dat deze vies wordt. Laat uw vrachtwagen daarom regelmatig schoonmaken door een professional. door een ervaren truckwash. U wilt immers toch ook werken in een schone werkomgeving? Kies daarom voor de HACCP-cleaning van Truckwash 1. De binnenkant van de vrachtwagen wordt volledig gereinigd en drooggemaakt, waarna u een certificaat meekrijgt. Hierdoor kunt u bewijzen dat uw vrachtwagen voldoet aan de HACCP-richtlijnen. Wilt u tijd besparen? Laat dan direct ook de buitenkant van uw vrachtwagen reinigen door Truckwash 1. Zo gaat u altijd in een schone vrachtwagen weer de weg op.

 

Uw vrachtwagen in een mum van tijd schoon bij de truckwash

Droomt u ervan dat uw vrachtwagen er weer perfect schoon uitziet? Ga na een lange rit dan eens langs bij de truckwash van Truckwash 1. Met verschillende wasboxen en ervaren personeel bent u er zeker van dat uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. De truckwash vindt u op twee verschillende locaties: één in Roosendaal en één in Rilland. Door de ligging aan de snelweg is de truckwash altijd goed te bereiken met uw vrachtwagen. Wilt u ook de binnenkant van de vrachtwagen een opfrisbeurt geven volgens de HACCP-richtlijnen? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.

 

Bij een ervaren truckwash staat persoonlijke aandacht centraal

Geniet van een excellente service en grondige schoonmaakbeurt bij Truckwash 1. Onze ervaren schoonmakers staan elke dag paraat om uw vrachtwagen te doen blinken. Of u nu twee weken onderweg bent geweest, of dat u uw vrachtwagen al 15 weken niet heeft laten schoonmaken, de specialisten zorgen ervoor dat uw vrachtwagen weer blinkt. Heeft u andere grote voertuigen die u grondig wilt laten schoonmaken door een specialist met persoonlijke aandacht? Ook dan is Truckwash 1 een uitstekende optie voor uw bedrijfswagen, trailer, caravan en camper. In de grote wasboxen kan vrijwel elk voertuig onderhanden worden genomen voor een blinkend resultaat.