Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Game PC kopen

Het kopen van een nieuwe game pc kan vaak erg spannend zijn. Je wilt immers graag de nieuwste games met het best denkbare beeld spelen. De haarfijne details mogen daarbij niet ontbreken. Onderstaand artikel geeft je meer informatie over het kopen van jouw ultieme nieuwe game pc!

Maak gebruik van optimaal beeld

Optimaal beeld vormt een belangrijk element voor je nieuwe game pc. Het gebruik van een goede videokaart zorgt ervoor dat de beelden soepel in elkaar over lopen. Als je Fortnite, The Sims of Tomb Raider aan het spelen bent wil je uiteraard niet dat het beeld halverwege het gamen stopt of langzaam is. Je bent aan het gamen en wilt daarbij graag een spectaculaire ervaring rijker zijn.

Speel jij graag games zoals: Rainbow Six Extraction, Ark en Battlefield 4? Dan is het grafisch geheugen een belangrijk onderdeel. Een goed grafisch geheugen draagt bij aan een briljante game ervaring. Gelukkig hoef je je over deze technische snufjes totaal geen zorgen te maken. Een game pc kopen bij omiximo betekent dat alle onderdelen tot in de puntjes voor je geregeld zijn, zodat jij je volledig kan richten op het spelen van al je favoriete games!

Bekijk onze unieke behuizing

Omiximo heeft alle expertise in huis om je game ervaring onvergetelijk te maken. Werp een blik op de kleuren én het unieke design van de game cases. Deze voegen net dat beetje extra toe om je game ervaring compleet te maken. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van fantastische RGB LED kleuren. Daarnaast gebruiken we een glasplaat, zodat je alle kleuren tot in detail kunt bewonderen. Ook het formaat is goed te noemen, niet te groot en niet te klein.

Voordelen van een Game PC kopen bij omiximo:

Het kopen van een nieuwe game pc bij omiximo kent veel voordelen. Om dit overzichtelijk voor je te maken te maken, zetten we alle feiten voor je op een rij:

  • Volledig gemonteerd en in detail gecontroleerd.
  • Geoptimaliseerd voor optimale netwerkprestaties
  • Unieke behuizing
  • Voorzien van Windows 10 Pro
  • Ook goed voor dagelijks gebruik met o.a. Adobe en office pakketten
  • 2 jaar garantie
  • Veilig verpakt en verzekerd
  • Kant-en-klaar geleverd en gratis bezorgd binnen 2 werkdagen

Haal jij een game pc met al deze voordelen in huis en speel je binnenkort de nieuwste games? Aarzel niet en neem gerust contact op met de klantenservice van omiximo voor meer informatie. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

https://www.omiximo.nl/game-pc-kopen/