Browsing: Electronica en Computers

Bekijk de diensten van deze telefoonwinkel in Nijmegen

Als u een nieuwe telefoon nodig heeft, of als uw telefoon gerepareerd moet worden, dan is het aan te raden om GSM Shop Zainab, dé telefoonwinkel in Nijmegen, te bezoeken. U maakt hier gebruik van verschillende diensten. U kunt hier namelijk terecht voor het kopen van diverse elektrische apparaten, maar vooral voor het laten repareren van uw toestel. Het maakt niet uit wat het probleem is aan uw telefoon, de experts hier lossen het graag voor u op.

Ontdek de snelle service van deze specialist

De goede service bij het repareren van uw toestel, of de aankoop van een nieuwe, is niet de enige reden voor een bezoekje van deze telefoonwinkel in Nijmegen. U profiteert hier namelijk ook nog eens van een ontzettend snelle service. Als u langsgaat voor een reparatie, dan maakt het niet uit wat er aan de hand is, men lost alles voor u op. Is uw scherm kapot na een val, of klopt er iets niet in de techniek van uw toestel, waardoor u steeds foutmeldingen krijgt? Of is uw batterij steeds leeg? U bent altijd van harte welkom in deze telefoonwinkel in Nijmegen, waar ze u op een vakkundige manier helpen.

Ga langs in deze telefoonwinkel

Wilt u weten welke diensten de experts van deze telefoonwinkel in Nijmegen u kunnen leveren? Ga dan langs bij deze winkel, die net buiten het Nijmeegse centrum gevestigd is. U krijgt dan de beste service en kunt kiezen uit de nieuwste telefoons van de beste merken. U heeft dus veel te kiezen, maar gelukkig voorzien de ervaren experts u graag van persoonlijk advies, waarbij ze uitgaan van uw wensen en behoeften aangaande de telefoon. Zo wordt u een telefoon met dual-sim aangeraden als u vaak in het buitenland verblijft, zodat u een lokale sim-kaart erin kunt doen, zonder uw Nederlandse simkaart te verwijderen.

https://www.gsmshopzainab.nl/

{ Comments are closed }

Ga voor wind-up statieven van deze betrouwbare leverancier

Cenc-computers

Als u werkzaam bent in de entertainmentindustrie en u werkt regelmatig met audio-, video- en lichtapparatuur, dan weet u als geen ander hoe prettig het is om fijne wind-up statieven te hebben. Hiermee takelt u eenvoudig en snel diverse trussen omhoog, bijvoorbeeld voor de opbouw van een podium. Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren leverancier van goede wind-up statieven? Vele bedrijven in de industrie zijn tevreden over de producten en diensten van Wytec Trade. Hier vindt u namelijk enkel statieven van de allerbeste kwaliteit van hoogstaande merken. U schaft deze statieven bovendien altijd voor een gunstige prijs aan. Dat is toch precies waar u naar op zoek bent?

Kwalitatief hoogwaardige statieven met uitstekende eigenschappen

Wytec Trade heeft drie soorten wind-up statieven in hun aanbod, namelijk:

  • Showtec Basic 2800 Wind-up
  • Showtec Pro 3500 Wind-up stand
  • Showtec Basic 3800 Wind-up

Alle statieven zijn erg eenvoudig op te draaien tot een hoogte van 2,8, 3,5 of 3,8 meter. De kortste hoogte waarop u dit statief kunt draaien, is 1,5 meter. U profiteert daarnaast van statieven die volledig kabelvrij zijn. Geen last meer van draden waarover u kunt struikelen en 100% zicht op de vloer, dus! Elk statief is zeer stabiel en daarom uitermate betrouwbaar. Deze specialist voegt enkel statieven aan het assortiment toe die voldoen aan de TUV- en GS-eisen. U maakt dus gebruik van producten die uitvoerig van te voren zijn getest en vervolgens zijn goedgekeurd.

Plaats uw bestelling direct online

Heeft u het wind-up statief gevonden dat voldoet aan uw wensen en eisen? Bestel deze dan eenvoudig in de webshop. Bestellen gaat heel gemakkelijk en u ontvangt uw pakket snel op het gekozen adres. Vindt u het prettig om advies te ontvangen voordat u een keuze maakt? Neem dan contact op met de vriendelijke en deskundige medewerkers. Als echte kenners kunnen zij u veel vertellen over de verschillende wind-up statieven en u van passend advies voorzien.

https://www.wytec.nl/

{ Comments are closed }

De 5 voordelen van headset coaching in een productieomgeving

Cenc-computers

Draadloze headsets industrie worden steeds vaker gebruikt om personeel op te leiden in productieomgevingen. Vóór de Corona-crisis konden een trainer en een cursist dicht bij elkaar staan. Door de aan te houden afstand van 1,5 meter is dit helaas niet meer mogelijk. Door gebruik te maken van een draadloos duplex communicatiesysteem kan de trainer de trainee handsfree instructies geven via een headset.

In deze blog bespreken we de voordelen van het gebruik van headsets tijdens trainingen, in een ruimte met veel omgevingsgeluid, zoals een productieomgeving.

De voordelen:

Het is Coronaproof. Met plantour headsets is het eenvoudig om op 1,5 meter verantwoord te communiceren, ook als er veel omgevingsgeluid is in de productieomgeving door bijvoorbeeld machines. De draadloze communicatie via de headsets zorgt ervoor dat de trainer en trainee veilig en op gepaste afstand kunnen communiceren.

Coaching ‘in’ het moment.

Als trainer kun je de trainee ‘in’ het moment coachen, waardoor de leercurve van de trainee sneller gaat. De trainee kan dan de feedback die je geeft direct in de praktijk oefenen en toepassen.

Professionalisering van de training.

In een omgeving met veel ruis is heldere communicatie niet vanzelfsprekend. Tijdens de training van personeel kan het dan ook erg vervelend zijn als je niet goed met elkaar kunt communiceren en zelfs kunt schreeuwen. Dit kost veel tijd en staat een goede instructie van het personeel in de weg. Met een headset kan een trainer de cursist snel, duidelijk en direct coachen, zonder te hoeven schreeuwen. Dat werkt voor beiden heel goed.

Effectief evalueren.

Belangrijke leerpunten worden tijdens de training in de productieomgeving via de headsets direct door de trainer en trainee besproken en worden daardoor niet vergeten.

Goede samenwerking.

Als meerdere trainees betrokken zijn bij de groepscommunicatie, voor de uitvoering van een taak of proces, kan de trainer direct observeren hoe een team reageert op situaties en hoe ze communiceren. Hij kan dan analyseren wat er verbeterd kan worden. Het blijkt ook dat training met headsets een trainee sneller vertrouwen geeft in de taak of het proces. Hij weet dat er iemand meekijkt en meeluistert via de headsets en kan hem/haar direct feedback geven.

Voorwaarden goed gebruik headsets

Voordat je in een productieomgeving met een groep besluit om met een draadloos communicatiesysteem te gaan werken, is het belangrijk om met elkaar afspraken te maken over hoe je met elkaar communiceert. Wat zeg je wel en wat zeg je niet? En gebruik je bepaalde ‘trefwoorden’?

Denk vooraf goed na over het bovenstaande, want dat komt de samenwerking en duidelijkheid in de communicatie ten goede.

{ Comments are closed }

Wat zijn precies Refurbished laptops en waar moet je op letten?

Als je een laptop wilt aanschaffen kan je nog wel eens schrikken van de enorm hoge prijzen. Je kan de prijs al snel drukken door te kiezen voor refurbished laptops of een tweedehands laptop. Wat is het verschil? Is dat betrouwbaar? Waar moet je op letten?

Wat is een refurbished laptop en een tweede kans laptop

Refurbished laptops is een term die gebruikt wordt bij laptops die eigenlijk een tweedehands laptop zijn. Refurbished is geen beschermde term dus hier vallen veel laptops onder. Zo is een laptop die uit de verpakking is gehaald maar nooit gebruikt net zo goed refurbished als een laptop die 3 maanden intensief is gebruikt. Een tweedenkans laptop is een laptop die eigenlijk nooit is gebruikt. Winkels verkopen deze producten dan niet meer als nieuw maar in feite zijn deze dat wel.

Zijn refurbished laptops betrouwbaar?

In principe zijn alle refurbished laptops betrouwbaar. Vaak zijn ze door ervaren mensen gecontroleerd en weer gebruiksklaar gemaakt. Het is in feite een kwestie van een betrouwbare verkoper.

Wat zijn je wensen

Voordat je een refurbished laptop koopt is het handig als je al weet wat je wil. Wat moet de laptop kunnen, welke grafische kaart moet erin zitten en hoeveel geheugen moet de laptop hebben. Dit scheelt een hoop teleurstelling als je de verkeerde laptop koopt.

Vraag naar de staat van de laptop en controleer de betrouwbaarheid van de verkoper

Het is handig als je voor de aanschaf eerst vraagt naar de staat van het product en laat dit op papier zetten. Daarnaast moet je altijd de betrouwbaarheid van de verkoper controleren. Kijk goed naar de reviews. Soms haal je de bedrijven met nep reviews er gemakkelijk tussenuit. Bijvoorbeeld allemaal reviews uit één dorp of geen enkel klein negatief berichtje.

Controleer de prijs

Voordat je de laptop aanschaft is het ook handig om te kijken wat dezelfde laptop in de winkel kost waar deze als nieuw wordt verkocht. Vergelijk de prijs van de refurbished laptop hiermee.

Check op garantie

Het allerbelangrijkste aan het kopen van een tweedehands laptop of een refurbished laptop is de garantie die je op het product krijgt. Hoe lang een bepaald product meegaat is bij een refurbished laptop moeilijk te bepalen. Het apparaat is immers opgeknapt. Vergelijk verschillende aanbieders en kies de langste garantietermijn om teleurstellingen te voorkomen.

Een laptop is een stuk goedkoper als je hem tweedehands koopt. De staat van de tweedehands laptop kan echter heel erg verschillen. Om teleurstellingen te voorkomen wordt het aangeraden om te letten op de verkoper, wat de precieze prijs is, wat jij verwacht en goed op garantie te letten.

{ Comments are closed }

Laat uw archief digitaliseren en stel het centraal beschikbaar

Elk bedrijf krijgt te maken met digitalisering. Het biedt ook veel voordelen. Het kost ook veel tijd om een compleet archief te digitaliseren. Zoekt u een efficiënte manier om uw archief te scannen en digitaliseren? Zorg dan dat u de hulp van een specialist als GMS inschakelt. Zoals gezegd levert dit veel voordelen op, zoals een efficiencyslag voor uw organisatie. Het archief is namelijk centraal beschikbaar. Het maakt dan niet meer uit waar uw medewerkers werken. Ze hebben altijd en overal toegang tot dit centrale archief. Natuurlijk geldt dit alleen voor de daartoe geautoriseerde medewerkers. Bovendien is het veilig voor brand en andere aantastingen van documenten. Dan hebben we het nog niet eens over de ruimtebesparing die het oplevert, als u uw archief laat scannen en digitaliseren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wilt u uw archief laten scannen en digitaliseren door GMS? Dan doorlopen ze met u een aantal stappen. Allereerst zullen ze uw archief inventariseren en uw wensen en eisen bespreken. Specialisten geven input vanuit hun eigen discipline. Daarna wordt er een projectplan opgesteld. Uiteraard in overleg met de opdrachtgever. Gaat u hiermee akkoord? Dan gaan ze aan de slag met de digitalisering van uw archief. Met steekproeven of een een-op-een controle voeren ze de controleprocedure uit om fouten te voorkomen. Als het archief is overgezet, worden de gedigitaliseerde bestanden volgens uw wensen bewerkt en gerapporteerd.

Kies altijd voor een betrouwbare partner

Kiest u ervoor om uw archief te laten scannen en digitaliseren? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een betrouwbare partner. Niet alleen maatwerk is van belang, maar er kunnen ook gevoelige documenten gedigitaliseerd worden. Betrouwbaarheid is dan een belangrijke voorwaarde. GMS weet dit als geen ander en voldoet aan de wettelijke eisen. U weet zeker dat uw digitaal archief juridisch geldig is en dat we het op een veilige manier doen. Wilt u weten wat GMS voor u kan betekenen? Neem dan eens contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken.

https://gmsnl.com/

{ Comments are closed }

Uw telefoon ter reparatie bij een professional in omgeving Rijswijk

U gebruikt uw telefoon dagelijks, waarschijnlijk meerdere uren per dag, en daarom is er niets zo vervelend als deze mankementen vertoont. Of u nu een barst in uw scherm heeft of u kunt bepaalde knoppen ineens niet meer gebruiken; een kapotte telefoon belemmert u in het dagelijks leven. Het is daarom van belang dat u deze zo snel mogelijk laat repareren. Komt u uit de omgeving van Rijswijk en bent u op zoek naar een expert die de reparatie van uw telefoon snel en vakkundig uitvoert? Ontdek dan wat GSMFixZone uit Voorburg voor u kan betekenen.

Reparatie van verschillende telefoonmerken

Deze specialist uit Voorburg, nabij Rijswijk, kan de reparatie van vrijwel elk merk telefoon op zich nemen. U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor het repareren van:

  • Toestellen van Apple
  • Toestellen van de G-serie, Mate-serie, Nexus-serie en P-serie van Huawei
  • Toestellen van de Galaxy A-, Galaxy J-, Galaxy S- en Note-serie van Samsung (plus tablets)
  • Toestellen van de complete Xperia-serie van Sony

Profiteer van uitstekende service

GSMFixZone staat bekend om de uitstekende servicevoorwaarden die ze bieden aan hun klanten. Zo ontvangt u altijd garantie op uw gerepareerde telefoon (met uitzondering van waterschade), rekent u op een snelle reparatie, blijft al de data van uw telefoon behouden en wordt u vriendelijk en snel geholpen. Bovendien vraagt deze specialist zeer vriendelijke prijzen voor hun diensten en zijn ze goedkoper dan concurrenten. Genoeg redenen om uw telefoon ter reparatie bij deze professional uit Voorburg, nabij Rijswijk, te brengen!

Laat uw telefoon repareren in de winkel in Voorburg

Breng uw telefoon ter reparatie in Rijswijk, om precies te zijn bij GSMFixZone in Voorburg, en gebruik uw telefoon binnen de kortste keren weer als vanouds. U kunt met of zonder afspraak binnenlopen in de winkel en wordt vervolgens snel en vakkundig geholpen. Heeft u vragen voordat u besluit om langs te komen? Neem dan eenvoudig contact op met de vriendelijke en deskundige specialisten. Zij staan klaar om u van meer informatie te voorzien.

{ Comments are closed }

Bij deze webshop slaag je zeker voor een goede refurbished iPhone

Cenc-computers

Zoek je een goede refurbished iPhone? Ga dan eens naar de webshop van fonu.nl. Deze webshop is namelijk gespecialiseerd in refurbished smartphones. Ze weten precies waar ze op moeten letten om ervoor te zorgen dat de telefoon uitstekend functioneert. Voordat de gebruikte smartphones in de verkoop gaan, worden ze aan een strenge keuring onderworpen. Hierbij worden de telefoons grondig nagekeken en waar nodig gerepareerd. Vervolgens worden ze professioneel gereinigd. Pas dan worden de smartphones verkocht in de webshop. Hierdoor weet je zeker dat je een exemplaar koopt dat er zo goed als nieuw uitziet, perfect functioneert en nog jaren meegaat.

Kies uit verschillende smartphones met elk twee jaar garantie

Naar wat voor refurbished iPhone ben je op zoek? In het ruime aanbod van fonu.nl vind je het zeker. Je hebt in deze webshop namelijk de keuze uit verschillende modellen, kleuren en opslagcapaciteiten. Welke telefoon je hierbij ook kiest, je ontvangt altijd twee jaar garantie op je aankoop. Deze is onder andere van toepassing op het scherm, de speakers en de bel- en oplaad-functionaliteit. Hierdoor weet je zeker dat je nog een tijd vooruit kunt met je nieuwe telefoon. Twee jaar garantie is zelfs meer dan je bij sommige nieuwe telefoons ontvangt!

Profteer van uitstekende service bij problemen met je refurbished telefoon

Doet zich onverhoopt een probleem op met de refurbished iPhone die je bij fonu.nl hebt gekocht? Dan verlenen ze uitstekende service. Je kunt de telefoon dan namelijk kosteloos naar het bedrijf terugsturen voor reparatie. Deze reparatie wordt vervolgens in twee à drie werkdagen uitgevoerd. Kunnen ze binnen deze tijd het probleem niet voor je oplossen? Dan sturen ze een nieuwe refurbished telefoon op. Hierdoor hoef je nooit lang op je telefoon te wachten en dat is wel zo prettig. Kies daarom voor uitstekende kwaliteit en service en bestel je refurbished iPhone bij fonu.nl!

https://www.fonu.nl/

{ Comments are closed }

Huis-automatiseringssysteem componenten

Cenc-computers

Terwijl sommige domoticasystemen hubs vereisen, maken sommige mobiele toepassingen rechtstreeks verbinding met een router, die rechtstreeks verbinding maakt met een IoT-apparaat. Natuurlijk is het beter als er geen hub is, want dat is gewoon een extra kostenpost bovenop de kosten van het IoT-apparaat zelf.

Afstandsbediening

Het kenmerk van domotica is bediening op afstand, via een mobiele applicatie of via een stemassistent.

Mobiele applicatie: Met de mobiele applicatie kunnen gebruikers hun apparaten in real-time bedienen, of het nu gaat om het uitschakelen van de buitenverlichting of het openen van de garagedeur voor een buurman. De app is ook de plek waar gebruikers schema’s kunnen instellen, scènes en groepen van IoT-apparaten kunnen aanmaken en apparaatinstellingen kunnen aanpassen, zoals de perfecte kleur blauw voor de verlichting in de woonkamer. De meeste van de IoT-apparaten die we hebben beoordeeld, hebben apps voor Android- en iOS-apparaten, waardoor ze compatibel zijn met de meeste mobiele apparaten en tablets.
Spraakassistenten: Als domotica de sundae is, denk dan aan spraakassistenten als de kers op de top. Met spraakassistenten kunt u apparaten met uw stem bedienen, of het nu gaat om het uitschakelen van een beveiligingssysteem terwijl u de voordeur binnenloopt, het tonen van de beelden van uw videodeurbel op uw Echo Show-apparaat of het instellen van een timer op een slimme luidspreker terwijl u uw handen vol heeft met kookgerei. De meeste IoT-apparaten werken met een van de drie spraakassistenten: Alexa, Google Assistant en Siri.

Cloud computing met domotica

In plaats van domotica-systemen te baseren op een speciaal IP-adres of een high-end computer, zijn veel systemen gebaseerd op een cloud, die zowel betaalbaarder als gebruiksvriendelijker is.4 De Nest-camera’s hebben bijvoorbeeld geen sleuven voor micro-SD-kaarten, waarmee beelden lokaal zouden kunnen worden opgeslagen. In plaats daarvan worden alle opgenomen beelden automatisch geüpload naar een cloud-server, die alleen toegankelijk is via een Nest Aware-abonnement, zoals beschreven op onze Nest-prijzenpagina. In het algemeen is cloud computing ongelooflijk populair op het internet, dus IoT-apparaten zijn geen uitzondering.

Besturingsprotocollen
De manier waarop ICT-apparaten verbinding maken met het internet en met elkaar is hun besturingsprotocol; als IoT-apparaten mensen zijn, beschouw het protocol dan als hun gemeenschappelijke talen. Net als op aarde zijn er een paar verschillende talen, of protocollen, die apparaten kunnen spreken, waaronder:

WiFi: WiFi is veruit het meest voorkomende besturingsprotocol; het betekent dat uw IoT-apparaat gebruik zal maken van het reguliere internet dat door uw internetprovider wordt geleverd. Hoewel dit geen extra hub vereist, kan het uw websurfsnelheid vertragen, vooral als u een ton van verschillende IoT-apparaten tegelijk hebt ingesteld.
Z-Wave: Wil je niet knoeien met de WiFi van je huis? Z-Wave is een draadloze technologie die niet interfereert met uw WiFi; in plaats daarvan werkt het op laag vermogen op 908.42 Mhz in de VS en Canada.5
ZigBee: Vergelijkbaar met Z-Wave, ZigBee is een mesh-netwerk en een universele taal die IoT-apparaten laat communiceren.
Thread: Thread is een ander low-power, wireless mesh networking protocol gebaseerd op een IP-adres open standaard; het laat IoT-apparaten verbinding maken met elkaar en de cloud.
Bluetooth: Tot slot is Bluetooth een andere mesh-technologie waarmee mensen IoT-apparaten kunnen bedienen en controleren en systemen kunnen automatiseren.
Voor de meeste mensen zullen apparaten met een WiFi-verbinding voldoende zijn, maar voor meer geavanceerde slimme huizen wilt u misschien overschakelen op een mesh-netwerk zoals Z-Wave of ZigBee.

https://denko.nl/domotica/

{ Comments are closed }

Videoconferencing maakt vergaderen op iedere locatie mogelijk

Wordt er in uw organisatie dagelijks lang en veel vergaderd? Dan is de kans groot dat dit gebeurt op de klassieke manier en dat iedereen nog met pen en papier rond de tafel gaat zitten. Gelukkig maakte technologie de laatste jaren veel mogelijk en is vergaderen met video via het internet immens populair geworden. Videocommunicatie wordt ook wel videoconferencing genoemd en is dé manier om online een vergadering te organiseren met mensen die zich niet allemaal op dezelfde locatie bevinden. InAVate, dé specialist in audiovisuele oplossing voor in presentatie- en vergaderruimtes, weet hier alles van en staat u hier graag in bij.

Handig en kostenbesparend

Videoconferencing is enorm handig én u bespaart hier veel tijd en geld mee. Uw medewerkers hoeven zich bijvoorbeeld niet langer te verplaatsen en kunnen probleemloos van thuis uit of vanop een andere locatie (bijvoorbeeld in het buitenland) deelnemen aan de vergadering. De tijd die u uitspaart, kan gespendeerd worden aan andere taken en hierdoor stijgt ook de productiviteit van uw medewerkers. Videoconferencing maakt het ook mogelijk om beroep te doen op andere collega’s, ook als die niet aanwezig zijn. Bovendien kunt u met conferencing via video ook nauw contact houden met uw klanten, wat uw klantrelatie ten goede komt. Tijdens een conference call is het zelfs mogelijk om live het scherm van diegene die presenteert mee te volgen; u krijgt dus zeker alle nodige informatie mee. Online vergaderen is natuurlijk ook beter voor het milieu. Uw CO2-uitstoot verkleint, waarvoor u als bedrijf verantwoordelijk bent. Met andere woorden: conferencing via video past perfect binnen het geheel van maatschappelijk verantwoord ondernemen, een gegeven dat voor veel bedrijven enorm belangrijk is!

Neem snel contact op met deze specialist

Denkt u dat het tijd is om videoconferencing te introduceren in uw organisatie, maar krijgt u hier graag eerst nog een extra woordje uitleg over? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met de deskundige medewerkers van InAVate. U kunt dan meteen al uw vragen stellen en geniet van persoonlijk en professioneel advies op maat. Tevens kunt u ook het contactformulier invullen, deze specialisten schakelen dan zo snel mogelijk naar u terug.

https://www.inavate.nl/

{ Comments are closed }

Wat moet je doen als je toetsenbord niets meer doet?

Als het toetsenbord van uw computer niet werkt, zijn er een paar dingen die u kunt doen – sommige relatief gemakkelijk, andere ingewikkelder. Maar hoe tijdrovend een oplossing ook is, het probleem zal uiteindelijk toch verholpen worden. Of u moet betalen om het voor elkaar te krijgen, kan afhangen van hoe snel u actie onderneemt.

Computer opnieuw opstarten

Wanneer u PC-problemen hebt, is dit het eerste wat u moet proberen voordat u problemen gaat oplossen. Start uw computer gewoon opnieuw op en misschien kunt u de problemen die u met uw toetsenbord ondervindt, verhelpen.

Het goede nieuws: u hoeft niet te betalen voor een nieuwe computer of toetsenbord. Om uw Windows 10 machine opnieuw op te starten, opent u gewoon het menu linksonderin, of druk op de Windows toets. Klik daar op Aan/uit en selecteer Opnieuw opstarten. Als u problemen hebt met uw muis en touchpad, houdt u de aan/uit-knop van uw computer een paar seconden ingedrukt. Op dat moment zal het apparaat uitschakelen.

Hardware probleem

Om een hardwareprobleem op te lossen, is het eerste wat u moet doen uw toetsenbord schoonmaken. Zet eerst de computer  uit en haal de stekker uit het stopcontact om veiligheidsredenen. Houdt vervolgens uw toetsenbord op zijn kop en schud er voorzichtig mee. Hopelijk maakt dit het vuil los dat zich onder uw toetsenbord heeft opgehoopt. U kunt natuurlijk ook proberen om het vuil of stof er tussen uit te blazen.

Als het apparaat nog steeds niet start, kan het zijn dat de batterij oververhit is geraakt. Het is een goed idee om de batterij te verwijderen en dan de stekker in het stopcontact te steken om het apparaat weer aan te zetten. Probeer eerst de batterij uit uw laptop te verwijderen en hem dan in te pluggen om hem weer aan te zetten. Soms kan dit eventuele problemen met de batterij zelf omzeilen, wat vooral nuttig is als de batterij oververhit is geraakt.

Bronnen gebruikt voor dit artikel:

{ Comments are closed }