Browsing: Electronica en Computers

Wat zijn de beste tips voor het kopen van een laptop?

 

Je bent misschien op zoek naar een nieuwe computer. Je kunt dan misschien wel een aantal tips gebruiken, zodat jij echt de computer koopt die bij je past. Daarom staan hier de 10 beste tips voor het kopen van een computer voor je geschreven. Als je op zoek bent naar een computer, heb je misschien al opgemerkt dat er veel keuze is in merken maar ook vormen tot formaten. Kun jij tussen al die laptops nog de juiste laptop vinden? Grote kans dat je daar wel een beetje hulp bij kan gebruiken. Precies, daarom kies je met onze 10 tips altijd de beste computer uit. Die past bij waarvoor jij de computer gaat gebruiken. Maar ook zorgt dat je niet te veel zal betalen voor een computer. Ga jij aan de slag met onze top 10 tips voor het kopen van een nieuwe laptop

 

 

1. Welk besturingssysteem wil je gaan gebruiken?

Het besturingssysteem is voor een groot deel bepalend wat je op een computer kunt doen. Veruit de meeste computer draaien op windows. Maar je kunt ook kiezen voor een Apple computer of Linux, een gratis opensource besturingssysteem. Welk besturingssysteem je kiest is afhankelijk van de applicaties die je wilt uitvoeren. Zo kunnen op een windows computer geen Apple applicaties worden uitgevoerd. Dat is dus goed om te weten.

2. Hoeveel intern werkgeheugen heb je nodig?

Een gemiddelde computer heeft doorgaans rond de 8 GB werkgeheugen. Dit is ruim genoeg voor taken als tekstverwerker, internetten of e-mail. Maar als jij op een computer echt zware taken wilt doen als video of fotobewerking kun je het beste kiezen voor meer werkgeheugen. Het werkgeheugen zorgt namelijk dat applicaties soepel werken. Wanneer je te weinig geheugen hebt kun je bij het uitvoeren van verschillende applicaties in de problemen komen.

3. Welke processor is het beste?

Je hebt de keuze uit veel verschillende processoren. De meest snelle processoren zijn de Intel core I7 of i9 processors. Deze bieden wanneer het nodig is meer rekenkracht. Daarmee ben je ook als het even nodig is verzekerd van voldoende rekenkracht. Wanneer je een processor wilt die zuiniger is kun je kijken naar een AMD processor. Deze zijn heel erg betrouwbaar, energiezuiniger maar ook relatief snel.

4. Hoe kies je de geschikte opslag voor gegevens?

Er zijn op dit moment twee soorten opslag. De oudere harde schijf die op dit moment ruimte bieden tot ruim 2 TB (2000 GB) opslag. Maar ook de supersnelle Solide State Drives waarmee een computer binnen enkele seconden is opgeslagen. Daarmee maak je een computer dus ook gelijk een stuk sneller. Want ook applicaties die wilt uitvoeren draaien sneller. Wil je het beste van beide? Dan kun je kiezen voor een gecombineerde opslag. Waarbij al de applicaties zoals als het besturingssysteem op de snelle harde schijf staan, waarbij de andere opslag vooral zal worden gebruikt voor gegevens opslag.

5. Is de grafische kaart sterk genoeg?

Wanneer je voornamelijk basistaken wilt uitvoeren. Waaronder het verwerken van een tekst of het schrijven van een e-mail dan wel internet vallen. Dan heb je voldoende aan een basis grafische kaart. Maar als je echt aan de slag wil met games of video bewerking, dan is het verstandiger om voor een grafische kaart van Nvidia Geforce te kiezen. Dankzij een sterke grafische kaart kun je ook zwaardere games spelen op een computer. Of het bewerken van foto en video bestanden probleemloos uitvoeren.

6. Hoe groot mag de computerkast zijn?

Er zijn veel soorten computerkasten te koop. Wanneer je er door de tijd zelf iets aan wil toevoegen, bijvoorbeeld een harde schijf is een grotere computerkast die deze ruimte bied verstandig. Maar als je daar geen behoefte aan hebt kun je ook kiezen voor een kleiner model. Een kleiner model kun je gemakkelijker naast je beeldscherm of zelfs onder het bureau plaatsen.

7. Hoeveel geluid maakt de computer?

Sommige computers maken veel geluid. Het is goed om hierop te letten bij de aankoop van een nieuwe computer. Als je een game computer koopt kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om te werken met een andere soort koeling dan alleen luchtkoeling. Deze werkt doorgaans veel stiller. Het geproduceerde geluid (door koeling) is veelal afhankelijk van welke koelmethode de computer die je kiest heeft. Voor stillere koeling moet je denken aan waterkoeling.

8. Kun je zelf upgraden?

Je kunt lang niet elke computer upgraden, je moet hier bij de aankoop echt wel rekening mee houden als dat een belangrijk onderdeel van je keuze is. Je kunt dit voornamelijk zien aan het formaat van de computer. Een grotere computer kun je doorgaans zelf gemakkelijker upgraden door de aanwezigheid van de ruimte die het systeem je biedt. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een extra harde schijf of het vergroten van werkgeheugen.

9. Welk merk kun je het beste kiezen?

Er zijn veel verschillende merken te koop als je op zoek bent naar een computer. Welk merk je kiest hangt vaak af van voor welk gebruik je de computer nodig hebt. De Acer is doorgaans een merk dat voor zowel de zakelijke markt als gaming zeer geschikt is. Er is bijna geen merk meer die als het over prestaties gaat achterblijft. Je hebt dus een enorme keuze in merken voor de computer die je zoekt.

10. Wat is de prijs van een computer?

De prijzen van computers zijn door de komst van laptops aanzienlijk lager geworden. Maar de prijs die je moet betalen voor een computer hangt sterk af van de specificaties die het systeem je te bieden hebt. Je hebt bijvoorbeeld computers die gemaakt zijn voor grafisch zware taken. Dan zijn die computers doorgaans prijziger. Waar een basis computer, zonder krachtige specificaties rond de 300 euro kost, betaal je voor een echte krachtpatser gemiddeld 870 euro op dit moment. Het is daarom altijd goed om naar aanbiedingen te zoeken, waardoor je al snel veel geld kunt gaan besparen op de computer die je wilt kopen. Een goede tip is om vergelijkingswebsites zo als hardwaretips.nl in de gaten te houden.

https://hardwaretips.nl

{ Comments are closed }

Het ICT bedrijf in Harderwijk zorgt voor duidelijkheid

Cenc-computers

Het geïntegreerde ICT bedrijf in Harderwijk staat bekend om alle communicatie die door hen kan worden geregeld. Wanneer je een bedrijf hebt is het wel belangrijk dat er goed met iedereen kan worden gecommuniceerd. Dat geldt niet alleen maar met de collega’s en de rest van het bedrijf op intern niveau, maar dat gaat veel verder dan dat. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan het communiceren met externe partijen, zoals klanten en andere zakelijke partners. Om te zorgen dat dit allemaal vlekkeloos kan verlopen is het aan te raden om gebruik te maken van de diensten van het ICT bedrijf in Harderwijk. Zij hebben veel kennis en ervaring in dit vak en weten dus goed hoe dit allemaal moet worden georganiseerd. Denk aan het regelen van de telefonie, het internet en de systemen die worden gebruikt voor de computers.

Voordelen van het gebruik

Wanneer je nu gebruik maakt van de diensten van het ICT bedrijf in Harderwijk krijg je daarbij nog meer voordelen. Je kunt onder andere 2 maanden lang voor geen meerprijs (dus gratis) gebruik maken van de dienst die genoemd wordt als audio conferencing. Dat betekent dat je via beeld en geluid met elkaar kunt vergaderen terwijl jullie beide op aparte locaties zijn. Dat is natuurlijk ontzettend handig wanneer je bijvoorbeeld zaken doet met iemand aan de andere kant van het land, of bijvoorbeeld in een ander land. 

24 uur per dag, 7 dagen in de week

Je hebt dus helemaal geen andere middelen meer nodig om met elkaar te communiceren, want dit wordt allemaal geregeld door het ICT bedrijf in Harderwijk. Zij zorgen er 24 uur per dag voor en 7 dagen per week dat alles goed geregeld is en dat alle bugs standaard uit het systeem worden gefilterd. Wanneer er toch iets misgaat zal dit direct door hen worden opgepakt.

 

{ Comments are closed }

Geef uw hardware een tweede leven door een IT opkoper in te schakelen

Cenc-computers

Ieder bedrijf kampt wel eens met een grote hoeveelheid oude hardware wanneer er een vernieuwing van IT systemen heeft plaatsgevonden. Na een bepaalde periode is het immers nodig om op het gebied van IT te moderniseren. Het weggooien van oude apparatuur is in dit geval misschien het eerste waar u aan denkt, maar u kunt ook een IT opkoper inschakelen. Een IT opkoper zorgt ervoor dat uw oude hardware goed besteed wordt, ook al heeft u deze zelf niet meer in uw bedrijf nodig. RL Networks is een bedrijf dat zich hiermee bezighoudt en op dit gebied een betrouwbare service aan bedrijven verleent. Hun filosofie is dat kapitaalvernietiging onnodig is en dat er bijna altijd een nieuw leven aan oude hardware kan worden gegeven. Met hun kennis en kunde in de IT weten de specialisten van dit bedrijf dan ook met vele soorten hardware om te gaan.

Uw hardware laten opschonen en optimaliseren

Door een IT opkoper in te schakelen, draagt u bij aan een circulaire economie waarin deze apparatuur niet onnodig verloren gaat. Hoe doet het bedrijf RL Networks dit voor u? Door uw oude hardware op te kopen en deze helemaal op te schonen, krijgt de apparatuur zijn oude functies grotendeels terug. Ook door middel van verschillende optimalisatietechnieken krijgt uw oude apparatuur weer waarde. Natuurlijk kunt u bij RL Networks rekenen op een eerlijke prijs wanneer u uw hardware laat opkopen. Deze wordt door hun specialisten bepaald door het model, de leeftijd, de staat en het merk van de elektronica vast te stellen. De maximale restwaarde wordt vervolgens aan u doorgegeven. Het inschakelen van een IT opkoper is hierdoor niet alleen goed voor het milieu, u haalt er ook een financieel voordeel uit.

Ontvang snel uw offerte

Bent u geïnteresseerd in de diensten van RL Networks? Neem dan gerust contact op met dit bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens krijgt u duidelijkheid over de werkwijzen en ontvangt u, na het onderzoek van uw apparatuur door hun professionals, binnen twee werkdagen een offerte. Tevens kunt u hulp krijgen met de de-installatie van uw apparatuur en het veilig verwijderen van bedrijfsgevoelige gegevens. Wel zo handig!

https://rlnetworks.com/

{ Comments are closed }

Zelf linux programmeren

Cenc-computers

Vind jij het ook zo vervelend als jij iets wil doen, maar het je niet lukt omdat je het nog niet goed genoeg kan en je het nog heel veel moet oefenen? Voor de meeste mensen is dat echt heel frustrerend, je wil het wel heel graag, maar je kan het gewoon simpelweg nog niet. Bijvoorbeeld als je een foto wil bewerken in photoshop. Wanneer je photoshop voor de eerste keer opent, dan zie je allemaal tekentjes en super veel opties, maar je weet niet wat je er allemaal mee kan en moet. Waarschijnlijk ga je dan eerst een paar YouTube filmpjes kijken en dan proberen die filmpjes na te doen met je eigen foto. Echter, meestal gaat dat de eerste keren ook nog mis. Op YouTube doen ze dingen die jij nergens ziet staan en als je dan wel het juiste knopje weet te vinden, staan er instellingen anders waardoor het niet lukt om te doen wat ze op de film wel doen. Kortom, het proces van digitale dingen leren is erg frustrerend. Maar wanneer je het eenmaal een beetje door hebt, dan gaat er wel een wereld voor je open.

Ditzelfde pijnlijke en lange proces van leren, geldt ook voor als je zelf wil gaan programmeren. Codetaal is een totaal andere taal dan wij mensen gewend zijn in het dagelijks leven te gebruiken. En dan heb je ook nog verschillende codetalen die net zoveel van elkaar verschillen als Nederlands, Chinees en Pools. Het is te adviseren om er eerst een te leren, en daarna verder te gaan. Maar goed, wat kan je met programmeren? Je kan bijvoorbeeld het programma op je ubuntu laptop verder ontwikkelen. Ubuntu is een systeem van een laptop met linux en dat is een soort gratis versie van Windows waarin iedereen kan helpen programmeren. Een geweldige uitvinding dus.

https://laptopzelfsamenstellen.nl/

{ Comments are closed }

Communicatie op scherp stellen met het ICT bedrijf in Barneveld

Cenc-computers

Om je bedrijfscommunicatie wat op te schroeven is het verstandig om gebruik te maken van de diensten van het slimme ICT bedrijf in Barneveld. Het is van groot belang dat er in een bedrijf een goede manier van communicatie heerst. Dit is namelijk de drijfveer van een bedrijf. Wanneer er geen goede communicatie is, kan je ook niet toezien op een goede manier van werken. Omdat er dan miscommunicaties kunnen ontstaan heb je wel degelijk te maken met de nadelige gevolgen dat dit heeft voor jouw bedrijf. Maar hoe ga je hier nou het beste mee om? Met de hulp van het ICT bedrijf in Barneveld kan je zorgen dat de communicatiemiddelen allemaal goed worden ingesteld en werken. Hiermee kunnen de medewerkers zowel intern als extern op een goede manier communiceren. 

Video calls

Met de hulp van het ICT bedrijf in Barneveld heb je te maken met een 2 maanden gratis mogelijkheid om video calls en vergaderingen met grote groepen te doen. Mocht dit je bevallen kan je dit in je abonnement opnemen. Dit wordt 2 maanden gratis aangeboden, zodat je dit kunt controleren en bekijken of dit goed bij je past. Daarnaast zal je met de diensten van het ICT bedrijf in Barneveld een goede connectie hebben met betrekking tot de telefonie zowel intern als extern en ook heb je een duidelijke werkplek die je digitaal kunt gebruiken. 

Op rolletjes

Door gebruik te maken van slimme netwerken zorgt het ICT bedrijf in Barneveld er voor dat alle digitale zaken op rolletjes velropen en er snel internet kan worden gebruikt Omdat er waarschijnlijk veel mensen tegelijk op eenzelfde netwerk zitten kan dit soms nogal problemen veroorzaken. Dat is met de hulp van het ICT bedrijf in Barneveld niet het geval. Je zal merken dat alles goed verloopt en mocht je nog vragen hebben dan kan je die gerust aan hen stellen. Ze helpen je namelijk erg graag.

 

{ Comments are closed }

Goed verbonden door het ICT bedrijf in Amersfoort

Cenc-computers

Het ICT bedrijf in Amersfoort weet maar al te goed dat tegenwoordig steeds meer online gaat. Al wil je met de tijd mee is het dan ook belangrijk om gebruik te kunnen maken van de snelste netwerken. Dit zelf uitvogelen wanneer je weinig expertise hebt is een hele uitdaging. Wanneer je eenmaal het ICT bedrijf in Amersfoort inschakelt zal je zien dat je binnen een mum van tijd kan genieten van slimme netwerken. Zo zal je nooit meer last hebben van digitale vergadering die zullen haperen. Ook kan je je werk goed uitvoeren zonder dat het internet zal vastlopen. De voordelen die we bieden zijn dan ook eindeloos.

De voordelen

Er zitten een hoop voordelen aan het inschakelen van het ICT bedrijf in Amersfoort. Ten eerste kan je uiteraard genieten van mega snelle netwerken. We zullen ervoor zorgen dat je net zo goed kan communiceren met iemand uit Azië als met iemand die in hetzelfde gebouw een verdieping lager dan jou zit. Het communiceren zal dus optimaal gaan verlopen. Dit maakt het doen van zaken een stuk fijner. Veder biedt het ICT bedrijf in Amersfoort oplossingen voor die niet duur zijn. Hierdoor kan je weer kosten besparen. Daarnaast passen die oplossingen ook nog eens goed bij duurzaam ondernemen. Zo bieden we bijvoorbeeld virtuele werkplekken en digitale vergaderingen aan. 

Aan de slag

Wanneer je eenmaal besloten hebt het ICT bedrijf in Amersfoort in te schakelen zullen we je als eerst graag een demonstratie geven. Hierin geven we je advies op het gebied van ICT zodat je bedrijf uiteindelijk optimaal kan communiceren voor het minste geld. Samen gaan we dus kijken welke oplossing het best bij je bedrijf past. Vervolgens zal het ICT bedrijf in Amersfoort een offerte op maat samenstellen. Daarna gaan we direct aan het werk met de installatie. 

 

{ Comments are closed }

Ontdek alle voordelen van de Sonos One

Cenc-computers

Met de Sonos One heeft het bekende elektronicabedrijf Sonos opnieuw een revolutionair product op de markt gebracht. Een manier om in iedere ruimte van je woning te kunnen genieten van je favoriete muziek. De Sonos One is een compacte speaker die je los kunt aanschaffen, maar ook in duo’s. Op deze manier kun je niet alleen verbeterd geluid creëren, maar heb je ook in elke kamer van je woning je eigen muziek. Alle Sonos One speakers worden verbonden met dezelfde wifi, maar je kunt ze apart bedienen. Dit doe je via de app op je telefoon of met spraakbediening. Zo zoek je muziek op, sla je nummers over en zet je het volume harder en zachter. Bekijk hier de beste Sonos One aanbieding van dit moment. 

Het gebruiksgemak van een Sonos One

Een Sonos One biedt de mogelijkheid om overal in huis te kunnen gaan genieten van muziek. Je kunt beginnen met één speaker, maar je kunt de Sonos familie ook uitbreiden. Een groot voordeel van Sonos is dat je alle producten met elkaar kunt verbinden. Ook andere producten zoals de Sonos Beam of Sonos Arc kun je op deze manier in je woning integreren. De Sonos One is een ideaal product om mee te beginnen, zodat je het merk Sonos nader kunt gaan leren kennen. Ontdek een speaker die niet alleen makkelijk te bedienen is, maar die ook nog eens prachtig geluid geeft.

Sonos One: profiteer van aanbiedingen

En het is ook nog eens een groot voordeel om te kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen op de Sonos One. Het komt dan ook regelmatig voor dat de Sonos One in de aanbieding is bij webshops als bol.com, Coolblue en Mediamarkt. Zo bespaar je tientallen euro’s op je nieuwe speaker en kun je volop gaan genieten van helder geluid en heel veel andere mogelijkheden. Of wacht tot Black Friday met het kopen van een Sonos One. Bekijk alle Black Friday Sonos deals hier.

https://www.sonos-aanbiedingen.nl/

{ Comments are closed }

ICT bedrijf in Amersfoort maakt het je gemakkelijker

Cenc-computers

Tegenwoordig zie je steeds meer mensen gebruik maken van het goede ICT bedrijf in Amersfoort. Dit komt doordat we de laatste jaren steeds meer digitaal doen. Hierdoor kunnen we gemakkelijker communiceren met mensen over de gehele wereld. Dit maakt het voor je bedrijf ook eenvoudiger om zaken te doen. Het is dan belangrijk om meer te hebben dan alleen een goede verbinding. Er zijn namelijk zat technologische toepassingen waar vaak nog geen optimaal gebruik van wordt genoeg. Het ICT bedrijf in Amersfoort doet dit wel. We zullen alle gebreken van ICT kennis aanvullen. Dit ook nog eens voor een betaalbare prijs. Je kunt ons inschakelen voor je thuiskantoor, maar ook voor als je onderweg veel wilt kunnen communiceren. 

Voordelen

Het goed kunnen communiceren intern en extern je bedrijf is van groot belang. Optimaal en snel kunnen communiceren is dan ook een must. Het zou niet uit moeten maken of je met iemand wilt overleggen op de verdieping onder je of iemand uit Amerika, de verbinding moet goed zijn. Daarom is het een goed idee om het ICT bedrijf in Amersfoort in te schakelen. We komen met goede oplossing die ook nog eens kostenbesparend zijn. En dat ook nog eens wat past binnen het plaatje van duurzaam ondernemen. Het ICT bedrijf in Amersfoort zal zorgen voor goede digitale werkplekken. 

Wat we voor je kunnen betekenen

Er zijn allerlei dingen die je kunt regelen via het ICT bedrijf in Amersfoort. Met behulp van demonstraties en adviezen willen we je graag laten zien wat er allemaal mogelijk is. Samen kijken we naar wat er voor oplossingen er mogelijk zijn binnen jouw bedrijf. We zullen een offerte samenstellen om vervolgens bezig te gaan met de installaties. Het ICT bedrijf in Amersfoort zal ook zorgen voor optimaal onderhoud.

{ Comments are closed }

Het systeembeheer in Amersfoort is een toevoeging aan je bedrijf

Cenc-computers

Met het systeembeheer in Amersfoort zorg je ervoor dat het systeem dat in het bedrijf werkzaam is ten alle tijden naar behoren werkt en iedereen goed met elkaar en met de buitenwereld kan communiceren. In een bedrijf is het erg belangrijk dat er op een juiste manier kan worden gecommuniceerd en dat er geen ruis is op de lijnen dat de lijnen allemaal ook  goed werken en niet wegvallen. Je kunt daarvoor systeembeheer in Amersfoort inschakelen, want zij  zorgen ervoor dat je hier nooit last van hebt en altijd goed met elkaar in verbinding staat. Mensen met elkaar verbinden en contact laten maken is dan ook het doel van het systeembeheer in Amersfoort. 

Virtueel vergaderen

Je krijgt van het systeembeheer in Amersfoort bij aanschaf van de diensten een gratis 2 maanden audio conferencing cadeau. Je kunt met de diensten van dit beheer van de systemen een aantal zaken altijd regelen. Je kunt in eerste instantie virtueel met elkaar vergaderen. Omdat dat steeds meer in de omloop is, is dat een onderdeel dat in je bedrijfsvoering echt niet mag ontbreken. Je moet elkaar goed kunnen horen en daarvoor is een goed werkend systeem nodig. Naast het vergaderen via een scherm wordt er nog meer geregeld door de systeembeheer in Amersfoort. 

Telefonie

Je hebt altijd een goed werkende telefoon, waarmee je intern met collega’s kunt communiceren. Maar het telefoonsysteem is ook zo goed dat je met de buitenwereld zonder problemen in contact kunt staan. De slimme netwerken die worden gebruikt zorgen voor een zeer snelle communicatie stroom en het internet werkt ook altijd op enorme snelheid. Je kunt vanaf een afstand gewoon werken en je hebt bijna niet het idee dat je niet op het kantoor aanwezig bent. Omdat het hebben van een goed werkend systeem cruciaal is, is het inschakelen van de systeembeheer in Amersfoort zeker een goed plan.


{ Comments are closed }

Batterijen nodig: kies dan voor oplaadbare batterijen

Cenc-computers

Iedereen weet eigenlijk wel dat oplaadbare batterijen beter  voor het milieu zijn dan wegwerp batterijen. Maar helaas hebben oplaadbare batterijen volledig onterecht nog steeds de reputatie dat ze minder sterk zijn en te vaak moeten worden opgeladen. Vroeger was het inderdaad zo dat een oplaadbare batterij eerst helemaal leeg moest worden gemaakt en dat deze vervolgens uren in de oplader moest om hem weer vol te krijgen. Op een gegeven moment werd de inhoud minder en moest je ze steeds vaker opladen voor een kort gebruik. De oplaadbare batterijen van tegenwoordig zijn aanzienlijk verbeterd. Hier lees je waarom het goed is om al je batterijen voor oplaadbare varianten te vervangen.

 

Oplaadbare batterijen zijn milieuvriendelijker

Batterijen zijn moeilijk te recyclen. Ze moeten in een aparte bak worden verzameld en vervolgens zorgvuldig worden verwerkt omdat ze schadelijke stoffen bevatten. Hoe minder batterijen we bij het afval doen, hoe minder we het milieu belasten. Elke keer dat je een oplaadbare batterij opnieuw gebruikt, zorg je voor een batterij minder bij het afval. En de oplaadbare batterijen van vandaag de dag kunnen vele keren meer worden opgeladen dan de oudere modellen. Dat betekent dus dat je het milieu aanzienlijk bespaart elke keer dat je je batterij in de oplader doet.

 

Snel op te laden

Vroeger was het inderdaad zo dat sommige oplaadbare batterijen soms wel twee dagen in de oplader zaten voordat je ze weer kon gebruiken. Vandaag de dag zijn er snelopladers waarmee je je oplaadbare batterijen in een paar uur weer vol hebt. De batterijen en de opladers zijn tegenwoordig van dusdanige kwaliteit dat dit echt nauwelijks meer problemen oplevert. Je laadt ze sneller op dan dat je naar de winkel kunt gaan om nieuwe wegwerp batterijen te kopen. Het feit dat opladen lang duurt is al lang geen excuus meer om geen oplaadbare batterijen te kopen.

 

Oplaadbaar is goedkoper

Als je oplaadbare batterijen koopt dan betaal je daar éénmalig een bepaald bedrag voor. Dit bedrag is wat hoger dan wanneer je wegwerp batterijen zou kopen, vooral als je voor kwaliteit kiest. Het extra geld dat je uit moet geven bij de aankoop verdien je vele meerdere malen terug, omdat je elke keer als je je batterijen oplaadt geen nieuwe hoeft te kopen. Als je voor oplaadbaar kiest, dan bespaar je dus veel geld plus een trip naar de winkel.

 

Hoe vaak kan een batterij opgeladen worden?

Een goede oplaadbare batterij kan in 3 uur worden opgeladen met een snellader. Batterijen van de beste merken kunnen soms wel 1500 keer worden opgeladen voordat je aan vervanging moet denken. Dat betekent dat je 1500 keer het milieu bespaart en dat je 1500 keer het geld en de moeite bespaart om de deur uit te moeten om een nieuwe batterij te kopen. Het is vreemd dat mensen toch nog voor wegwerp batterijen kiezen, terwijl de oplaadbare variant zoveel voordelen heeft. Stap over op oplaadbaar en je wilt vast niet meer terug.

{ Comments are closed }