Browsing: Horeca

Vind Indonesische restaurants in Den Haag

Den Haag kent veel verschillende keukens waar je overheerlijk kan eten of eten kan afhalen. Je hebt Arabische, Italiaanse, Chinese, Griekse, maar ook Indonesische restaurants Den Haag. Wat je ook zoekt je kan het in Den Haag wel vinden. In deze blog gaan we iets dieper in op de Indonesische restaurants van den Haag en de overheerlijke gerechten die je er kan krijgen. Bij deze gerechten kan je denken aan soto ayam, gado gado of pittige redang. Als je meer wilt weten over de Indonesische restaurants in Den Haag kan je hieronder verder lezen.

Tri Tunggal

Tri Tunggal is een echte traditioneel Indonesische restaurant en bieden gerechten aan uit verschillende streken van Indonesië. Deze streken bestaan uit Javastreek, Sumatrastreek en de Manado Sulawesi streek. 

The Raffles

The Raffles is net even anders dan je standaard Indonesische restaurant. Je krijgt hier in plaats van een standaard rijstafel, echte culinaire hoogstandjes voorgeschoteld. The Raffles is een tijdloos en chique restaurant, waar ze zich focussen op kwaliteit van de gerechten. The Raffles is zeker een bezoekje waard als je in Den Haag bent!

Waroeng Soeber

Waroeng Soeber bestaat al bijna zestig jaar en is een Indonesische begrip in Den Haag. Waroeng Soeber is gespecialiseerd in de Javaanse keuken en wordt met heel wat passie en liefde gemaakt. Dit Indonesische restaurant laat je proeven en genieten van alles wat de Javaanse keuken te bieden heeft.

Indonesische Restaurants Den Haag

Den haag heeft dus nogal wat Indonesische restaurants te bieden. De bovengenoemde restaurants zijn het bezoeken zeker waard, maar Den Haag heeft nog veel meer te bieden dan alleen deze drie Indonesische restaurants.

https://restoranto.com/indonesische-restaurants-den-haag/

{ Comments are closed }

Barista in huren voor op jouw evenement?

Cenc-computers

Opzoek naar een barista voor op jouw evenement? Onze medewerkers zijn niet alleen goed in het zetten van koffie, maar ook nog eens super gezellig. Ze zijn intern getraind maar hebben van zichzelf altijd al een glimlach bij het uitserveren. Benieuwd hoe het nou allemaal precies zit? Kijk dan snel even op de website van Bar Company.

Hoe goed is onze barista?

Niet alleen hebben wij 1 goede barista, wij hebben alleen maar goede barista’s. Onze medewerkers zijn niet alleen intern getraind maar hebben ook een master class gehad bij onze persoonlijke brander. Geloof je me niet? Bekijk dan vooral het filmpje hier.  Naast de professionaliteit vinden wij het uitserveren misschien nog wel belangrijker. Want wie wordt er nou niet blij van iemand die je een heerlijke verse kop koffie geeft met een grote glimlach? We vinden het dus vooral belangrijk dat de mensen het naar hun zin hebben. Daarnaast leveren we ook zeker een stukje kwaliteit. De bonen zijn speciaal voor ons samengesteld en we nemen professioneel apparatuur mee. Het is ook mogelijk om een volledige bar te huren met een barista. We komen dan lekker op tijd zodat we alles zelf kunnen opbouwen, een verse kop koffie kunnen schenken, daarna bouwen we weer af en rijden we weer naar huis.

De lekkerste koffiebonen

Je leest het inderdaad goed, wij hebben een speciale blend die voor ons en alleen ons is samengesteld. Samen met Brink Coffee Roasters hebben wij een aantal soorten bonen bij elkaar gevoegd om een heerlijke en speciale smaak te creëren. Zo verrast je dus echt je gasten! Ben je nou helemaal overtuigt na dit verhaal? Wacht dan niet en vraag hier een offerte aan.

https://www.barcompany.nl/

{ Comments are closed }