Browsing: Electronica en Computers

Beveilig uw terrein met een professionele cameramast

Cenc-computers

Wilt u een goede beveiliging van de hoogste kwaliteit voor uw terrein? Met een cameramast van Europmast B.V. haalt u uitstekende kwaliteit in huis en zorgt u voor beveiliging en bewaking van diverse terreinen. U heeft de keuze uit vaste of kantelbare cameramasten. Door gebruik te maken van een van deze cameramasten beveiligt u eenvoudig één of meerdere terreinen. Met een cameramast van Europmast B.V. kunt u diverse terreinen bewaken en beveiligen:

 • Bedrijventerreinen
 • Parkeerplaatsen
 • Particuliere terreinen
 • Diverse openbare terreinen
 • Winkelcentra

Gebruiksvriendelijke cameramast van hoogwaardige kwaliteit

Bij Europmast B.V. koopt u degelijke thermisch verzinkte cameramasten. Deze cameramasten kunnen direct gebruikt worden. U monteert gemakkelijk camera’s van diverse merken of andere apparatuur aan de mast. U heeft geen team nodig om de mast om te klappen, dit kan door één persoon gedaan worden. Zowel de vaste als de kantelbare masten zijn verkrijgbaar in diverse maten. De lengte van de mast is afhankelijk van het terrein dat u wilt beveiligen. U kunt kiezen voor een mast van twee, vier, zes, acht, tien en twaalf meter. Voor de veiligheid van uw terrein is goede verlichting ook van groot belang. Bij Europmast B.V. kunt u een lichtplan op maat laten maken. In combinatie met goede cameramasten bent u dan verzekerd van een goede beveiliging.

Een uitgebreide service bij deze ervaren specialist

Wanneer u cameramasten bij Europmast B.V. aanschaft, kunt u ervan uit gaan dat u goede kwaliteit geleverd krijgt. Deze organisatie heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van cameramasten. Omdat geen enkel object hetzelfde is, levert deze organisatie altijd maatwerk. De specialisten van deze organisatie denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen. Bij iedere cameramast kunt u diverse accessoires bestellen. Denkt u hierbij aan accessoires als inklimbeveiliging, stabilisatieplaten en camera opzetstukken. Heeft u speciale wensen, vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u gemakkelijk contact met de specialisten van deze organisatie opnemen. Ook kunt u eenvoudig een offerte opvragen.

https://europmast.nl/

{ Comments are closed }

Alles wat je moet weten over de MacBook Air 2017!

De MacBook Air 2017, is een van Apple’s meest verkochte MacBooks van afgelopen twee jaar. Bij vele bedrijven kun je nog steeds deze laptop kopen. Lees in dit artikel waarom deze MacBook Air zo’n fijn apparaat is om te kopen en gebruiken. Wanneer je twijfelt om een MacBook te kopen, kun je door middel van het lezen van deze guide, beter ontdekken naar welke Mac of ander merk laptop jouw voorkeur zal gaan.

Waarvoor te gebruiken?

Een MacBook Air 2017 is voorzien van een intel core 5e generatie processor, waarbij de kracht van de processor binnen de i5 categorie valt. Doorgaans betekent dit dat je prima en eenvoudig kunt internetten, tekstverwerken en e-mails lezen en versturen. Ook krachtige programma’s kunnen worden gedraaid op deze MacBook. Alleen is de processor niet zodanig sterk dat je hiermee een snelle snelheid kan verwachten. Deze processor is er niet voor gemaakt om elke dag de meest intensieve programma’s te draaien. Wanneer je veel gamed of grafische rekenkracht nodig hebt, kun je hierdoor beter voor een MacBook Pro kiezen. Echter zal het voor vele mensen zo zijn dat deze laptop meer dan ruim voldoende voldoet voor de dagelijkse werkzaamheden. Zoals het bekijken van een leuke serie of multi tab internetten.

Hoeveel kost een MacBook Air 2017?

Op moment van schrijven kost de MacBook Air 2017 €899 bij de meeste aanbieders. De Amac is hierbij 50 euro duurder dan de andere verkopers. Het is ook mogelijk om een refurbished exemplaar te kopen, de prijs hiervan ligt zo rond de €849.

In welke modellen verkrijgbaar?

De MacBook Air 2017 is verkrijgbaar in een variant met i5 processor en i7 processor. Wanneer je vel rekenkracht nodig hebt, maar niet veel grafische kracht, kun je hierdoor beter kiezen voor een i7 processor. Voor licht gebruik van de laptop, zoals internetten en series kijken, heb je ruim voldoende aan een i5 processor.

De verschillende kleuren

De MacBook Air 2017 is alleen verkrijgbaar in het oude vertrouwde Space Gray. Waar je het 2018 model nu ook in het goud en roze kunt krijgen, is de 2017 editie alleen verkrijgbaar in het grijs.

Hoeveel opslaggeheugen heb ik nodig?

Er zijn drie opslaggroottes te koop bij deze Apple laptop. Namelijk in de groottes 128GB, 256GB en 512GB. Het licht eraan hoe je de laptop wil gebruiken of je juist een grote of kleine SSD schijf nodig hebt. Wanneer je veel zelf wil opslaan, kies je voor een SSD (solid state drive van 512 GB). Wanneer je de cloud service van Apple, iCloud veel gaat gebruiken, kies dan voor de laptop met de kleinste ssd. Hier kun je dan eenvoudig geld mee besparen.

Heel fijn toetsenbord

Het toetsenbord van dit model wordt geroemd ten opzichte van de MacBook Air 2018. De toetsen van dit device zijn niet stuk te krijgen en typen heerlijk weg.

De langdurige accu

Wat superfijn is aan dit apparaat is dat het beschikt over een uitstekende accu. De accu gaat maar liefst 12 uur mee. Hierdoor hoef je je oplader niet vaak mee te nemen wanneer je ergens naar toe gaat en een presentatie geeft.

Voordelen van refurbished

Een MacBook Air 2017 refurbished is een goed en goedkoop alternatief ten opzichte van een nieuwe laptop. Je bespaart al gauw €50 op de nieuwprijs en krijgt tevens twee jaar garantie! Daarnaast kun je nog meer voordeel krijgen op een laptop die net even een krasje heeft. Als je je daar niet aan stoort, loopt het verschil al gauw €100 tot €150 op met de nieuwprijs. Een ander voordeel van deze MacBook Air 2017 als refurbished kopen is dat de laptop op meer dan 50 punten verkopen is getest en gecontroleerd voordat deze in de verkoop is gegaan. Hoe Apple dat doet bij nieuwe modellen in de fabriek, wordt veelal automatisch gedaan, waardoor een defect eerder over het hoofd kan worden gezien.

{ Comments are closed }

Slimme IT oplossingen voor de zakelijke markt

Als bedrijf wil u slimme IT oplossingen inzetten om uw medewerkers te voorzien van adequate devices en software, waardoor een basis kan worden gelegd om effectief en efficiënt te werken. Het kost doorgaans veel tijd om alle ict diensten volledig zelf te verzorgen als u een middelgroot tot groot bedrijf bent geworden. Wij zien dan ook vaak dat it diensten worden uitbesteed. In dit artikel zullen wij ingaan op de mogelijkheden in het uitbesteden van ICT diensten die er zijn. Er is tegenwoordig veel mogelijk. Van IT advies en consultancy, techniek en configuratie, cloud diensten en DAAS (device as a service). Wilt u de bomen door het bos zien en uitvinden wat voor u een fijne IT oplossing zou zijn? Lees dan vooral verder.

Ongeacht de sector waarvoor u werkt

Het maakt verder niet uit voor in welke sector u werkt. De IT oplossingen zijn tegenwoordig zeer customisable of zelfs in zijn geheel ingericht op uw sector. Er zijn slimme IT oplossingen voor in de zorg, bouw, maakindustrie, onderwijs en het zakelijk bedrijfsleven. Wat u nodig heeft aan ICT diensten hangt uiteraard af van uw bedrijfsvoering en de sector waar u in werkt. Afhankelijk van uw wensen en bedrijfsprocessen, kan het nodig zijn om aanvullende ICT diensten te ontwikkelen. Zodat uw medewerkers nog effectiever kunnen (samen)werken.

Welke IT diensten zijn er allemaal?

Er zijn heel veel verschillende ICT diensten waarmee uw ICT partner u zou kunnen ondersteunen en bijstaan. Van volledige oplossingen tot losse IT dienstverlening. Wij zullen eerst ingaan op de losse diensten die er allemaal zijn.

ICT diensten

 • Reparatie en onderhoud (zowel hardware als softwarematig)
 • Garantie
 • Servicedesk on-demand/ dienstverlening
 • On-site support
 • IT structuur ontwerp (technisch ontwerp)
 • IT Projectmanagement
 • Advies over hardware-aankoop
 • Device as as service (DAAS)
 • Cloud diensten
 • Device management
 • Advies bij server migraties en verhuizingen

Reparaties en onderhoud, evenals de servicedesk vormen een kern van de diensten bij het uitbesteden van ICT diensten. Dit zijn zaken die ten alle tijden nodig zult hebben. De hardware en software van uw computers wordt dan goed onderhouden, zodat uw medewerkers veilig en effectief kunnen blijven doorwerken op de hardware die is aangekocht. De servicedesk is ontzettend handig wanneer uw medewerkers tegen problemen aanlopen. Deze hoeft u dan niet zelf op te lossen. De meeste IT problemen lossen zichzelf snel op wanneer u schakelt met iemand die er veel verstand van heeft. Zonder ICT medewerker heeft u elke keer een stuk meer tijd nodig om uit te vinden wat het probleem is en hoe dit kan worden opgelost.

De meerwaarde voor bedrijven van totale IT oplossingen zoals DAAS (device as a service)

Device as a service (DaaS) is een totaaloplossing voor het uitbesteden van uw IT- apparatuur en service die daaromtrent nodig zal zijn. U hoeft zich daarbij helemaal niet meer na te denken over welke apparaten u dient te kopen, wat het onderhoud hier voor dient plaats te vinden. Erg gemakkelijk wanneer u geen omkijken wil hebben naar uw IT apparatuur. Een DaaS oplossing houdt ook in dat wanneer uw hardware aan vervanging toe is, deze wordt vervangen en datamatig veilig wordt afgevoerd. Zodat er geen beschermde data in de handen kan komen van een kwaadwillende.  En daarnaast zal er hardware voor u worden voorbereid en geïnstalleerd.

Voordelen van een DaaS-oplossing zijn is dat je gemakkelijk een het aantal devices kunt opschalen of verminderen. Zo betaalt u alleen voor het aantal devices dat u afneemt en slingert er geen ongebruikte hardware rond binnen uw bedrijf. Als u zelf IT-personeel in dienst heeft, kunnen zij zich volledig bezig houden met de techniek die binnen uw bedrijf van essentieel belang is en niet randzaken zoals laptops installeren. Bekijk ook eens deze website voor meer informatie over een DaaS oplossing.

https://neg-itsolutions.nl

{ Comments are closed }

Toegangscontrolesystemen geven u meer inzicht

Cenc-computers

Naast het geven van meer veiligheid, geven toegangscontrolesystemen u ook meer inzicht in uw bedrijf. Zo is er de mogelijkheid dat er wordt opgeslagen hoelang uw medewerkers allen aanwezig zijn. Dat maakt het gemakkelijk om de gewerkte uren bij te houden en te controleren of iedereen op de juiste plaats aanwezig is. Maar het voornaamste is natuurlijk het garanderen van de bedrijfsbeveiliging. U wilt geen ongenode gasten in uw bedrijf hebben. Als u een groot bedrijf heeft, kan het lastig zijn om dit te controleren. Een toegangscontrolesysteem is in veel gevallen dan ook noodzakelijk. Daarbij is het van belang dat dit systeem voldoet aan de laatste ontwikkelingen.

Verschillende mogelijkheden van toegangscontrolesystemen

Voor uw bedrijf zijn er verschillende methodes om een toegangscontrole uit te voeren. Er is bijvoorbeeld de optie om met toegangspassen en codes te werken. Het komt echter nogal eens voor dat een toegangspas kwijtraakt of een dagje thuis blijft liggen. Ook codes werken niet altijd even goed, medewerkers kunnen deze vergeten of ze kunnen achterhaald worden door mensen die kwaadwillen. Een fijne manier van bedrijfsbeveiliging is een toegangscontrolesysteem wat werkt met biometrie. Door middel van de vingerafdruk, kunnen de bevoegde mensen gemakkelijk het bedrijf of verschillende ruimtes betreden. Hierdoor hoeft u niet te werken met passen, codes of andere toegangsmiddelen.

Ontdek de specialist op het gebied van biometrie

EasySecure is een internationaal bedrijf wat zich focust op systemen op basis van biometrie. Door hun grote kennis op dit gebied kunt u hier terecht met al uw vragen over biometrie en de toepassingen hiervan. Combineer toegangscontrolesystemen bijvoorbeeld met tijd-, aanwezigheid- of projectregistratie. U heeft daarbij de mogelijkheid alle gegevens in de cloud op te slaan, zodat deze vanaf verschillende locaties gemakkelijk te benaderen zijn. Bij EasySecure kunt u terecht voor een veilige en betrouwbare bedrijfsbeveiliging. Houdt uw bedrijf veilig en bekijk de verschillende toegangscontrolesystemen voor uw bedrijf.

{ Comments are closed }

Kentico CMS voor een integrale marktbenadering

Cenc-computers

Met Kentico CMS is uw bedrijf in staat om op het juiste moment via meerdere applicaties en platformen een eenduidige boodschap te versturen. Wilt u precies weten hoe uw doelgroep reageert op uitingen en hoe diverse applicaties elkaar aanvullen? Dan kunt u dit CMS eveneens gebruiken in combinatie met API Management. Middels API krijgt u vanuit alle richtingen relevante data over het gedrag van uw klanten op alle mogelijke platformen. Door beide systemen te implementeren zijn steeds meer bedrijven in staat gebleken de klant doeltreffender dan ooit te bereiken.

Waar staat Kentico CMS concreet voor?

Is uw bedrijf actief in de e-commerce en afhankelijk van content én veelzijdige online marketing? Dan kunt u niet meer zonder een all-in CMS-systeem. Kentico CMS brengt alle platformen en applicaties binnen uw bedrijf samen en zorgt er zo voor dat contentmanagement sneller en effectiever werkt. Niet meer afzonderlijk van elkaar, maar een integrale boodschap precies op de juiste manier via al uw applicaties bij de doelgroep afleveren. Door effectief API Management toe te passen komt u er eveneens achter waar uw klanten gevoelig voor zijn, welke paden zij volgen op uw applicatie en hoe die data zich verhouden ten opzichte van de conversie. Wilt u e-commerce ook tot een succes maken? Dan is Kentico CMS bij Datacon een interessante kans die uw bedrijf verder kan brengen.

API Management: belangrijke klantinformatie binnen handbereik

Iedere applicatie waarbij u API Management toepast, kan u helpen om optimalisatie mogelijk te maken. Optimalisatie in conversie op elke mogelijke manier; in bezoekers, in verkoop en meer. Met API krijgt u gedetailleerde gegevens over de klant, waar deze zich mee bezighoudt, waar uw platform zich in weet te onderscheiden en waar klanten de website weer verlaten. Het API Management systeem is eenvoudig te implementeren en geeft u direct meer mogelijkheden om van tijd tot tijd optimalisatie te realiseren. Door Kentico CMS hieraan te koppelen, kunt u op meerdere applicaties tegelijkertijd de conversie een impuls geven. Kentico CMS én API Management; het is doeltreffend, biedt een complete oplossing en geeft uw onderneming tal van mogelijkheden om e-commerce optimaal te laten functioneren.

{ Comments are closed }

Het netwerkbeheer uitbesteden voor optimaal beheer

Cenc-computers

Het netwerkbeheer uitbesteden van je bedrijf, instelling of gemeente is een stap die je zeker eens moet overwegen. Het betekent niet alleen dat je er zelf veel minder werk aan hebt, maar ook dat je kostbare data altijd goed wordt beheerd en bewaard. Bij het netwerkbeheer uitbesteden hoort namelijk in de meeste gevallen het maken van regelmatige back-ups van de data op het netwerk. Zo raak je geen gegevens van klanten meer kwijt of belangrijke financiële informatie. Maar er zijn meer redenen waarom het netwerkbeheer uitbesteden een goed idee is.

Bescherm je bedrijf tegen datalekken

Het netwerkbeheer uitbesteden betekent ook dat de netwerkbeheerder met enige regelmaat controleert of je systeem nog veilig is. Dit gebeurt aan de hand van speciale veiligheidschecks, soms uitgevoerd door een ethisch hacker. Die probeert dan of hij in het systeem kan komen om daar vertrouwelijke informatie buit te maken. Als dit lukt moet de netwerkbeheerder aan de slag om het data lek zo snel mogelijk te dichten. Als de test slaagt dan is je systeem dus optimaal beveiligd en kun je er met een gerust hart gebruik van maken.

Een betrouwbaar bedrijf voor netwerkbeheer voor bedrijven

Het waarborgen van een betrouwbaar systeem is voor ieder bedrijf van groot belang. Maar het netwerkbeheer uitbesteden is voor veel ondernemers een grote stap. Het beheer over vertrouwelijke bedrijfsgegevens uit handen geven doe je immers niet zomaar. Maar als je kiest voor Nemesys dan weet je zeker dat jouw gevoelige informatie in goede handen is. Bij Nemesys werken ervaren systeembeheerders die precies weten hoe ze met de data en systemen van hun klanten moeten omgaan. Wil je dus gebruikmaken van deskundig netwerkbeheer, neem dan zeker eens contact op voor meer informatie. Je kunt via het contactformulier op de website ook direct een offerte op maat aanvragen.

https://www.nemesys.nl

{ Comments are closed }

Welke Gaming muis moet je kiezen?

Cenc-computers

Wanneer je op zoek bent naar de beste gaming muis dan merk je al snel dat het aanbod enorm is. Heb je geinvesteerd in een goede computer die geschikt is voor gaming dan is de muis natuurlijk een balngrijk onderdeel van je spel plezier. Een goede gaming muis is echt wel belangrijk en daarom is de juiste keuze belangrijk. In dit artikel zullen we helpen je een advies te geven voor een goede gaming muis.

Waar moet je nu op letten bij de aanschaf van een gaming muis?

Er zijn verschillende soorten gaming muizen maar het eerste waar je op moet letten zijn de knoppen die op een muis aanwezig zijn. Gaming muizen moeten de mogelijkheid hebben om in het spel bepaalde handelingen snel uit te kunnen voeren en hiervoor zijn zogenaamde sneltoetsen erg belangrijk. Een goede gaming muis heeft voldoende mogelijkheden om deze in te programmeren. Ook profielinstellingen voor verschillende profielen die tijdens het spelen van een game worden gewisseld kunnen aan deze knoppen worden toegewezen. De muis moet ook eenvoudig aanpasbaar zijn voor de zogenaamde lift-off afstand. Deze afstand bepaald hoe snel deze wordt losgelaten en voor sommige games is dit echt belangrijk om softwarematig te kunnen aanpassen. Het gewicht van een muis is bepalend voor het spelen van je games. Zorg ervoor dat je een muis aanschaft waar je het gewicht kan aanpassen door gewichtjes waardoor het spelgevoel kan worden aangepast. De gevoeligheid wordt aangeduidt in DPI en geeft aan hoe snel de muisaanwijzer over het scherm beweegt. Een goede gaming muis heeft een breed bereik. De Polling Rate is overigens ook een belangrijke waarde en ligt bij veel gaming muizen tissen de 200 en 1250 HZ

Waar kun je goede gaming muizen kopen?

Er zijn verschillende online winkels waar je de beste gaming muizen kunt bestellen maar wellicht is het wel goed om eerst te bekijken welke muis je het beste kunt aanschaffen. Bij 10Monsters.nl vindt ja altijd een actueel aanbod van de best getest gaming muizen. Handig dus als je nog niet precies weet welke gaming muis je nu moet gaan kiezen.

 

{ Comments are closed }

Op zoek naar een nieuwe laptop?

Cenc-computers

Hoewel sommigen van ons het, het liefst zo lang mogelijk uitstellen, is het eens in de zoveel jaar echt nodig: het aanschaffen van een nieuwe laptop. Bij het kiezen van een nieuwe laptop komt veel kijken, want wat wil je precies en wat heb je nodig? HP Elitebook helpt je dan verder, deze serie van laptops biedt voor iedereen wat wils. Lees snel verder om jouw HP Elitebook te kiezen.

 

De schermgrootte

Allereerst is het belangrijk om te bedenken waar je de laptop voor nodig hebt. Ga je er veel verslagen op schrijven of neem je hem alleen mee naar school of je werk voor aantekeningen? Wanneer je er veel op gaat typen is een groter scherm, zoals dat van de HP Elitebook 850 G5, handig, dit is namelijk een 15.6 inch scherm. Neem je de laptop vaak mee, dan is een wat compactere laptop met een kleiner scherm fijner, je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor de kleinere versie van deze Elitebook.

 

Het geheugen

Ook erg belangrijk bij de aanschaf van een computer: het geheugen. Je wil uiteraard genoeg ruimte hebben, maar een laptop met teveel geheugen, waar je nooit gebruik zal gaan maken, is ook een beetje overbodig. Bedenk van tevoren hoeveel geheugen je ongeveer nodig zal hebben en neem dat als richtlijn. Weet je niet goed hoeveel geheugen je gaat gebruiken? Vraag dan om advies.

 

Touchscreen

Waar eerder geen enkele laptop dit had, zijn er inmiddels veel meer laptops met de mogelijkheid van touchscreen. Ook in de HP-Elitebookserie zijn er een aantal touchscreen laptops. Dit is vooral erg handig wanneer je met veel verschillende schermen werkt, zo klik je gemakkelijk heen en weer tussen de verschillende openstaande schermen.

 

Waar schaf ik deze aan?

Heb je een laptop gevonden die bij je past of wil je juist nog verder kijken naar de andere mogelijkheden? Bij ICT-store vind je een uitgebreid aanbod laptops, waaronder de HP Elitebook-serie.

Zoals dat altijd het geval is met een laptop, zijn ook de HP Elitebooks prijzig. Je kunt het echter zelf zo duur maken als je wil.

https://www.ict-store.nl

{ Comments are closed }

Beste grafische kaarten 2019: De beste AMD en Nvidia GPU’s voor 1080p en 4K gaming

Cenc-computers

Beste grafische kaarten 2019 – Volledige vergelijking

Na enkele uren onderzoek onder een dertigtal modellen hebben we de 5 beste grafische kaarten van het moment geselecteerd.

Naar onze mening biedt de Nvidia GeForce RTX 2070 Super Ventus OC de beste prijs-kwaliteitverhouding. Met een Turing architectuur en Ray Tracing technologie, biedt het u snelheid en realisme, terwijl het de warmte van uw machine onder controle houdt.

Waarom ons vertrouwen?

De redactie van Selectos besteedt duizenden uren aan het onderzoeken, analyseren en vergelijken van producten om de producten te vinden die de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Geen van onze artikelen worden gesponsord. Soms ontvangen wij een commissie wanneer u een product koopt via onze links, waardoor wij ons werk kunnen financieren en tegelijkertijd volledig onpartijdig blijven. Leer er meer over.

 Hoe hebben we onze keuze gemaakt?

Een grafische kaart is een essentieel hulpmiddel voor gamers of grafisch ontwerpers die op zoek zijn naar een betrouwbare weergave van de werkelijkheid of een eerlijke weergave van beelden. Maar het aantal bestaande modellen kan tot verwarring leiden.

Dus, hier zijn enkele punten om rekening mee te houden om de ideale grafische kaart te vinden:

Resolutie: De prestaties zijn afhankelijk van de resolutie van uw scherm. Bij het afspelen met een 4K-resolutie is de frequentie van de grafische kaart dus langzamer dan bij een lagere resolutie. Voor een 4K-display is daarom een 4K-compatibele grafische kaart nodig. Alle in deze vergelijking zijn effectief in Full HD, maar sommige zijn minder effectief in 4K. Het geheugen is ook belangrijk. Hoe meer je spelletjes speelt die veeleisend zijn in termen van resolutie, hoe belangrijker het moet zijn.

 • Frequentie: Het aantal MHz bepaalt de rekensnelheid van de chip (of GPU). Chips worden vaak verbeterd om een hogere frequentie te produceren en zo betere prestaties te verkrijgen. Ook de architectuur zal in dit element een rol spelen.
 • Aansluiting: er zijn verschillende soorten poorten op de markt (HDMI, DP, DVI en VGA). Een grafische kaart moet altijd een van deze poorten hebben, maar de rest van de uitgangen moet ook in gedachten worden gehouden als u een meervoudige monitorconfiguratie wilt. De ideale oplossing is het gebruik van een DisplayPort. Controleer ook de compatibiliteit met uw monitor (grootte en interface). Houd er rekening mee dat er varianten zijn (daarom zullen we de connectoren beschrijven die overeenkomen met de productkoppeling).
 • Het koelsysteem: dit wordt gebruikt om het apparaat te koelen om oververhitting te voorkomen. Er zijn twee soorten van hen. De Blower (turbine) werkt als een blower die warme lucht uit de plaat blaast, maar heeft het nadeel dat hij meer lawaai maakt, en is vaak minder efficiënt. Het andere systeem op basis van één of meer axiaalventilatoren is over het algemeen efficiënter en stiller.
 • Energieverbruik: dit bepaalt welk voedsel u nodig heeft. Uitgedrukt in Watts, zal een krachtigere grafische kaart over het algemeen meer energie verbruiken en vice versa. Merk ook op dat het tijdens spelsessies meer verbruikt dan voor traditioneel gebruik.

Na een eerste zoektocht onder een dertigtal modellen, realiseerden we ons al snel dat twee fabrikanten zich onderscheiden en de markt monopoliseren. Dit zijn AMD en Nvidia.

Vervolgens hebben we een diepgaander onderzoek gedaan naar de grafische kaarten die we het interessantst vonden, met name dankzij de opmerkingen van internetgebruikers en specialisten uit verschillende delen van de wereld.

Zo hebben we onze selectie gemaakt van de 5 beste grafische kaarten van het moment die op de markt beschikbaar zijn.

De beste goedkope grafische kaarten

Onder de 300 €, zijn er basismodellen die niet erg efficiënt zijn in 4K, maar bevredigende prestaties bieden in Full HD.

In deze sectie hebben we twee videokaarten gevonden die zich onderscheiden door hun stille werking.

https://tevredenconsument.nl/elektronica/beste-grafische-kaarten-2019/

{ Comments are closed }

Schakelaars online kopen

Cenc-computers

Op zoek naar zekeringen voor voertuigen? Je kan ze hier vinden!

Is het nodig om je voertuig af te zekeren, dan kan je hier een groot assortiment aan zekeringen vinden voor voertuigen. Het is erg belangrijk dat er gezekerd wordt, anders kan het zo zijn dat er een brand ontstaat of beschadigingen aan elektrische componenten. Lees hier alles over zekeringen voor voertuigen!

 

Wat is een zekering?

Een zekering komt veel voor in voertuigen en elektrische apparaten. Het is een onderdeel die de bedrading van de elektrische installaties beschermt tegen schade door te hoge stroom. Een zekering zorgt er dus voor dat wanneer er te hoge stroom door de stroomkring loopt, de stroomkring wordt onderbroken. Doordat de zekering dit doet, kan er ergens anders geen warmte meer ontstaan en kan er uiteindelijk geen brand ontstaan.

 

Verschillende soorten zekeringen voor voertuigen

Er zijn veel verschillende soorten zekeringen. Zekeringen zijn er dan ook voor veel verschillende voertuigen, denk hierbij aan: auto, vrachtwagen, boot, tractor, motor en ga zo nog maar even door. Doordat een zekering voor verschillende voertuigen is, zijn er dus ook nog verschillende zekeringen. Er zijn bijvoorbeeld micro zekeringen, mini zekeringen, midi zekeringen, standaard zekeringen en maxi zekeringen. Maar wat je ook kan vinden bij Genius Electrics is een ANL zekering, mega zekering en cube zekering. Het is dus belangrijk om goed uit te zoeken welke zekering je nodig hebt en deze uiteindelijk te gebruiken.

 

Koop je zekeringen bij Genius Electrics

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte zekering voor een bepaald voertuig, dan kan je deze hier zeker vinden. Er is een groot assortiment aan verschillende zekeringen en dit zorgt ervoor dat je bijna nooit misgrijpt.

 

Wanneer je wat online hebt besteld bij Genius Electrics, krijg je het zo snel mogelijk thuis gestuurd. Je hoeft dus niet lang te wachten op je produten.

 

https://www.genius-electrics.nl/product-categorie/schakelaars/

{ Comments are closed }