U heeft veel last van uw voeten, misschien heeft u een hielspoor of een tailorsbunion. Maak dan direct een afspraak bij de podotherapeut. Nu is het begrijpelijk dat u zich afvraagt wat dat gaat kosten. Podotherapie van der Nat in Dordrecht hanteert scherpe tarieven voor podotherapie. U krijgt de beste zorg tegen de laagste prijs. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd doordat de podotherapeut is ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici. Naast scherpe tarieven staat een persoonlijke aanpak centraal. Geen een klacht is namelijk hetzelfde. Wist u dat podotherapie ook vaak wordt vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen? Vraag dit wel na bij uw zorgverzekeraar om te voorkomen dat u voor verassingen komt te staan.   

Voetproblemen? Voor podotherapie kunt u terecht bij de praktijk in Dordrecht

Voetproblemen zijn erg vervelend en daar wilt u zo snel mogelijk vanaf. Podotherapie van der Nat in Dordrecht of Barendrecht is gespecialiseerd in het verminderen van uw voetklachten. De podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit een afwijkende werking van uw voeten of looppatroon. Bovendien is een behandeling voor een huid- of nagelaandoening ook mogelijk. Wist u dat een podotherapeut niet hetzelfde is als een podoloog? Een podotherapeut is vaker hoge opgeleid en ingeschreven bij het kwaliteitsregister Paramedici. De podotherapeuten in Dordrecht zijn in staat om een eigen podotherapie voor te stellen. Of u nu een podoloog of podotherapeut zoekt in de regio Dordrecht, bij Podotherapie van der Nat bent u verzekerd van een goede therapie.

Uitstekende podotherapie bij gezondheidscentrum in Dordrecht

Een podotherapeut helpt u graag met allerlei voetproblemen en andere klachten die hieruit voortkomen. Omdat voeten de basis van het lichaam zijn, kan het ook voorkomen dat uw voeten andere lichamelijke klachten veroorzaken. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld rug- of heupklachten, voortkomend uit een afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon. Podotherapie van der Nat in Dordrecht zoekt gericht naar de oorzaak van uw pijnklachten. Op basis van de vastgestelde oorzaak stelt de podotherapeut een behandelplan voor u op. Deze sluit perfect aan op uw klachten en u als persoon. Ook behandelt de podotherapeut huid- en nagelaandoeningen en voorziet u van preventieve adviezen. Een afspraak is zo gemaakt.