Browsing: Energie

Inbraakpreventie voor bedrijven

Cenc-computers

Je kostbaarste bezit is je leven. Daarna komen de levens van de mensen die je liefhebt. Daarna komt je idee, je denkkracht en je concepten. Als je een eigen bedrijf hebt, is de diefstal van jouw idee, concept of plan verschrikkelijk. Je hebt zo lang en hard ergens voor gewerkt, en dat alleen maar om het in het niets te zien te verdwijnen. Dat moet natuurlijk voorkomen worden en gelukkig zijn wij van Groenwegen specialist op het gebied van elektrotechniek, beveiligingen en telecom. Sinds 1981 leveren en installeren van beveiligingssystemen die uw leven veiliger maken. Zo maken wij samen de kans op diefstal zo klein als maar mogelijk. In dit artikel geven wij tips voor de beste bedrijfsbeveiliging.

 

Allereerst moet je natuurlijk een inbraakalarm aan schaffen, op deze manier kan niemand ongemerkt uw bedrijf binnensluipen. Bij Groenewegen Delft hebben we een zeer uitgebreide  collectie van inbraakalarmen die vanzelfsprekend leehnavasor allemaal voldoen aan de kwaliteitseisen geïnstalleerd en zijn storingsvrij. Zo kan je met een gerust hart ’s avonds naar huis gaan zonder je zorgen hoeven te maken om de veiligheid van je bedrijf en idee.

 

Hiernaast is het ook van groot belang om een goed overzicht te hebben van hoeveel sleutels er zijn en wie allemaal een sleutels heeft. Zorg ervoor dat je medewerkers te vertrouwen zijn en geef zo weinig mogelijk mensen een sleutel. Zorg er ook voor dat een enkele sleutel niet op alle sloten kan. Wij van Groenewegen kunnen u helpen om dit zo slim mogelijk aan te pakken. Bovendien is het het meest veilig om anti inbraakstrips bij de ingangen te plaatsen, zo kunnen dieven die een sleutel hebben toch moeilijk naar binnen. Ook kunt u beveiligers inhuren die uw pand dag en nacht bewaken.

 

Dus, aarzel niet en neem contact met ons op. Voor vragen, tips of opmerkingen staan wij graag voor u klaar.

https://www.groenewegendelft.nl/

{ Comments are closed }

Onderhoud noodstroomaggregaat

Cenc-computers

Een noodstroomaggregaat: wat is dat?

Een noodstroomaggregaat heeft absoluut periodiek onderhoud nodig om te kunnen garanderen dat alles blijft functioneren. Maar eerst: wat is een noodstroomaggregaat eigenlijk? De gankelijke afkorting voor dit apparaat is NSA. Dit is een apparaat dat fungeert als stroomtoevoer. Het is voor verschillende doeleinden inzetbaar, zoals tijdens een festival op een weiland of als backup voor wanneer de stroom binnen een ziekenhuis uitvalt. Een generator draagt dus veel verantwoordelijkheid. Onderhoud aan jouw noodstroomaggregaat mag dus niet ontbreken.

Is onderhoud voor mijn noodstroomaggregaat nodig?

Een noodstroomaggregaat doet dienst als stroompunt als er op dat moment op die plek geen beschikking is over een regulier stroomnetwerk. Je moet er te allen tijde op kunnen vertrouwen dat deze zijn werk honderd procent correct doet. In sommige situaties kan deze namelijk levens redden. Ook bij minder bedreigende situaties kan een aggregaat de oplossing zijn voor een groot probleem. Van belang is dus dat jij zorgt dat het werk continu kan doorgaan door middel van een NSA. Onderhoud hieraan is dus zeer belangrijk.

Hoe zorg ik voor dat onderhoud?

Op een bepaald moment moet je kijken of je NSA nog voldoende naar behoren werkt. Als je een aggregaat koopt dan moet je weten dat er vaak een jaarlijkse inspectie verplicht is om uit te voeren. Daarnaast is het verstandig om zelf ook maandelijks een controle uit te voeren over je aggregaat. Je kunt dit doen door te kijken naar visuele aspecten. Zie je bijvoorbeeld een lekkage of hoor je een vreemd geluid?

Proefdraaien is een goede methode

Proefdraaien is ook een slimme zet als het gaat om het controleren van je noodstroomaggregaat. Er zijn twee soorten proefdraaien. Zo kun je onbelast proefdraaien en belast proefdraaien. In het eerstgenoemde voorbeeld kijk je naar het feit of de NSA aanslaat en of de motor stabiel blijft draaien. Ga je vervolgens belast proefdraaien, dan kun je direct zien op je aggregaat het beoogde vermogen ook constant kan leveren. Let daarbij op dat bij onbelast proefdraaien de brandstof slechts deels wordt verbrandt. Hierdoor ontstaat snel roetvorming, wat niet goed is voor de aggregaat.

Een specialist kan je helpen

Uiteraard kun je alles zelf checken, maar als je niet zeker weet hoe dit moet kun je het beste samenwerken met een deskundige op dit gebied. Deze kan jou adviseren over de beste manieren waarop jij je noodstroomaggregaat kunt onderhouden.

https://www.bredenoord.com/nl/kennis/onderhoud-noodstroomaggregaat-nsa/

{ Comments are closed }