Cenc-computers

Misschien denkt u dat u als ervaren Salesforce gebruiker geen baat meer hebt bij het inschakelen van een Salesforce partner, maar niets is minder waar. Geldt in uw business immers ook niet dat het verschil vaak op details wordt gemaakt? Zo is het ook met de software van Salesforce. Hier is zoveel mee mogelijk dat zelfs organisaties die al jarenlang op hoog niveau gebruikmaken van de toepassingen, door een echte expert nog kunnen worden verrast. In positieve zin, uiteraard.

Hoe een Salesforce partner u nog verder kan helpen

Een Salesforce partner beschikt over zeer verregaande kennis van de mogelijkheden van het veelgeprezen platform. Zeker wanneer u vertrouwt op de kennis van een platinum partner, zoals Profit4SF, kunt u nieuwe toepassingen leren kennen die u anders waarschijnlijk nooit had ontdekt. Een goede Salesforce partner onderscheidt zich niet alleen door diepgaande kennis van de software en de toepassingen, maar kan ook met organisaties en ondernemers meedenken. Deze specialisten zijn in staat om uw werkwijze te doorgronden en oplossingen op maat te bieden. Oplossingen waar u vaak zelf nog niet eens aan had gedacht. Als ervaren gebruiker hebt u de basis van Salesforce natuurlijk al lang onder de knie en maakt u misschien ook al gebruik van gepersonaliseerde koppelingen of extra modules. Ook op de kleine details valt dan vaak nog winst te halen. 

Laat een partner met u meekijken

Laat een gecertificeerde Salesforce partner met u meekijken om het maximale uit de mogelijkheden te halen. Wanneer zij zien hoe u te werk gaat, kunnen zij meestal in zeer korte tijd nog aanbevelingen doen die uw organisatie verder kunnen helpen. Samen met u kunnen zij alle details van uw werkwijze en gebruik in kaart brengen en vervolgens zoeken naar koppelingen en uitbreidingen die ervoor zorgen dat u nog meer uit de krachtige mogelijkheden van de software haalt.

https://www.profit4sf.nl