Browsing: Eten en drinken

De cateraar van Amsterdam en omstreken

Woon jij in Amsterdam, Purmerend of Zaandam en ben jij wel eens opzoek naar een cateringsbedrijf? Zoek niet verder… Happie delivery levert catering in Zaandam en de rest van Noord-holland en heeft een uniek bestelsysteem. Nu kan u binnen enkele muisklikken uw catering regelen. Bestelt u voor een bedrijfsmeeting, verjaardagsfeestje of vrijwilligersevenement? Het maakt niet ui. Happie Delivery heeft voor elke gelegenheid een passend menu. Maar ook als u liever geheel uw eigen catering wilt uitkiezen is dat natuurlijk geen enkele probleem voor deze cateraars. Omdat u 7 dagen per week, van 09:00 uur tot 21:00 uur naar deze cateringtoppers kunt bellen, bent u altijd in de mgelijkheid uw wensen tot in deatil te bespreken.

 

 

Mileu bewust cateren!

We kunnen nu wel spreken van een turbulente periode in met betrekking tot het milieu. Broeikasgassen in overvloed, expentionele ontbossing en steeds meer plastic. De meeste mensen dragen hun steentje bij aan verbetering hiervan en Happie doet dat ook. Wij maken uitsluitend gebruik van eerlijk vlees en vis. Onze disposables zijn biologisch afbreekbaar, zodat deze geen beslating vormen voor de natuur en hebben al veel energiebesparende maatregelenen genomen.

 

 

Welke catering in Amsterdam kunt u allemaal bestellen?

Bij Happie is het assortimenet erg groot. Zij hebben lunches, buffetten, borrelhapjes, bbq’s, gehele partycatering en veel, veel meer. Het meest besteld zijn toch wel de buffetten en BBQ’s. Voor de buffet catering in Amsterdam hebben zij diverse stijlen in de aanbieding. Zo kunt u kiezen voor Oosters, Mexicaans, Hollands, Mediteraans of u kunt uw eigen buffet samenstellen. De BBQ is helemaal bijzonder. Kies bij Happie uit diverse vleespakketten of laat de BBQ geheel verzorgen. Onze BBQ komt dan aan met alles salades, stokbrood en sauzen, bouwt het bbq buffet op en steekt de grill aan. Hij zorgt er vervolgens voor dat alle gerechten perfect van de grill afkomen en serveert ze op een top aan uw gasten! Achteraf hoeft natuurlijk niet de afwas voor u te doen, dat doen wij voor uw.

 

 

Wat krijgt u allemaal bij een buffet catering?

 

Een buffet catering in Purmerend levert u veel voordelen op. U kiest het exacte tijdstip van levering en wij komen aan met alle lekkernijen. Wij zetten de gehele buffettafel voor u op en stallen alles uit. U hoeft niets te doen. Als u en uw gasten klaar zijn met het diner kunt u alle spullen weer terug doen in de meegeleverde thermosboxxen en die komen wij dan weer ophalen op het door u gewenste tijdstip. Ook bij het buffet heeft u dus helemaal geen afwas!

 

 

 

https://www.happiedelivery.nl

{ Comments are closed }

Hapjes bestellen Deventer voor catering en partyverhuur

Cenc-computers

Bij ons kunt u hapjes bestellen Deventer voor al uw feesten en cateringklussen. Wanneer u een grote groep mensen van eten wil voorzien, wilt u dit uiteraard met professioneel en goed verzorgd eten doen. Met onze velen ervaring in de catering en de mogelijkheid om iedereen in de omgeving van Deventer te voorzien van eten, helpen we u graag verder. Ga niet zelf uren in de keuken spenderen en laat de catering over aan ons. Wij zullen alles voor u regelen zodat u zelf ook kunt genieten van het feest! 

Bij hapjes bestellen Deventer verlenen we full service

Sinds 2014 kunt u bij Hapjes bestellen Deventer terecht voor de heerlijkste gerechten en schotels met verse ingrediënten. Hierdoor hebben wij de nodige ervaring op gedaan zodat we een goede prijs-kwaliteitsverhouding kunnen vragen. Wij zijn flexibel en luisteren graag naar uw wensen. Doordat wij full service zijn, kunt u bij ons niet alleen voor eten terecht. Zo bieden wij ook diverse partyverhuur zoals partytenten, statafels, biertafels en banken en zelfs buffettafels. 

Of u nu speciale hapjes wil bestellen voor een bedrijfsfeest of fijn vingervoedsel die past bij het soort evenement, door ons brede assortiment van Hapjes bestellen Deventer is er altijd wel iets wat bij u past. Zo bieden wij diverse warme en koude hapjes en salades aan om uw feest in voldoende eten te voorzien. Van bitterballen tot tapas en snijworst met monchou, onze hapjes zullen we gasten zeker smaken. 

Wij verzorgen graag de catering voor uw feesten in de regio. Deze leveren we bij u op locatie, maar is het ook mogelijk om de hapjes zelf bij ons op te halen. Voor een vrijblijvende offerte voor Hapjes bestellen Deventer dient u contact op te nemen via de site. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en zullen er alles aan doen om uw gasten te voorzien van smakelijke hapjes.

Wist u tegenwoordig ook gewoon hapjes, zoals worstenbroodjes, online kunt bestellen? Kijk eens op Brabantse-worstenbroodjes.nl

{ Comments are closed }