Browsing: Entertainment

Jaar horoscoop 2022 voor het sterrenbeeld Ram

Cenc-computers

Je zoektocht naar totale zelfkennis gaat verder volgens je horoscoop 2022. Nog nooit is de impuls om jezelf en je eigen kernwaarden te leren kennen zo groot geweest als nu. Je wilt je eigen waarheid naar buiten brengen, zelfs als dit betekent dat je tegen de stroom in zou gaan. Alles wat uniek en bijzonder aan je is zul je niet langer kunnen ontkennen en verbergen. Dit is het jaar zal een doorbraak voor je kunnen worden, waarin de vele talenten die je hebt tot ontwikkeling zullen kunnen komen.

Maar als iemand met als horoscoop Ram zul je er rekening mee moeten houden dat je dit jaar heel veel hooi op je hoorns zult moeten nemen. En hoewel je heersense planeet Mars het eerste kwartaal van dit jaar retrogade staat in het teken Maagd, zal dit je juist voorstuwen om je als nooit tevoren te kunnen concentreren en alles tot een einde te brengen. Maar let op Ram, want het venijn zit dit jaar echt in de details! Mars beweegt zich niet zo vaak retrogade als andere planeten, maar als dat zo is, dan zul je echt het idee hebben dat iemand keihard op de rem trapt. Maar geen paniek, want dit is juist een periode waarin je een inhaalslag kunt maken en alle losse eindjes weer aan elkaar kan vastknopen en alle onvoltooide zaken die zich in het verleden hebben opgestapeld eindelijk kunt afronden.

En houd Uranus dit jaar in de gaten. Uranus is de planeet van de veranderring en deze zal in juni van dit jaar vierkant komen te staan met Pluto, de planeet van dood en wedergeboorte. Dat kan er voor zorgen dat je er merkt dat de veranderingen die je in 2021 hebt ervaren nog maar kinderspel waren! Deze bijzondere energie kan ervoor zorgen dat er rond de zomer van dit jaar onomkeerbare veranderingen in je leven gaan plaatsvinden. Natuurlijk kunnen verandereingen je uitputten, zeker als je de greep op je verleden en op bepaalde delen van je ego los gaat laten. Hoewel alles naar je hand te zetten zo’n beetje je geboorterecht is, zul je dit jaar er op moeten vertrouwen dat wat je krijgt precies is wat je nodig hebt, ook al is dat het tegengestelde wat jij graag zou willen.

De eclips patronen van 2022 zullen ervoor zorgen dat de veranderingen op bepaalde terreinen in een versnelling terecht komen. Daarij kun je met name denken aan zaken als opleiding, opvoeding en reizen. Als je in het verleden problemen met je naaste familie hebt gehad, dan zal dat de komende 12 maanden de kop weer kunnen opsteken als gevlg van de eclipsen van dit jaar. Jupiter zal tot juni een positief effec hebben op je geldzaken, want vanaf dat moment komt deze planeet in het teken Tweeling. De zonneclips van november in Schorpioen zal een positief effect hebben op je liefdesleven. Daarnaast zal dit ook tot nu toe verborgen interesse in psychologie en metafysische zaken naar voren brengen. Maar het kan ook geldproblemen meer naar voren brengen.

Lees voor je voorspelling voor vandaag ook de daghoroscoop Ram.

{ Comments are closed }

Met de vaste stok op grote brasem

Cenc-computers

Als gemiddelde karpervisser ben je niet blij met het vangen van brasem. De vis geeft nauwelijks sport op de stevige karperhengels en je visnet ruikt erna zeker niet beter door. Het vangen van brasem kan echter een hele leuke sport zijn. Zeker met de vast stok van enkele meters, kan je heel goed gericht op brasem vissen. De kracht die een brasem op deze grotere wateren hebben, is niet te vergelijken met de brasems van bijvoorbeeld kleine afgesloten wateren. De vis moet echt stukken zwemmen om aan eten te komen en zwemt vaak ook met stroming van boten of bij versmallingen. De spieropbouw is hierdoor duidelijk beter dan in stilstaand water. Dit is ook de reden dat er batterijen aan vissers graag deze kanalen opzoeken, om met viskist en vaste stok deze vis te kunnen vangen. Voor wie de viskist niet kent, is het een uit de kluiten gegroeide viskoffer, die ook dienst doet als visstoel. Hiermee heb je alles bij de hand voor de dag vissen in een opslag. 

Om gericht op brasem te kunnen vissen, is het belangrijk om het aas op de bodem aan te bieden. Zeker als de kleine vis erg actief is, is het soms moeilijk om het aas op de bodem te krijgen. Voor die tijd is het aas al gevonden door scholen met voorns en in de strijd om eten is dit al snel opgenomen. Mocht dit te vaak gebeuren, dan is het zaak om met wat zwaarder lood te vissen. Dit zwaardere lood zorgt ervoor dat het aas snel door de waterkolom zakt. Hierdoor hebben de voorns minder tijd om het op te nemen. Ook het gebruik van wat wormen maakt het mogelijk om selectiever op de brasems te vissen, dan bijvoorbeeld casters of maden. 

 

https://www.sportvisgigant.nl/

{ Comments are closed }

Kan je een ballonvaart inplannen in tijden van Corona?

COVID-19 heeft iedereen van ons getroffen en ook de ballonvaart sector. Toch hebben we vandaag goed nieuws mogen ontvangen: vanaf maandag 08 juni mogen wij officieel terug de commerciële ballonvaart inplannen.

Voor 8 juni mochten we ook wel al ballonvaren, maar nog niet commercieel enkel met lesvaarten of solovaarten

Natuurlijk zijn er wel een aantal maatregelen die ons zijn opgelegd. Al onze passagiers moeten verplicht een mondmasker dragen alsook plastieken handschoentjes. Tevens moeten de mensen die meevaren uit dezelfde bubbel komen.

Naast de maatregelen die de overheid ons oplegt, hebben we zelf ook een beslissing genomen: we gaan enkel ballonvaren met groepjes van maximum 8 personen.

Uiteraard staat de veiligheid bij ons op de eerste plaats, daarom ontsmetten wij ook al onze manden voor en na de ballonvaart. U krijgt een uitgebreide briefing waarin we je alle facetten van een ballonvaart haar fijn uitleggen. In al onze manden geven wij al onze passagiers tevens voldoende ruimte.

Uiteraard geven wij onze passagiers ook de mogelijkheid om eventueel een ballonvaart in te plannen op een latere datum.

Luchtballon manden

Wij hebben tal van ballonmanden, wij hebben manden voor 4, 6, 8 en 12 personen. Wij gaan momenteel al onze manden gebruiken. De mand voor 12 personen gaan we wel maar gebruiken voor een maximum van 8 personen.

Heb je zelf ook nog vragen over ballonvaren in tijden van COVID twijfel niet en geef ons een seintje.

Hoe gaat een ballonvlucht in zijn werk?

Ballonvaren is een prachtige ervaring. Wij laten al onze passagiers genieten van een ballonvlucht van minimum 1 uur. Indien je op onze website boekt heb je 2 mogelijkheden; ballonvaren boven de regio die je zelf wenst of een ballonvlucht cadeaubon.

Indien je een cadeaubon bestelt  sturen wij deze op via de post of via mail, afhankelijk wat je zelf wenst. De geldigheid van de cadeaubon is 1 jaar.

Je kan naast een los vliegticket ook een privé ballonvaart boeken. Hier zal je alleen in de mand zitten samen met de piloot. Dit zijn voorlopig de enige ballonvlucht die toegestaan zijn tijdens corona.

Na boeking van je vlucht kan je ons altijd contacteren om een datum af te spreken.

 

https://www.cair-ballonvaart.be

{ Comments are closed }

Verjaardag

Ben je zelf bijna jarig of organiseer je een verjaardag voor een vriendin, je partner, kinderen of familie en wil je iets anders dan anders? Evenementenbureau Evenses heeft allemaal leuke en originele ideeën, die je bijvoorbeeld als verrassing kan regelen. Je hebt niet alleen een heel bijzonder cadeau, het feestje wordt daardoor nog leuker. 

Kinderfeestje

Soms is het leuk om je partner of kind of wie dan ook te verrassen of zijn of haar verjaardag, misschien omdat het een kroonjaar is, of gewoon omdat dat leuk is. Voor kinderen zijn er verschillende soorten clowns, goochelaars, maar je zou ook een fotograaf kunnen inhuren die je dochters op haar partijtje met al haar vriendinnen een dag model laat voelen. Er is van alles mogelijk. 

Een volwassen persoon in het zonnetje zetten

Wil je een volwassen persoon op zijn verjaardag in het zonnetje zetten, dan zou je eraan kunnen denken om een artiest te vragen om zijn lievelingsliedje (of jullie liedje samen) te komen zingen. Of een fotograaf laten komen die deze bijzondere dag of avond vastlegt en een bijzondere familiefoto maakt die je in een mooie lijst doet. 

Informatie

Vind je het leuk om voor jezelf of iemand anders een bijzondere verjaardag te organiseren om deze dag of avond extra speciaal te maken en heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we willen je dolgraag helpen.

{ Comments are closed }