Browsing: Kinderen

De fotograaf op school van nu

Elk jaar komt de fotograaf op school langs om de leukste en mooiste foto’s te maken. Iedereen weet dat eigenlijk alleen de moeders zich druk maken over hoe deze foto’s eruit komen te zien. Wat moeten de kinderen aan? Worden er foto’s gemaakt samen met broers of zussen? Passen hun outfits wel bij elkaar? Daarnaast moet het haar ook goed zitten natuurlijk, moeten ze nog door de wind heen fietsen? Je merkt als dat we best wat over hebben voor een paar leuke foto’s. Toch is er veel veranderd door de jaren heen als het aankomt op schoolfoto’s.

 

De fotograaf op school van vroeger

In onze tijd was het nog heel anders, kun je het nog herinneren? Met de hele klas verzamelen in de gymzaal, met de lange kinderen achter en de kleine vooraan. Als je geluk had mocht je naast de leraar staan. De voorste kinderen zaten op een bankje of op de grond. En onder de foto kwam een grote zwarte balk met de klassennaam te staan. Grote kans dat elke foto van de basisschool en middelbare school er precies zo uitziet.

 

Schoolfoto’s van de toekomst

De fotograaf op school van de toekomst. Je kunt tegenwoordig een stuk creatiever zijn met de schoolfoto’s van je kinderen. Je hebt keus uit verschillende foto’s in plaats van maar eentje, daarnaast kun je ook nog eens de achtergrond kiezen. Zo hoef je niet na te denken over wat ze aandoen, wat je kunt zelf een achtergrond uitkiezen die erbij past.

 

https://www.schoolfoto.nl/

{ Comments are closed }

Spelenderwijs leren typen voor uw kind

Cenc-computers

Het digitale tijdperk ontwikkelt zich sneller dan ooit tevoren. Vrijwel alles wordt tegenwoordig met de computer gedaan. Deze transitie is dan ook erg snel gegaan, in vrijwel een enkele decennia. Vrijwel het gehele onderwijs wordt tegenwoordig met de computer gedaan. Het belang van normaal kunnen schrijven wordt dan ook steeds minder relevant. Dit brengt zo zijn voordelen met zich mee in het onderwijs. Docenten kunnen dan veel sneller werkstukken en toetsen nakijken. Geen nare handschriften meer, maar echt duidelijkheid. Bovendien kunnen toetsen en dergelijke dan ook veel effectiever worden gemaakt. Schrijven op een laptop of ander elektronisch apparaat gaat in de regel namelijk veel sneller dan schrijven op papier. Omwille van deze redenen is het dan ook zeer belangrijk dat je kind zo snel mogelijk leert typen. Kinderen leren snel dingen aan en vergeten dat ook niet zo snel. Een typecursus op jonge leeftijd is dus zeer relevant. Hoe beter je kind leert te typen, hoe soepeler zijn ontwikkeling zal gaan in de toekomst. Tegenwoordig zijn er ook online typecursussen waar je je kunt voor kunt aanmelden, zoals de TypeApp. Dit is een typecursus voor kinderen. In dit artikel enkele voordelen omtrent deze typecursus voor kinderen. 

Voordeel 1: binnen 12 weken een typediploma

Bij TypeApp kan je kind al binnen 12 weken een typediploma halen. Dit is een korte periode, maar de diploma die is wel geldig en een mooi bewijs van de prestaties. Effectiviteit wordt afgewisseld met spelenderwijs leren typen. Door deze unieke combinatie kan ervoor gezorgd worden dat kinderen de typediploma binnen 12 weken al kunnen behalen. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van het enthousiasme van het kind. Is je kind zeer enthousiast en gemotiveerd? In die gevallen is de kans groot dat het veel gemakkelijker wordt behaald. Bij deze typecursus wordt de focus dan ook op plezier gelegd. Het zijn geen saaie typische ouderwetse typecursussen. Er wordt gebruikgemaakt van de huidige technologie om kinderen op een zo goed mogelijke manier op te leiden. De typecursus kinderen is echt effectief. 

Voordeel 2: hoog slagingspercentage typecursus kinderen

We hebben een slagingspercentage van 98% en daar zijn we dan ook erg trots op. Hoe is dit hoge slagingspercentage te verklaren? Vraagt u zichzelf misschien af. Dit heeft allemaal te maken met onze werkwijze. We combineren effectiviteit met plezier, zodat kinderen gemotiveerd zijn en echt willen slagen. Een kind voor iets motiveren kan enerzijds heel lastig zijn, maar anderzijds ook heel makkelijk. Bij een kind is het namelijk vaak heel zwart-wit. Of ze vinden iets geweldig, of ze vinden het helemaal niets. Daardoor is het gemakkelijk om daar op te anticiperen, en dat is één van de redenen waarom het slagingspercentage bij ons zo hoog ligt.

Voordeel 3: gratis typecursus proefles

We snappen maar al te goed dat je eerst wilt kijken of een online typecursus wel iets voor je kind is. Omwille van die reden bieden wij dan een ook een gratis proefcursus aan. In die periode kun je gratis oefenen en krijg je gratis online begeleiding. Je kunt dan perfect nagaan of het wel iets voor je is. De gratis proefcursus is 3 dagen en volledig vrijblijvend. Waardeer je de gratis typecursus proefles? Dan kun je ervoor kiezen om je kind aan te melden voor de online typecursus. Je betaalt dan een maandelijks bedrag.

Voordeel 4: keuze online les en klassikaal

Allereerst kun je je registeren voor een online typecursus. Je betaalt dan eenmaal een vast bedrag en vervolgens krijg je een licentie van een jaar. Niet alleen krijg je dan de typecursus, maar je krijgt ook online begeleiding. Per email worden er ook tips gegeven en resultaten gegeven. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om klassikaal les te krijgen. Je betaalt dan een vast bedrag voor 12 lessen. Dit is echt voor kinderen die meer baat bij hebben bij real time begeleiding.

https://typeapp.nl/

{ Comments are closed }

Goed voorbereid met online theorie examen oefenen

Cenc-computers

Het online oefenen van jouw theorie examen is iets wat heel erg slim is om te doen. Tijdens het lessen in een auto is het niet verplicht, maar wel heel erg handig om deze al behaald te hebben. Daardoor zul jij namelijk alle borden en verkeersregels sneller herkennen, wat kan schelen in het aantal lessen dat jij nodig hebt. Dit scheelt uiteindelijk geld en besparen hierop is natuurlijk altijd mooi meegenomen. 

Hoeveel tijd kost het leren?

De auto theorie leren kost altijd wel wat tijd. Hoeveel dit precies is, verschilt per persoon. Zo ligt het er namelijk aan welke voorkennis jij hebt, want met meer voorkennis loop jij vaak sneller door de stof heen. Ook ligt het eraan hoe snel jij gewoonlijk leert. Sommige mensen hoeven iets maar 1 keer te lezen en onthouden alles dan direct, terwijl anderen hier een stuk langer over doen. Het is handig om bij jouzelf na te gaan hoe lang je gewoonlijk voor een toets of tentamen leert en die tijd aan te houden.

Oefening baart kunst

Tijdens het afnemen van het examen heb jij maar een bepaalde tijd voor het beantwoorden van de vragen. Dit is eventjes wennen en daarom is het slim om van tevoren te oefenen met deze manier van toetsen. Dit kan op heel veel verschillende sites tegen een kleine bijdrage. Het is jouw geld zeker waard, want jij verhoogt de kans op slaging hiermee aanzienlijk. 

Nog een tip

Het laatste wat ik jou graag wil meegeven is dat het belangrijk is om niet zenuwachtig te zijn. Het kan namelijk best wel voor wat zenuwen zorgen wanneer jij het CBR binnenloopt en weet dat jij zo een examen moet gaan maken. Er kan heel weinig mis gaan, zeker wanneer jij goed hebt geoefend en voldoende hebt geleerd. Door rustig te blijven kun jij je ook beter focussen en zal het beantwoorden van de vragen ook beter gaan. Veel succes met jouw theorie examen!

https://theorie.nl/

{ Comments are closed }