Bij het produceren en verkopen levert uw bedrijf ook kosten op. Bijvoorbeeld voor inkoop, het personeel en de afschrijving. Het kopen van gebruikte freesmachines scheelt al een slok op een borrel. Een goed onderhouden, tweedehands machine, gaat nog heel wat jaren mee en is veel goedkoper dan een nieuwe. Maar dat doet u natuurlijk alleen als u de verkopende partij vertrouwd. Kom daarom naar Keetels Metaalbewerkingsmachines voor een eerlijke prijs en, dankzij tientallen jaren aan ervaring, uitstekend onderhouden freesmachines!

Wist u dat u gebruikte freesmachines ook in de showroom kunt bekijken?

Gebruikte freesmachines zijn een kleine investering met een mogelijk groot rendement. Voorwaarde is dan wel dat deze machines een lange levensduur hebben. En in de tijd dat u ze gebruikt moet u er ook van op aan kunnen dat deze machines het blijven doen. U zult maar stil komen te liggen tijdens de piekperioden! Dat zou een ramp zijn. Daarom gaat u altijd gebruikte freesmachines kopen bij een bedrijf dat een eigen showroom heeft. Zo kunt u iedere machine zelf inspecteren voordat u al dan niet overgaat tot aankopen. En laat dat nou precies de reden zijn dat u langskomt bij Keetels Metaalbewerkingsmachines.

Uw gebruikte freesmachines zijn geld waard!

Niet altijd zijn uw machines helemaal opgebruikt wanneer u nieuwe koopt. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat u op een andere manier gaat werken, wat alleen kan met andere aantrekkelijk geprijsde machines. Of u gaat mee met de tijd door uw handmatige freesmachines en draaibanken te vervangen door CNC frezers. Wat de reden ook is, breng uw oude machines vooral niet naar de sloop! Keetels Metaalbewerkingsmachines koopt ze graag van u over! De apparaten worden opgekalefaterd en kunnen nog jaren dienst doen bij andere bedrijven. Dat is nagenoeg gratis geld verdienen voor u! Laat die kans niet liggen en pak vandaag de telefoon nog!