Browsing: Internet

Waar kan ik de beste hosting vinden?

Eén ding dat altijd belangrijk is, is dat u een webhostingbedrijf hebt dat betaalbaar is, snel en kan worden vertrouwd. Nu hoef je eigenlijk niet al te ver te zoeken als je de beste hosting van Nederland wilt vinden. Natuurlijk zijn er ook andere factoren om te overwegen, maar dit geeft je op zijn minst een idee van enkele van de opties die je hebt.

 De eerste plaats die u misschien wilt zoeken, is een bedrijf genaamd JustHost. Dit is een van de meest populaire bedrijven online en heeft een behoorlijke reputatie om een van de beste EIGEN-DOMEIN hosting bedrijven in de buurt te zijn. Ze hebben een van de beste opties voor virtualisatie en VPS-hosting. Met deze kunnen ze u toestaan om het voor u mogelijk te maken om zowat elke server uit andere delen van uw systeem te scheiden. Je kunt dan slechts één server hebben met een enkele gebruiker, gewijd aan precies die website. 

Er zijn ook andere functies zoals Shared Servers, VDI en Remote Management.

Als je echt een betaalbare optie wilt, moet je deze zeker eens bekijken. Ze hebben gedeelde hostingaccounts, wat betekent dat je een server deelt tussen verschillende websites. Daarmee kunt u behoorlijk wat besparen op bandbreedte en andere uitgaven. Dit is absoluut een budgetvriendelijke optie. 

Nu, als u een hostingbedrijf wilt dat is gespecialiseerd in resellerplannen, dan zult u graag weten dat gastheren zoals Hostgator u precies kunnen bieden wat u nodig hebt. Ze worden beschouwd als een van de beste plaatsen voor iedereen die een website wil starten of een bestaande uitbreiding. Ze zijn in staat om u de beste controle te geven over welke soorten services u aanbiedt en u enige flexibiliteit kunt geven als het gaat om het zelf beheren van de site. Je hebt totale vrijheid over hoe je dingen regelt. 

Als u iets een beetje meer privé wilt, overweeg dan VPS of Virtual Private Server.

Ze zijn geweldig voor degenen die volledige controle over hun website willen, maar niet noodzakelijkerwijs het hele bedrag willen doorbrengen dat nodig is voor dedicated hosting. Dit is een geweldige optie voor mensen die een paar websites willen uitvoeren, maar niet noodzakelijkerwijs hun middelen met anderen willen delen. Ze zijn ook geweldig voor mensen die ervoor willen zorgen dat ze volledige controle over hun website kunnen hebben, maar op een budget zijn. Zoals u zult zien, is VPS-hosting uiterst flexibel en betaalbaar. 

Als je nog steeds probeert te achterhalen waar kan ik de beste hosting vinden, is het tijd voor jou om te kijken. Je zult waarschijnlijk verrast zijn door hoeveel meer je daadwerkelijk zult opslaan als je met het beste hostingbedrijf gaat. U zult echter ook moeten zorgen dat u uiteindelijk niet teveel betaalt voor uw hosting. Daarom moet u wat vergelijken met winkelen doen om de beste hosting voor uw behoeften tegen de beste prijs te vinden.

Krijg meer informatie hier https://eigen-domein.com

{ Comments are closed }

Gaming gear en gamenieuwtjes bij Killz

 

Wil jij graag altijd de laatste nieuwtjes op gamegebied weten en ben je regelmatig op zoek naar toffe gear voor je collectie? Dan is het zeker de moeite waard op eens bij Killz te kijken. Hier lees je alles over de nieuwste games en kun je verschillende gaming gear kopen. Ook is het mogelijk games te kopen of te pre-orderen, zodat je hem snel binnen hebt wanneer hij officieel uitkomt.

Gamenieuwtjes

Je kunt op de website veel vinden over verschillende games. Niet alleen tips en tricks over hoe je beter kan worden in een bepaald spel en wat je nou juist wel of niet moet doen, maar ook nieuwe game aankondigingen. Neem als voorbeeld

Op de website staat te lezen waar het speel in grote lijnen over gaat en wat de nieuwe functies zullen zijn. Ook kun je hier het spel kopen.

Ook kun je er een blog vinden over de PlayStation 5 vs. de nieuwe Xbox, nieuws over GTA 6 en informatie over andere bekende spellen zoals Rainbox Six, Borderlands, Rocket League, FIFA en Dying Light.

Gaming gear kopen

Qua gaming gear kun je hier ook goed terecht. Niet alleen vind je er de 10 beste gadgets die elke gamer eigenlijk zou moeten hebben, maar ook serieuze gear. Denk bijvoorbeeld aan een goede gaming stoel of headset, maar ook kun je hier terecht voor een nieuwe gaming monitor, muis, muismat en toetsenbord.

Daarnaast zijn er ook VR brillen te vinden, net als USB sticks en PS4 controllers maar ook verschillende Nerf wapens en lasergames. Deze twee laatsten zijn natuurlijk vooral leuk als je even iets anders wilt doen dan gamen achter je computer, en met je vrienden vooral fysiek een echte game te willen spelen.

https://www.youtube.com/channel/UCMBirVGNQnXE4eoJQs2o6NA

{ Comments are closed }

Een overzichtelijke online omgeving met vastgoed software

Cenc-computers

Bent u op zoek naar een goed vastgoedbeheersysteem? Informant Software biedt dan de beste oplossing. Zij zijn namelijk al sinds 1990 gespecialiseerd in vastgoed software. Al vanaf de oprichting houdt dit bedrijf zich bezig met de ontwikkeling en implementatie van software voor vastgoedmanagement en VvE-management. Ze bieden totaaloplossingen voor iedereen die zich met vastgoed bezighoudt. Hiermee kunt u niet alleen uw financiële zaken eenvoudig regelen, maar bijvoorbeeld ook uw technische zaken. Door het eenvoudige en gebruiksvriendelijke design, kan iedereen ermee werken. Bovendien kunt u deze software overal ter wereld gebruiken, waardoor het niet alleen gemakkelijk, maar ook flexibel in te zetten is.

Beheer het onroerend goed van uzelf of derden

Met behulp van de vastgoed software van Informant Software beheert u heel gemakkelijk het onroerend goed van uzelf of van derden. U legt hierin een database vast waarin u allerlei gegevens kunt vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan informatie over de vastgoedeigenaren, technische details, foto’s en informatie over de huurders. Maar ook het verwerken van bijvoorbeeld automatische incasso’s, betaalopdrachten, dagafschriften en aanmaningen doet u eenvoudig via deze vastgoed software. Doordat alle informatie op een plek is verzameld, heeft u zo een overzichtelijk online omgeving waarmee u uw volledige vastgoedbeheer regelt.

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in de vastgoed software van Informant Software? Bezoek hun website om meer te leren over de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of per e-mail contact opnemen met dit bedrijf. Op de contactpagina vindt u hoe u Informant Software kunt bereiken. De medewerkers zullen u graag te woord staan en vertellen dan ook met alle plezier meer over de mogelijkheden. Wilt u graag tijd besparen op het gebied van vastgoedbeheer? Kies dan voor de vastgoed software van deze specialist en ontdek wat de optimale integratie van uw data voor u kan betekenen. Waar wacht u nog op?

https://www.informant.nl/

{ Comments are closed }

De VPN diensten van Tilaa voor jouw PC

Cenc-computers

Kies je voor Tilaa.com dan weet je zeker dat je voorzien bent van de beste VPN diensten van dit moment. Dankzij onze diensten is het voor jou mogelijk om je PC op een veilige manier in gebruik te kunnen nemen. Wil je er achter komen wat onze VPN service inhoudt en wat de voordelen zijn die je zal ondervinden? Lees dan zeker even goed deze pagina door, we laten het je namelijk allemaal zien!

Wat houdt VPN in bij Tilaa?

Een VPN is een versleutelde verbinding – ook wel “tunnel” genoemd – tussen je computer of mobiel apparaat en het internet. Een VPN wordt door talloze mensen gebruikt om hun online activiteiten te beschermen tegen censuur, snooping en hackers.

Met VPN’s kun je ook nog eens je echte IP-adres wijzigen of verbergen, op die manier kun je overal anoniem browsen. Je VPN zal je beschermen met behulp van end-to-end encryptie, waardoor niemand je persoonlijke gegevens kan zien of in handen kan krijgen. Niet je internetprovider, de overheid of zelfs hackers.

Dit brengt dus met zich mee dat je op een veilige manier je computer in gebruik te nemen. Ook is het mogelijk om bepaalde geo-restricties te omzeilen die op het internet worden opgezet. Je kunt hier op de site nog veel meer informatie vinden die van belang kan zijn bij het maken van een keuze.

Door de verschillende VPN diensten die wij je te bieden hebben is het ook voor jou mogelijk om over de juiste VPN bescherming te beschikken. Heb je vragen over ons als VPN host? Neem dan even contact met ons op, een van onze specialisten zal je zo snel mogelijk verder helpen.

 

 

{ Comments are closed }

Kies jij voor Office 2019?

Cenc-computers

 

Wil je jouw computer op de meest optimale manier in gebruik nemen dan is het natuurlijk wel zo handig om alle bestanden te kunnen openen. Wil je dit doen dan zal je over Microsoft Office moeten beschikken. Met Office 2019 zal ook jij in staat zijn om gebruik te maken van PowerPoint, Word en natuurlijk Excel.

Wil je wat meer te weten komen over de 2019 versie van Office dan is het handig om snel even door te lezen, we laten het je in dit artikel namelijk allemaal zien. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Alles wat je nodig hebt op je PC

Met Office weet je zeker dat je alle functionaliteiten kunt gebruiken die je maar nodig hebt. Het is een enkel pakket waar alles in zit. Dit zijn dus Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Acces en Publisher. Het is door het pakket niet meer nodig om alles los aan te schaffen.

Wanneer je eenmaal de licentie hebt gekocht zal je in staat zijn om al deze programma’s te installeren bij jou op de computer. Het voordeel is ook nog eens dat je over functionaliteiten beschikt die je eerst niet had. Dit is bijvoorbeeld te zien in PowerPoint, bij de 2019 versie heb je hier de speciale Zoom functies. Dit is ook voor alle andere programma’s zo.

Hier op de site ben je aan het juiste adres voor het afsluiten van jouw Office pakket. Neem snel een kijkje om te zien wat voor licentie je voor bij jou op de computer wilt hebben. Door de voordelige prijzen is het voor iedereen mogelijk om vandaag nog de nieuwste Office versie op zijn of haar computer te kunnen installeren. Zo kan je in ieder geval alle bestanden openen die je nodig hebt.

 

{ Comments are closed }

Werk als startende ondernemer samen met een professional aan je website

Cenc-computers

Waarom een website als startende ondernemer?

Als startende ondernemer moet je absoluut een website hebben. In deze digitale wereld kun je je niet meer veroorloven om hierin achter te blijven. Een website zorgt ervoor dat jij goed zichtbaar wordt en dat mensen jouw business kunnen gaan vinden. Daarnaast zorgt een platform als dit voor een solide basis voor jouw online marketing. Zeker als startende ondernemer moet je een realistische blik op de toekomst hebben. Als je investeert in een website voor je startende onderneming zal dit gegarandeerd ten goede komen aan je groei.

Steek boven je concurrentie uit

Tegenwoordig heeft vrijwel elke ondernemer een website. Dit betekent dat er vele concurrenten zijn binnen jouw branche. Als men zoekt op een bepaalde zoekterm, komen er honderden zoekresultaten waarop de zoeker kan klikken. Als je een website hebt zorg je dat jouw startende onderneming kans maakt om hiertussen gevonden te worden. Zet je in op marketing dan zorgt dit dat je website stijgt naar een hogere plek in de zoekmachine. Zo krijg je een voorsprong op je concurrentie.

Zorg voor aantrekkelijke en inspirerende content

Met de juiste content zorg jij ervoor dat je de lezer overtuigt van jouw kunnen. Zorg wel dat je hierbij aanstuurt op het gevoel dat de websitegebruiker krijgt. Deze moet voelen dat hij of zij je dienst of product nodig heeft. Vertel niet wat de goede eigenschappen van je aanbod zijn. Focus in plaats daarvan op wat de meerwaarde van je aanbod is voor de klant. Hoe beter je jouw website hierop inricht hoe groter de kans dat jij als startende ondernemer snel gaat groeien met je bedrijf.

Een website met de juiste techniek

Om verschillende redenen is de juiste techniek op je website erg belangrijk. Om beter vindbaar te worden moet je voldoen aan een aantal regels van Google. Denk bijvoorbeeld aan een duidelijke navigatie en een hoge websitesnelheid. Maar uiteraard moeten bezoekers van de website ook een prettig gebruik ervaren. Moeten zij meer dan een paar seconden wachten tot een pagina is geladen? Dan zullen zij de webpagina waarschijnlijk sneller verlaten. Kunnen zij niet gemakkelijk vinden waarnaar zij op zoek zijn? Ook dan is de kans groot dat een websitebezoeker kiest voor de website van je concurrent.

Vraag om hulp bij de specialist op dit gebied

Als startende ondernemer zelf een website opzetten en onderhouden kan tijdrovend zijn. Wellicht heb je hier helemaal geen tijd voor. Of misschien heb je wel tijd maar nog niet genoeg kennis om dit professioneel op te pakken. Vraag dan hulp aan een specialist. Win bij een partij als deze advies in om je website zelf te bouwen of besteed deze klus aan hen uit. Met de juiste en gerichte hulp van de specialist ga jij als startende ondernemer groeien met je website.

https://www.mijnonlinestart.nl

{ Comments are closed }

Laat uw bedrijf opvallen!

Cenc-computers

Heeft u een bedrijf in Eindhoven en heeft u al een prachtige website? Dan is het zeker belangrijk om deze op te laten vallen. In dé designstad van Nederland zijn ten slotte meer mooie websites. Daarnaast zijn er verschillende manieren om uw doelgroep te bereiken. Al deze manieren samen, vallen onder de term online marketing. Alle trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing veranderen erg snel. Het is daarom ook erg belangrijk dat uw site goed bijgehouden wordt en dat u op de hoogte bent en blijft op het gebied van online marketing. U zou SEO kunnen toepassen, waar een SEO specialist Eindhoven u mee kan helpen.

SEO helpt uw bedrijf verder!

SEO is een van de vele vormen van online marketing, maar tegelijkertijd ook een van de belangrijkste. SEO betekent eigenlijk zoekmachineoptimalisatie. Hoe hoger uw positie op zoekmachines als Google, hoe meer bezoekers er op uw site zullen komen. Dit kan door middel van linkbuilding. Met linkbuilding zorgt u ervoor dat uw website wordt opgebouwd uit externe links. Dit wil zeggen dat er een externe domein naar uw website linkt. In dit geval ziet Google dit als een zogenoemd compliment. Hoe meer complimenten u heeft, hoe belangrijker Google uw website vindt en hoe hoger dus ook uw positie. Externe links zijn dus erg belangrijk voor uw website! Al deze externe links worden ook wel backlinks genoemd.

Een goed linkprofiel is van toegevoegde waarde!

Toch kan Google niet alle links waarderen. Wanneer er namelijk veel links naar uw website leiden die niet goed zijn, ziet Google dit als ‘spammy linkjes’. De kans op een spammy linkproefiel is veel groter als u zelf aan de slag gaat, dan wanneer u een SEO specialist inschakelt. Daarbij heeft u kans om gestraft te worden door Google wanneer u een spammy linkprofiel heeft. Dit doet Google ter voorkoming van spammy linkprofielen. Er zijn genoeg specialisten op het gebied van SEO Eindhoven te vinden die u hierbij kunnen helpen. Naast een goed opgebouwd linkprofiel, is goede content ook erg belangrijk. De informatie op uw website moet namelijk wel interessant zijn, anders zullen uw bezoekers sneller afhaken. Zorg daarom dat u interessante teksten op uw site heeft. Maak daarbij ook zeker gebruik van mooie afbeeldingen en video’s.

Schakel een SEO specialist Eindhoven in!

Linkbuilding kost best wel wat werk, maar het resultaat mag er zeker zijn! Een spammy linkprofiel kunt u voorkomen door een SEO specialist Eindhoven in de armen te nemen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u een goed en professioneel linkprofiel opbouwt. Zij weten precies welke middelen en technieken zij kunnen toepassen en welke voor uw bedrijf niet van toepassing zijn. Zo kun u uw tijd en energie in andere zaken steken. Een SEO specialist Eindhoven kan u uitstekend helpen om op te vallen door middel van linkbuilding.

{ Comments are closed }

Website laten maken?

Wil je een website laten maken? Bewerk alles op jouw website om aan de behoeften van jouw bedrijf te voldoen met slechts een paar klikken. Geen limiet aan je creativiteit.

 • Gebruik gewoon je eigen domeinnaam!
  Promoot uw merk met uw eigen unieke domein. Gebruik het domein dat u al hebt of registreer een nieuw domein bij ons.
 • Wordt gevonden op Google!
  Zichtbaarheid staat centraal. Dankzij onze ingebouwde SEO-tools kunnen uw klanten u zonder problemen online vinden.
 • Betrokken inhoud!
  Betrek bezoekers met verschillende soorten inhoud. Voeg artikelen, video’s, afbeeldingen, formulieren en nog veel meer toe.
 • Website in meerdere talen!
  Maak een versie van uw website voor uw klanten in het buitenland. Een internationaal bedrijf starten is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Website laten maken?

Wanneer je een website wilt laten maken kun je dit op meerder manieren laten doen. Mijn doel was om een eenvoudige tutorial te maken voor particulieren, bedrijfseigenaren, bloggers en iedereen die zich ontmoedigt door het vooruitzicht om hun eigen website te bouwen

Daarom moet je een mooie website laten maken.

Nieuwe website zelf bijhouden

Berichten zijn heel anders dan pagina’s. Als u een blogsectie op uw website hebt, moet u uw bloginhoud op een berichtpagina maken. Deze berichten verschijnen dan op uw blogfeedpagina. Als u op mijn bloglink bovenaan deze pagina klikt, ziet u al mijn bloginhoud in deze feed.

Een bericht maken

Beweeg hiervoor eenvoudig over de Post-link aan de linkerkant van uw WordPress-dashboard en klik vervolgens op “Nieuw toevoegen”. Net als bij het maken van een pagina, ziet u dezelfde lay-out voor teksteditor. Schrijf uw bloginhoud in de grote witte ruimte, voeg de blogtitel toe in het kleinere witte vak bovenaan de pagina.

Een categorie maken voor de blogpost

Wanneer u een blogpost maakt, moet u deze ook in een categorie plaatsen. WordPress geeft je de mogelijkheid om je blogberichten in categorieën te sorteren, wat helpt om je bloginhoud in relevante onderwerpen, onderwerpen en secties te organiseren. Het maakt uw inhoud beter vindbaar voor de gebruiker en voor zoekmachines.

U vindt de metakaders voor categorieën en tags in de rechterkolom van uw WordPress-dashboard, onder het gedeelte ‘Categorieën’.

Webdesign hoort bij een website

Webdesign, dat is de layout en uitstraling van jouw website. In de afgelopen jaren hebben we een goede reputatie opgebouwd voor het bouwen van websites die er geweldig uitzien en zeer gebruiksvriendelijk zijn. Allereerst zijn wij van mening dat een goed ontworpen homepagina een ding van schoonheid is omdat u (eerst) met uw ogen eet!

We hebben hard gewerkt om onze reputatie te bereiken en of we nu werken voor kleine, middelgrote of zelfs grote bedrijven in de VS, we passen dezelfde niveaus van denken, intensieve zorg en aandacht voor detail toe.

We zijn geen vriend met mooi weer. We houden van langdurige samenwerkingsverbanden. en we vechten voor wederzijds succes, elke dag opnieuw! Plezier, vreugde en positieve energie maakt ons anders. Zie ons als uw uitbesteed webteam. Betrouwbaar, betaalbaar en geruststellend, het is prettig om te weten dat er een webdesign expert is die u kunt vertrouwen in de VS. Is het een probleem omdat we in Nederland zitten? Nee! Wij werken flexibel en internationaal. Internet kent geen grenzen.

Samenwerken?

Sinds 12 jaar geleden ontwerpen we websites en helpen we kleine en middelgrote bedrijven met webdesign en websites bouwen en we praten graag met u over uw project.

Om een nauwkeurige offerte voor uw internetproject te ontvangen, laat u uw contactgegevens achter (voor een gratis, vrijblijvend adviesgesprek) en onze vriendelijke en ervaren consultants zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen

https://www.vanstijl.nl/online/website-laten-maken/

{ Comments are closed }

VPN: extra veilig internetten

Heb je ooit gehoord van VPN? Zo niet lees dan vooral verder, want deze tekst legt er alles over uit.

Wat is VPN?

VPN staat voor virtueel particulier netwerk en is eigenlijk een beveiliging voor jouw aparaat. Dit klinkt waarschijnlijk heel onduidelijk, maar ik zal het iets makkelijker uitleggen. Zodra jij jouw smartphone verbind met een wifi netwerk, krijgt jouw smartphone een uniek IP-adres. Via dit IP-adres kunnen verschillende mensen jouw traceren. Dit is niet altijd even veilig en met een VPN beveilig je dus je smartphone, zodat je anoniem en ongestoord gebruik kunt maken van het wifi netwerk

 

Veilig en anoniem internetten

Het zorgt er dus voor dat je veilig en anoniem kunt internetten. Dit is erg belangrijk, vooral voor jouw privacy. Je wilt niet dat hackers bepaalde informatie over jou kunnen krijgen. Ook zorgt het ervoor dat je een bepaalde vrijheid hebt op het internet.

Voordelen

Er zitten een aantal voordelen aan. Zoals al eerder genoemd ben je dus niet traceerbaar en kun je dus niet gehackt worden. Ook zorgt het voor een bepaalde privacy en vrijheid van jouw online media en jouw internet gedrag. Het beveiligt dus alles wat jij online doet. Ook kun je met VPN censuur en blokkades tegen gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan landen zoals China, waarin bepaalde media niet toegestaan is. Ook worden er steeds vaker apps geblokkeerd door scholen. Dit is te omzeilen met VPN.

Nadelen

Er zit één groot nadeel aan VPN. Het zorgt ervoor dat jouw internetsnelheid langzamer wordt. Omdat het alles moet beveiligen gaat het via een andere server. Dit kost tijd en rekenkracht, daardoor zal je internetsnelheid dus langzamer worden. Bij een gratis VPN is dit echter meer merkbaar dan bij betaalde versies.

Over het algemeen kun je dus de conclusie trekken dat een VPN erg handig is. Het beschermt niet alleen jouw virtuele aparten, maar zorgt er ook voor dat je de vrijheid hebt om online te doen wat je zelf wilt. Het is dus een goede bescherming van je wifi netwerk.

{ Comments are closed }

Een game laptop samenstellen?

Cenc-computers

Speel je graag in je vrije tijd games? Niets is er dan zo vervelend dan wanneer de game hapert. Een oplossing is dat je jouw spellen zonder onderbrekingen en haperingen kunt spelen. Voor een zo optimale gebruikservaring is het van groot belang dat je laptop de beste hardware bevat. Om hier zeker van te zijn is het een aanrader om een speciale gaming laptop te kopen. Het is zelfs mogelijk om een gaming laptop samen te stellen, zodat deze helemaal voldoet aan jouw wensen en eisen. Klinkt goed? Wij leggen je precies uit waar dit kan.

Waar moet je opletten als je een gaming laptop wilt samenstellen?

Als je ook graag een gaming laptop wilt samenstellen dan zijn er een aantal belangrijke punten waar je op moet letten. Een gaming laptop staat bekend om de videokaart van hoogwaardige kwaliteit. De videokaart zorgt er namelijk voor dat een game vloeiend loopt en dat de beelden mooi zijn. Daarnaast is ook het geheugen een belangrijk onderdeel voor een gaming laptop. Vaak zijn de spellen grote bestanden waardoor het dus goed is om te kiezen voor een laptop met een groot geheugen.

Ook een gaming laptop kopen?

Het samenstellen van een gaming laptop kan een lastig klusje zijn, vooral als je dit voor de eerste keer doet. Je doet dit natuurlijk niet regelmatig en je wilt natuurlijk wel een aankoop verrichten waar je achter staat. Als je een game laptop wilt samenstellen dan kun je altijd contact opnemen met de specialisten van BTO. Zij staan graag voor je klaar en helpen je bij het maken van een keuze waar je helemaal achterstaat. Heb je dus nog vragen of advies? Dan kun je gerust contact opnemen via de mail of telefoon.

Showroom

Wil je voordat je een aankoop verricht eerst weten hoe de laptops er in het echt uitzien? Dan is het zeker een goed idee om een kijkje te nemen in de showroom in IJsselstein. Hier staan de meeste modellen demo-klaar, waardoor je meteen kunt zien wat je kunt verwachten van jouw nieuwe aankoop. Uiteraard staan er ook experts klaar die je kunnen adviseren bij het samenstellen van een gaming laptop.

https://bto.eu/

{ Comments are closed }