Browsing: Electronica en Computers

Uw telefoon ter reparatie bij een professional in omgeving Rijswijk

U gebruikt uw telefoon dagelijks, waarschijnlijk meerdere uren per dag, en daarom is er niets zo vervelend als deze mankementen vertoont. Of u nu een barst in uw scherm heeft of u kunt bepaalde knoppen ineens niet meer gebruiken; een kapotte telefoon belemmert u in het dagelijks leven. Het is daarom van belang dat u deze zo snel mogelijk laat repareren. Komt u uit de omgeving van Rijswijk en bent u op zoek naar een expert die de reparatie van uw telefoon snel en vakkundig uitvoert? Ontdek dan wat GSMFixZone uit Voorburg voor u kan betekenen.

Reparatie van verschillende telefoonmerken

Deze specialist uit Voorburg, nabij Rijswijk, kan de reparatie van vrijwel elk merk telefoon op zich nemen. U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor het repareren van:

  • Toestellen van Apple
  • Toestellen van de G-serie, Mate-serie, Nexus-serie en P-serie van Huawei
  • Toestellen van de Galaxy A-, Galaxy J-, Galaxy S- en Note-serie van Samsung (plus tablets)
  • Toestellen van de complete Xperia-serie van Sony

Profiteer van uitstekende service

GSMFixZone staat bekend om de uitstekende servicevoorwaarden die ze bieden aan hun klanten. Zo ontvangt u altijd garantie op uw gerepareerde telefoon (met uitzondering van waterschade), rekent u op een snelle reparatie, blijft al de data van uw telefoon behouden en wordt u vriendelijk en snel geholpen. Bovendien vraagt deze specialist zeer vriendelijke prijzen voor hun diensten en zijn ze goedkoper dan concurrenten. Genoeg redenen om uw telefoon ter reparatie bij deze professional uit Voorburg, nabij Rijswijk, te brengen!

Laat uw telefoon repareren in de winkel in Voorburg

Breng uw telefoon ter reparatie in Rijswijk, om precies te zijn bij GSMFixZone in Voorburg, en gebruik uw telefoon binnen de kortste keren weer als vanouds. U kunt met of zonder afspraak binnenlopen in de winkel en wordt vervolgens snel en vakkundig geholpen. Heeft u vragen voordat u besluit om langs te komen? Neem dan eenvoudig contact op met de vriendelijke en deskundige specialisten. Zij staan klaar om u van meer informatie te voorzien.

{ Comments are closed }

Bij deze webshop slaag je zeker voor een goede refurbished iPhone

Cenc-computers

Zoek je een goede refurbished iPhone? Ga dan eens naar de webshop van fonu.nl. Deze webshop is namelijk gespecialiseerd in refurbished smartphones. Ze weten precies waar ze op moeten letten om ervoor te zorgen dat de telefoon uitstekend functioneert. Voordat de gebruikte smartphones in de verkoop gaan, worden ze aan een strenge keuring onderworpen. Hierbij worden de telefoons grondig nagekeken en waar nodig gerepareerd. Vervolgens worden ze professioneel gereinigd. Pas dan worden de smartphones verkocht in de webshop. Hierdoor weet je zeker dat je een exemplaar koopt dat er zo goed als nieuw uitziet, perfect functioneert en nog jaren meegaat.

Kies uit verschillende smartphones met elk twee jaar garantie

Naar wat voor refurbished iPhone ben je op zoek? In het ruime aanbod van fonu.nl vind je het zeker. Je hebt in deze webshop namelijk de keuze uit verschillende modellen, kleuren en opslagcapaciteiten. Welke telefoon je hierbij ook kiest, je ontvangt altijd twee jaar garantie op je aankoop. Deze is onder andere van toepassing op het scherm, de speakers en de bel- en oplaad-functionaliteit. Hierdoor weet je zeker dat je nog een tijd vooruit kunt met je nieuwe telefoon. Twee jaar garantie is zelfs meer dan je bij sommige nieuwe telefoons ontvangt!

Profteer van uitstekende service bij problemen met je refurbished telefoon

Doet zich onverhoopt een probleem op met de refurbished iPhone die je bij fonu.nl hebt gekocht? Dan verlenen ze uitstekende service. Je kunt de telefoon dan namelijk kosteloos naar het bedrijf terugsturen voor reparatie. Deze reparatie wordt vervolgens in twee à drie werkdagen uitgevoerd. Kunnen ze binnen deze tijd het probleem niet voor je oplossen? Dan sturen ze een nieuwe refurbished telefoon op. Hierdoor hoef je nooit lang op je telefoon te wachten en dat is wel zo prettig. Kies daarom voor uitstekende kwaliteit en service en bestel je refurbished iPhone bij fonu.nl!

https://www.fonu.nl/

{ Comments are closed }

Huis-automatiseringssysteem componenten

Cenc-computers

Terwijl sommige domoticasystemen hubs vereisen, maken sommige mobiele toepassingen rechtstreeks verbinding met een router, die rechtstreeks verbinding maakt met een IoT-apparaat. Natuurlijk is het beter als er geen hub is, want dat is gewoon een extra kostenpost bovenop de kosten van het IoT-apparaat zelf.

Afstandsbediening

Het kenmerk van domotica is bediening op afstand, via een mobiele applicatie of via een stemassistent.

Mobiele applicatie: Met de mobiele applicatie kunnen gebruikers hun apparaten in real-time bedienen, of het nu gaat om het uitschakelen van de buitenverlichting of het openen van de garagedeur voor een buurman. De app is ook de plek waar gebruikers schema’s kunnen instellen, scènes en groepen van IoT-apparaten kunnen aanmaken en apparaatinstellingen kunnen aanpassen, zoals de perfecte kleur blauw voor de verlichting in de woonkamer. De meeste van de IoT-apparaten die we hebben beoordeeld, hebben apps voor Android- en iOS-apparaten, waardoor ze compatibel zijn met de meeste mobiele apparaten en tablets.
Spraakassistenten: Als domotica de sundae is, denk dan aan spraakassistenten als de kers op de top. Met spraakassistenten kunt u apparaten met uw stem bedienen, of het nu gaat om het uitschakelen van een beveiligingssysteem terwijl u de voordeur binnenloopt, het tonen van de beelden van uw videodeurbel op uw Echo Show-apparaat of het instellen van een timer op een slimme luidspreker terwijl u uw handen vol heeft met kookgerei. De meeste IoT-apparaten werken met een van de drie spraakassistenten: Alexa, Google Assistant en Siri.

Cloud computing met domotica

In plaats van domotica-systemen te baseren op een speciaal IP-adres of een high-end computer, zijn veel systemen gebaseerd op een cloud, die zowel betaalbaarder als gebruiksvriendelijker is.4 De Nest-camera’s hebben bijvoorbeeld geen sleuven voor micro-SD-kaarten, waarmee beelden lokaal zouden kunnen worden opgeslagen. In plaats daarvan worden alle opgenomen beelden automatisch geüpload naar een cloud-server, die alleen toegankelijk is via een Nest Aware-abonnement, zoals beschreven op onze Nest-prijzenpagina. In het algemeen is cloud computing ongelooflijk populair op het internet, dus IoT-apparaten zijn geen uitzondering.

Besturingsprotocollen
De manier waarop ICT-apparaten verbinding maken met het internet en met elkaar is hun besturingsprotocol; als IoT-apparaten mensen zijn, beschouw het protocol dan als hun gemeenschappelijke talen. Net als op aarde zijn er een paar verschillende talen, of protocollen, die apparaten kunnen spreken, waaronder:

WiFi: WiFi is veruit het meest voorkomende besturingsprotocol; het betekent dat uw IoT-apparaat gebruik zal maken van het reguliere internet dat door uw internetprovider wordt geleverd. Hoewel dit geen extra hub vereist, kan het uw websurfsnelheid vertragen, vooral als u een ton van verschillende IoT-apparaten tegelijk hebt ingesteld.
Z-Wave: Wil je niet knoeien met de WiFi van je huis? Z-Wave is een draadloze technologie die niet interfereert met uw WiFi; in plaats daarvan werkt het op laag vermogen op 908.42 Mhz in de VS en Canada.5
ZigBee: Vergelijkbaar met Z-Wave, ZigBee is een mesh-netwerk en een universele taal die IoT-apparaten laat communiceren.
Thread: Thread is een ander low-power, wireless mesh networking protocol gebaseerd op een IP-adres open standaard; het laat IoT-apparaten verbinding maken met elkaar en de cloud.
Bluetooth: Tot slot is Bluetooth een andere mesh-technologie waarmee mensen IoT-apparaten kunnen bedienen en controleren en systemen kunnen automatiseren.
Voor de meeste mensen zullen apparaten met een WiFi-verbinding voldoende zijn, maar voor meer geavanceerde slimme huizen wilt u misschien overschakelen op een mesh-netwerk zoals Z-Wave of ZigBee.

https://denko.nl/domotica/

{ Comments are closed }

Videoconferencing maakt vergaderen op iedere locatie mogelijk

Wordt er in uw organisatie dagelijks lang en veel vergaderd? Dan is de kans groot dat dit gebeurt op de klassieke manier en dat iedereen nog met pen en papier rond de tafel gaat zitten. Gelukkig maakte technologie de laatste jaren veel mogelijk en is vergaderen met video via het internet immens populair geworden. Videocommunicatie wordt ook wel videoconferencing genoemd en is dé manier om online een vergadering te organiseren met mensen die zich niet allemaal op dezelfde locatie bevinden. InAVate, dé specialist in audiovisuele oplossing voor in presentatie- en vergaderruimtes, weet hier alles van en staat u hier graag in bij.

Handig en kostenbesparend

Videoconferencing is enorm handig én u bespaart hier veel tijd en geld mee. Uw medewerkers hoeven zich bijvoorbeeld niet langer te verplaatsen en kunnen probleemloos van thuis uit of vanop een andere locatie (bijvoorbeeld in het buitenland) deelnemen aan de vergadering. De tijd die u uitspaart, kan gespendeerd worden aan andere taken en hierdoor stijgt ook de productiviteit van uw medewerkers. Videoconferencing maakt het ook mogelijk om beroep te doen op andere collega’s, ook als die niet aanwezig zijn. Bovendien kunt u met videoconferencing ook nauw contact houden met uw klanten, wat uw klantrelatie ten goede komt. Tijdens een conference call is het zelfs mogelijk om live het scherm van diegene die presenteert mee te volgen; u krijgt dus zeker alle nodige informatie mee. Online vergaderen is natuurlijk ook beter voor het milieu. Uw CO2-uitstoot verkleint, waarvoor u als bedrijf verantwoordelijk bent. Met andere woorden: videoconferencing past perfect binnen het geheel van maatschappelijk verantwoord ondernemen, een gegeven dat voor veel bedrijven enorm belangrijk is!

Neem snel contact op met deze specialist

Denkt u dat het tijd is om videoconferencing te introduceren in uw organisatie, maar krijgt u hier graag eerst nog een extra woordje uitleg over? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met de deskundige medewerkers van InAVate. U kunt dan meteen al uw vragen stellen en geniet van persoonlijk en professioneel advies op maat. Tevens kunt u ook het contactformulier invullen, deze specialisten schakelen dan zo snel mogelijk naar u terug.

https://www.inavate.nl/

{ Comments are closed }

Wat moet je doen als je toetsenbord niets meer doet?

Als het toetsenbord van uw computer niet werkt, zijn er een paar dingen die u kunt doen – sommige relatief gemakkelijk, andere ingewikkelder. Maar hoe tijdrovend een oplossing ook is, het probleem zal uiteindelijk toch verholpen worden. Of u moet betalen om het voor elkaar te krijgen, kan afhangen van hoe snel u actie onderneemt.

Computer opnieuw opstarten

Wanneer u PC-problemen hebt, is dit het eerste wat u moet proberen voordat u problemen gaat oplossen. Start uw computer gewoon opnieuw op en misschien kunt u de problemen die u met uw toetsenbord ondervindt, verhelpen.

Het goede nieuws: u hoeft niet te betalen voor een nieuwe computer of toetsenbord. Om uw Windows 10 machine opnieuw op te starten, opent u gewoon het menu linksonderin, of druk op de Windows toets. Klik daar op Aan/uit en selecteer Opnieuw opstarten. Als u problemen hebt met uw muis en touchpad, houdt u de aan/uit-knop van uw computer een paar seconden ingedrukt. Op dat moment zal het apparaat uitschakelen.

Hardware probleem

Om een hardwareprobleem op te lossen, is het eerste wat u moet doen uw toetsenbord schoonmaken. Zet eerst de computer  uit en haal de stekker uit het stopcontact om veiligheidsredenen. Houdt vervolgens uw toetsenbord op zijn kop en schud er voorzichtig mee. Hopelijk maakt dit het vuil los dat zich onder uw toetsenbord heeft opgehoopt. U kunt natuurlijk ook proberen om het vuil of stof er tussen uit te blazen.

Als het apparaat nog steeds niet start, kan het zijn dat de batterij oververhit is geraakt. Het is een goed idee om de batterij te verwijderen en dan de stekker in het stopcontact te steken om het apparaat weer aan te zetten. Probeer eerst de batterij uit uw laptop te verwijderen en hem dan in te pluggen om hem weer aan te zetten. Soms kan dit eventuele problemen met de batterij zelf omzeilen, wat vooral nuttig is als de batterij oververhit is geraakt.

Bronnen gebruikt voor dit artikel:

{ Comments are closed }

Uw iPhone is weer heel na een snelle reparatie bij deze specialist uit Leiden

Een mobiele telefoon is tegenwoordig een erg belangrijk onderdeel van uw dag. U spendeert hier wellicht meerdere uren per dag op. Hierdoor is het erg vervelend als deze kapot gaat, of het nou een klein of groot defect is. Heeft uw mobiele telefoon, zoals een iPhone, een defect en wilt u deze laten repareren? De specialisten van Ben Telecom uit Leiden staan voor de reparatie van uw iPhone klaar. Deze experts staan zeven dagen per week voor u klaar. Zij beschikken over ruim 20 jaar ervaring, waarin zij dagelijks verschillende telefoons repareren. U kunt dus vertrouwen op een deskundige reparatie wanneer u besluit om deze specialisten uit Leiden in te schakelen voor de reparatie van uw iPhone, of een ander toestel. Deze specialist repareert namelijk ieder elektronisch apparaat op de markt.

De ruime dienstverlening van deze expert

Een mobiele telefoon bestaat uit veel verschillende onderdelen die met elkaar samenwerken om een werkende telefoon te realiseren. Het is goed mogelijk dat een van deze onderdelen door ouderdom aan vervanging toe is, maar het is ook mogelijk dat u uw telefoon laat vallen en dat er daardoor een defect ontstaat. Er zijn veel verschillende onderdelen waar een defect kan optreden, deze specialist repareert onder andere de volgende onderdelen:

  • De batterij
  • De camera, zowel aan de voor- als achterkant
  • Het beeldscherm
  • De aan- en uitknop
  • De volumeknoppen

Dit is echter maar een greep uit het complete lijst met reparaties die de specialisten van Ben Telecom uit Leiden aan uw iPhone kunnen uitvoeren. Wat er ook mis is met uw telefoon, deze experts repareren het voor u.

Laat uw telefoon repareren

Heeft uw iPhone of een ander toestel een defect en wilt u deze graag voorzien van een reparatie bij een ervaren specialist uit Leiden? Neem dan gerust contact op met de experts van Ben Telecom. Zij helpen u graag om uw telefoon weer zo goed als nieuw te maken.

https://www.bentelecom.nl/

{ Comments are closed }

Tips voor het veilig opslaan van je data

Cenc-computers

Je data is belangrijk en het is dan ook belangrijk dat je voorzichtig omgaat met die data. Een datalek wil je te allen tijde voorkomen. Om daarvoor te zorgen, geeft NL-XS je in dit artikel een aantal tips over hoe je het beste omgaat met die data.

Check je e-mails

Bij een datalek, gaat het enorm vaak fout, vanwege een foutje met het e-mailen. Zo worden er bijvoorbeeld bestanden verstuurd naar een verkeerde ontvanger, of wordt er een tikfout gemaakt in het e-mailadres. Daarom is het, als je privacygevoelige data verzendt, wel zo handig om alles even dubbel te checken. Ook als je berichten doorstuurt is het belangrijk dat je de inhoud van je e-mails goed nagaat. Als de e-mails echt vertrouwelijk zijn, kun je overwegen ze te versleutelen.

Gebruik software om wachtwoorden op te slaan

Het is lastig om veel verschillende wachtwoorden te onthouden. Veel mensen gebruiken daarom ook steeds dezelfde wachtwoorden. Daarbij laten ze hun laptop of smartphone de wachtwoorden onthouden, of slaan ze ze op in een mail of document. Dat is natuurlijk niet veilig. Er bestaan allerlei software die je kan helpen bij het onthouden van moeilijke wachtwoorden. Gebruik dit soort software en je gegevens zijn meteen al een stuk veiliger.

Gebruik goede wachtwoorden

Als je goede software gebruikt om je wachtwoorden mee op te slaan, is het ook belangrijk dat je goede wachtwoorden gebruikt. Dit zijn dus geen voor de hand liggende wachtwoorden, zoals je naam en geboortedatum of je plaatsnaam, maar willekeurige letters en getallen. Wissel hoofdletters en kleine letters hierbij met elkaar af.

Zorg dat je oplichters herkent

Wees alert voor phishing e-mails en mensen die opzoek zijn naar je data. Vaak doen mensen zich voor als IT-medewerkers om je zo je data te ontfutselen. Ook phishing mails worden een steeds groter gevaar. Dit zijn allang geen knullige mails in slecht Nederlands meer, ze kunnen tegenwoordig erg geloofwaardig overkomen. Zorg er daarom voor dat je op je hoede bent voor dit soort trucs en dat je weet hoe je deze afhandeld.

Onbekende usb-stick

Een veelgebruikte truc van hackers is het opsturen van een onbekende usb-stick. Gebruik daarom geen onbekende usb-sticks. Deze kunnen virussen of software bevatten die je databases hacken en vervolgens hacken en die data opsturen naar de hackers.

 

{ Comments are closed }

Wat zijn de beste tips voor het kopen van een laptop?

 

Je bent misschien op zoek naar een nieuwe computer. Je kunt dan misschien wel een aantal tips gebruiken, zodat jij echt de computer koopt die bij je past. Daarom staan hier de 10 beste tips voor het kopen van een computer voor je geschreven. Als je op zoek bent naar een computer, heb je misschien al opgemerkt dat er veel keuze is in merken maar ook vormen tot formaten. Kun jij tussen al die laptops nog de juiste laptop vinden? Grote kans dat je daar wel een beetje hulp bij kan gebruiken. Precies, daarom kies je met onze 10 tips altijd de beste computer uit. Die past bij waarvoor jij de computer gaat gebruiken. Maar ook zorgt dat je niet te veel zal betalen voor een computer. Ga jij aan de slag met onze top 10 tips voor het kopen van een nieuwe laptop

 

 

1. Welk besturingssysteem wil je gaan gebruiken?

Het besturingssysteem is voor een groot deel bepalend wat je op een computer kunt doen. Veruit de meeste computer draaien op windows. Maar je kunt ook kiezen voor een Apple computer of Linux, een gratis opensource besturingssysteem. Welk besturingssysteem je kiest is afhankelijk van de applicaties die je wilt uitvoeren. Zo kunnen op een windows computer geen Apple applicaties worden uitgevoerd. Dat is dus goed om te weten.

2. Hoeveel intern werkgeheugen heb je nodig?

Een gemiddelde computer heeft doorgaans rond de 8 GB werkgeheugen. Dit is ruim genoeg voor taken als tekstverwerker, internetten of e-mail. Maar als jij op een computer echt zware taken wilt doen als video of fotobewerking kun je het beste kiezen voor meer werkgeheugen. Het werkgeheugen zorgt namelijk dat applicaties soepel werken. Wanneer je te weinig geheugen hebt kun je bij het uitvoeren van verschillende applicaties in de problemen komen.

3. Welke processor is het beste?

Je hebt de keuze uit veel verschillende processoren. De meest snelle processoren zijn de Intel core I7 of i9 processors. Deze bieden wanneer het nodig is meer rekenkracht. Daarmee ben je ook als het even nodig is verzekerd van voldoende rekenkracht. Wanneer je een processor wilt die zuiniger is kun je kijken naar een AMD processor. Deze zijn heel erg betrouwbaar, energiezuiniger maar ook relatief snel.

4. Hoe kies je de geschikte opslag voor gegevens?

Er zijn op dit moment twee soorten opslag. De oudere harde schijf die op dit moment ruimte bieden tot ruim 2 TB (2000 GB) opslag. Maar ook de supersnelle Solide State Drives waarmee een computer binnen enkele seconden is opgeslagen. Daarmee maak je een computer dus ook gelijk een stuk sneller. Want ook applicaties die wilt uitvoeren draaien sneller. Wil je het beste van beide? Dan kun je kiezen voor een gecombineerde opslag. Waarbij al de applicaties zoals als het besturingssysteem op de snelle harde schijf staan, waarbij de andere opslag vooral zal worden gebruikt voor gegevens opslag.

5. Is de grafische kaart sterk genoeg?

Wanneer je voornamelijk basistaken wilt uitvoeren. Waaronder het verwerken van een tekst of het schrijven van een e-mail dan wel internet vallen. Dan heb je voldoende aan een basis grafische kaart. Maar als je echt aan de slag wil met games of video bewerking, dan is het verstandiger om voor een grafische kaart van Nvidia Geforce te kiezen. Dankzij een sterke grafische kaart kun je ook zwaardere games spelen op een computer. Of het bewerken van foto en video bestanden probleemloos uitvoeren.

6. Hoe groot mag de computerkast zijn?

Er zijn veel soorten computerkasten te koop. Wanneer je er door de tijd zelf iets aan wil toevoegen, bijvoorbeeld een harde schijf is een grotere computerkast die deze ruimte bied verstandig. Maar als je daar geen behoefte aan hebt kun je ook kiezen voor een kleiner model. Een kleiner model kun je gemakkelijker naast je beeldscherm of zelfs onder het bureau plaatsen.

7. Hoeveel geluid maakt de computer?

Sommige computers maken veel geluid. Het is goed om hierop te letten bij de aankoop van een nieuwe computer. Als je een game computer koopt kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om te werken met een andere soort koeling dan alleen luchtkoeling. Deze werkt doorgaans veel stiller. Het geproduceerde geluid (door koeling) is veelal afhankelijk van welke koelmethode de computer die je kiest heeft. Voor stillere koeling moet je denken aan waterkoeling.

8. Kun je zelf upgraden?

Je kunt lang niet elke computer upgraden, je moet hier bij de aankoop echt wel rekening mee houden als dat een belangrijk onderdeel van je keuze is. Je kunt dit voornamelijk zien aan het formaat van de computer. Een grotere computer kun je doorgaans zelf gemakkelijker upgraden door de aanwezigheid van de ruimte die het systeem je biedt. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een extra harde schijf of het vergroten van werkgeheugen.

9. Welk merk kun je het beste kiezen?

Er zijn veel verschillende merken te koop als je op zoek bent naar een computer. Welk merk je kiest hangt vaak af van voor welk gebruik je de computer nodig hebt. De Acer is doorgaans een merk dat voor zowel de zakelijke markt als gaming zeer geschikt is. Er is bijna geen merk meer die als het over prestaties gaat achterblijft. Je hebt dus een enorme keuze in merken voor de computer die je zoekt.

10. Wat is de prijs van een computer?

De prijzen van computers zijn door de komst van laptops aanzienlijk lager geworden. Maar de prijs die je moet betalen voor een computer hangt sterk af van de specificaties die het systeem je te bieden hebt. Je hebt bijvoorbeeld computers die gemaakt zijn voor grafisch zware taken. Dan zijn die computers doorgaans prijziger. Waar een basis computer, zonder krachtige specificaties rond de 300 euro kost, betaal je voor een echte krachtpatser gemiddeld 870 euro op dit moment. Het is daarom altijd goed om naar aanbiedingen te zoeken, waardoor je al snel veel geld kunt gaan besparen op de computer die je wilt kopen. Een goede tip is om vergelijkingswebsites zo als hardwaretips.nl in de gaten te houden.

https://hardwaretips.nl

{ Comments are closed }

Het ICT bedrijf in Harderwijk zorgt voor duidelijkheid

Cenc-computers

Het geïntegreerde ICT bedrijf in Harderwijk staat bekend om alle communicatie die door hen kan worden geregeld. Wanneer je een bedrijf hebt is het wel belangrijk dat er goed met iedereen kan worden gecommuniceerd. Dat geldt niet alleen maar met de collega’s en de rest van het bedrijf op intern niveau, maar dat gaat veel verder dan dat. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan het communiceren met externe partijen, zoals klanten en andere zakelijke partners. Om te zorgen dat dit allemaal vlekkeloos kan verlopen is het aan te raden om gebruik te maken van de diensten van het ICT bedrijf in Harderwijk. Zij hebben veel kennis en ervaring in dit vak en weten dus goed hoe dit allemaal moet worden georganiseerd. Denk aan het regelen van de telefonie, het internet en de systemen die worden gebruikt voor de computers.

Voordelen van het gebruik

Wanneer je nu gebruik maakt van de diensten van het ICT bedrijf in Harderwijk krijg je daarbij nog meer voordelen. Je kunt onder andere 2 maanden lang voor geen meerprijs (dus gratis) gebruik maken van de dienst die genoemd wordt als audio conferencing. Dat betekent dat je via beeld en geluid met elkaar kunt vergaderen terwijl jullie beide op aparte locaties zijn. Dat is natuurlijk ontzettend handig wanneer je bijvoorbeeld zaken doet met iemand aan de andere kant van het land, of bijvoorbeeld in een ander land. 

24 uur per dag, 7 dagen in de week

Je hebt dus helemaal geen andere middelen meer nodig om met elkaar te communiceren, want dit wordt allemaal geregeld door het ICT bedrijf in Harderwijk. Zij zorgen er 24 uur per dag voor en 7 dagen per week dat alles goed geregeld is en dat alle bugs standaard uit het systeem worden gefilterd. Wanneer er toch iets misgaat zal dit direct door hen worden opgepakt.

 

{ Comments are closed }

Geef uw hardware een tweede leven door een IT opkoper in te schakelen

Cenc-computers

Ieder bedrijf kampt wel eens met een grote hoeveelheid oude hardware wanneer er een vernieuwing van IT systemen heeft plaatsgevonden. Na een bepaalde periode is het immers nodig om op het gebied van IT te moderniseren. Het weggooien van oude apparatuur is in dit geval misschien het eerste waar u aan denkt, maar u kunt ook een IT opkoper inschakelen. Een IT opkoper zorgt ervoor dat uw oude hardware goed besteed wordt, ook al heeft u deze zelf niet meer in uw bedrijf nodig. RL Networks is een bedrijf dat zich hiermee bezighoudt en op dit gebied een betrouwbare service aan bedrijven verleent. Hun filosofie is dat kapitaalvernietiging onnodig is en dat er bijna altijd een nieuw leven aan oude hardware kan worden gegeven. Met hun kennis en kunde in de IT weten de specialisten van dit bedrijf dan ook met vele soorten hardware om te gaan.

Uw hardware laten opschonen en optimaliseren

Door een IT opkoper in te schakelen, draagt u bij aan een circulaire economie waarin deze apparatuur niet onnodig verloren gaat. Hoe doet het bedrijf RL Networks dit voor u? Door uw oude hardware op te kopen en deze helemaal op te schonen, krijgt de apparatuur zijn oude functies grotendeels terug. Ook door middel van verschillende optimalisatietechnieken krijgt uw oude apparatuur weer waarde. Natuurlijk kunt u bij RL Networks rekenen op een eerlijke prijs wanneer u uw hardware laat opkopen. Deze wordt door hun specialisten bepaald door het model, de leeftijd, de staat en het merk van de elektronica vast te stellen. De maximale restwaarde wordt vervolgens aan u doorgegeven. Het inschakelen van een IT opkoper is hierdoor niet alleen goed voor het milieu, u haalt er ook een financieel voordeel uit.

Ontvang snel uw offerte

Bent u geïnteresseerd in de diensten van RL Networks? Neem dan gerust contact op met dit bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens krijgt u duidelijkheid over de werkwijzen en ontvangt u, na het onderzoek van uw apparatuur door hun professionals, binnen twee werkdagen een offerte. Tevens kunt u hulp krijgen met de de-installatie van uw apparatuur en het veilig verwijderen van bedrijfsgevoelige gegevens. Wel zo handig!

https://rlnetworks.com/

{ Comments are closed }